Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézd meg mi megy a konzolos topicban.. xD
Prince of Máté
fogadjunk, h a héten lesz belõle warez?!

a konzol árából nem kaphat sem a fejlesztõ, sem a kiadó, mert honnan is tudnák, hogy hány konzol kelt el csak egy GTA játék miatt?
szerzõdést kötnek amiben egy szép nagy összeg szerepel, emiatt van az exkluzivitás
Nem hiszem, hogy egy petákot is kapnának a fejlesztõk bármely eladott konzol árából, az exkluzivitást elõre szokás megvenni. 😊

tigeroo
szerinted a miért csináltak a régebbi GTA részekbõl "sony exclusive" játékot?
ha játszani akartál vele akkor venned kelett egy PS-t (vagy vártál fél évet)
mindig is voltak/lesznek húzónevek konzolokra
pl. halo xboxon, stb...
bertino
flém rulz -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A gyökér az itt csak te vagy...látatlanba mondassz vkire vmit...nem is ismered õket, azt se tudod kicsodák, mondhatnám azt is ,h szeretnéd te azokat a te listádon, kisbuzi!

Kandurex
csak beszippantják a pénzt 😊..ejj

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Miért külföldrõl rendeled, olcsóbb úgy?

cenobite
Ezt ma kaptam:

"Dear Customer

Grand Theft Auto IV is nearly here!

Thank you for your order {XXXXXXXXX} for Grand Theft Auto IV. The highly anticipated GTA IV is due to be with you on Tuesday 29th April. To make sure that we get this title to everyone who ordered it for release day we have had to start our picking and packing process earlier than we would for our normal pre-orders. As a result, we may look to authorise your credit/debit card from tomorrow.

Kind regards

Customer Services
GAME.co.uk"

Talán mégis ideér 29-re???
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

gamertag: kenobita

rotator
Egy eladott konzol árából? Mióta?

Én tuti. 50k egy Xbox alapgépért szerintem nem nagy összeg. Simán összejön a lé rá 1 hónap alatt. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

látom, az msn-es haverjaid is hozzád hasonló gyökerek..

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

n3whous3
- 2008. ápr. 29. : GTA IV IS OUT!

még nincs 29, nehogy aztán ... 😄

púúúúú

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

mucsácsó
50% a Microsoft-é, 25% a fejlesztõé, és 25% a kiadóé. Így szokott lenni, legalábbis a R* esetében tuti így van. Mármint most magát a játékot mondom, nem a konzolt. De ott is hasonló a helyzet talán. Szóval nem kell félteni õket...nem szegények ezek 😄 De meg is érdemlik a jutalmukat az ilyen mestermûért.. 😊
Pepsi Twist
én sosem fogok konzolt venni 1 játékér 😄 sõt semmiért nincs az a pénz.... meg most azért venni pfff ez olyan mint hogy nem ülök bele a VW Ventom-ba mert snassz ezért mercit veszek.... bár ez nem jó példa a legjobb példa az hogy fölvágásból veszek ferrárit aztán miután már nem kell csak porosodni fog...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mivel részesedést kap...
red bull
A VC-vel is ugyanez volt. Elõször xboxra meg ps re aztán fél év után PC-re is megjelent...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

rotator
Hát igen, a Rockstarnak hatalmas jövedelme származik abból, ha valaki vesz egy boxot vagy ps3-at. -.-

bertino
én max a GT5 miatt veszek konzolt -.-
namegmár akkor ezt is beszerzem PS3ra -.-

tigeroo
szerintem még nem jelentik be...
vajon hány ember fog konzolt venni csak a GTA4 miatt?
(szerintem elég sokan...énis gondolkozom rajta...)
JaSoN HuNTeR
álmodozni lehet.Ha mázlisták vagyunk kiadják.Ha nem akkor nem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kandurex
Most nem akarom visszaidézni magam, de kb. valami ilyesmit mondtam pár héttel ezelõtt, hogy a fejlesztõk elmennek nyaralni egy hónapra és utánna várható esetleg egy PC -s bejelentés...nos az elsõ része teljesült...bár tévedtem egy hetet....lol

"Ismát Jordan Liles barátunknak köszönhetjük a mondhatni 'Insider' információt, melynek tudatában mi, rajongók is informálódhatunk arról, milyen megérdemelt jutalmat is kap a fejlesztõgárda, a franchise legújabb egyedülálló epizódjának elkészítéséért. Kiderült ugyanis, hogy a srácok a North csapatában, körülbelül öt hetes fizetett szabadságot kapnak, mely a 4 éves operáláshoz képest, el kell ismerni elég kevés idõ. Ettõl eltekintve csak is gratulálni tudunk az egész cégnek, ugyanis ha minden jól megy, a Take-Two is kilábalhat minden bekebelezéssel kapcsolatos balhéból."

