Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabxux
Messze van még április vége. Megpróbáltam megrendelni, de csak PS3+Xbox 360.

n3whous3
Szerintem egy síma moddal meg lehet majd hosszabbítani a "mûködést" 😄

púúúúú

Kandurex
3-4mp,...hát remélem, h lesz valami nehézségi szint a játékban, ami ezt az értéket befolyásolja, mondjuk 3-4X -ére...12-20sec lenne a reális...persze, ha téglával mész, akkor 5 sec, de ha elegáns vagy akkor mehetne a duplája, triplája...szvsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Attila8805
Jaja hála istennek kezdünk elmenni a reális dolgok felé.
PL ha nemlátják a rendõrök hogy kocsitváltasz nem követnek tovább meg ezek az új autófeltõréses dolgok is jók meg amúgy is az se reális hogy egy átlagember beül egy helibe vagy repcsibe és vezeti.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

AntiHero
zsír a BANNER + a Szöveg doboz<#eljen><#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Yoda001
ha csak meg nem lát valaki, 3-4 mp 😄D

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
Na már ez is istenkirályság sztem. VALÓSÁGHÛ INTERAKTIVITÁS

púúúúú

annyit tudni eddig, hogy a lezárt verdákat kb. 5féle random mozdulatsorral lehet majd megfújni, ami nagyjából 3-4 másodpercet vesz majd igénybe (pl. könyökkel ablak betörés, majd a vezetékek összekötése)
n3whous3
GTAIV : Egy rohadt nagy város, tele interaktív lehetõségekkel. Én egyáltalán nem bánom, hogy nem lesznek jetpackek, meg egyéb faszságok. Tisztára elbaszta az SA történetét ezek a szarok. Sokkal hihetõbb karakter és történet: ez ami el fogja vinni a hátán a következõ részt. És persze a "szociális képességek" (pl. mobiltelefonnal rakás dolgot lehet mûvelni)

púúúúú

Kár hogy nem lesz repülõ+kondi az kéne bele! Meg viddék se! AZ is kár hogy nem lessz!

Óóóó geci naon várom már a játékot! Nagyon nagy game lessz!

Kandurex
hm, hát én annyit hallottam, hogy nezebb lesz, de mivel, hogyan...szinte semmi konkrétumot

állítsd be a beállításaidnál 😄
vagy legyen szürke? más szín szerintem nem igazán passzolna

Kandurex: azt már megírta jó pár magazin, gondolom te sem szereted mindenhol ugyanazt olvasni (vagy nem így értetted?)
Egész jó lett a banner! Tetszik! 😊 Azért még egy topik hátteret elviselnék 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kandurex
oké, és hol van a kidolgozottabb kocsi elkötésrõl szó?

TothLaci
Elvettétek a topicom! Rendben, egy kicsit bánt, de mind1...
Kíváncsi leszek, hogy tényleg megjelenik-e a 3. trailer szeptember 27-én, mivel
nem nagyon lehet olvasni híreket róla.
Jó lenne, ha "Places To Go, People To Meet" igaz lenne...
Yoda001
A GameSpot ismét összedobott egy velõs leírást a Grand Theft Auto széria negyedik epizódjáról. A cikkben leginkább a kidolgozott(abb) autólopási rendszerre és a tûzharcra tértek ki a szerzõk. Ebbõl a cikkbõl néhány újabb infót is találtunk, ezeket itt olvashatjátok:

* Az utcákon számos ételárussal is találkozhatunk, akiktõl némi pénzért ételt lehet venni, és ezáltal az életünk is kis mértékben töltõdik. Ilyen Hot-Dog árust a második trailerben is lehetett látni.

* A rend éber õrei elõl mostmár úgy is meg lehet szabadulni, hogy lemegyünk egy alagútba, és szimplán autót cserélünk - persze mindezt úgy, hogy ne vegyék észre.

* Miután leintettünk egy taxist, a menetdíj (Fare) kiírása mellett láthatjuk a lehetséges úticélok listáját. Ezen kell kiválasztani, hogy merre szeretnénk menni.

* Amikor Goldberg irodájában vagyunk, rajtunk áll, hogy végigvárjuk-e a beszélgetést, vagy hirtelen fölállunk és golyót eresztünk az ügyvéd fejébe. Akár az egész párbeszédet is végighallgathatjuk.

* Automata célzásnál a készítõk szerint sokkal zökkenõmentesebb lesz két célpont között hirtelen váltani.

* A Rockstar Games állítása szerint, mikor letartóztatnak, vagy meghalsz, ugyanúgy visszakerülsz a rendõrségre vagy a kórházba, mint az elõzõ részekben.

