Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Egyébként nem értem mért lett a szám címe szovjet kapcsolat.Ha valami címet kelett adni mert ugye szöveg az nincs de mért pont az

n3whous3
<#eljen>

vagy az én favom: 2Pac - Changes

púúúúú

n3whous3
Hát ha neked ez tetszik... inkább ne hallgass rapet, ha ez bejön 😄

fostalicska szar húgy, olyan nyomorék a szöveg, hogy az fogalom.

púúúúú

DeathJr
megvan nem kell

DeathJr
ez emg van nekem de nem ugyan az amikor tölti:S de azért link pls😄

FlyHigh
Nincs mit, hallgasd meg pl a Wu Tang Clan - Protect Ya Neck-et, hogy egy kis fogalmad legyen az egészröl.

Thrash \'Till Death

Köszönjük Emese!

FlyHigh
Ez egy bohócszarság nem hip-hop, rap. Egy nagy 0.

Thrash \'Till Death

Micheal Hunter - Soviet Connection (GTA IV Theme songja)
Ezt sztem még guglizással is letudod, ha nagyon nem találnád akkor felrakom nked valahova, de csak holnap, mert ma már pc-n nem leszekKKK 😄

DeathJr
Heló all!
Nem tudom hogy volt e már ez a kérdés de nem tudja valaki honnan lehet letölteni azt a zenét ami a legeslegelején jól a töltés alatt???
Megköszönném nagyon!

kimondottan nem hallgatok rappet, de mégis baromira tettszik 😊 ennyi, ha nem jön be attól még nem kell fujjolni

bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NA gyerekek ez a GTA!!!
Csekkoljátok
(nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI 😛)!

Qadir - Nickname

EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!! <#worship>

HUNMemphis
Igen igazad van.Elvileg akkor modding se kell a IV-nek.Valszeg a Hamachi megoldja.Heh kíváncsian várom majd mi lesz ha kiadják nekünk is.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Snexi
Miért csinálnának külön módot ha egysze rbevan építve a multi?Valószínüleg tört szerver vagy hamachi akkor már...

HUNMemphis
Nah hát az! A modding.De ha letõltöd akkor se Boxon se PC nem lesz lehetõséged Online játszani.Mivel tört.
Ezért gondolom azt, hogy jöhet egy olyan ötlet Moddoljuk meg a IV-t.
Tört servereken warez játékokkal lehet majd játszani.Szerintem.
Jó jó mondjuk ehez kevésbé értek de nekem ez tûnik logikusnak.<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

"Warez multi biztos lesz PC-n.Lásd GTA SA."
A San Andreas-ban semmilyen multi nincs, ami van az csak egy mod.
HUNMemphis
Nos ez a vegyél több Boxot mottó eddig bejöttnek látszik. 10 barátomból 5 azonnal elkezdte magának intézni a GTA IV-et és a Boxot.
Csak mosolyogtam rajtuk mert eddig hallani sem akartak se PS2,3-ról se Boxról.A Wii-tõl meg egyenesen röhögõgörcsöt kapnak.
Arra meg tényleg kíváncsi vagyok, hogy vajon kiadják-e PC-re.Sztem érdemes lenne a R*-nak végülis a PC-s tábor sok tagot számlál akik legalábbis a többségük GTA fanok.
A másik dolog az a csalódás.Ismerõsöm siránkozik nekem, hogy van Boxa neki meg a GT IV ám de mennyivel kevesebb a tennivaló van a játékban.Hmm csupa ???-jel.
Aztmondja többet várt volna a IV-tõl.Igazából akkor venném meg ha a multija tényleg olyan kafa lenne.Hopp ismét egy találat.Warez multi biztos lesz PC-n.Lásd GTA SA.

