Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
Kéükbe? simán... majd ha moddolnak bekussolok ^^

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hát arra én is, simán!

www.gamedroid.hu

Képükbe röhögsz? Azt hogy? Õk már régen végigtolták, és van még pár ex játéknevük, ami miatt röhöghetnek. (Nincs konzolom, csak nehezen viselem az ostobaságokat.)

www.gamedroid.hu

SötétBarom
Ejj, én a GTA-t becserélném a Max 3-ra.. Legjobb gém ever.. :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ProGabe
az igaz, de ilyen kaliberû dolgokat mindig megszellõztetik a külföldi lapok. mindegy hogy mekkora név (lásd: Diablo 3-tól kezdve Read Alert 3-ig), pont most ne tennék? egy egyszerû "jön a gétéanégy pécére, köszönjük hogy eljöttek" bejelentés nekem éppen elég lenne :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

korábban volt már szó valami régi nagy név folytatásáról
sokan Max Payne 3-at várnak, és mivel õsszel jön a film, ez várható is
ProGabe
mi más lehetne, mint GTAIV PC bejelentés? :)

M$ sajtókonferencián már beszéltek a DLC-rõl, szóval az kilõve. remélem nem valami újdonságot jelentenek be

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ChuckyHUN
Aki kezdte a szítást ;)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DöflingR
"köcsög ibboxos meg pléhsztésönös szemébe röhöghetnük"

Ki is arcoskodik?

próbáld így, vagy ugyanez fent van itt is
ChuckyHUN
Szerdán eljön a mi idõnk amikor az összes arcoskodó köcsög ibboxos meg pléhsztésönös szemébe röhöghetnük!!!4444

Soldiers
nekem ez nem jön be

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
kössz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bertino
thx.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

itt egy lista, +9 órával kell számolni
http://e3.gamespot.com/live.html

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akyyy
ubisoft, activision

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Soldiers
tudja vki hogy ma mien konfenrenciák lesznek az E3-an??

akyyy
nyugi csak egy álreg konzolos

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

red bull
Nem szerdán lesz háromnegyed 8 kor? david azt irta nekünk ... :|

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DöflingR
Hát..

akkor nem szerdán lesz?

Na, sajtókonferencia meg volt, és nincs bejelentés. Hihi, meg kellett volna venni az elözõ részeket, nem letölötgetni, és akkor most nem lenne para. <#levele> Mondom én, hogy most megszopatja a RS a PC-s pistikéket. Tökjogosan.

www.gamedroid.hu

mert azt az EA adja ki
Snexi
Miért?Mass Effect-re is rátették a kezüket....

kizárt
rotator
kellenek

rotator
Csak az egyikhez box/ps kóderek kellene, a másikhoz meg a pc-s.

Snexi
Remélem a cd projekt erre nem tetszi rá a kezét hogy kiadja magyarul de 2 hónappal a rendes megjelenés után <#levele> (akkor viszont külföldrõl kell majd beszereznem...)

remélem szerdán télleg bejelentik már!!!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ChuckyHUN
ja:SS
Szerintem a kockák fele öngyilkos lenne ha nem elnne

Pepsi Twist
Sztem 90% hogy lesz PC-re annyi arra utaló jel van hogy ihaj...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ha nem, akkor még ott a Games Convention is
ChuckyHUN
:))))
Eldobom az agyam, ha nem...
Szerintem botrány lesz,ha nem... sok 16-18 éves csákó majd eljátsza való életben a GTA4et:DDD

DöflingR
Egy sajtókonferencia nem csak arról szólhat :D

huhuhu:D bejelentik emberek:D

bertino
<#taps><#eljen>

Pepsi Twist
akkor bejelentik sztem

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szerdán 10:45-kor lesz a Take-Two sajtókonferenciája (nálunk 19:45)
itt nézem az E3 site-ját de nem látok frissitést reggel óta...

bertino
<#wilting>

jajj de jó lenne ha bejelentenék PC-re!!!!!

DöflingR
"mint tudjuk a sony iszonyat zabszemmel a seggében tilt minden portolást"

Már nem egy játék került ki késõbb más platformra a sony miatt kb ez a mondanivalója

bertino
<#nemtudom>

DöflingR
Így is van,de ne vedd észre..

bertino
ha csak PS3 exkluzív lenne, még lenne értelme ennek a mondandónak...

Kandurex
egyelõre az a legfõbb probléma, hogy a sony szarra is kijött a játék, és mint tudjuk a sony iszonyat zabszemmel a seggében tilt minden portolást

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Soldiers
hát ja

DöflingR
Ez egészen biztos! Ahogy feltörik a védelmet és kikerül egy release egybõl több 100.000-en fogják letölteni, ez ha belegondolsz baromi sok zsé kiesés a R*-nak. Ps3-on nincs tört verzió, xbox-ot meg tönkreteszi a tört verzió, így majdnem mindenki eredetivel játszik.

A DLC-k megírása és a PC-re portolás is a Rockstar North feladata