Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
jah

púúúúú

Kandurex

hagyjuk, még úgyis kb. 1 év mire lsz belõle valami, szal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n3whous3
Már megint ez a warez... Tudod ha ennyire bajuk lenne vele, akkor MEG SE JELENNE PC-re. Egyébként meg
1. A GTA sorozat mindig is a legtöbb eladásokat produkálta PC-n
2. Nekem "csupán" 3-4 ismerõsöm van, akik már warezolnak XBOX360-on, szal ennyit errõl is...

Szerintem nem a warez az elsõdleges ok a késõbbi megjelenésekre (bár kétségtelenül azért talán az is beleszámít).

púúúúú

Kit--Kat
Én nem vagyok csalódott, mert nem is vártam, hogy egyszerre jön ki. Így már negyedszerre ez 1 rituálé, hogy elõször várakozás, konzol, aztán pár hónap és PC. ÍGy még jobban várják és még nagyobbat üt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kandurex
jó, ok,....van benne igazság, némi rossz indulat,..de vannak tények is 😞 és tényleg van PC, és örültem volna, ha nem konzolra, hanem arra is jön elsõdlegesen

Kit--Kat
Nagyon elfogult vagy. Szerintem te kötözködsz itt már nagyon régóta, mert felhozod 1folytában ezt a témát, hogy ide minek fejlesszenek. Inkább a konzol topikba irogass, ha nem tetszik, hogy várjuk és hiszünk benne, hogy kiadják.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kandurex
elvagy tévedve, egyrészt mert PC -m is van, másrészt meg arról van szó, hogy minek adjanak ki, vagy fecöljenek pénzt egy olyan verzióba amibe a vásárlók 95% csak szénné lopja magát?

a hozzászólásod egyszerû kötekedés, érdembe szólj hozzá

Kit--Kat
Jó akkor legyél büszke rá, hogy neked xboxod van és jobbak az eladási eredményei....<#sniffles>

Kandurex
nem vagy tisztába az eladásokkal, se konzolon, se PC-n

ProGabe
ohh,mert a "jó konzolos gamer" nem warezol?ugyan már!mindig elpbb van tört konzol verzió,mint PC-s.teljesen más van a háttérben,amit esetleg csak a piackutatók tudnának megmondani,hogy mi...

persze egy okosságot én is tudok:amit jó,az sikeres lesz!legyen az könyv,film,vag játék.pl. a san andreas itt figyel a polcon,hiszen ez egy egyedi,megismételhetetlen játék,még annak ellenére is,hogy nincs multija.ha lenne egy fasza gépem,lehet az újabb játékok közül is vennék olyat,ami megérdemli(ugyebár letölteni sem töltöm le õket,hiszen nem mennek)

persze hogy ezen a fórumon lépten-nyomon warezba botlasz,hiszen rengeteg az olyan kölök,akinek apuci-anyuci vette a gépet,és nem fognak játékra pénzt kapni,mert anyucinak-apucik így is ki van a töke,hogy a kis taknyos folyton a gép elõtt ül.ráadásul õk azt sem tudják mi az a warez

ldavid hsz-ét még nem is olvastam.szerk,mert nagyon jót írt!mikor láttál te utoljára PC-only játékról reklámot?pontosabban mennyi ilyen van a konzolosokhoz képest.hát teljesen elenyészõ mértékû!persze ez változhat a Games for Windows kampány keretein belül!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hasonlókat azért nehéz lenne elérni, 12-13 milliót eddig nem sok PC játékból adtak el.
Egyébként szerintem a két nagy akkor is elnyomná, már csak azért is mert a PC platform mögött nincs egyetlen nagy cég sem aki támogatná
Kandurex
Azért nincs is PC -n még, mert a jó PC gamer warezol,...ha hasonló eladásokat produkálna, mint konzolon, abszolult nem lenne háttérben a megjelenése

Ezen szerintem nem kell meglepõdni. Ha a konzol gyártók képesek milliókat fizetni nekik, akkor jóideig nem fogják bejelenteni, mert ezzel is új vevõket tudnak szerezni.

Ha egybõl egyszerre jönne 3 platformra, akkor egy PC-gamer miért venne next-gen konzolt?

Yoda001: Passz, régebben voltak olyan infók miszerint Box-ra már kész és csak a PS szívatja õket, de ez sem tuti.
Az viszont tény hogy pár hónappal ezelõtt jobban állt a Box verzió.
Yoda001
és azt nem lehet tudni melyik konzolon hány %?

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
És mindkét platformra egyszerre, persze PC-re még most sincs jelenési dátum...

púúúúú

na ennyit az ehavi megjelenésrõl: "It's coming out in Spring next year."

Alwares: nagyon nem mondasz hülyeséget, a portoláshoz-optimalizáláshoz nem kell 8 hónap (mint eddig a PS exkluzívitás miatt), így akár június/július körül ki is adhatják
totyak
Ráhibáztál.

Alwares
Mindenképpen tavasszal fog megjelenni, majd meglátjuk milyen platformra, viszont most is konzol az elsõdleges, viszont most nem vett senki exkluzívitást és a két konzolos verzsön után szerintem egybõl elkezdik hegeszteni a PC-set... De mivel PC-nél úgyis az optimalizálást végzik és a konzolost is emiatt halasztották el. Így én a PC-s megjelenést jövõ nyárra datálom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

olyan már nincs, mivel egy napon fog megjelenni mind2 konzolra
az 50 millás DLC-k után pedig máris a Box lett az elsõdleges platform
a PC-s port sorsa meg majd elválik

totyak: eddig minden kép & trailer X360-ról van, persze gondolom gameplay screenshot vagy videó érdekelne jobban
tigeroo
szerintem a sony már elõre gondolt mindenre (ps3 téren..)
az "only ps" licensz tuti akkora összeg, hogy jobban kijönnek, minthogy PC-re is kihoznák..
rotator
Na ne viccelj, simán elfelejthették átírni a dátumot. 😊

totyak
Eygrészt kételkedem, hogy idén októberben megjelenne (hiszen már október van és még semmi felhajtás nem volt) , másrészt pedig ha mégis megjelenik, akkor sem PC-re az tuti. A mi verziónk csúszik egy jó fél évet véleményem szerint. Azért érdekes lenne látni, hogy milyen a game, még ha csak Xbox-os verzióból lenne is kép.

