Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért azt nem mondom,hogy nõttél a szememben,de lassan megközelíted a 0-át😛
A nézeteid mindenesetre 10/10😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amivel elégedett voltam? azért van ám olyan is 😊 csak igy az asztalrol szemezgetve, cod4-ben hatalmas a hangulat, jo a multi, pörgõs, szép. Supreme Commander és Company of Heroes. mindkettõ döbbenetesen jó stratégia két teljesen különbözõ megközelítésben. és gyönyörüek. C&C hatalmas feeling, nosztalgia, jol néz ki, pörgõs játékmenet, sok egység, jó multi, de kevés map. aztán... Vegas 1-2, nagyon jo team orientált stratégiai shooter. nagyon jo a csapatjátékhoz. és egész jol néz ki.TDU megunhatatlan adrenalin és száguldás, jol néz ki. kormánnyal istenkirály. LFS hivatalosan S2 pack-al megvéve a szim-ek királya, bár a graf már lejárt, az élmény hatalmas. Crysis techdemónak és vidkártya izzasztásnak tökéletes. story végigtol és elfelejt, multi felejtõs, mert nemsok embernek van gépe hozzá. Bioshock szimplán jopofa volt, ugy mint a Timeshift. mindegyik jo kis egyedi játék, szorakozni de nem hosszutávon, egyszernézõs. GRAW2 ha nagyon uncsi a nap, lehet multiban dögleni, annyira nehéz. de jok a ficsörök, szép, és izgis a multi. CS Source.... már uncsi de jo volt. World inn Conflict is jo kis stratégia de haverok nem szeretik mert nehézkes, sztem elég fasza kis game 😊 na ezekkel pl elégedett vagyok 😄D
Kandurex, hidd el nem láttál még irigynek 😄DD nem egy box-ra irigykedek, nem azért nem veszek mert nem futja hanem mert nem látom értelmét 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Azért ne írj már igy véleményt, hogy egy ócska, megkérdõjelezhetõ warez verziot probáltál ki, pláne ne 50 perc után. Mellesleg az is érdekes lesz , hogy fog mutatni ps3-on.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szal magadon kívül mi az amivel megvagy elégedve😛
Istencsászár, nem lesz szükségem gép fejlesztésre, ez birni fogja. ahogy két éve mindent 😊 egyszer kell jo idötállo gépet összerakni, nem a számtekboltosra hagyni hogy mit rak bele neked 😊
Mind1 kedden megyek megvenni és majd a saját szememmel megtapasztalom mi hogy és megosztom mindenkivel
Érdekes hogy a legnagyobb konzolos grafika buzik ( jó értelembe😄 ) azt irták hogy " leesik az állad, padlót nyalsz" olyan gyönyörû... de nemprobléma várd a pécéset, meg fejlessz gépet, hogy ne kellejen butítani, sok sikert.
Szerencsére szokásosan rengeteg újítás van,ez nem EA,mindig megy a fejlesztés,igaz nem is évente jönnek a részek.
A lényeg hogy faxa lett a grafika(értékelések és videók alapján),sok újítás és megint le fog esni az állunk,akárcsak anno az elõzõ részek megjelenésénél.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
utána hatalmas oltás volt két gitárral zuzni a GH3-at, messze jobban élveztem <#buck>#buck>
Látom az 1. helyen van ez a Topik, gondoltam bekukkantok ide és látom kijött már az X-360 verzió. A képekrõl tényleg szépen néz ki, de vajon élvezhetõ is lesz-e. Mert olyan sok újdonságot már nem nagyon tudnak kitalálni. A Vice City után a San Andreasban már jóval több dolgot lehetett csinálni.
PC-re meg kijön 1 év múlva gondolom. De hát a Konzolokat is el kell valahogy adni.
Ha mindenki letölti PC-re akkor a kutya se fogja megvenni konzolra.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
gamertag: kenobita
Csak a felesleges munkától akarlak megkímélni. De ha tényleg érzel ambíciót, akkor sok szerencsét hozzá.<#worship>#worship>
A PS2 emuval még sok probléma van, idõvel az is jó lesz, de még sokat kell dolgozni rajta.
A sima Xbox emunak pedig csak neki kellene feküdni, mert azzal nem lenne gond.
Melyik megy TÖKÉLETESEN ?
A PS2-n a vector co-processzorral van a probléma. Hasonlóan hosszúak a vector utasítások, így azokat nehéz emulálni x86 ISA-val.
Az sima xBox az nem lenne nagy kunszt, csak azzal nem foglalkoznak, mert a játékok többsége kijött PC-re is.
Az új konzolok (PS3, xBox360) emulálásának egyértelmû problémája a Power PC alapú CPU magok. Az xBox-nál még a Xenos is gáz, mert csak a HD Radeon ami felépítésben megfelelõ GPU hozzá.
A Xenos GPU annyira nem probléma, a HD Radeon sok dologban egyezik vele, így VGA oldalról talán megoldható a dolog.
pc re meg nem is biztos hogy kijon😞
gamertag: kenobita
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Annyira tolnám a gamet <#kacsint>#kacsint>
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"A játéktól meg leesett az állam."
"azért beszarás hogy a játékbeli tv-ben/neten milyen komoly tartalmak vannak, ilyen több 10perces "mûsorok, rajzfilmek mennek, a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem"
Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerûen állkeresõs...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt.. 😄 De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség... 😊 Szerintem egyértelmû, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel..."
"Egyebkent siman meg fogja kapni a maximalis pontot. Ez egy csoda. Nem viccelek."
"Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illetõ...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nõk, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon 😄 Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendõrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. 😄
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnõd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengõhangot is állítani.. 😊 Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendõröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendõrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol 😄 Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínûleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelõk sokkal élethûbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínûleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. 😄 Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. 😊 Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. 😊 Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. 😊"
"Én nálam tökéletesen fut szal én eddig semmi hibát nem találtam...."
és még vághatnám befelé napestig..mások csak észreveszik a pozitívumokat is....