Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
VC-be nem is emléxem milyen zenék voltak 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

broman191
...amik nem ütik meg a VC szintjét. Mondjuk az szinte tökéletes volt, annál jobb már-már nem is lehet.<#circling>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

cenobite
Thx!

gamertag: kenobita

FlyHigh
Bejelenthetnék már pc-re.😞

Thrash \'Till Death

teljes még nincs, itt az eslõ postban össze vannak gyûjtve az eddig ismertek
rotator
Én úgy tudom, hogy a jelenben játszódik, és egy részlet egy mai interjúból:

"Sam Houser had a clear vision for the music on GTA IV. It was very important to present a soundtrack that displayed a contemporary, fresh sound that reflects Liberty City, its residents, cultures, fashions and locations. It was decided early on that contemporary Hip Hop, Dance Rock and Russian music should take up a lot of the airwaves."

cenobite
Tényleg soundtrack list nincs még valahol?

gamertag: kenobita

Kandurex
ezt kétlem, ahogy a rádiókból eddig kiderült ismét a 85-90' éveket hozzák

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pedig tényleg frankó lesz. az eddigi legváltozatosabb anyag lesz benne, több mint 200 számmal
rotator
Nálam annál eleve csak rosszabb lehet, ha a mai trendet képviseli.

broman191
A soundtrack nem tudom hogy fogja elverni ez eddigieket - fõleg a Vice City-t...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

a német Games Aktuell is tesztelte a játékot

* Graphics: 9/10
The gigantic size of the city makes you forget the few graphical imperfections of the game.
* Sound: 10/10
Best GTA soundtrack ever, and probably the most compelling feature in the game.
* Controls: 8/10
Far from perfect but a big step from the previous GTA games.
* Multiplayer: 9/10
Great concept and innovative integration with the single-player mode.
* Gameplay: 10/10
We can't score it 11/10...
* Conclusion:
GTA4 is by far the best action game ever created.
broman191
Kíváncsi vagyok hogy az építkezésnél el lehet-e majd venni a kalapácsot a sráctól 😊))

Katun
Nem arra gondolok kollega, a HDR és Bloom nem így néz ki vagyis az is látszik hogy van rajta, vegyük példának egy HL2 -õt ott a HDR és Bloom mást jelent, de hogyha mást jelent itt és ott akkor minek hívják uganúgy.

Ne gondold hogyel vagyok veszve ilyen téren, arra gondolok, hogy mintha valamiüvegen keresztül néznénk a játékot, amelyik egyenletlen és sok helyen megtöri a fényt.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

rotator
Szerintem a Depth of Fieldre gondol a fáknál, amitõl olyan igazi PS2 feeleingje lesz a játéknak. 😛

Prince of Máté
Ja amire gondolsz az a HDR, Bloom effekt...
Sajnos ezt a játékot is elérte a hódítása, pedig az összes GTA szép volt nélküle!

Katun
Van rajta egy hülye effekt ami baromira nem tetszik.Nem éles tõle kép olyan minthogyha valami kurvára letömöríte képet néznék amikurva pixeles... ade amúgy jó lesz csak az az effekt hányinger

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

bertino
ez igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
A grafika annyira nem is nextgen, inkább a GTA új motora nextgen!

bertino
PCn nextgen, csak konzolon számít nagy dolognak a magas felbontás...
persze olyan értelemben dolgozhatnának még rajta, hogy még jobban nézzen ki ott is.

Prince of Máté
Vice Cityben milyen szép lenne már...
AZ a tengerkék víz nextgenben 😮

Kandurex
<#eljen>

Yoda001
8 új kép és info a hangokról

http://9gag.com/gag/5135249

Alwares
Egyébként biztos, hogy lesz. De kit érdekel...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

elitehun
na mi ez a rosszkedv?
Kandurex
<#gonosz3> ne legyen

broman191
Kíváncsi vagyok lesz-e raktárba betörõs egy lemezt elemelõs youtube-ra videót felküldõs akció mint a Halo 3-nál ^^

Tigristank
Ha követték volna az elsõ játék felépítését, akkor ennek a résznek Londonban kéne játszódnia. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Alwares
Szerintem lehetséges. Én szívesen ellátogatnék európába is 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

a Take-Two szerint jövõ héten indulnak a szállítmányok

LeryStar: a mostani Gamestar-ból
ez melyik magazinból van?

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Minstrel
még ezt se kaptuk meg, ne álmodozz <#vigyor>

http://topgearhungary.blogspot.com/

tigeroo
szerintetek a GTA 4 után is lesznek "számozatlan" GTA részek?

pl. a gta 1-ben volt vice city, san andreas...

akkor volt a GTA 3, utána jött a GTA : VC és GTA : SA
mostmeg GTA4 újra liberty city-ben

(fú de jó lenne egy új rész ismét vice city-ben...'80s rulez😊)
AntiHero
Mér lenne necces?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Írtam egy kisebb cikket, összefoglalót a Social Club-ról, akit érdekel nézze meg a GTAPlace.hu-n. (Hírek menü alatt)

david: sztem jövõhétre már megérkezik, mert ha még csak akkor indul meg az már necces lenne sztem 😄

Aranylemezre került a játék, a jövõ héten indul az üzletekbe.
rotator
Taps, függöny.
😊

Yoda001
uristen...<#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

Egy kis gond akadt a regisztrációnál :@@@ muszály volt irnom nekik emailt..., hogy nyalják be 😄DD

Na és vééégre felötték azt a szajbakurt social clubot 😄 csak megérte várni eddig 😄

Bassza az ******* még mindig nincs Social Club....ÁÁÁÁÁÁ

Jah.

mucsácsó
Szerintem sem gond a lezárás dolog...megszoktuk már végülis 😊 Meghát akkor ahogy ismerem magamat, szétnéznék mindenfele egybõl meg minden, és akkor úgy már minden helyszín ismerõs lenne elég gyorsan...és akkor az már úgy nem olyan "izgi". 😄 így meg ilyen gond nem lesz., és az az elsõ kis városrész is nagynak fog tûnni tuti elsõre..nemhogy egész Liberty City. 😊 Bár lehet csak én gondolom ezt így... 😊
Jól beszélsz 😛

Sztem az nem gond, hogy van lezárás...csak tényleg legyen jobban megmagyarázva 😛

bertino
ok, ugy legyen 😛

Kandurex
az biztos, hogy ebben az évtizedben már nem lesz olyan játék amit ekkora hypeal várnánk és persze ami meg is felel neki, szóval innen nézve mindenképpen az évtized játéka

bertino
a TDU is stílusában egyedi, akárki akármit mondd 😄

nemtudom Kandurex, de sztem biztos lesz még, van 2 év.

najó kicsit több, mint másfél igazából... 😄

Kandurex
pl? 😊

bertino
az évtizeddel azért vitatkoznék 😛
lesz itt még sok jo játék minden platformon.

Kandurex
mondjuk az nem tetszik, hogy elsõre nem lehet beutazni az egész várost, hanem hasonlóan a többi GTA -hoz korlátozva van a küldetéseknek megfelõen...