Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti kifogják adni..... csak annyi,hogy kellessz hozzá egy rendes gép.e miatt lehet egy kis félelem bennünk,hogy emiatt nem adnak ki,de szerintem kifogjak,ilyen vételt nem basznak el maguktól

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

meg a jövõ évi e3<#idiota>
Snexi
Még mindig ott van augusztusban a Games Convention...

BiG G
mindenképp sorsdöntõ lesz, mert ha bejelentik hogy jön pc-re, akkor megveszek egy 4850-et, ha pedig nem, akkor eladom a lelkem az ördögnek és egy x360-at veszek.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Máté94
ÓÓÓ az a 71 komment.Majd akkor jelenik amikor már 100 új hozzászólás lesz egy perc alatt<#zavart1>
Snexi
71 új komment,azt hittem már történt valami<#idiota> De már csak 1 és háronmnegyed óra<#worship>

Máté94
Az emberek fellázadnak és a Take Two házához mennek és ha nem jelentik be PC-re felrobbantják az épülete.<#vigyor3>
ProGabe
jobb esetben csak a mi galaxisunk omlik össze 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kakaoskalacs
De most ha nem adják ki összedöl a világ ,eljön a vilagvege, vagy mivan?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

gabo91
Mekora poén lenne, ha most sem jelentenék be. huznák halasztanák még a dolgot, aztán mikor már teljesen kész akkor jelentenék be... betennék a hírekbe <#idiota>

szvsz
De ugyis kiadják PC-re...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

BiG G
na srácok, ma jelentik be pc-re? 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

élõ videó sehol nem lesz, mindenhol csak a Konamis lesz közvetítve, az meg órákkal a T2 után lesz

ProGame: az Alan Wake-et az MS adja ki, és a Remedy fejleszti, õk csinálták az eddigi két Max Payne-t, de a hamadikat már egy Rockstar stúdió fogja
Dante73
Az ÉN VÉLEMÉNYEM az, hogy az idei megjelenés 99%.
Hogy max egy éveben belül kijön 101%
Mai bejelentés 80-85%
De ha ma nem jelentik be, sem jelenti azt, hogy nem lesz, max annyit, hogy még csigáznak minket egy kicsit. Egyszerûen képtelenségnek tartom, hogy egy "sima" átportolás árán, ne érné meg a R*-es arcoknak az a 2-3 millió eladott példány.Warezesõ ide, vagy oda...

http://www.freetvmaci.info/

totyak
Bakker bocs, nem vettem eszre.

ja😄 és nem elvileg!!!!bejelentik...(optimista vok😄)

norbi56
Elvileg ma fogják bejelenteni?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
bannerba kiszúrja a szemed😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

totyak
Ezt a Take Two sajtokonferenciat hol tudom eloben nyomon kovetni?

Bocs, nincs ekezetes betum.

FZoleee
Nem <#smile>
JaSoN HuNTeR
de valahogy úgy érzem h én fogok nyerni.<#alien>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

littleNorbi
A fõszereplõ nem inkább orosz?

ProGabe
most jutott eszembe még egy játék, ami nem új, nem kiegészítõ, már be van jelentve és megér egy sajtókonfot: Alan Wake. megjelenési dátuma még nincs és nagyon sokat várnak tõle. ja és a Max Payne-csapat készíti!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ChuckyHUN
és szívenbszúrlak ha maxpayne3 lesz gta4 meg nem, oké? 😉

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
És mi mondhatjuk neked,hogy "MI MEGMONDTUK"😄
JaSoN HuNTeR
Take-Two sajtókonferencia 19:45-tõl ha ezen bejelentik én boldog leszek és valaki kaphat egy kekszet!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
azért a bökõt ne készítsétek elõ, egy esetleges elmaradt bejelentés miatt! 😊

lesz még games convention is idén!

Soldiers
ja bejelentik a Max Payne 3-at

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Máté94
Ha te mondod😊
ChuckyHUN
7 óra múlva már más lesz a kedvünk😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

max 12
Máté94
Azt hiszem épp itt az ideje gyûjteni a pénzt a játékra mert nem hiszem,hogy nagyon 20e FT alatt lesz az ára😄
ez van, de a Joystiq-nál szinte 2 percenként szokták írni az eseményeket
n3whous3
ugyanmár, legfeljebb majd 20-kor tudjuk meg a hírt, amikor kirohannak az õrült újságírókm hogy kiabálják mindenkinek: IGEN, MEG FOG JELENNI!

púúúúú

Máté94
Búcsúzás a legjobb játéktól a földön ami valaha létezett.😄
n3whous3
😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

púúúúú

Máté94
Csönd honol most e topicon............
Mindenki visszahúzódva kis
zugába kérdezi Miért?
Ha Take-Two feladja mi is feladjuk
És csak átkozzuk azokat akik azt mondták
Úgy se lesz.Halál reád Jason Hunter.

<#idiota>
FZoleee
Grat neked <#idiota>
Máté94
<#wow2><#wow1><#falbav><#rinya>
Máté94
Ne számiís rá szerintem.😞
basszameg.. most nézem, hogy feleslegesen raktam ki a linkeket, mert a T2 konferencia nem is lesz közvetítve :S
FlyHigh
Idén még meg fogjuk kapni az átiratot.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szerintem ma bejelentik.

Thrash \'Till Death

Ez mi: GTA IV DOWNLOAD PC EZEK NORMÁLISAK besincs jelentve de itt már tölteni lehet mekkora kamu😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

bertino
ne idegesítsél fel <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez csak egy átirat. Ha az új játékokat is el lehet titkolni, akkor ezt miért ne lehetne?
rotator
Sehol semmi utalás rá, ilyen jól lehet rejtegetni egy EKKORA bejelentést?

n3whous3
én is arra gondoltam 😊

Az a helyzet, hogy ha ma nem jelentik be, akkor TUTI nem, ez egy olyan pillanat, amikor muszáj nekik szerintem. Vagy direkt majd 1-2 hétig halogatják, hogy azt higyjük, hogy.... Ez az fiúk! Megvan a taktika! Nem tudnak minket levenni a lábunkról a képekkel, semmivel sem. Logikusan, hiszen már tudunk sok infót. Tehát hogy lehet lázban tartani a népséget? Várakoztatjuk õket!

púúúúú

FZoleee
Lehet most fogják bejelenteni PC-re a GTA IV-et... Reménykedjetek PC-sek <#hehe>
n3whous3
vááááá, lesz sajtó konf? :SDDDDD Ezt meg kell nézni!

púúúúú

Kandurex
semmi különleges, nemsokára itthon lesz a box

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