Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sokan Max Payne 3-at várnak, és mivel õsszel jön a film, ez várható is
M$ sajtókonferencián már beszéltek a DLC-rõl, szóval az kilõve. remélem nem valami újdonságot jelentenek be
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
www.gamedroid.hu
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Szerintem a kockák fele öngyilkos lenne ha nem elnne
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Eldobom az agyam, ha nem...
Szerintem botrány lesz,ha nem... sok 16-18 éves csákó majd eljátsza való életben a GTA4et:DDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
jajj de jó lenne ha bejelentenék PC-re!!!!!
Már nem egy játék került ki késõbb más platformra a sony miatt kb ez a mondanivalója
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