Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
hidd el nem fog álmatlan éjszakákat okozni 😉 és annyira igazam lesz ebben is, hogy nagyon 😄 de majd erre visszatérünk a pc-s megjelenés után 😄 addig túrok egy kis turok-ot... aztán azt is jol lefikázom majd mert állitolag a fû ugy néz ki mintha papirbol lenne 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bertino
nem vitatkozok ez ügyben, mert felesleges.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

magus
pedig igaza van

ez a jól fog kinézni 1600x1200-ban, ugyanmár, ne röhögtess

Waczkor
Na legalább a szokásos gémekkel játszottál.Cod 4 valóban zsír,TDU is,Crysis far cry szintû gémek nekem nem jönnek be,cod4,source nagyon is.

Azért azt nem mondom,hogy nõttél a szememben,de lassan megközelíted a 0-át😛
A nézeteid mindenesetre 10/10😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Istencsászár
ott görnyedsz a 19-21colos monitorod elõtt és 1600*1200-as felbontásban bámulod? had gratuláljak elsõként ehhez😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
konzolok elõnybe vannak PCvel szemben 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

Pepsi Twist
én is a PC-t várom PC-n mindig is szebbek lesznek a játékok 1600x1200-ban.... (és menni is fog olyan 60FPS körül bár amit írtak hogy 30FPS lesz a max pff...)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

wander01
azzal a csávoval még aki visszanéz rám a tükörbõl XDD amugy nem vagyok ennyire tüskés általában, csak a fanatik idegesitõ a hype-al meg a várakozással, és mikor kijön akkor megy a nagy elborulás 😊 ez egy játék. semmi más 😄

amivel elégedett voltam? azért van ám olyan is 😊 csak igy az asztalrol szemezgetve, cod4-ben hatalmas a hangulat, jo a multi, pörgõs, szép. Supreme Commander és Company of Heroes. mindkettõ döbbenetesen jó stratégia két teljesen különbözõ megközelítésben. és gyönyörüek. C&C hatalmas feeling, nosztalgia, jol néz ki, pörgõs játékmenet, sok egység, jó multi, de kevés map. aztán... Vegas 1-2, nagyon jo team orientált stratégiai shooter. nagyon jo a csapatjátékhoz. és egész jol néz ki.TDU megunhatatlan adrenalin és száguldás, jol néz ki. kormánnyal istenkirály. LFS hivatalosan S2 pack-al megvéve a szim-ek királya, bár a graf már lejárt, az élmény hatalmas. Crysis techdemónak és vidkártya izzasztásnak tökéletes. story végigtol és elfelejt, multi felejtõs, mert nemsok embernek van gépe hozzá. Bioshock szimplán jopofa volt, ugy mint a Timeshift. mindegyik jo kis egyedi játék, szorakozni de nem hosszutávon, egyszernézõs. GRAW2 ha nagyon uncsi a nap, lehet multiban dögleni, annyira nehéz. de jok a ficsörök, szép, és izgis a multi. CS Source.... már uncsi de jo volt. World inn Conflict is jo kis stratégia de haverok nem szeretik mert nehézkes, sztem elég fasza kis game 😊 na ezekkel pl elégedett vagyok 😄D

Kandurex, hidd el nem láttál még irigynek 😄DD nem egy box-ra irigykedek, nem azért nem veszek mert nem futja hanem mert nem látom értelmét 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Smuge
"(bár nemtom az számít-e hogy nem vinyora volt telepitve)" , ott lesz a probléma...
Azért ne írj már igy véleményt, hogy egy ócska, megkérdõjelezhetõ warez verziot probáltál ki, pláne ne 50 perc után. Mellesleg az is érdekes lesz , hogy fog mutatni ps3-on.