Jah és maradjunk békességben mert ez a sok negatív energia...............
<#buck>

Istencsászár
Aki akart venni Xboxot már megvette, és meg is vette rá a GTA4e, ez látszik is a brutális eladásokon, PS3 szintugy, bár a PS3tól lesz egy kiugrás ebben a hónapban mert most jött ki az MGS4...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino

ez de komoly XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez kész... 😄DDD
Tudom h klasszikusokat csak szószerint, de

"Nem a topikot kéne bezárni, hanem annak büntipontot adni aki offol" ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Istencsászár
Hol kezdõdne már 16nál? külföldrõl 11ért megkapod 0day, postával együtt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Te most vagdalkozol, vagy próbálod megérteni amit írnak?
Én M$-rõl beszélek. M$ szerint egy konzol 50, egy játék 16-nál kezdõdik. Ezek ugyanis a HIVATALOS árak. Ezért nem jó vitázni konzolossal. Ha árvitába bonyolódunk, akkor jönnek a Malaysiai árakkal, mert a föld lakosságának 99%-a ott vásárol. Behalok.
(Ha most azzal jössz, hogy nem Malaysia, akkor oké, egy másik banánköztársaság, mindegy melyik, hidegen hagy. Az is ha csereberélt, másodkézbõl, kamionról leesett, ugyanis az pont ugyanannyira warez, mint a letöltés. A fejlesztõknek nincs belõle plusszpénz.)

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
HDD nélkül 46-47 , a GTA4et pedig 11ért lehet venni.

Dante73
Egy konzol merevlemez nélkül mondjuk 50-60 ropi. Egy GTA4 15. M$ hülyének néz mindenkit? Az minimum 65000Ft! Egyetlen játékért kicsit sok, még akkor is, ha a gépet majd haszálod mással is, azaz még költesz rá. Ehhez minimum megszálottnak kell lenni. Azt csodálom, hogy eddig mûködött. Gondolom elfogytak azok, akik amúgy is vettek volna gépet, és egy exluzívabb cim jó apropó volt a vásárláshoz.
Egyébként szerintem NAGYON meg kell fizetni ahhoz egy játékkiadót, hogy ne hozza ki eleve PC-re IS ugyanis, ha magamból indulok ki, be kell valljam, elmúlt a láz, és bár tuti vásárló lettem volna, ha egyszerre jön ki, de így elöbb letöltöm majd, és elég meggyõzõnek kell lennie ahhoz, hogy ne várjam ki, hogy 3-4 ropira essen az ára. Ha ezzel nem vagyok egyedül, márpedig nem hinném, akkor ez elég komoly összeg is lehet. Aztán lehet sírni a warez miatt.
Ezt a dolgot nem értem azoknál sem, akik annyira warez-ellenesek. Hisz ez pl hatalmas hiba, és a pc eladások ennek esnek áldozatul, és akkor az igénytelen, összecsapott, konzolos irányitású, stb dolgokról nem is beszéltem. M$ miért gyilkolja a PC-t? Mert gyilkolja. Sony-nál értem a dolgot, neki nem fáj, de az M$ egyik fõ területe az oprendszer, és a Vista igy sincs az élbolyban. Valamit itt én nagyon nem vágok. Vagy Õk járnak nagyon téves úton?

http://www.freetvmaci.info/

A GTA IV megjelenése nem lendítette fel egyik konzol eladásait sem, a májusi eladásokban nem mutatkozott rendkívüli növekedés.
a végén még elõfordulhat, hogy egyszerre jön egy GTA konzolra és PC-re..

src: games.techwhack.com
JaSoN HuNTeR
én boxos ismerõseim is mind lewarezolták😉

Am nagyon fasza game de annyira még tényleg nem jó h a PC-t leváltsam vele.Az a jó ha több platformod van.😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Synit HUN
Egy boxos ismerõsöm se vette meg eredetiben. Gondolkozzál már az országon kívül is!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
jaja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
MSnek simán megéri, ahol a sok looser még külön fizet azért, hogy online tolhassa
persze valamibõl kompenzálni kell a sok gyári hibás fos konzol javítását... 😄D
rockstarnak meg egyértelmû lépése volt ez, most lesz pézük egy darabig.

de mostmá jöhetne pcre is -.-

Pepsi Twist
igen mivel most elattak 1600 játékot shitboxra aztán majd pcre vesznek 200at azt szevasz a helyett hogy csak 250et vennének a pécések sokkal nagyobb profit... meg gondolom a mikrofos is fizetett nekik...

mármint shitbox: 1600 game pc: 200 game = 1800 game
hogyha 2re jön ki 1xre akkor 250 shitbox és 200 pc = 450 game

sztem ez a legjobb üzlet... (mármint az elsõ)

Pepsi Twist
<#idiota>

bertino
hülyeségeket nem kell beszélni ?

