Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Lehet hogy nem is baki....Egyébként nem kamu

DöflingR
Nem tudom, nem is nagyon érdekel a pc-s megjelenés, csak gondoltam beteszem ide.

ez kamu lehet, csak nem bakiznak ekkorát, esetleg élöben de amugy...

DöflingR
Na azért ezt nem mondtam volna.. A Story az úgy ahogy bejön nekem, bár van egy-két furcsa (hülye) küldetés, de azért jó. És alapbol (mert ugye gta-ról van szó) ha kész van az ember a story résszel még mindíg van mit csinálnia a 100%-os mentésért.

kakaoskalacs
Annyira nemisj o game hamar meg lehet unni :\ legtöbb csoda is csak pár napig tart

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

n3whous3
Lassan hat, de nagyobbat üt talán. Mivel reménytelenül várjuk, erre jobban felkapjuk a fejünket, meg lehet hetekig rajta csámcsogni még.

púúúúú

n3whous3
jaja, ez nagy PR fogás 😊

púúúúú

Synit HUN
Azért nem hiszem hogy többen olvasnák mintha hivatalos bejelentésként hivatalos oldalakon lenne kint 😄
Ez így inkább izgalmasabb. Csigáznak 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

azért õk se ennyire hülyék.... ha így jelentik be, sokkal nagyobb reklám, mintha azt mondják, hogy nah akkor csináljuk -.-""

így sokkal többen olvassák a hírt, és küldözgetik másnak is....

bár a GTA4-et nem is kell reklámozni.. 😊)

n3whous3
Bazveg! Mit nem értesz rajta?????? Elszólta magát a R* csávó úgy, hogy észre se vette!!

púúúúú

ProGabe
most már értem,hogy csak simán a R*-os arcon röhögtök. azért nem értettem,mert majd' egy nappal DöflingR posztja elõtt már kiveséztük a témát....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DöflingR
Vegyél konzolt 😊

Snexi
Majd az E3-on

Nohab
mikor jelentik már be PC-re?????? a fa..om kivan már a várakozástol!!!!

Tomsteel
lol, ha elolvastad, akkor tudod min röhögünk

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Yoda001
hmm? hogy lopnám? 😄 vhol már írtad ezt? vagymi? :| sry akkor ...

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist
lopod az ötletem? <#vigyor4>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
- és ezennel megnyitom az utat a 8000-es ték felé -

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist
TÉÉÉÉÉÉÉÉK - és ezennel megnyitom az utat a 8000-es ték felé -

ProGabe
ezt tudom! ( #6977)

csak azt nem hogy õk min vihognak? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
XD

egy roksztáros srác írta elméletileg:

"A GTA IV PC verzióját még nem jelentettük be, révén hogy még mindig fejlesztési stádiumban van.."

ProGabe
áruljátok már el nekem/nekünk is min röhögtök ennyire!

Tomsteel
<#eplus2><#hehe>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

DöflingR
Jajj de érdekes<#hehe>

KATT

Snexi
Biztos hogy elöbb kezdték a fejlesztést mivel elöszõr úgy volt hogy (2007) októberben jön a konzolos és (2008) nyáron a pc-s.Egy kicsit csúsztatták a pc-st de szerintem elkezték már tavaly nyáron párhuzamosan a konzolossal.Csak aztán kiderült hogy csúszik a konzolos így jegelték a pc-set (ha nem is teljesen) és most hogy megjelent a konzolos újra vele foglalkoznak.

rotator
Miért lenne? Ha most kezdenék a fejlesztést, akkor is 6 hónapuk lenne rá , és Xbox 360-ról relative gyorsan lehet konvertálni a korábbi PS2-es szenvedések után.

DöflingR
Az nagyon korán van, ne várd 😊

rotator
Egy karácsonyi megjelenésre még jó lehet!