JaSoN HuNTeR
kissé se vagy függõ te<#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Már biztos sokan kiváncsiak rá, gondoltam lövök egy képet 😄 ....és, h miért szeretem az Operát (mint böngészõ?), van egy pár oldal nem ? 😄DD

😄
EGY KIS HANGULATFOKOZÓNAK, nameg akik nem nézik a GP-t (hán van olyan ?😄DDD) [az új oldalig is már csak napok vannak hátra, brutál jó lesz)

GTAPlace-rõl kopizva & by me:

Elérkezett az idõ, itt vagyunk a finishben, el sem hiszitek, mennyire örülök, hogy most ezt megírhatom nektek és ezzel is szeretnék köszönetet mondani a GTAPlace.hu csapatának és látogatóinak .

Nem is húznám tovább az idõt, "repüljünk vissza" és elevenítsük fel, hogy is kezdõdött mindez:

- 2004. dec. 16. : A Game Informer januári számában egy interjúban Sam Houser "elhint" néhány részletet az új "next-era" GTA-val kapcsolatban.

- 2006. máj. 9. : Grand Theft Auto IV hivatalosan is bejelentve (Peter Moore által, aki saját karjára nem elöszõr tetováltatva leplezi le egy GTA IV logóval a játékot), Xbox 360-ra (epizódikus tartalommal ugye) és PlayStation3 platformra és elindult a kezdetleges hivatalos weboldal...megjelenési dátummal: 2007. okt. 16.

- 2007. febr. 27. : Rockstar Games bejelentést tesz, hogy a NaturalMotion's Euphoria szerepet kap jövõbeli játékaikhoz, feltehetõleg a GTA IV-hez is.

- 2007. febr. 28. : Egy bejelentés, hogy az epizódikus tartalom 2008-ban fog érkezni.

- 2007. márc. 1. : Frissült a hiv. oldal, új logóval és a R* elárulta az elsõ hivatalos trailer érkezését,ami Márc. 29

- 2007. ápr. 10. : A GameInformer magazin irta az elsõ elõzetest a játékról, amibõl megtudtuk, hogy a fõszereplõt Niko Bellic-nek hívják, aki egy kelet-európai "bevándorló".Ezzel egyidõben érkezett az elsõ artwork, Niko Bellic, kezében shotgunnal.

- 2007. április-május: Rengeteg elõzetes érkezik a játékról, mindenfelõl.

- 2007. máj. 21. : Special Edition bejelentése, tartalmazni fog: artwork könyvet, GTA IV Soundtrack lemezt, zárható kisebb széfet, R*-os utazó válltáskát.

- 2007. jún. 11. : Második trailer leleplezése, melynek címe "Looking For That Special Someone" és jún 28.-án debütált.

- 2007. aug. 2. : Ez akkor egy szomorú nap volt számunkra, de azóta tudjuk, hogy megérte (nem is kicsit), ugyanis ez nap halaszották el a játék megjelenését, "több idõre van szükségünk a játék elkészítéséhez és, hogy még tökéletesebb legyen" kb. ez hangzott el...2008-at célozták be az új dátummal, de konkrétan még jó sokáig nem tudtuk.

- 2007. nov. 28. : Hivataloss borítóterv bemutatása, szokásos R* poénnal fûszerezve + Harmadik trailer "Move Up, Ladies" bejelentése, majd december 6.-ai debütje nagy fényt hozott a szívünkbe.

- 2008. jan. 24. : Ez is egy jó nap volt számunkra, ugyanis kiderült a játék megjelenésének idõpontja, ami nem más, mint: 2008. ápr. 29.

- 2008. febr. 8. : A hivatalos weboldal robbanásszerûen megnyitotta kapuit, rengeten infóval, érdekességel.

- 2008. márc. 1. : Ekkor kezdett el igazán beindulni a marketing, rengeteg reklámtábla, festések, wanted poszterek leptek el minket.

- 2008. márc. 14. : A negyedik és egyben utolsó trailer a játékból bejelentve, "Good Lord! What are you doing? "aka" Everyone's a rat!" nagyon találó névvel, ami végül Március 27.-én jött ki és egyszóval ez is ütött rendesen.

- 2008. márc. 27. : A Trailer #4-el egyidõben boldogságunk határát emelve jött a hír Rockstar Social Club-ról, ami egy közösségi fan site, ami rengetek kihivást (challanget) fog tartalmazni.