Kandurex
érzõdik itt ám egy igen erõs irigy jellem, szerintem nem igazán tudja elviselni, hogy a konzolok elõnybe vannak a PC -vel szemben,...nézd csak meg a gépét, vagy a másik részlegben a hozzászólásait, ha jól emlékszem ott éppen a linuxot, vagy a mac -et anyázta a PC -vel szemben...ott is minden második szava a szar körül asszociált...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Az a bajod hogy hülye vagy és ezt hangoztatod😊 végülis mindenhol csak kinevetteted magad, te tudod...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Waczkor
Azért kíváncsi lennék õszintén,mi az ami neked utoljára tetszett pc-n,boxon,tv-n,serpenyõn akármin😊
Szal magadon kívül mi az amivel megvagy elégedve😛

wander01
kiváncsian várom 😊 nem a grafikai részletességgel van bajom, az annyi amennyi, box, hát istenem. hanem a fényekkel, árnyékokkal, megvilágítással meg a blur-el. az szar. na majd meglátjuk. (bár nemtom az számít-e hogy nem vinyora volt telepitve)

Istencsászár, nem lesz szükségem gép fejlesztésre, ez birni fogja. ahogy két éve mindent 😊 egyszer kell jo idötállo gépet összerakni, nem a számtekboltosra hagyni hogy mit rak bele neked 😊

wander01
tudom te okos vagy és látatlanban jobban vágod 😊 tudod mit? mindenki oda dugja a konzolját ahova akarja, elötte elmondtam a véleményemet, aztán kiprobáltam, és bejött amire gondoltam. ennyi. igazam volt, és különösebben nem érdekel hogy ki mit gondol 😊 a konzolosok addig verik magukat rá hogy fél évvel elöbb tudják tolni, ameddig akarják, nem is baj ha továbbhegesztik kicsit a pc-t 😄 a véleményem megvan, elsõ kézbõl vannak tapasztalataim, és azt kaptam amit vártam 😊 ennyi 😛 ps3-on megnézném még, lehet ott jobb...

bertino
akkor a flémet itt be is fejezhetjük.

Waczkor
Ez csak azért fura mert a youtube-ra felrakott videókon nem így néz ki,mint amilyennek leírtad,valamint akik szintén kipróbálták teljesen másmilyennek írták le😊

Mind1 kedden megyek megvenni és majd a saját szememmel megtapasztalom mi hogy és megosztom mindenkivel

Istencsászár
"és ami a legelszomoritobb, hogy a grafika szar. mint csomo másik játékban boxon."

Érdekes hogy a legnagyobb konzolos grafika buzik ( jó értelembe😄 ) azt irták hogy " leesik az állad, padlót nyalsz" olyan gyönyörû... de nemprobléma várd a pécéset, meg fejlessz gépet, hogy ne kellejen butítani, sok sikert.

Kandurex
te már leraktad az alapokat a másik fórumon, ha jól emlékszem elég jól körberöhögött a társaság,...abszolult hiteltelen, szemellenzõs hozzászólásaiddal,..no comment

Waczkor
Konzolos fórumban írtak jópáran véleményt a játékról.Raktak be videókat is,érdemes megnézni õket.A részeges videó nagyon jó😊
Szerencsére szokásosan rengeteg újítás van,ez nem EA,mindig megy a fejlesztés,igaz nem is évente jönnek a részek.

A lényeg hogy faxa lett a grafika(értékelések és videók alapján),sok újítás és megint le fog esni az állunk,akárcsak anno az elõzõ részek megjelenésénél.

Peetboy
Ja látom a konzolos, tényleg. De mindegy PC-re úgysem fog mostanbáan megjelenni, meg szar lesz a játék nagyon. <#vigyor2> A sok kis milliomos meg vehet konzolt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

wander01
én tegnap este JÁTSZOTTAM VELE boxon. kemény 50 perc után eldöntöttem magamban, hogy tökéletesen ráérek megvárni a pc-s verziot belõle, mert a régiekhez képest kicsit jobban néz ki, de abszolut nem vert földhöz. konzol az konzol, megvannak a határai. egyszerüen gyülölöm mikor annyira alul van a kamera, hogy nem látsz a kocsi elé. bugos kissé, és ami a legelszomoritobb, hogy a grafika szar. mint csomo másik játékban boxon. ami közvetlenül elöttem van, az jó, világos, de 30 méterre már tök sötét minden. legyen nappal vagy éjszaka a játékban. SZAR! nem lehet egy jot zuzni a kocsival, mert egyrészt nem tudod a szar, tulságosan alacsony kameranézet miatt hogy mi van elõtted. a másik hogy a távoli sötétség miatt azt sem látod merre megy az ut kb a kocsi elött 15 méterre. mikor már látod nincs az az isten hogy bevedd a kanyart. a kocsik fizikája sztem egész jó, olyan gta-s mint volt 😊 szóval ennyi. kiprobáltam, anyáztam, és eldöntöttem hogy majd meglessük pc-n, ott majd ttalán kinéz valahogyan 😊 ha tényleg jo a multimóka, talán meg is veszem. Ja és mielött beszol valaki hogy ne 35-ös videoton tévén probáljam ki legközelebb, 108 centis fullHD samsung lcd tv-n toltuk, és basztattuk a graf beállitásokat is rendesen, de nem segitett. szóval GTA4 konzol edisön <#levele>