SZERINTEM

TothLaci
GTA 4, amit legjobban várok, GTA4, ami megjelenhet októberben...
méghozzá az Offical PlayStation3 weboldal szerint.
http://uk.playstation.com/ps3/
www.gtaplace.hu, gta.cwi.hu

Közvetlen forrás.
bazs1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄

SötétBarom
Mekkora logó b@zmeg!!?!?!?! 😄AS😄:SAD:SD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ha elég nagypályás vagy, akkor nem 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rotator
Teljesen mindegy a kalózkodás mértéke, ha nyereséges, onnantól csak a nyereség mértéke a kérdéses. Ha csak 1 millió dollárt keresel valamin, amin elvileg kereshetnél 10 milliót is, akkor már nem csinálod meg?

Én úgy hallottam lehet hogy öngyilkos lett, de ez tényleg nem biztos.

PC-s port ügyben nekem az a véleményem hogy lesz, mert a Take2-nak mostanában igen kell a pénz,
és még a másolatok mellett is lesz annyi hasznuk rajta, hogy megérje nekik átírni.
Yoda001
nemnagyon, max ennyit

bazs1
nem csak Magyarországnak adnák ki....

Kandurex
míg 30 az 1 -hez a kalózkodás mértéke Magyarországon addig mehet az általánosítás

Fido4life
amint megjelent PC-re a San Andreas rögtön megvetettem 11-ért ami aztán a sok használ után tönkre ment.. mindenesetre kurvára nem kéne általánosítani..

Kandurex
minek? ilyen warez bandának minek bármi is? ingyen minek dolgozanak bárkinek is,...te dolgozol ingyen, pusziból?

Soldiers
elsõnek jelentsék már be Pc-re

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kit--Kat
Azt nem írják mi okozta a halálát?

JaSoN HuNTeR
Sziasztok szerintetek a GTA IV DX10es lesz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

és még "hivatalos járókelõ hang" is volt
-----
tegnap csak nem jött trailer, mondjuk érdekes is lett volna, ha egyszer csak kirakják, hogy "Hello! már ilyen is van."
kezdem azt hinni hogy az egész késésnél, csak üzleti érdekek állnak a háttérben
(talán a trailer-ek végén is ezért nincs dátum?)
Yoda001
A minap derült ki, hogy a Rockstar Games egyik fejlesztõje, Joseph Howell elhunyt. Az említett úriember mint kiderült sok éven keresztül dolgozott a fejlesztõ cégnek, mely idõ alatt fõként a Grand Theft Auto részekkel kapcsolatosan foglalatoskodott mint kutató és elemzõ. Munkája a Grand Theft Auto III-tól egészen a Grand Theft Auto - San Andreas-ig kiterjedt, emellett olyan neves címek fejlesztésében is segítséget nyújtott, mint a The Warriors és Midnight Club II.

A Daily News magazinban közzétett gyászjelentés még több "személyes" információt is tartalmaz, melyben megemlítik hogy Howell rendíthetetlenül kiállt az emberi jogok tiszteletben tartása mellett, fõként a hátrányosabb, elnyomott életmódot élõ polgárok körében.

Joseph Howell 35 évesen húnyt el.
R.I.P

n3whous3
Sztem tutira elküldhetnék azt, amit kifaggatnak az újságírók tõlük, de a NAGY LÓFASZT...

púúúúú

n3whous3
Faszom kivan a hírlevelükkel is. Bázz mindig valami szarról küldenek, ahelyett, hogy CSAK a IV-rõl tolnák a pofámba az infót... <#mf2> R*

púúúúú

rotator
Köszi, hát az nem sok...

Manhunt2, néhány új megrendelhetõ poszter, és a szokásos letöltés frissítés (õsz).
rotator
És mirõl írnak?

Nagyon úgy néz ki hogy nem lesz egyhamar trailer3.
A legújabb hírlevélben legalábbis egy szó nincs róla...
n3whous3
Aztán ott a Postal2-bõl egy szöveg dude-tól (kis hasonlóság)
"Guns don't kill people, I do" <#violent><#wow1>

púúúúú

Fido4life
pedig ez a mondat benne volt a Max Payne 2-ben de még a Grand Theft Auto III-ban is !

Jack "mindenki kedvence" Thompson hasonlóságot vélt felfedezni a GTA4-ben szereplõ Tom Goldberg és önmaga között. Állítása szerint a késõbb meggyilkolt Goldberg szájából elhangzó "a fegyverek nem ölnek embereket, a videojátékok viszont igen!" mondat miatt, a hasonlóság veszélyezteti a saját testi épségét. Azzal fenyegetõzik, hogy megakadályozza a GTA4 megjelenését, ha a hasonlóságokat nem távolítják el a játékból.
No comment... <#idiota>
az extra.hu-ra van feltéve és nemrég karbantartás volt az oldalon, mint ahogy holnap is lesz egy rövid idõre
Miért vettétek le a bannert?! Olyan szuper volt! 😞

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

amíg nincs bejelentve PC-re, nem is fogod tudni elõrendelni