- 2008. ápr. 29. : GTA IV IS OUT!

Megpróbáltam a fontosabb momentumokat kiemelni(majd 1,5 óráig írtam nektek , dehát szívesen teszem), remélem tetszett és a 29.-ei ÜNNEPLÉSRE is velünk tartotok.

Kandurex
<#hehe><#hehe>

bertino
ja, egy autós üldözésnél pont azon fog járni az esze, hogy gyá, ez az egyik variáció az 50bõl... ffúúúúú

broman191
És mondd el hogy ezt ki fogja számolni...na jó Ragnar-t kivéve 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kandurex
a készítõk fújnak erre a legjobban, szerintük óriási lépést nyomtak grafika irányába....beidézem kedvenc mondatom "csak lámpaoszlop típusból 50 különbözõ készült"...érted?! ez brutális részletességet rejt...nem lesz itt gond a grafikával..

bertino
szerintem ezerrel csinálják már a PC-s változatot.

FlyHigh
Egy GTA-nak nem is kell olyan über grafika, inkább legyen hangulatos meg csini. Rohadtul várom már, hogy bejelentsék PC-re.😞

Thrash \'Till Death

broman191
Itt-ott nem olyan fényes a grafika...remélem megyegetni fog PC-n alapon valahogy....

<#idiota>

Alwares
Hát Guide gomb és ott van a PC-én található összes zeném, bármelyiket hallgathatom, ezt meg szerintem nem fogja letiltani a Rockstar 😊
Egyébként ma nagyon rosszat álmodtam. Az volt, hogy már GTA IV-eztem és egy nagy rakás szar volt. Gyakorlatilag ugyanaz volt mint az SA csak volt rajta HDR. Tologattam egy kicsit a játékot aztán megindult az egyik kocsi magátós és felrobbant. Aztán hagytam az egészet a p*csába és kihajítóttam az Xbox360-at az ablakon.... Itt ébredtem fel.
Még szerencse, hogy csak álom volt <#wow2><#nevetes1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

broman191
Eddig nem is tudtam róla, nem ráz meg...és már régóta van WinAMP 😊

Yoda001
psnél is, bár ennyi erõvel ott a telefonod aztán hallgatod azt<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

Fido4life
(meg box-nál ott az ingame music player...)

Attila8805
De lehet hallgatni zenét csak nem sajátot.
Gondolom sokatok emlékszik még az EGM azon elõzetesére, melyben lerántják a leplet, a játék egyik teljesen egyedülálló és szórakoztató lehetõségérõl, mely a mobiltelefonon való MP3 hallgatást támasztja alá. Lévén, hogy az Electronic Gaming Monthly szerkesztõsége nem arról ismert, hogy átverjék olvasóikat, ezúttal korrigálták kicsit az általuk napvilágot látó ficsõr által nyújtotta lehetõségek listáját.

A legújabb számukban kiderült ugyanis, hogy habár a virtuális telefon repertoárjába beletartozik a zenehallgatás, saját MP3 számainkat nem leszünk képesek meghallgatni rajta. Emellett arra is fény derült, hogy a korábban beharangozott lehetõség, csupán a játékba implementált rádióállomások meghallgatására terjed ki.

Szerény véleményem szerint, a saját zeneszámok meghallgatásának hiányától eltekintve, még így is egy nagyon szórakoztató kis lehetõség ez számunkra...Habár a PC verzióban tuti benne lesz majd az MP3 támogatás.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Yoda001
naés? lesz számtalan jobb dolog a játékban<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

csak annyit tudni hogy az EGM (Electronic Gaming Monthly) megerõsítette, hogy a végleges változatból kimarad
AntiHero
?hogyhogy?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a mobilos (gyalogos) rádiózásnak lõttek, nem lesz benne a játékban
Fido4life
Vice Citynek ma már nincs hangulata, legalábbis számomra biztos nem, hiszen olyan szinten szarrá modoltam még anno, hogy bár hova nézek csak player.dff/txd, idaho.dff/txd stb.jutnak eszembe.. ugyanez van a San Andreasnál csak ott a multi baszta el a játék feelingjét.. a sok cheater minigunal való rohangálása Los Santos utcáin meg folytonos flamelés fõleg magyar szervereken, egy idõ után sikeresen élvezhetetlenné tette számomra a játékot. egyedül a GTA 3 maradt meg olyannak amilyen volt 7 évvel ezelött, de csakis PS2-n..

Régi 😄

"is this is the mansion?" az a fej...

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Pepsi Twist
qúva jó 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.