utána hatalmas oltás volt két gitárral zuzni a GH3-at, messze jobban élveztem <#buck>

Kandurex
nem ez a topik, hanem a konozlos párja az elsõ

Peetboy
Sziasztok!
Látom az 1. helyen van ez a Topik, gondoltam bekukkantok ide és látom kijött már az X-360 verzió. A képekrõl tényleg szépen néz ki, de vajon élvezhetõ is lesz-e. Mert olyan sok újdonságot már nem nagyon tudnak kitalálni. A Vice City után a San Andreasban már jóval több dolgot lehetett csinálni.
PC-re meg kijön 1 év múlva gondolom. De hát a Konzolokat is el kell valahogy adni.
Ha mindenki letölti PC-re akkor a kutya se fogja megvenni konzolra.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

cenobite
Röhej, hogy még mindig ez az emulátor-dolog megy. PS2-t már újat veszel 20k körül, ami nem egy nagy összeg. Helyette megy a görcsölés a 2 Frame/sec-es emuval+játékokkal, meg fagyásokkal.

gamertag: kenobita

Kandurex

Nem felesleges az. Alapvetõen kihívás egy teljesen más rendszer PC-n való emulálása. Az emukat fejlesztõk is így fogják fel a dolgot.

rotator
Nem hinném, van szerencsém ismerni a két nagy konzol kínálatát, és az idõk során 2 játékra redukálódott a (még) exkluzív címek száma, a többi eleve nem érdekel, vagy van PC-n is.

Istencsászár
Hidd el hogy lenne, rövid utpn a pécét hanyagolnád hogy ha rájönnél milyen játékok vannak pl xboxra, hidd el, énis igy vélekedtem ahogy te, hogy csak pár játék miatt...

Istencsászár
Szóval egyik sem mûködik ugy ahogy annak kellene😊, + sokkal drágább Pécé kell ezeknek a futtatásához mint amennyibe ezek a gépek kerülnek... csak én érzem hogy ezek a próbálkozások totál feleslegesek?

rotator
80e Ft-ot nem ér meg semmilyen játék (mivel más nem lenne, amire kéne a box, ajtótámasztéknak meg drága). Pláne, hogy amíg nincs hivatalos infó, addig sanszos marad a PC változat.

Én nyugodt vagyok.<#vigyor2>
Csak a felesleges munkától akarlak megkímélni. De ha tényleg érzel ambíciót, akkor sok szerencsét hozzá.<#worship>

A PS1 emulátor, már nagyon közel van a tökéleteshez. Tulajdonképpen az probléma nélkül használható.
A PS2 emuval még sok probléma van, idõvel az is jó lesz, de még sokat kell dolgozni rajta.
A sima Xbox emunak pedig csak neki kellene feküdni, mert azzal nem lenne gond.

Pepsi Twist
nyugi...

Istencsászár
Szóval csak egy kérdés

Melyik megy TÖKÉLETESEN ?

Felesleges, nem fog menni. Elméletben bukik meg a dolog.

A PS1 az nem gáz, bõven van rá teljesítmény, csak a program mûködésétõl függ már az emuláció minõsége.
A PS2-n a vector co-processzorral van a probléma. Hasonlóan hosszúak a vector utasítások, így azokat nehéz emulálni x86 ISA-val.
Az sima xBox az nem lenne nagy kunszt, csak azzal nem foglalkoznak, mert a játékok többsége kijött PC-re is.

