Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Hát ez rohadt nagy😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Jah bocs átsíklottam felette 😄DDD

Amúgy videó is van: nézzétek meg...hát Take2 -nak tuti sokkal komolyabb gyára van mint ez a maszek kis kacat 😄 ,de igy elképzelni nem rossz.
http://www.szuperlemez.hu/?base=static&type=videos

ProGabe
#4944-ben ott a link.és már le lett írva párszor:préselik

érdekes lenne,ha több millió lemezt úgy írnának,ahogy tesszük mi ezt otthon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mucsácsó
Hát felesleges a monitor, mivel ott a gépházon ilyen kis kijelzõ.. 😊 Ettõl még nem régimódi egyáltalán.
Vagy lehet, hogy csak néhány monitorról van vezérelve az összes gép..
Láttam, de elég ótvarul, régimódiul néz ki :SSS ....semmi monitor 😄 ...de gondolom megy mint a robot...rakja be a lemezeket és irja, ha kész meg kiveszi és rakja a másik oszlopra...ja de onnan meg emberek veszik le és könnyen karcolódhat

AHHH fasz se tudja 😄.... érdekes a téma érdemes utánnanézni jobban!

Kandurex
#4924 pedig van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Huh, kemények ezek a gépek, de tuti vmi nagyon durva cuccal csinálják...kivi lennék rá....biztos nem ugy nyomják van 20 író egy gépbe....ahoz atomerõmû kéne, meg táp stb. meg magától elinditja az írást v mi ááá ....hülyeség -.-

Kandurex
<#wow2>

ProGabe
ez a lényeg

aki nem hiszi,az fordítson meg egy eredeti lemezt 😊

na ugye hogy tükörsima!

bõvebben ITT a gyártás menüpont alatt

a #4911-es kép nem jön be! 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Alwares
Csak nem gondoltátok, hogy ott ül valamelyik kínai segédmunkás és rakosgatja ki-be a lemezeket egy DVD írós gép elõtt <#vigyor3>
MINDEN eredeti lemezt préselnek és nem égetik. Az eredeti ezért nem baszódik szét mert ott nem egy gyengébb rétegre van ráégetve.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Tessék...

Gondolom, neked is feltûnt már, hogy egy DVD lejátszónál az imsert típusok között van olyan, hogy DVD-ROM és DVD-R. A kettõ nem ugyanaz...

Kandurex
hm,

tigeroo
fogalmam sincs😊 errõl énsem halottam
ezt találtam a neten (wiki)

A CD-ROM (angol: Compact Disc Read Only Memory) kb. az 1980-as évek végén piacra dobott univerzális adathordozó, illetve médialemez.

Csak olvasható (véglegesített) adathordozó. Két technológiával készülhet:
Gyári préselt lemez: Általában nagy sorozatban készült lemezek (pl. mûsoros audió CD). Az adathordozó rétegbe sablonnal préselik a jeleket.
Otthon készített: Számítógépes, illetve asztali CD- vagy DVD-íróval készül. Az adathordozó rétegbe lézerrel égetik a jeleket.
Kandurex
tudod, hgy megy a rétegezés a CD-DVD -ken? mert el nem tudom képzelni, hogy oldják meg préseléssel (kb. mico méretû lyukakat égetnek bele és ezt még néha rétegelik is DL lemezek...érted,..milyen prés?)

tigeroo
hát tudod...a kódexeket is írva másolták, egészen gutenbergig...<#idiota>
Kandurex
na errõl mesélj, mert ezt nehezen képzelem el, hogy hogy oldják meg, a gyártás az világos, hogy préselik, de az írás....kemény lenne préseléssel.,.

tigeroo
jó jó hogy grafika, meg minden...a héten felraktam a VC-t nosztalgiázni..háát naplementekor amikor szó szerint "besárgult" a képernyõ a nap sugaraitól azért néha összeszorult a szivem.. még mostis, hátmég 5 (te jó isten..) évvel ezelõtt..😊

emlékszem a tanévzáróra már megvolt pár gyereknek , hatalmas volt így nyitni a nyarat😊

(the outfield - your love c. szám volt a kedvencem<#idiota>, fever 105-t szarrá hallgattam)

amugy a san andreas sem volt rossz, csak ez a bandázós körítés nemjött be (CJ színével nemvolt gondom...) meg a zenék sem voltak már olyan jók benne
n3whous3

kis tetves... 😄

púúúúú

rotator
Eleve préselik, nem égetik...

