Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Konzolos topical jobban jarsz
És milyen évszak va na GTA IV ben?
van 1 tippem...kb 10szer többet veszik meg konzolra....
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
menj csak át a konzolosba és kérdezd meg ott hányan vették meg!elég fos arány van ott is,csak ugye konzol alfórumban normálisan irtják a warezt.vagy nézz meg torrent oldalakat.elhanyagolhatóan kevesebben töltötték le a GTAIV-et,mint más,hasonlóan nagy nevû PC-s játékot!na azért ez már árulkodó jelenség!
és amúgy is,miért kell mindig ezzel jönni?jelentsék be PC-re,és az elsõ pillanattól hogy elõ lehet rendelni én megteszem.a többi nem érdekel...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akik ide irogatnak annakis legalább a 90%nemfogja megvenni inkább wrz...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ennyit nem ér meg a PC-s társadalom, hogy elöször nekünk adják ki? (bár tudom, sg topic hozzászólás arányból sok következtetést nem szabad levonni, de egy picikét hadd lehessen!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez csak konzol, de ha valaki gondolja dobhat egy szavazatot erre a játékra is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Haza is vágott anyagilag rendesen 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mindegyikben ha ment is rádió akkor saját zenével.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sztem olyan októberben fog megjelenni és augusztus fele fogják bejelenteni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ma olvastam egy GTA IV-el foglalkozó oldalon hogy szeptemberre tervezik pc-s megjelenést.
Ez remélem igaz is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!