Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"azért mert magyarországon kevés embernek van ShitBoxa..."
Ebben lehet valami! Mi is pécések vagyunk a haverokkal
Kicsit hasonló érzés, mint a Mass Effect. Konzolosok majd meghaltak, hogy hú de baró, meg ha kijön, eldobjátok agyatok, stb. Mostanra kiderült; kicsit sivár, Graf bugos, bár a történet jó, csak rövid.... The Witcher ezerszer jobb nála, igaz, az elején nem csinálhatsz Julia Roberts-et a karakteredbõl...
Bár mindkettõt végigtolom majd magyarul, és biztos fognak kellemes perceket, órákat okozni, de valahogy nem az igazi, így elsõ blikkre. Vagy lehet, csak öregszem?
http://www.freetvmaci.info/
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Azért nincsenek sg-n, sem sehol a játékról beszélõ fanok mert még mindig 24 órából 25öt kockulnak <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Írták, hogy mindenki errõl fog beszélni, kockaembereket kórházba kell vinni majd kiszáradás miatt, meg satöbbi. Ettõl függetlenül valós életben embereket még nem hallottam a játékról beszélni, nem úgy mint anno a Vice City és a San Andreas esetében... + itt az sg-n sincs nagyon a TOP témák között. Attól függetlenül természetesen eladásilag óriási siker, csak lehet, hogy nem/nem lesz akkora kult, mint az elõdjei.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tudom írja, de én nem találom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=dZ_YCXS6WkA
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
a social club-on lehet meglehetne nézni, de ahhoz elõbb multizni kell
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
szóval lesz, és valószínûleg még ebben az évben
ha nem így lenne, akkor azt mondták volna, hogy nem lesz, mert akkor még több konzolt venének az emberek és persze hozzá a játékot
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki nemhiszi, az járjon utána.
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha nem, akkor amint lesz fölös keretem megyek PS3at venni a gameval együtt.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nekem régen PS1-PS2-õm volt.
Ennyire vagyok konzolos. most pc-m van mert PS3 drága nekem, de játékok viszont arra vannak, amik érdekelnének! vicces helyzet. <#buck>#buck>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de nembaj szólásszabadság van, ezért tiszteletben tartom véleményed, de finomanbb kifejezéseket is elfogadok és megértek.
további szép napot.
Nem kell a flém amit elpróbáltál kezdeni, ilyenek miatt mint te zárták be múltkor is a topicot.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de természetesen a konzol az menõ dolog <#gonosz1>#gonosz1>
persze ha van egy két jó küldetés, azt nem hagyom ki -.-
Warez? Sztem a gépigénynek kicsit több köze volt a bukáshoz, de ezt is hagyhatjuk.... Viszont mutathatnál egy cikket, vagy valamit a konzolos megjelenésrõl, mert valahogy még nem találkoztam vele. De ha kijön, kiváncsi leszek egy akkori gépen, és konzolon készült összehasonlításra, kinézetben....
És ez a fontos régebben.