broman191
<#eljen><#taps>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Lehetõségrõl nem beszéltünk. Abban az SA marad a jobb biztosan. A mostani részben a realizmusra mennek, nem arra hogy minden sikátorban elhagyott BMX-szel lehessen valami küldit csinálni ha az ülésére tévednél... Grafikáról sem beszéltünk...butaság lenne összehasonlítani az újabbakkal. Egyértelmüen elvérezne a VC... Az pedig hogy mennyi idõ után "szar" valami pedig szubjektív...nekem régen is tetszett a VC, ma is elõveszem és tetszik. Feltünt hogy eljárt felette az idõ, de még mindig olyan jó amilyen volt. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kit--Kat
Mi ez a szöveg? 80as évek, Miami, a legjobban sikerült rádióállomások a legjobb zenei összeállítással, eszméletlen eltalált karakterek. Ennyi és ezt nem csak én vallom így.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mucsácsó
Hát ezek nagyon durva herkentyûk.. 😄 Elképzelni nem bírtam volna..
n3whous3
már nem azért, de azt ma is csak a hangulat vinné el... mi ez a szöveg, hogy "hangulatban"? Jobb a grafikája? Több benne a lehetõség? VC ma már egy nagy szar, 1 éve is az volt, meg 2 éve is.

púúúúú

Minstrel
fú, automata lemezcserélõ, dejólenne egy ilyen itthonra <#szomoru1><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

neked az 50es évek voltak? jó nagy mûveletlen suttyó lehetsz...

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Kit--Kat
Szerintem hangulatban tényleg a Vice City sikerült a legjobban, hangulatban, szerintem ütni fogja ezt is, de csak hangulatban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

broman191
Nem is olyanra gondoltam 😊 Érdekes ami a képen van <#alien>

Kandurex
megnézegettem a komolyabb gépeket is,..szóval ott se készül egyszerre ezer..csak kétezer 😄

broman191
Az ilyen nagyszabású sokszorosítást komoly gépekkel csinálják, nem ilyen "8 író egy PC-ben" stílussal 😊

Kandurex
nem feltétlenül, lehet valami kisebb cég is pl. ez itt

Minstrel
Így:

bár ez szerintem valami warezkuckó 😄

Kandurex
máshogy nem megy, igen, rengeteg gépen pörgetik

Kandurex
<#duhos2>

mucsácsó
De amúgy tényleg, a lemezeket hogyan sokszorosítják? Ezen sokat gondolkodtam már...a leglogikusabb meg legegyértelmûbb ugye a normális kiírás lenne..csakhát ennyi példányt...? Meg ehhez rengeteg gép kellene 😄
Kell ez PC-re 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Minstrel
vagy lehet Te üres dvd tokot kapsz <#idiota>

Kandurex
azért abba bele kell gondolni, hogy jelen pillanatban is írják több ezer, több tízezer,..több százezer,..több millió DL DVD és Blue-Ray korongra a cuccot...lehet, most írja egy gép az én példányomat 😊

HUNMemphis
Majd az lesz izgi mikor a rendörkocsikat zúzod szét ezzel!Útlezárás kellõs közepébe padlógázzal.Woáá jó lesz ez!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Kandurex
ja, ja én is most vagyok kb. hogy nem igazán akarok már semmit látni,...majd itthon a 82cm LCD TV elõtt a fotelbõl 😊

(már csak 9 nap)

mucsácsó
Hát ez tényleg tök durva kép 😊
Áááá de várom már, nem igazzz.. 😊

http://cgreviews.com/
Itt ez 20 perces gameplay footaget ígérnek...ha jól számoltam át, akkor most éjjel 1 és 3 között... noha állítólag ez is hatalmas nagy kamu. De legalább van mire várni 😄 Habár nem tudom, hogy megnézném-e...mostmár próbálok minden infót és képet kerülni...túl sok infót kaptunk már a játékról 😊 Már játszani akarok!
Kandurex
ez milyen brutál kép már,...ez szabályos kivégzés.., el tudom képzelni, hogy ez a jelenet majd szépen be lesz lassítva...über!

broman191
Kommenteknél: "Best GTA game ever " - tiszta GTA IV trailer hsz ^^

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191
Azért...funky, gangsta rap, jó kis 80'-as rokk muzzik, de bármit sorolhatok mert csak jó volt 😊

broman191
<#eljen><#eljen><#eljen>

bertino
jók is voltak azok -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3
50-es évek jazz meg techno :-|

púúúúú

broman191
Látod...olyan jó volt hogy amnéziás lettél tõle xD