Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen nem kell verekedni... 14 vagyok, nemmelózok nincs havi keresetem. innen indul a probléma.
Na meg onnan, hogy a konzol dolog, olya zsinten terjed, hogy a pcs társadalom ki fog halni. És akkor mindenki konzolozni fog...
8 magos procirólé meg annyit, hogy 1 fómag a többi meg csdka kicsi ami segíti a munkát...
Xboxban télleg 512 ram van? ezt nem fikázáskén.. Persze PGR4el toltam 360al nagyon j game, de számomra mindig is érthetetlen lesz, hogy mi olyan jó egy konzolban.... Témalezárva.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pl te irtad hogy COD1, COD4-ezel, persze egyik sincs meg a polcon... nekem pedig ott van a polcon. COD4bõl konzolokra sok milló ment el, Pécén valami nagyon gyér számadat lett a vége... ezek után csodálkozni lehet ? azon sem lepõdnék meg hogy ha a következõ COD nem jönne pécére, mert szerintem felesleges.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Annak meg nem sok értelme van hogy ráköltök 20k-t vízhûtésre és fél év múlva vehetek új gépet vagy egy alaplapcserével megúszom.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez olyan hihetetlen hogy egy szar konzolt elõrébb helyeznek mint egy pct....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-Cod1/uo/2/4 Ezek nincsenek,meg,bocs a világtól
-Cabal free mmo
-gta4 et viszont kajakra megvenném...
És mivel állandóan gondjuk van, meg a haver x-boxán már megjelent, át fognak állni konzolra... Ez lassú folyamat, és a warez megmarad tõle, csak arra szeretném a figyelmet felhívni, hogy a warezhuszárok tartanak a konzolok felé, míg a Pc-sek szép lassan felnõnek, lessz saját keresetük, és a tényleg jó cuccokat meg fogják venni. Aki pedig életében nem vett játékot, azért nem fogja elkezdeni, mert konzolra váltott, pláne nem amíg majdnem 2x annyiba kerül egy konzol-game...
Ez persze csak vélemény, ami azon alapul, hogy nyitott szemmel járok.
De hogy on is legyek, amit eddig láttam, az tetszik, már várom, mikor jelentik be! Kiváncsi leszek, hogy caffe-mod és társaik érkeznek-e majd, vagy hogy mennyire lehet majd mod-olni a játékot! Ahogy elnézem, nem lenne rossz beletenni a TDU-s modelleket, a jelenlegi kocsik helyére, asszem ütne a dolog, mégpedig légkalapáccsal!
http://www.freetvmaci.info/
UI.: Pontosan ezt irta valaki:
Nyilatkozott a Rockstar a PC verizóról: "A Grand Theft Auto IV PC-re való megjelenése nagyon kétséges, hiszen jelenleg semmilyen tervünk nincs a
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mikor volt xbox360-am akkor minden játékom eredeti volt sok xboxossal ellentétben.
Képzeld én is megvenném mert ez a játék megérdemli.
És mindez lehet, hogy csak azért, hogy ne kerüljön kia játék idúõ elõtt a torrent oldalakra???
Lehet ebben valami???
Kiaídják, meglepetés szerûen
-PCsek 'epekednek" érte, tehátnem fognak várni 1 hetet míg felkerül warezra, hanem megveszik?
-Életem elsõ játéka lenne amit megvennék 😄😄😄
És küldök kandurnak képet róla ha kijön és megveszem😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
BIZTOS, hogy megveszem ha megjelenik.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
+
= kedden GTA4ezés
Ez egy jel!!!😄
ha nem adják ki pc-re, én kiherélem az összes konzolost, az összes rockstarossal együtt<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
NEKEM KELL EZ A GAME!!!!
petíciozzák meg a két stories-t..lehetne teljes a gyûjtemény a polcon😊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
megint olyan írta,aki csak makog angolul.plusz semmi sem lesz belõle.szerintem már egyszer megfutottuk itt ezt kört.akkor lenne értelme egy ilyennek,ha szerzõdést írnál alá,miszerint ha megcsinálják PC-re,te megveszed
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gameplay 😊
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600