* Amikor Niko Bellic megérkezett abba a parkba, ahol McReary zsarolója tartózkodott, McReary SMS-ben elküldte a zsaroló számát Niko-nak, mely egybõl be is került a mobil

Nos, rajtam már nem múlik.

egyéb: netes körkép a (konzolos) megjelenési dátumot illetõen

amazon.com - április 30.
amazon.co.uk - április 25.
amazon.ca - április 1.
ebgames.com - március 3.
gamestop.com - március 3.
bestbuy.com - március 3.
play.com - április 4.
buy.com - március 4.
ProGabe
na most azonnal legyél hg! 😊
ez nagyon jó lett!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
<#eljen>

bazs1
én benne vagyok hogy hg legyél, és a banner is jó szerintem

legyél házigazda..
és kira a faq is <#eljen>

Ööö csináltam egy átalakított, kisebb FAQ-val egybekötött bannert, amit be is raknék, ezért szeretnék házigazda jogot kérni a topic-hoz.
Szóval várom a véleményeket ezzel kapcsolatban.

(teszt célból elérhetõ egy ingyenfórumon)
bazs1
reméljük nem

itt már úgynézki nagyságrendekkel jobb AI lesz

bazs1: elvileg most 27-én kellene érkeznie, de a csúszás miatt lehet ez is változik
A taxik hátsó ülésére beülve First-Person nézetre vált a játék, és az analóg-stickkel lehet körbenézni.

De az ezelõtt látott GTA-kban ütköztek az AI-k csomószor, szóval kíváncsi vagyok valóban eljutunk-e így a célunkhoz 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bazs1
új trailer mikorra várható?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bazs1
az a problémánk hogy ha elnyomhatjuk az egészet akkor minek kell felgyorsítani dupla pénzért?

M@TriX
ha valaki nem tud a seggén ülni és nézelõdni és szét akarja pörögni az agyát... az így taxizást kvázi teleportálásnak is fel lehet fogni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bazs1
én se értem igazán

Kandurex
"Az A gomb lenyomásával átugorhatod az utazást, az X-szel felgyorsíthatod dupla pénzért, "

mi ebbe a ráció?

Yoda001
A GameFront.de oldal szerkesztõi hozzájutottak néhány infóhoz, melyeket eddig nem olvashattunk még sehol. Ezeket olvashatjátok itt:

* Meg lehet figyelni, amint az utcákon sétálgató emberek újságot vesznek egy standból, sõt az utcán cigizõ emberek néha még azt is megkérdezik, hogy van-e öngyújtónk.
* A taxik hátsó ülésére beülve First-Person nézetre vált a játék, és az analóg-stickkel lehet körbenézni. Az A gomb lenyomásával átugorhatod az utazást, az X-szel felgyorsíthatod dupla pénzért, és az Y lenyomásával kiszállhatsz a taxiból ahol éppen vagy. Ez természetesen az Xbox verzióra értendõ.
* A játékban nagy szerepet kap a naptár is, melyben hónapok és napok szerint végezhetjük dolgainkat. Emellett azt is meg lehet figyelni, hogy az emberek <általában> hétköznap dolgoznak.
* Tûzharcban nem lehet csak úgy beugrani valami mögé fedezékbe, ugyanis számos dolgon áthatol a lövedék.

A most következõ infókat a svédországi Play magazin tudta meg:

* A szerkesztõk szerint a második demó során Niko egy emberbe botlott, aki egy zöldséggel teli zacskót cipelt. Ezt elejtette, és a zöldségek szétszóródtak a földön. Ezt követõen a férfi lehajolt, és felszedte a zöldségeket.
* Az egyik járókelõnél mikor rágyújtott, még az öngyújtó hangját is lehetett hallani.
* A rádióban a szerkesztõk egy reggae zenét és Run DMC "Sucker MC's" címû számát is hallották.

nehezen lehetne, mivel minden alkalommal, amikor valamelyik magazin kipróbálhatja, ott van a Rockstar egyik munkatársa aki felügyel mindent

különben se úgy képzeld el mint egy általános játék demót, ez egy béta verzió a játékból, egy rakás korlátozással
gabxux
Esetleg nem lett publikus a játék második demoja?<#gun>

SötétBarom
w00t!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

"A védekezési rendszer keveri a Gears of War, valamint a Rainbow Six: Las Vegas játékok elemeit. "

<#eljen> Vegas védekezési rendszer rulla

Yoda001
Bizony régen jutottunk már hozzá "hivatalosnak" vélhetõ információkhoz a játékkal kapcsolatosan, de mint mindig, a külföldi magazinok most sem hagynak cserbe minket. Ezúttal a GamePro októberi számában találtunk kisebb információmorzsákat, melyek érdekes jellegûek lehetnek a következõ GTA epizód rajongóinak.