Az új konzolok (PS3, xBox360) emulálásának egyértelmû problémája a Power PC alapú CPU magok. Az xBox-nál még a Xenos is gáz, mert csak a HD Radeon ami felépítésben megfelelõ GPU hozzá.

Pepsi Twist
mondom... még próbálkozok...

Istencsászár
akkor 65😊 akinek van pénze gémer pécére, netre meg a kockulásra ( vagyis ez a hobbija ) azok nem szegények, egy ilyenre beruháznak gond nélkül

Kandurex
még dobd hozzá a winchester árát, jelen pillanatban arcade gépeken nagyon popup -ol a game

Istencsászár
Egyik konzolt sem tudják emulálni normálisan ( PS1-2, xBOX ). Csak 48 ezer forint az egész cucc, aki szeretne ilyen gémekkel játszani az vegyen egyet, 100%ban mondom hogy nem fogja megbánni, énse bántam, azóta a pécé csak a tötelékként szolgál, tanulásra, netezésre, meg csézésre😊

Hogyan bontod szét a vector utasításokat az x86 ISA-ra? Szvsz ez képtelenség jelenleg. A Power PC proci annyira más, mint az x86 rendszerek. Ezt nem lehet még emulálni, nincs elég teljesítmény. Esetleg ha jön az Intel Larrabee-ja az esélyt jelenthet a vector utasításokra.
A Xenos GPU annyira nem probléma, a HD Radeon sok dologban egyezik vele, így VGA oldalról talán megoldható a dolog.

Istencsászár
Biztos találsz még benne tripla ennyi hibát, meg majd énis, de kit érdekel? egyszerûen ez a játék A GTA, A SZABADSÁG... egyik részét sem tudák leutánozni, soha semmikor, hiába próbálkoztak... igy ez az mûfaj etalonja, ami az írások alapján még brutálisabb lett... engem a videókból csak 1 dolog zavart a kocsik hajó fizikája, de majd iztos megszokom amikor a kezembe lesz kedden az EREDETI lemez.

Istencsászár
😊)))

grizzly21
hat, nem egy szimulator jatek de senki nem is mondta hogy az. szerintem jo ahogy van.
pc re meg nem is biztos hogy kijon😞

cenobite
Ez nem a régi engine tovább fejlesztése, hanem egy totál új engine. Asszem RAGE a neve.

gamertag: kenobita

Pepsi Twist
én csinálom az emulatort... X360-hoz

Alwares
Hát figyelj. Próbálj meg emulálni egy PS2-es játékot, garantáltan szaggatni fog. Na most gondolj bele mennyivel erõsebb egy Xbox360 és szorozd be szépen és gondold meg milyen gép kellene. IMB szuperszámítógépek el is viszik...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

PrisonMan
Valami emulátorral nem lesz megoldható, hogy mi is tudjunk játszani? Tudtok ilyen emulátorokat?
Annyira tolnám a gamet <#kacsint>

KG21
Egyértelmûen a régi engine-t fejlesztették tovább, tehát ha megjelenik PC-re, tuti lehet majd megint autókat meg egyebeket belepakolgatni 😊 Meg valószínû a gépigénye sem lesz túl nagy, hiszen ezt az engine-t eddig is mindig jól optimalizálták.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kandurex
akkor lássunk még pár hozászólást., különbözõ fórumozóktól:

"A játéktól meg leesett az állam."

"azért beszarás hogy a játékbeli tv-ben/neten milyen komoly tartalmak vannak, ilyen több 10perces "mûsorok, rajzfilmek mennek, a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem"

Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerûen állkeresõs...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt.. 😄 De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség... 😊 Szerintem egyértelmû, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel..."

"Egyebkent siman meg fogja kapni a maximalis pontot. Ez egy csoda. Nem viccelek."

"Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illetõ...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nõk, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon 😄 Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendõrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. 😄
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnõd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengõhangot is állítani.. 😊 Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendõröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendõrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol 😄 Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínûleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelõk sokkal élethûbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínûleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. 😄 Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. 😊 Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. 😊 Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. 😊"

"Én nálam tökéletesen fut szal én eddig semmi hibát nem találtam...."

és még vághatnám befelé napestig..mások csak észreveszik a pozitívumokat is....