Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap a wiki-rõl is töröltem ugyanezt (egy coming soon oldalt belinkelni, értelmes...)
szóval én ezt reklámnak vettem, bye!
amúgy hogy döntöd el egy darab kép alapján hogy ígéretes-e vagy sem?
állítólag a gta.hu is tök jó lesz....
a névlopás meg úgy látom még mindig nagy divat - gtagaming.com
De ott van a FAQ
szerintem hülyeség, csak azért nem mondott napra pontos megjelenési dátumot, mert ha mondjuk mond egy március 4-ét, és utána kiderül hogy nem tudják kiadni csak 25-én, akkor megint õk lesznek a hibásak hogy nem tartják adátumot
De remélem faxa game lesz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a linkelt teaser-ben Lynch megemlíti, hogy a játék jó lesz és hogy õ játszott az elõzõ 3-al, most pedig vár a legújabbra, ami jövõévre csúszott
amúgy szerintem kevés rá az esély, hogy az eddig megszokott sémától eltérõ borítóval álljanak elõ

Ha ilyen lesz mind a XBOX360 és mind a PCs borító akkor sokkal jobban fog mutatni a polcokon.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
amit meg belinkeltél nagyon amatõr, össze-vissza vannak a képek szorítva/nyújtva, úgy az egész aránytalan
de a New York City a legtutibb rajta...
nézzétek meg ezt , ez zsíír lenne
borító
bár ez inkább konzolos, de nem baj viszem oda is xD
púúúúú
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak játékért fenntartani egy pc-t botorság, akkor már inkább tényleg konzol. Kivéve persze, ha a delikvens olyan mûfajokért (is) rajong, amik igazán csak pc-re jönnek. Én egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a teljes 360-only kínálatból hány játék érdekel (ps3-asból egy se), de ezeknél is erõsen rezeg a léc a pc-s portot illetõen, így türelmesen kivárok. 😊
púúúúú
De nézd meg a játékokat, illetve azok megjelenését. Mire van optimizálva? Mire jelenik meg elõször? Kik járnak jobban? Colin McRae: Dirt, Fifa 08 HD, PGR 4, Grand Theft Auto IV, mind olyan cím, ami konzolosoknak jobb. Ha valaki a konzolt választja, nem kell azzal törõdni, hogy mikor lesz PC-s változata a GTA 4-nek, illetve milyen grafikai beállításon fut az adott cucc. Nem azt mondom, hogy ez így tökéletes, de több évnyi tapasztalatom azt mutatja, hogy jobb a konzolosok élete. Kiadóknak konzolra kiadni a cuccot jobban megéri. Mindenesetre imádom a pc-t is. De le vagyok maradva jó pár évvel, és terveim szerint 4 év múlva fogok játszani Crysis-el full grafikán, 100+ FPS-el.
Mert addigra már elavulnak a te nagy Nextgen konzoljaid.
+engem nem érdekel senki tapasztalata,mindenki azzal a Platformal játszik ami neki bejön...PC is egy jó szerkezet és a konzol is,és ne nyávogjátok azt hogy a PCvel az a baj hogy drága,mert ha kell nektek egy szép pixelmentes játék kell konzolra game akkor bizony kell oda a 150.000FT-os LCD TV 😊
PC fejlesztés helyet célszerû lenne next gen konzolt venni. 😊
Tapasztalat beszélt rá.
Crysis meg megy 6600 GT-n is.
(már csak azért is mert erre a fórumra sokkal több PC -s jár, mint konzolos, aztán nincs kivel beszélgetni, sokkal jobb, ha már kint van mindkét verzió)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert senki nem mondta, hogy van konzolom <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#lama>#lama>
pffffff
púúúúú
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
púúúúú
Senki nem kötelezte õket az elsõ dátum betartására, ha teljesen kész lesz és minden renben lesz vele akkor majd kiadják,
még mindig jobb mit mikor egy játék megjelenése több évet csúszik..
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Az elõzõben írtam hogy a többi topicnál sem 'vette észre' a változást, akkor itt miért lenne másképp?
a [email protected] vagy [email protected] -ra írjatok panaszt, hátha megcsinálják
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ha megnézed pl. a San Andreas és a konzolos IV topic alcíme a keresõben még mindig a régi, pedig nem tegnap lettek lecserélve
most átírtam a címet, de ha rákeresel így sem találod meg