Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
mivan a szemével?

EEE 1899

gondoltam hogy ez lesz :/
broman191
The page you have requested is not valid.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Carlos HUN
Jól van nem tudtam...

vannak új háttérképek is a downloads menüben, a Weazel News-nál pedig látható 2 kisméretû kép,
az elsõ a Francis International és tényleg olyan mint a Kennedy reptér
csak szét kell nézned a hivatalos oldalon. már egy ideje fent van

egy új shot:
Carlos HUN
Hogy kell amugy youtube videot belinkelni?

hogy rendesen lejátszható legyen itt 😄

Nemtom voltt e

http://www.youtube.com/watch?v=IkusSsks954

Máté94
Most megfogadom,hogy csak Dilletantét veszek.Én nem fogom Liberty Citit a glóbális felmelegedés áldozatává tenni😄
Sorry a helyesírási hibákért. 😊

Jó az autós videó is, bár sztem annyira nem nagy szám 😊 a másik karakter ideo sokkaél faszább 😄

Az új képek kurva hangulatosak, sok mindent elárul:
pl. mikor Niko kezébe pisztoly és közelröl vna fotózva na az nagyon állat , látszik a fasza szemüvege😄 a homlokán a vér és a kosz DE A LEGFONTOSABB EZEN A KÉPEN HOGY AZ OTT LÉVÕ KOCSIN SPOILER VAN AZ ELEJÉN ,meg a felfüggesztés v mi a szar ...az meg van tuningolva
2.kép Niko-t fsazán láthatjuk ,amint egy híd tetején araszol 😄 érdekes és jó kép! - új feature -
3.kép Niko egfy üzletbe nyit be, a mozgás TÖÉLETES,LÉLEGZETELÁLLITO 😄 ... nagyon jól néz ki Niko öltözéke ,nagyin menõ + a cipõ is tetszik 😄
4.kép Na ez is egy raj kép gecc. 2 helikopter körülveszi Nikot és lámpával világítják meg ,Nikonak nincs más választása igí épp leugrani készül a vízbe , KURVAJÓ!!! ;D
5.kép Ha jól látom Niko épp Vlad-al beszélget ,jó kis jelenet és látszik ,h mennyire megvan csinálva a játék , a két karakter a korlátratámaszkodva beszélget egymással, mint a filmekben ...a táj is nagyon szép, pazar!

+

Framenként megnéztem a kocsis trailert és 2 mondhatni újdonaságot fedeztem fel!
Az egyik, hogy mikor egy ismeretlen férfi betöri az anyósülés melletti ablakot a kocsinak (a riaszto megszólal),ott látszik,hogy a háttérbe egy ember cigizik!(fújja a füstöt stb.) ...a furcs az volt ,h nem reagált mikor megszólalt a riasztó ,nagy nyugodtan ott ált tovább!
A másik észrevehetö ujdonság szintén a kocsis vidiben a végén található és éppenhogy csak alig , tehát az teaser végén,mikor a hajót láthatjuk(azon sok szar kocsi) és most fog elhaladni egy kis autó benne két személy ,az érdekes az,hogy a kocsiban az anyósülésen lévõ (néger származásu) illetõ DAGADT! 😄 ...ez azt jelenti ,hogy különbözõ testalkatú emberek is elöfordulnak (már csak arra lennék kiváncsi , és nem tudok most olyan jatekot mondani , ahol felnõtt között magasságbeli különbség is volt)

Na ennyi lenne a kis elemzésem 😉

Ja és boldog szülinapot ldavid ! 😛

Soldiers
a kurva annyukat ezt a videót már tegnap láttam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
Dilettante videó beteg 😄

Máté94
Téves!Ez egy Toyota Prius😄
JaSoN HuNTeR
még mindig nem békéltem meg a fõszereplõ fejével.De am illik a játékhoz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

N o N a m e
Az elsõ videón ott egy C4-es Citroen 😊
Soldiers
hát ha ien grafikája lesz mint a videókban tuti kell majd akkora gépigény mint a Crysis-nak vagy sõt nagyobb is kell

Ha olyan lenne a grafikája mint #3220 itt akkor nem érdekelne ha akkora lenne a gépigénye mint a Crysisnak csak jöjjön PC-re is!!!!!!!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Blekk Síp
A kocsik fizikája sztem mindent büntet! A mozgásuk/felfüggesztésük nagyon tetszik!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gyere már ki PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a grafika meg kell hagyni tényleg oda basz csak majd mekkora lesz a configuráció?? remélem nem kell akkora mint ami a CRZSIS-nál volt!