Snexi
Ez 5x hitelesebb mint a januári hír (amikor elöször állították az októberi megjelenést) de az mégis egybõl kinn volt 20 oldalon ez meg sehol<#idiota>

Pepsi Twist
jaja...

az alapjáték megmarad esetleg finomítanak rajta... és sztem akkor végülis ki lehet jelenteni hogy lesz PC-re ez már 85% idáig csak 10% volt ez elég nagy infláció 😄

DöflingR
Max javítani fognak egy-két bugot,de küldetésekhez nem fognak nyúlni

Kandurex
<#vigyor5>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Mi törpént, eloszlott a rózsaszín köd? 😊

ChuckyHUN
Ha már ennyit hülyítettek biztos lesz...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Snexi
Azért bírom én ezeket a rockstarosokat hogy burkoltan de bejelentik pc-re<#hawaii>

bertino
ha lesz, le se fogom tenni vagy 2 hétig <#kuss> <#kuss> <#kuss>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Ha lesz, remélem kijavítják az idegesítõ hibáit,..mert a sok 10 értékelés mellett azért voltak vele gondok, grafikai tuning, remélem a zizegõs szart leveszik, javítani az árnyék rendszeren is mert,...finoman szólva is gáz,...meg némileg színesíthetik a játékmenetet, vagy legalább is a küldetéseket...meglátjuk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pepsi Twist
szóval akkor lesz PC verzsön?

ProGabe
ez most vagy kitaláció,vagy ha igaz akkor,akkor <#wow2>

Máté:élelmesek küldtek egy mailt a R* supportnak,miszerint kihagy a hang a játék PC verziójában. visszaírtak nekik hogy ez nem lehetséges,lévén az még készül 😊 többet róla õk sem tudnak mondani,nézegessék a honlapot további infóért

a blogot is érdemes elolvasni, jól kitalálták meg kell hagyni 😄D
Snexi
Mégis bejön

Snexi
Elsõre bejött az oldal 2.-jára nem.Leszedették?

bertino
😮OOOOOO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DöflingR
Biztos meglesz a pénzed mire kijön pc-re<#hehe>

Máté94
Tehát?😄
Sordoran
én meg fogom venni eredetiben szerintem, ez a játék megéri 😄
akárcsak a StarCraft 2 és a Diablo 3 is
már most elkezdek majd gyûjteni XD

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

rotator
A customer support elszólta magát!

"The PC version of GTA IV (...) is still in development..."

Ha volt már, akkor bocs! 😊

TothLaci
GS hungary elmehet a picsba. Hülyítik a népet, közben meg kevés world exkluzív cikkük van. Ezek maximum az 5 éves Pistike agyába vágódhatnak be, de a tekintélyük, hírességük elenyészõ a több ezer egyszerû játékmagazinok között. Vannak jó cikkük, ez kétségtelen, de mellette rengeteg kacsa hír, cikk, ami az egyik szerkesztõ agyából pattant ki, és csak megsaccolta, mint a Totót, ami vagy bejön, vagy nem, de ha nem is, kit érdekel, ugye? Maximum megkapják a legújabb Need For Speed részt PC-n 2 héttel elõtt, és villoghat az nagy pofájú h*lye gyerek a kis tizenévesek közt, hogy õ elõbb játszik a legújabb f*ssal. Aztán felértékelik, hogy a kiadók legyenek továbbra is partnerei... GS-hez maximum dolgozni lenne jó menni, mert sok a jó fej kolléga, és egész jók a munkakörülmények. Csak hát el van qrv* az egész. Nem elég, hogy itt van sokaknál a net, egyszerûen a csapat nem tud annyira felkapaszkodni, hogy jobb legyen, és közbe irkálnak hülyeségeket.

Nos, tulajdonképpen szerintem van esély egy PC-s változatra, bár ezt is félve jelentem ki. Ha Take2 azt mondaná, hogy nem lesz, akkor óriási botrány törne ki, habár sztem nem is lenne olyan nagy tüntetés ellõttük, de az internet világa haragudna rájuk. De készüljetek, hogy ha lesz is, valami támogatni fogja. Vagy az Nvidia logó fog indításkor mosolyogni, vagy csak Vistán fog elindulni. Az is elképzelhetõ, hogy interneten kell aktiválni, de ha nem is, serial szám biztos kelleni fog hozzá. Az új T2 vezetõn nagyon látszik, hogy érti a dolgát, valamit ki fog találni, hogy ne legyen nagy kópia a PC-s változatból. Reméljük a legjobbakat!