Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Sztetek SM 3.0 lesz? ha igen PC téren nem fognak nagyot kaszálni... 1 sok embernek a földön még nincs annyi péze hogy SM 3asat vegyen vagy ha a legolcsóbbat veszi azzal meg nem megy semmire mert csak képregény lesz az egész játék, aki meg vesz 3 asat (vagy van) az akkor nem fogja valszeg megvenni vagy aki meg is veszi az tuti kevesebb lesz mint a warezosok!

(nekem ez a véleményem, bár nem tom hogy jön ide de jóvan 😄)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
Bibíí<#vigyor2>:

Még mindig van mirõl beszélni a Microsoft tegnapi konferenciája kapcsán, hiszen szó esett a Grand Theft Auto IV Xbox 360 exkluzív epizodikus kiegészítésérõl is.

Azt már régóta tudjuk, hogy a negyedik rész két darab, egyaránt Xbox 360 exkluzív kiegészítést kap majd a megjelenést követõ egy éven belül, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor is számíthatunk rájuk - legalábbis az elsõre.

A Grand Theft Auto IV: Episode One - így fogják hívni - augusztusban válik majd elérhetõvé, konkrét tartalmáról azonban egyelõre még nem esett szó.

Ha valaki esetleg elfelejtette volna: az idei Nagy Autólopás két hónap múlva, április huszonkilencedikén debütál, Xbox 360-on és PlayStation 3-on.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n3whous3
jah

És még az se nagyon 😄 Ha jó lenne 7600GT, hagynám a gépet a pcsibe... de tönkrement már egy ideje. Pénzt meg már nem akarok gépre költeni :S

púúúúú

há de 😄DDD , asszem 😄

amugy nked cska PC van nem ?

n3whous3
há nem? 😄

púúúúú

"#Az újságíró szerint elég volt pár perc játék, hogy megérezze mennyire is lesz kurvajó a játék"

😄DDDDD

ldavid: faja a logód 😄 ,de mi az ott rajta ? 😊

broman191
Bejelentik nyugi, nem hagynák ki...nagy piaca van PC-n is...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

szar lesz ha nem jelentik be soha PC-re... bár nem ez lenne az elsõ eset h nem kapunk mweg valamit... (de remélem csak a szerzödés köti a rockstart)

n3whous3
Egyszerûen sokkoló hatású a játékban látni az élõ-lélegzõ nextgen várost

nos ez lenne, ami még kimaradt

púúúúú

n3whous3
# According to the journalists, the first hands-on minutes were enough to solidify their feelings of how the game is going to kick ass.

(kicsit szabadon fordítva)
#Az újságíró szerint elég volt pár perc játék, hogy megérezze mennyire is lesz kurvajó a játék

púúúúú

DJ Skyline
csak azt fordítom ami tiszta nekem is, többit is értem de nem nagyon tudom megfogalmazni 😄
#
#
# a lakosság "sûrûsége" (magyarul mondhatnánk úgy hogy fõ/km²😉 helytõl függõn változik
# esetenként mikor Niko megpróbál ellopni egy autót, akkor az ilyedt ártatlan sofõr gyorsan elhajt és neki megy más autóknak (most 2 autót ír, de lehet lesz az több vagy kevesebb)
# a helikoptereknek lesz keresõlámpájuk /mint SA-ban a Police Maverick-nek)

# According to the journalists, the first hands-on minutes were enough to solidify their feelings of how the game is going to kick ass.
# The new impression of seeing a next generation living, breathing city is absolutely stunning.
# The pedestrian population density changes between the place/borough you are in.
# In one instance when Niko tried to carjack someone, the scared innocent driver sped away so fast that he hit two cars.
# Choppers with search lights are in the game.

Ezeket légyszi valaki értelmezné nekem, mert ezek nem tiszták.
DJ Skyline
- "viszont szinte mindre feljuthatunk tûzlétrák vagy lépcsõ segítségével" -> jól hangzik, végre szerepük is lesz az ilyesmiknek, nem úgy mint SA-ban, hogy ott a létra, de csak dísz

broman191
- Van úszó klub😄
- 15 perc Manhattan 2/3-át áthajókázni, 10 perc a Central Parok-on és Brooklyn-on átkocsikázni...