ProGabe
azt nem írtam,hogy a grafika fõleg a Phil Bell-es videóban tetszik

számomra ez pl álleejtõs jelenet:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi!

az elsõ kép szinte 100%, hogy a "Call and Collect" címû küldetésbõl van
itt mondja el McReary Niko-nak hogy tud a múltjáról
ProGabe
eszméletlen jó a grafika!

ahogy eldobja a robbanás az embert,az aláz! 😊

az utolsó kettõ kép megint nagyon feelinges!na jó,a többis is,de azok különösen

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!<#integet2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dehogy, csak frissült a hivatalos oldal 😄

videók:
Dilettante
Phil Bell

képek:

egyéb:
LCPD
Weazel News
Bledar Morina
The Booth Tunnel

egész jó kis szülinapi ajándék nekem 😄
Pepsi Twist
<#wow1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szerintem kizárt hogy ígymaradjon, a korábbi képeken még egy karakter sem volt ráírva
én inkább valami True Crime szerû szabadon írható dolgot selytek, szóval inkább valami új fícsör lesz belõle
TothLaci
Rendszám ilyen lesz benne. Nem reális, de lehet, hogy meg van az oka, miért.
(Kössz, a fordításokat/értelmezéseket!)
Pepsi Twist
jaja nekem is egybõl ez jött le 😄

DJ Skyline
elég jók! mondjuk kicsit karton figura hatása van az anyósülésen ülõ fazonnak! meg remélem nem fog minden autó Liberty City-s rendszámmal rohangálni, SA-ban már megoldották a random rendszámot

Máté94
Ne szemetelj!Az elsõ képen a kocsin😄
Soldiers
remélem majd fellehet menni a szabadság szobor tetejére 😄

a Rockstar postázta a harmadik "rejtett csomagot", két új screenshottal

Jaa komoly 😄 ,ez ilyen afro csávós fej 😄DD

az Electronic Gaming Monthly magazin meghívást kapott Edinburgh-be, a Rockstar North székhelyére
az errõl készült és egy San Houser interjút is tartalmazó elõzetes március 11-én fog megjelenni amerikában

13-án pedig a brit Official PlayStation Magazine-ban is lesz egy elõzetes (+ jövõhéten az online lapokban)
_____
#3187: az egy ilyen fej, ami egy (nem hallgatható) rádió logója volt a gta3-ban - még régen megtetszett aztán most elõvettem 😄
Pepsi Twist
sehogy mivel nem jáccotam végig 😄

n3whous3
Nos nekem érdekes volt a leggázabb küldi:

ugyanis adott az, amikor elmenekülünk a pénzzel a kaszinóból, amibe betörtünk. Elsõre meglett. Aztán pedig másik végigjátszáss során meg vagy 5x kezdtem elölrõl :S

púúúúú

ProGabe
távirányítós bizbaszok!na azok tényleg szemetek.repülõre ejtõernyõzés,kismillió ellenfél elõl menekülés általában menni szokott,de az rc dolgok egyszerûen szemetek

n3whous3
lol

Ott van a lean forward gomb, amivel felállsz a motoron. Ha azt nyomogatod olyan ritmusban, hogy... hát majd rájösz... nos akkor ráhajol. Egyébként meg akkor hogy is játszottad végig a játékot, ha ezt nem tod? 😮

púúúúú

Pepsi Twist
hogy lehet ráhajolni a motorra? (repülõ kerék behúzás meg füst meg egyebek 2 es gomb 😄😄😄, na de ez?)

n3whous3
Hát nemtom mennyire vagyok GTA professional, de rohadtul nem volt egy GTA küldi se nehéz, legfeljebb valamit elsõre kivitelezhetetlennek láttam, de aztán piece of cake (pl. az SA-ban volt az, amikor motorral fel kellett menni egy repülõre satöbbi... nos akkor jöttem rá, hogy miként lehet ráhajolni a motorra 😄 sok próbálkozás árán persze...)

púúúúú

ProGabe
milyen sm 3.0?már sm 4.1-nél (dx10.1) tartunk! 😊

na jó,most osztom az észt,de 2 hónapja még nem is tudtam hogy van ilyen,csak 7 év után gépet veszek és blablabla 😊

szóval minden dx10-es kártya (geforce 8xxx,Ati HDxxxx) tudja az sm 4.0-át.ráadásul kb minden új játék (motor) használ 3.0-át!

# The game is done. Most clipping bugs are gone. The game is super smooth in terms of frame rate. (Note: The game is not 100% done. It is not "gold" yet.)

gondolom pár nap,és jön a hír,hogy aranyba ment.remélem jön mellé egy pc-bejelentés is <#rolleyes>

pedestrians who have a phone can call the police.
Every part of the car can bend and fold.

zanyád! 😊

The missions are more difficult than in previous games.

eddig is volt egy-két hajtépõs küldi,kíváncsi leszek most mitõl hullik majd az ember haja 😊

Pepsi Twist
lehet... bár sztem mindeggy.... az is még 17k valaki csak 10kt fizet vagy tud fizetni 1 kártyáér... sztem 7300GT nem túl erõs...

Elméletben a shader model 4-nél tartunk aki azért zajong minek a SM 3 az gyûjtsön,a készítõk nevében meg énkérek elnézést amiért haladnak a korral..😊
7950gt-t már 20-25er között lehet kapni innentõl kezdve nincs értelme zajongani,mert az aki gép elött ül és még net elött is ha ez egy vagyonnak/sokpénznek számít inkább gondolkozzon...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

JaSoN HuNTeR
fenéket nincs😄veszel egy 7300GT aztán boldog vagy.Ja és valesz hogy lesz SM2 támogatás ha lesz pcre.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pepsi Twist
ha azt akarják hogy szép meg minden legyen a játék akkor SM 3.0 vagy 4.0 😄 vagy ha azt akarják hogy sokat kaszáljanak (akkor kimennek a földre) valszeg SM 2.0 lesz... (de hát ez rajtuk áll)

bubu13
Mivel még be sincs jelentve senki sem tudja

EEE 1899