Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Sam Houser had a clear vision for the music on GTA IV. It was very important to present a soundtrack that displayed a contemporary, fresh sound that reflects Liberty City, its residents, cultures, fashions and locations. It was decided early on that contemporary Hip Hop, Dance Rock and Russian music should take up a lot of the airwaves."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
* Graphics: 9/10
The gigantic size of the city makes you forget the few graphical imperfections of the game.
* Sound: 10/10
Best GTA soundtrack ever, and probably the most compelling feature in the game.
* Controls: 8/10
Far from perfect but a big step from the previous GTA games.
* Multiplayer: 9/10
Great concept and innovative integration with the single-player mode.
* Gameplay: 10/10
We can't score it 11/10...
* Conclusion:
GTA4 is by far the best action game ever created.
Ne gondold hogyel vagyok veszve ilyen téren, arra gondolok, hogy mintha valamiüvegen keresztül néznénk a játékot, amelyik egyenletlen és sok helyen megtöri a fényt.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Sajnos ezt a játékot is elérte a hódítása, pedig az összes GTA szép volt nélküle!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
persze olyan értelemben dolgozhatnának még rajta, hogy még jobban nézzen ki ott is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://9gag.com/gag/5135249
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
pl. a gta 1-ben volt vice city, san andreas...
akkor volt a GTA 3, utána jött a GTA : VC és GTA : SA
mostmeg GTA4 újra liberty city-ben
(fú de jó lenne egy új rész ismét vice city-ben...'80s rulez😊)
david: sztem jövõhétre már megérkezik, mert ha még csak akkor indul meg az már necces lenne sztem 😄
Sztem az nem gond, hogy van lezárás...csak tényleg legyen jobban megmagyarázva 😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nemtudom Kandurex, de sztem biztos lesz még, van 2 év.
najó kicsit több, mint másfél igazából... 😄
lesz itt még sok jo játék minden platformon.