A magazin szerkesztõi <úgy mint ahogy az ezelõtt is történt>, a játék második demóját tesztelhették, melybõl a következõ dolgokat tudták kiszûrni:

* A játékban ismét jelen lesznek különbözõféle hírdetések, melyek utalnak majd a Grand Theft Auto IV-ben felhasználható lehetõségekre. Ezek közül érdekes a "Shark Credit Cards" , "Pirate Music" és a "The Whiz" feliratú hírdetõtáblák.

* A HUD -ról a szerkesztõk úgy vélekedtek, hogy inkább a precizitásra, valamint a képernyõn inkább csak kis mértékben való megjelenítésre törekedtek a fejlesztõk. Állításuk szerint a demó jelenlegi indikátorai a következõképpen néznek ki: a HUD részét képezi egy "mini-térkép", melyet az eddigi részekben már megismerhettünk, valamint egy sokkal visszafogottabb számlálót, mely megmutatja hogy karakterünk mennyi kézpénzzel rendelkezik.

* A magazin megerõsítette azon információnkat, melyszerint a játékban NEM lesznek Ammu-Nation fegyverboltok.

* Megerõsítették azt az információt is, melyszerint a Rakétavetõ visszatér a korábbi epizódokból.

* A magazin szerkesztõi kicsit jobban odafigyeltek a játékban fellelhetõ részletekre és a következõ dolgokat írták le a demó egyik mellékfeladatáról: "Niko, a Little Jacob-bal való találkozóhely felé haladva didergõ hajléktalanok, valamint egy kisebb csoport cigarettázó punk mellett haladt el, akik egy kapualj alatt összegyûlve társalogtak." Ezzel a szerkesztõk nyílvánvalóan a járókelõk sokszínûségére, valamint az AI kidolgozottságára akartak rávilágítást adni számunkra.

* Mikor karakterünkkel beszállunk egy taxiba, akkor egy valós idejû indikátor jelenik meg a képernyõn, mely megmutatja hogy mennyi kézpénzzel is kell fizetnünk a taxisofõrnek a fuvarért. Ezt a játékban "Fare" felirattal látták el.

* A játékban hangulatos és egyben változatos zeneszámok kapnak helyet. Melyrõl a régi bandáktól a legújabb bandák fognak gondoskodni.

* A járókelõket ezúttal már különféle "leírásokkal" látták el a fejlesztõk, mely nagy mértékû RPG elemet adhat a játéknak. Például az egyik ilyen: "Egy nõ papírzacskóval."

* Mint ahogy azt a második trailerben észrevehettük, a játékban visszatérnek a motorok is. Ezek közül a PCJ-600 valamint a Sanchez lett megnevezve.

* A játékban helyet kapott egy sokkal realisztikusabb és részletesebb öltözködési rendszer is.

* A védekezési rendszer keveri a Gears of War, valamint a Rainbow Six: Las Vegas játékok elemeit. A célzórendszer pedig a váll fölött elhelyezett kamerával inkább a Resident Evil 4 játékra hajaz.

* A játékban az összes utcának saját neve lesz. Ez nagy szerepet játszik a precíz taxizási rendszerben.

Fido4life
nálam ez a mostani next gen elég nagy csalódás volt.. hogy érthetõen fogalmazzak: Nem ütött akkorát mint a PS2 a PS1 után

n3whous3
Idézõjelek okai:

"ócskavas" : nem akartam megbántani a PS2 tulajokat <#vigyor3>
"újgenerációs" : Utálom az ilyen b*zi kifejezéseket. Mihez képes újgenerációs? Hát a crysishez képest nem... Na értitek...

púúúúú

Fido4life
hát azért ez idízõjelben is nagy marhaság volt..

rotator
Semmi sem lehetetlen, csak nem éri meg.

n3whous3
Nem lesz PS2-n GTA4, mert képtelenség átkonvertálni arra az "ócskavasra" egy "újgenerációs" játékot.

púúúúú

Casper007
Én sem tartom valószínûnek. Ott majd megy a manga stílusú játékok reklámozása vagy valami ilyesmi. WII rulz, esetleg. XD

Hello World!

😮OO jahogy , szerintetek pont vmi gagyi ÁZSIAi összeröffenésen mutatnak be vmit róla

ja, kb. mint most a GC-n.. :/
egyébként október még arrébb van
nub

tigeroo: nub, ahhoz képest ,h a wowos témában mennyire szoktál okoskodni , itt meg láma vagy 😄DD

bazs1
E4?

Soldiers
nemsolá lesz a E4 hátha azom mondanak majd infókat

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ez az, õk sem hülyék, akkor nem sok ps3 fogyna ha kiadnák ps2-re is