Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
volt már?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a lényeg az, hogy leessen vagy lejjebb csússzon a top10-es listán, akkor talán kevesebben jönnek majd be olyanok, akik amúgy nem jönnékek
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nagyon durva ami már itt megy, no flame, csak halkan jegyzem meg, de ez még mindig a Grand Theft Auto IV / Játékosok fóruma topik
Amúgy a #5526 postra ment.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és hogy itt is legyen valami róla: frissült a weazelnews és az our-own-reality
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak mindenról szó van csak a játékról nem... ugyhogy nem is olvasom tovább az offos konzolos kommenteket: meg a hardweres hszosakt sem xd
Nem sértésbõl írtam, csak na😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Spore viszont talán jó lesz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PSN ID.: Beegabor
Knight Of The Old Republic
GTA: San Andreas
Half - Life 2
stb. stb.
Aki meg kipróbálja, isteníti, és nem veszi meg, hanem keresi a tört szerókat, az meg bújjon vissza oda, ahonnan jött!
http://www.freetvmaci.info/
(azért csak hozzáfûzzök valamit:
jött egy kis marketing, "ha tetszik, megveszemmel", ezzel annyi a gond, hogy nem, nem veszi meg, bármennyire pofásan hangzik)
50 játék kiírása meg már kissé hardcore kategória 😊
De...
Az okok ennél mélyebbek! Nem tudom mekkorák az eladások, én legutóbb amit láttam, aszerint a pc eladások csökkennek, a konzolosok emelkednek, kb egy szinten vannak bevételi szempontból, nem darabra. (jelenleg)
Az TELJESEN megfelel a valóságnak, hogy sok a warez. De ennek azért okai is vannak! Múlt évben 5, azaz öt játékot vettem meg. Kiírtam 10 DL-t, és kb 50 játékot próbáltam ki. Az ötvenbõl 10 abba a kategóriába esett, hogy egy lemezt megér, (aztán a felét megbántam, sokallom még a DL árát is érte) 5 játék olyan volt, hogy azt meg kelett venni. Bioshock, TDU, Witcher, etc a maradék 35 1-2 óra játék után ahogy áll, lett törölve...
Magyarán; Ahoz egy játék túl drága, hogy kipróbáljam, majd a port fogja, mert megint kaptunk valami nagy dérrel-durral beharangozott vackot!
Vagy Te véletlennek tartod, hogy az alig reklámozott Witcher, ami mögött egyetlen világcég sem áll, eladott 1 Millió darab játékot? Gondolj bele, ha az EA, Ubisoft, vagy akármelyik cég, még be is reklámozza, mekkora darabszámban kel el? Hidd el nekem; a minõség a legfõbb gond. Vagy a 6-8 óra játékidõ...
Ezek a gondok, valószinü konzolon is megvannak, és ezért nem értem a konzolosokat. Hogy lehet egy NHL08' ból milliós tételben eladni, mikor majdnem pont ugyanaz, mint a 07'? Felfoghatatlan, hacsak nem arra gondolunk, hogy a játékok nagy részét Pistike szülei veszik meg divatból, mert Pistike összes osztálytársának megvan...
Ellenben a PC-s nem divatból vásárol. Az a korosztály ugyanis aki Pc-vel kezdte, felnõtt. Már nem lehet megfogni egy jó címmel, illetve lehet, de elöbb letölti, megnézi, és csak akkor veszi meg, HA MEGÉRI!
Konzolos ezt sem teheti meg, mert vagy flesh-elt a gépe, vagy nem, ha nem akkor marad az eredeti, vagy a haver, ha ki akarja próbálni... Innen meg ugye, persze, hogy nõnek az eladások...
Azt kellene megnézni egyszer, hogy hány PC-s játék megvásárlását, és hány Konzolos játék megvásárlását bánják meg késöbb. Bár, az NFSPS-el már elkezdõdött a hanyatlás, konzolos téren is, ugyanis messze alulmúlta a várt mutatókat. Egyértelmüen nem a varez, hanem a minõség miatt.
Mint jeleztem is, ez túl bonyolult téma ahhoz, hogy írásban ki lehessen normálisan fejteni, egy fórum keretei közt. Ez egész estés, 6 üveg sörös téma....
Röviden; értem amit mondasz, némi igazság is van benne, de a teljes kép sokkal árnyaltabb, millio dolog bejátszik, amirõl szégyenlõsen halgatnak az illetékesek.
Részemrõl ennyi, a téma lezárva.
http://www.freetvmaci.info/
(....Németország..., meg monjuk Kína alapján, vagy az egész faszom balkán részen, ahol 100X annyian élnek és 10X nagyobb a warez mint Mo.n)
És mekkorák ezek a számok? Valamint ugyanezt kérném konzolra is, hogy össze tudjuk hasonlítani, köszi.
Ezután pedig mindezt mondjuk Németországra, ahol 8x annyian laknak, mint nálunk, és nem számít luxusnak a videójáték.
a szenátorra reagálva: ha jól tudom 18+ a korhatár, szóval valóban a szülõk felelõssége, ha a adott esetben kicsi Joe úgy éli meg, hogy a jogos-jogtalan panaszait a játékban látottaknak megfelelõen akarja megtorolni...és mindig jön egy pöcs nyugaton aki úgy akar ismertséget szerezni, hogy lefikázza az aktuális divathullámot