Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk, még úgyis kb. 1 év mire lsz belõle valami, szal
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. A GTA sorozat mindig is a legtöbb eladásokat produkálta PC-n
2. Nekem "csupán" 3-4 ismerõsöm van, akik már warezolnak XBOX360-on, szal ennyit errõl is...
Szerintem nem a warez az elsõdleges ok a késõbbi megjelenésekre (bár kétségtelenül azért talán az is beleszámít).
púúúúú
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a hozzászólásod egyszerû kötekedés, érdembe szólj hozzá
persze egy okosságot én is tudok:amit jó,az sikeres lesz!legyen az könyv,film,vag játék.pl. a san andreas itt figyel a polcon,hiszen ez egy egyedi,megismételhetetlen játék,még annak ellenére is,hogy nincs multija.ha lenne egy fasza gépem,lehet az újabb játékok közül is vennék olyat,ami megérdemli(ugyebár letölteni sem töltöm le õket,hiszen nem mennek)
persze hogy ezen a fórumon lépten-nyomon warezba botlasz,hiszen rengeteg az olyan kölök,akinek apuci-anyuci vette a gépet,és nem fognak játékra pénzt kapni,mert anyucinak-apucik így is ki van a töke,hogy a kis taknyos folyton a gép elõtt ül.ráadásul õk azt sem tudják mi az a warez
ldavid hsz-ét még nem is olvastam.szerk,mert nagyon jót írt!mikor láttál te utoljára PC-only játékról reklámot?pontosabban mennyi ilyen van a konzolosokhoz képest.hát teljesen elenyészõ mértékû!persze ez változhat a Games for Windows kampány keretein belül!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként szerintem a két nagy akkor is elnyomná, már csak azért is mert a PC platform mögött nincs egyetlen nagy cég sem aki támogatná
Ha egybõl egyszerre jönne 3 platformra, akkor egy PC-gamer miért venne next-gen konzolt?
Yoda001: Passz, régebben voltak olyan infók miszerint Box-ra már kész és csak a PS szívatja õket, de ez sem tuti.
Az viszont tény hogy pár hónappal ezelõtt jobban állt a Box verzió.
Alwares: nagyon nem mondasz hülyeséget, a portoláshoz-optimalizáláshoz nem kell 8 hónap (mint eddig a PS exkluzívitás miatt), így akár június/július körül ki is adhatják
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
az 50 millás DLC-k után pedig máris a Box lett az elsõdleges platform
a PC-s port sorsa meg majd elválik
totyak: eddig minden kép & trailer X360-ról van, persze gondolom gameplay screenshot vagy videó érdekelne jobban
az "only ps" licensz tuti akkora összeg, hogy jobban kijönnek, minthogy PC-re is kihoznák..
SZERINTEM
méghozzá az Offical PlayStation3 weboldal szerint.
http://uk.playstation.com/ps3/
www.gtaplace.hu, gta.cwi.hu
Közvetlen forrás.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PC-s port ügyben nekem az a véleményem hogy lesz, mert a Take2-nak mostanában igen kell a pénz,
és még a másolatok mellett is lesz annyi hasznuk rajta, hogy megérje nekik átírni.
http://9gag.com/gag/5135249
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
-----
tegnap csak nem jött trailer, mondjuk érdekes is lett volna, ha egyszer csak kirakják, hogy "Hello! már ilyen is van."
kezdem azt hinni hogy az egész késésnél, csak üzleti érdekek állnak a háttérben
(talán a trailer-ek végén is ezért nincs dátum?)
A Daily News magazinban közzétett gyászjelentés még több "személyes" információt is tartalmaz, melyben megemlítik hogy Howell rendíthetetlenül kiállt az emberi jogok tiszteletben tartása mellett, fõként a hátrányosabb, elnyomott életmódot élõ polgárok körében.
Joseph Howell 35 évesen húnyt el.
R.I.P
http://9gag.com/gag/5135249
púúúúú
A legújabb hírlevélben legalábbis egy szó nincs róla...
"Guns don't kill people, I do" <#violent>#violent><#wow1>#wow1>
púúúúú
No comment... <#idiota>#idiota>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!