épp azt írtad le, hogy ebbõl csak meggazdagodás van, tehát ugyanazt helyeselted, amit a pepszi leírt.

gyakorlatilag saját magadnak mondtál ellent.

hadd gratuláljak személyesen is

kifli
Még én is értettem pedig én hülye vagyok <#idiota><#banplz>
Pepsi Twist
basszátok meg nem írtam oda hogy "(csak mondok számot)"??? ez csak 1 példa volt... arányosan nézve... most írhattam volna milliókat istenem....

Istencsászár
már több mint 2 hete bent se volt a gépbe... nekem ne porosodjon ott, vettem helyette mást

Istencsászár
... hülyeségeket nem kell beszélni

"A Rockstar triplA kategóriás játékából közel 6 millió példányt adtak el világszerte az elsõ héten (ebbõl 3,6 millió darabot az elsõ napon), így 500 millió dollárt hozott a konyhára (310 milliót az elsõ napon)."

Ez volt jópár hete, azóta gondolom nõt a szám... pécére 1 hét alatt mennyi ment volna el? 1 milla? talán, de szerintem annyi sem, mert sokkal többen warezolták volna le mint akik megvették.

hát azért el vagy tévedve de rendesen!azért ez az arány hogy 100an konzolra meg 1000ren pcre!akkor nem szaroztak volna hidd el<#wow1>
Pepsi Twist
nem tom én teljesen konzol ellenes vagyok amúgy ennek az volt a célja (lerágott csont) hogy vegyenek több shitboxot no meg többen vegyék konzolra a GTA IV-t mert ha most kijött volna PCre is egybõl akkor (csak mondok számot) 100an vették volna meg konzolra és pcre meg 1000en... na most mivel shitboxra jött ki ezért 1500an vettek shitboxot és 1600an vették meg a játékot míg pécére senki nem vett semmit... há mekkora üzlet volt ez a microfosnak?

rotator
Nem mondod, hogy eladtad? Azt hittem, legalább a GTA IV mindenkinél megtelepszik majd a polcon.

DJ Skyline
"ha az élvezetes"-> élvezetes igen, különben nem csinálnám

félreértettem ezt a részt, sry

DJ Skyline
"ha az élvezetes"-> nekem élvezetes volt eddig az összes rész
"monoton mint az összes többi. " -> nem vagy GTA fan
nem igényes? mennyire vagy te otthon abban, hogy milyen dolgok jönnek ki az SA-hoz? nézz már szét itt pls. vannak gagyi dolgok, mint minden játékhoz. ez biztos igénytelen. vagy hol kezdõdik nálad az igényes cucc?

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Istencsászár
Codás, akkor moddold szarrá ha az élvezetes... én pl meguntam a GTA4et el is adtam egy két hete, jó játék, csak hosszú és unalmas, monoton mint az összes többi.

Amugy mit moddolsz rajta? kocsikat? totál felesleges, ert nem lesznek olyan igényesek mint az eredetik szvsz.

kifli
Ja és azt még hozzá kell tennem hogy az osztályban tényleg mindenkinek van pc-je és csak eggy ismerõsöm van akinek nincs pc je
Pont a fordítotja mint a konzolnál 😊
kifli
Meg tényleg kevés embernek van osztályomba nincs senkinek se boxa se ps3-a :/
1 ismerõsöm van akinek van boxa nála már toltam is gta-t és egész jó <#finom><#vigyor2>
DJ Skyline
meg ebbõl is látszik, hogy az ilyen játékokat a modok tartják életben. konzolt nem lehet moddolni, ergo hamar kihal. SA-hoz ma is fossák a modokat PC-re, konzol hol van már? sõt, VC-hez is jönnek még néha napján.

Pepsi Twist
mert ez sok embernek elérhetetlen akinek meg van rá kerete az sajnáljra rá...