Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nembaj én elfoglalom magam, nekem most másért csorog a nyálam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
itt szeretett volna gizdáskodni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
akkor neked is gratuláljak ? :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
:DDDDDDDDDdd
hahha, ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
"biztos lesz még vmi rész mint pls vice city stories stb ami csak konzolra jön."
csak konzolra eddig is csak úgymond "fél GTA-k" voltak:
GameBoy-ra egy még felülnézetes és a Sony által pénzelt (és teljesen más stúdió által fejlesztett) LCS és VCS
http://www.freetvmaci.info/
Tényleg, Mafia jön konzolra?
http://www.freetvmaci.info/
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU nick: HuncutTuncus
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
púúúúú
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
EEE 1899
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez mijen kocka lehet :D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De PC-re még akkor sincs<#crazya>#crazya>
Bár télleg hülyén írtam <#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
púúúúú
[merlinw.org]
video 1
video 2
mod letöltése
d3d9.dll, enbseries.ini bemásol SA könyvtárba, majd játék közben Shift+F12

[merlinw.org]
De aztán felvidultam azon hogy nekem nem kellett válaszolnom mert valaki más megtette helyettem :)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Éppen azon gondolkodok hogy hol lehet ezt a 4 edik verziot teljes be letölteni vagy mást jatékot inkább ezt?Valahogy az SG.hu-n kell megoldanom.Azt már érzem.
.........???
Köszönjük Emese!
De tartsa meg magának a hülyeségeit!!!