Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
Jó, lehet itt most veszekedni, hogy mi warez és mi nem, illetve, hogy mi pihen a polcon, nem érzem úgy, hogy heti 1-2 óra cod4ezésért 12kt kidobjak szatyorba.
Ezen nem kell verekedni... 14 vagyok, nemmelózok nincs havi keresetem. innen indul a probléma.
Na meg onnan, hogy a konzol dolog, olya zsinten terjed, hogy a pcs társadalom ki fog halni. És akkor mindenki konzolozni fog...
8 magos procirólé meg annyit, hogy 1 fómag a többi meg csdka kicsi ami segíti a munkát...
Xboxban télleg 512 ram van? ezt nem fikázáskén.. Persze PGR4el toltam 360al nagyon j game, de számomra mindig is érthetetlen lesz, hogy mi olyan jó egy konzolban.... Témalezárva.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Kandurex
lefordítom neked ldavid finom válaszát: azért nem jön ki b*zdmeg, mert warezolsz mindent

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Ha nem vetted volna észre a sok éve folyamatosan alakuló tendenciát, mára és a j9övõre nézve is a konzolok az elsõdeleges fejlesztési platfromok.

Pl te irtad hogy COD1, COD4-ezel, persze egyik sincs meg a polcon... nekem pedig ott van a polcon. COD4bõl konzolokra sok milló ment el, Pécén valami nagyon gyér számadat lett a vége... ezek után csodálkozni lehet ? azon sem lepõdnék meg hogy ha a következõ COD nem jönne pécére, mert szerintem felesleges.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szar konzol?? A Ps 3-ban 8magos proci van.
ChuckyHUN
Hááát... a fene tudja...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nagyobb profit van belõle, mi ezen olyan hihetetlen?
Attila8805
CSak azért nem warezoltam mert akkor elszáll a garancia és Xbox360=shit.
Annak meg nem sok értelme van hogy ráköltök 20k-t vízhûtésre és fél év múlva vehetek új gépet vagy egy alaplapcserével megúszom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ChuckyHUN
omfg de miért?😄D😄DD
Ez olyan hihetetlen hogy egy szar konzolt elõrébb helyeznek mint egy pct....

ChuckyHUN
Te meg pesszimista vagy 😉

Kandurex
jó, akkor szakítva az eddig trenddel, valószínûleg sokan megvennék, ha majd kijön,...feleslegesen ezen vitázni

Istencsászár
Egyenlõre ezzel felesleges foglalkoznik, majd ha a hájp lecseng, eladanak sok millió GTA4et 360, PS3-ra utána majd foglalkoznak a pécéssel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ChuckyHUN
Helyes, egyébként én régebbensokat warezoltam, ma már nem annyira... amikkel játszok
-Cod1/uo/2/4 Ezek nincsenek,meg,bocs a világtól
-Cabal free mmo
-gta4 et viszont kajakra megvenném...

Kandurex
az is kamú volt, csak hergeltük a népet vele, semmilyen bejelentés nem volt még, szvsz lesz PC -re, de nem mostanában, mondjuk jövõ év közepe felé ill. vagy valamivel még késõbb

ChuckyHUN
<#eljen>

Dante73
Nem akarom a vitát ujra kezdeni, de Kandurex ott téved egy kicsit, hogy nem veszi észre, hogy a kiskölykök azok, akik állandóan a warezos kérdésekkel jönnek.
És mivel állandóan gondjuk van, meg a haver x-boxán már megjelent, át fognak állni konzolra... Ez lassú folyamat, és a warez megmarad tõle, csak arra szeretném a figyelmet felhívni, hogy a warezhuszárok tartanak a konzolok felé, míg a Pc-sek szép lassan felnõnek, lessz saját keresetük, és a tényleg jó cuccokat meg fogják venni. Aki pedig életében nem vett játékot, azért nem fogja elkezdeni, mert konzolra váltott, pláne nem amíg majdnem 2x annyiba kerül egy konzol-game...
Ez persze csak vélemény, ami azon alapul, hogy nyitott szemmel járok.
De hogy on is legyek, amit eddig láttam, az tetszik, már várom, mikor jelentik be! Kiváncsi leszek, hogy caffe-mod és társaik érkeznek-e majd, vagy hogy mennyire lehet majd mod-olni a játékot! Ahogy elnézem, nem lenne rossz beletenni a TDU-s modelleket, a jelenlegi kocsik helyére, asszem ütne a dolog, mégpedig légkalapáccsal!

http://www.freetvmaci.info/

red bull
De a multkor meg valaki irta hogy nem látja értelmét a R* hogy kiadja PC-re és még írtátok is rá hogy ez azt jelenti hogy kb 1-2 évig nem fogják se bejelenteni se kiadni PC-re. Vagy ez a hír is FAKE volt?! Bár nemhiszem mert elég valósnak tûnt ...

