Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
púúúúú
Ez így inkább izgalmasabb. Csigáznak 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
így sokkal többen olvassák a hírt, és küldözgetik másnak is....
bár a GTA4-et nem is kell reklámozni.. 😊)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
csak azt nem hogy õk min vihognak? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egy roksztáros srác írta elméletileg:
"A GTA IV PC verzióját még nem jelentettük be, révén hogy még mindig fejlesztési stádiumban van.."
az alapjáték megmarad esetleg finomítanak rajta... és sztem akkor végülis ki lehet jelenteni hogy lesz PC-re ez már 85% idáig csak 10% volt ez elég nagy infláció 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Máté:élelmesek küldtek egy mailt a R* supportnak,miszerint kihagy a hang a játék PC verziójában. visszaírtak nekik hogy ez nem lehetséges,lévén az még készül 😊 többet róla õk sem tudnak mondani,nézegessék a honlapot további infóért
akárcsak a StarCraft 2 és a Diablo 3 is
már most elkezdek majd gyûjteni XD
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
"The PC version of GTA IV (...) is still in development..."
Ha volt már, akkor bocs! 😊
Nos, tulajdonképpen szerintem van esély egy PC-s változatra, bár ezt is félve jelentem ki. Ha Take2 azt mondaná, hogy nem lesz, akkor óriási botrány törne ki, habár sztem nem is lenne olyan nagy tüntetés ellõttük, de az internet világa haragudna rájuk. De készüljetek, hogy ha lesz is, valami támogatni fogja. Vagy az Nvidia logó fog indításkor mosolyogni, vagy csak Vistán fog elindulni. Az is elképzelhetõ, hogy interneten kell aktiválni, de ha nem is, serial szám biztos kelleni fog hozzá. Az új T2 vezetõn nagyon látszik, hogy érti a dolgát, valamit ki fog találni, hogy ne legyen nagy kópia a PC-s változatból. Reméljük a legjobbakat!