Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
púúúúú
a Sony sem hülye... majd pont azt nem akarja hogy vegyél egy nexgen konzolt
azonkívül meg se mozdulna rajta, GTA3, VC, SA sem volt PS1-re
Ez PS2-re is vonatkozik? oda vaní rva hogy konzol de nem tudom hogy ezt biztosan ki adják majd rá!
Igen lesz, de egyelõre nem sok információt tudni róla.
Annyi biztos, hogy a történethez szorosan kapcsolódni fog,
és a kooperatív-mód is megtalálható majd benne.
és ez is lessz PS2-õn magyarán (Playeres mód)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem sincs csak procin,vga-n,tápon és csak napi 1-2-szer fagynak le a játékok 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hello World!
pólót meg maximum a Rockstar warehouse ruha részlegébõl lehet majd.
Máshol szerintem nem kapsz ilyen cuccokat.
Hello World!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kicsit nagy meg minden ja meg hangos a hûtéstõl de én maradok ennél!!! Ezen legalább fut a mario!!!!!!
Nem úgy mint a sok ps3-as és x-boxosnak!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
és ott volt!XP patch nélkül,minden felirat és a kis tárgyak textúrája csak egy fehér négyzet volt,de úgy is akkorát ütött,mint addig játék talán soha
és most,2008-ban,amikor már midnent kitaláltak és megcsináltak,és az egyik leghangoztatottabb dolog az,hogy nem lehet újat kitalálni,jön a R* és megint forradalmasítja a játékipart!PC megerõsítést akarok!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
púúúúú
gta-k egyik varázsa mindig is az volt ,h egyik traielben se mutattak gameplay jeleneteket sokkal jobb volt az élmény mikor ELÕSZÖR MEGLÁTTUK ... kb örömkönnyek lesznek sztem most majd 😛
a kitûzõ nagyobban

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az a kép meg : Mi látunk mindent , mi tudunk mindent 😄
IMADOM A ROCKSTART 😊
New York-ban elkezdték õket kirakni az utcára, a képen majdnem ugyanaz van mint korábban, csak Niko képe lett lecserélve és van rajta egy e-mail cím ([email protected]), amire ha írunk valamit (akár egy üres mailt), megkapjuk az alábbi automatikus választ /maga az olda viszont nem elérhetõ/

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
HÁT NAGYON LOOOOOOOL 😄D
Tuti ,h kamu , csak csábitani akarják a lámákat , rákattintottam a boritora (elég érdekes képek voltak a boriton) , majd ott egy kép vmi orosz villamossal a képen elég vicces , nem töltöttem le , pedig dinamikus az ip ...vki szedje már le aztán mondja el ,h miva!