Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=4556
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha minden jól megy holnap elkészül Manhattan-ben a reklám, "véletlenül" pont az eredeti megjelenés napján.
Egyesek szerint az utoljára elkészülõ rész akár felfedheti az új dátumot, vagy egy oldal frissítés idõpontját, képekkel, és persze a 3. trailer-el.
Ez így király lenne, de akkor van szívás ha még ma befejezik, és csak a szokásos rockstargames.com/IV cím marad rajta..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem tudom az jelenthet-e különbséget, hogy én mondjuk CRT monitorron nézem, míg ti esetleg LCD-n.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
de egyébként maga az egész banner a faq-val nagyn zsr<#eljen>#eljen>
kéne egy banerszépséverseny valahova😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a reklám másik felén még felbukkanhat egy trailer 3 felirat,
de én erre nem sok esélyt látok, talán egy konkrétabb megj. dátum
Jöjjön a 3.trailer
- konzolon legalább 16 fõ tud majd multizni egyszerre
- a reklám már félig kész, és állítólag kemény 20.000 zöldhasúba került
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"The cell phone also further hides the fact that you're actually playing a game
(which has seemed to be a goal throughout GTA's history; Ex: No game start up menu, except for PC version)."
* A magazin szerkesztõi megerõsítették, hogy Niko mobiltelefonja nagy szereppel rendelkezik majd a játékmenet során. Nem csak egy egyszerû telefonként fog mûködni, hanem számos funkciói lesznek, melyekbõl a leglényegesebbtalán az, hogy lehetõségünk lesz majd hálózaton keresztül szöveges üzeneteket küldeni azon barátainknak, akik játszanak a játékkal. A mobiltelefon tulajdonképpen a valóságérzeten dob még egy kicsit azon tulajdonságával, hogy mindent ezen a kis eszközön keresztül kezelhetünk majd. Röviden kifejezve, a játékból teljes mértékben eltûnt a megismert menürendszer. A szerkesztõk még arra is kitérnek, hogy a játék PC-s verziójában ismét visszatér majd a jól megszokott menü.
* Ugyancsak telefonunk segítségével lehetõségünk lesz kitûzni célt a térképünkön, mint ahogy azt a GTA San Andreas-ban is megtehettük.
http://9gag.com/gag/5135249
jók ezek a képek , megnézném én ,h mikor lesz ebbe a tetves országba ilyen kirakva v más játék akár😄 én is remélem ,h megkapjuk , az öröm bódottá lenne 😊
(szerintem nem rosszak 😄)
azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.
Veszélybe került a többek közt a Grand Theft Auto elé görbe tükröt állító The Simpsons Game november eleji megjelenése, ugyanis a Rockstar ügyvédei bírósághoz fordultak, amiért az Electronic Arts jogtalanul használja a GTA elemeit új játékában. Szerintük a Grand Theft Scratchy nem vicces, sõt félrevezetheti a fogyasztókat, az eltúlzott részletek és a gúnyos megvalósítás negatív hatással lesz a Grand Theft Auto bevételeire. A Rockstar ragaszkodik hozzá, hogy minden GTA-t parodizáló részt távolítsanak el a The Simpsons Game-bõl, ám az EA ezt valószínûleg nem fogja hagyni, és vagy mélyen a zsebébe nyúl, vagy eltolja a játék megjelenését, míg nem sikerült megegyezniük.
forrás: gamekapocs.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egy eredeti gamük sincsen.
PC-s is ilyen a helyzet.(De inkább vegyétek eredetibe mivel a tört versiok hibások,bugosak stb stb...).
Figyelj most lemész bolhára és megveszed konzolra és úgyan úgy PC-re is...
De PCre elvileg több játék jelenik meg és ezért több is az eladás...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0