UI.: Pontosan ezt irta valaki:
Nyilatkozott a Rockstar a PC verizóról: "A Grand Theft Auto IV PC-re való megjelenése nagyon kétséges, hiszen jelenleg semmilyen tervünk nincs a PC-s fejlesztésére. Egyenlõre csak a konzolos verziókkal tudunk foglalkozni, és a PC-s verzió lehet, hogy nem látja meg a napvilágot. - Rockstar Games" no comment

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Kandurex
konzolra valahogy még az õswarezesek is vásárolnak, érdekes dolog ez

Attila8805
Érdekes ragnar is megveszi pedig nem arról híres akkor egy pc-srõl miért nem lehet elhinni hogy megvesz egy játékot?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Pc-n ritkán jáccom.
Mikor volt xbox360-am akkor minden játékom eredeti volt sok xboxossal ellentétben.

Istencsászár
Naív vagy... majd pécére bejelentik fél-1 év mulva hogy kiadják másfél 2 év mulva.

Kandurex
tapasztalat

Istencsászár
Rendben, akkor a többi 15 játék meg amit végigtoltsz az nem érdemli meg?😊 ( ha minden játékot amivel játszol, megveszed akkor nemszoltam, helyes!! )

Attila8805
És ezt te honnan a halál véreres F.... -ból tudod hogy megvenné-e vagy nem?
Képzeld én is megvenném mert ez a játék megérdemli.

ChuckyHUN
Fogadjunk?
És mindez lehet, hogy csak azért, hogy ne kerüljön kia játék idúõ elõtt a torrent oldalakra???
Lehet ebben valami???
Kiaídják, meglepetés szerûen
-PCsek 'epekednek" érte, tehátnem fognak várni 1 hetet míg felkerül warezra, hanem megveszik?
-Életem elsõ játéka lenne amit megvennék 😄😄😄
És küldök kandurnak képet róla ha kijön és megveszem😊

red bull
<#hehe><#eljen>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Kandurex
dehogy vennéd,

ChuckyHUN
Lehet, hogy csak titkolják, és ki fogják adni május közeopén? de jó lenne!!!
BIZTOS, hogy megveszem ha megjelenik.

ChuckyHUN
Heheee remélem beszarik a boxod<#mf1><#bee1><#action><#email>

GameSpot-os trailer
JaSoN HuNTeR
kihalt a topic mert mivel reménytelen h megjelenik :S<#falbav><#wave><#sniffles>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Istencsászár
+ = kedden GTA4ezés

ChuckyHUN
Hajjak meg azt álmodtam, hogy ezzel játszottam^^
Ez egy jel!!!😄
ha nem adják ki pc-re, én kiherélem az összes konzolost, az összes rockstarossal együtt<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
NEKEM KELL EZ A GAME!!!!

rotator
Ez szégyen az elkövetõre nézve...

azért ez már beteges...ennyire beszarni,hogy még a féléves csúszásban se higyjenek😊))
petíciozzák meg a két stories-t..lehetne teljes a gyûjtemény a polcon😊
Soldiers
kihalt a topic

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

JaSoN HuNTeR
köszönjük Emese.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
<#pardon1>

megint olyan írta,aki csak makog angolul.plusz semmi sem lesz belõle.szerintem már egyszer megfutottuk itt ezt kört.akkor lenne értelme egy ilyennek,ha szerzõdést írnál alá,miszerint ha megcsinálják PC-re,te megveszed

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
okés peticionáltam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

JaSoN HuNTeR

Pepsi Twist
ez már volt....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

JaSoN HuNTeR

😊
San Andreas vezetését is szokni kellett..legalábbis én kicsit mindig bénázok minden új játéknál,míg kisujjamban nincs az irányítása😊
mivel semmi köze a játékhoz töröltem, nem kell megint az off
Máté94
Én láttam😄
Yoda001
This video has been removed by the user.

http://9gag.com/gag/5135249

http://www.youtube.com/watch?v=kByQBcLIPO0&feature=related

gameplay 😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

KG21
belengenek, mint a csónak, nekem tetszik 😄 Meg ésszel kell gyorsítani, ugyanis jó hosszú a fékút 😊 Jobb sokkal, mint a korábbi részek!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

magus
azért az autk mozgása elég gagyi

na..az eddigi összes GTA soundtrackben ezt hiányoltam...hogy mindig csak a rádiók zenéi...egy darab hivatalos score seholse..még a fõcímek sem..ez a Nico téma is milyen klassz😊