A város tényleg nem lesz kicsi... SA-ban a leggyorsabb szekérrel is kb ennyi idõ volt átautózni a játékteret körben😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ebbõl ennyi jött le a gamestar-nak
HUNMemphis
Gyönyörû kép.Végre valami nyomatékosabb érzelmi hatást vált ki az emberbõl.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Liberty City több utcából áll, mint bármelyik korábbi város
- Nem lehet minden épületbe bemenni, viszont szinte mindre feljuthatunk tûzlétrák vagy lépcsõ segítségével
- Nem lesz üzlet- és bandamenedzsment
- Idõnként küldetések közben is kaphatunk új megbízásokat, ilyenkor döntenünk kell, melyiket végezzük el
- Ha fegyverrel a kezünkben járkálunk az utcán, a járókelõk betelefonálnak a rendõrségre
- Újra átmászhatunk és átugorhatunk falakon
- Ha meghalunk, elveszik 100 dollárunk, de legalább a fegyvereink megmaradnak
- Erõsebb fegyverekkel átlõhetünk a falakon is
- Elsõsegély dobozokat csak épületekben találhatunk
Kandurex
a gyártók majd jó fizetnek a fejlesztõknek, hogy PC -ra is kiszórják a cuccot, ami úgy egyékbént még így nagyon nyereséges lesz, mert ugye a hardware még brutálabb busines, szóval a PC nem hal ki, csak átalakul

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

james69holden
még úgy is ha nem éri meg?
ugyanúgy nem fognak venni Pc-s játékokat, mint eddig...
inkább letöltik

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

PC forever!!!

harc a PC-s játékokért

A konzolok egymással harcoljanak.
Minden jó játékot kötelezõ legyen kiadni PC-re. 😊

N o N a m e
én a Prison Break-et nézem 😊
😊
hát, aki szerint ez jobban hasonlít rá, mint amit én linkeltem, az nem tudom melyik filmet nézi

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Kit--Kat
az

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

N o N a m e
szvsz BMW 750
full amcsi kocsi , helyes 😄D

szvsz nem BMW, hanem Lincol MKZ
http://www.dragtimes.com/images/10715-2007-Lincoln-MKZ.jpg

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Pepsi Twist
alap 😄

LOOOOL 😄

broman191
És azóta amikor megunod az avit és újat csinálsz mindig Pepsi van az asztalon? xD

Pepsi Twist
nem csak nem volt ötletem nicket kitalálni és itt volt az asztalon 1 Pepsi Twist 😄 azt gondoltam jó lesz ez 😄

Hamár itt vagyunk megkérdezem 😄

Ennyire szereted a Pepsi colát ? 😄

Pepsi Twist

(kicsit kaki a kivágás de hát paintal mire megyek 😄)

XDDDDDD kb

broman191
Ezennel lehibernállak! Megjelenésig hsz jog megvonva<#idiota><#smile>

Pepsi Twist
wááááááááá valaki hibernáljon le és ébresszen fel akkor ha megjelent!!!!!!

broman191
Azok a gépek tiszta S600-as Mercik, van SA-ban ilyenem^^

Akkor lehet ,h én arra gondoltam 😄

az más. elég ha megnézed a hûtõrácsot és a fényszórókat
Asszem ezaz ,de a boritón lévö piros verda is akkor ezlehet , nem ?

az meg BMW hasonmás (valszónûleg az lesz a Sentinel)

én a Turismo-t várom, meg a Comet is szép amennyire eddig látható volt
Ehhez a képhez elfelejtettem odairni ,hogy nagyon jól látszik Niko mesterien megalkotott animációja (pedig csak állókép) ...különösen teccik a lazasága , jó az öltöny , faszául megy a csuka a ruhához 😄DD

Egyébként korábban volt olyan infó nem ,hogy Nikonál szinte mindig ott lesz ez a FASZA válltáska , gyk. ezekbe lesznek a fegyverek v vmi ...sztem nagyon MENÕ!

Jaja 😄 merci XD ...fasza kocsik lesznek a gammába , nekem még egy mezei Stallion is bejön (pl amelyik a trailer2 be volt) nameg az a piros szintén a trailer2-be , mikor Niko lõ vkire , a piros kocsit meg eltalálják ilyen 1-2 másodperces villanás!

Ezt csak azért emelném ki ,mert ezt a pénzszállitókocsit már láthattuk az 1ik képen mikor felgyujtják!
KURVAJÓ AZ A VÁLLTÁSKA ...Szemtõl szemben (Heat) c. filmet nézzétek meg , van egy-két hasonlóság a játék és a között , meg amugyis az mindenidök egyik legjobb filmje!

Yoda001
mercédesz klónok<#worship>

http://9gag.com/gag/5135249

Attila8805
Már egyszer belinkeltem.
Olvass kicsit!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gondolom felismeritek a fickókat a képen 😛 BestTheBest pics 2 XD

Yoda001
az a fûféle jobboldalt elég érdekes

http://9gag.com/gag/5135249

Biztos láttátok már 😛 , de sztem Best the best kép eddig 😄DDD