Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Így becsukhatom a szemem a jó sok GTA 4 információ elõtt, és remélem, saját magam tapasztalhatom meg a leírtakat.
de más témaban mozgó weboldalak is vesznek át cikkeket/híreket pl. az SG is
Nem tudom, hogy mennyi értelme van GTA-s weblapot szerkeszteni, hiszen mindent csak lopni lehet csak.
amúgy Jason hallani lehet akármit, ugyanott vagy vele mint az áruházak konzolos dátumaival
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Halon egyébként nem tudom mit eszik a gamervilág... Bármelyik másik FPS tudott ilyet, sõt annyira húzott volt a történet és annyira egyforma a pályatervezés, hogy én 5x (ÖTSZÖR) ültem neki és egyszer se tudtam végigjátszani, mert meguntam 😄D Bocs az offért, majd Halo topicot keresek, õk biztos megmagyarázzák 😄DDDDD
púúúúú
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
púúúúú
púúúúú
szinte mindenhol más van írva, úgy egy hónapja már írtam én is párat
-.-
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
amazon szerint
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Egy pisztollyal eltudtam volna képzelni, de ez az én véleményem.
Grafra leszek naon kiváncsi meg az ONLINE részére.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
😞
http://www.panoramio.com/user/518310
Amúgy arra, hogy bármit ki lehet rakni ennyi szóból..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Manhattan, Thanks, for, October, shortly, finished, October, scheduled, form, Another
AN A L FISH TO D E A TH
Anal fish to death...
-.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amit ha összeolvasunk ezt kapjuk: March fourth
lehet hogy megbízható forrásuk van, de már korábban is szinte tényként közölték hogy március 4-én fog megjelenni a game