Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
szvsz
De ugyis kiadják PC-re...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ProGame: az Alan Wake-et az MS adja ki, és a Remedy fejleszti, õk csinálták az eddigi két Max Payne-t, de a hamadikat már egy Rockstar stúdió fogja
Hogy max egy éveben belül kijön 101%
Mai bejelentés 80-85%
De ha ma nem jelentik be, sem jelenti azt, hogy nem lesz, max annyit, hogy még csigáznak minket egy kicsit. Egyszerûen képtelenségnek tartom, hogy egy "sima" átportolás árán, ne érné meg a R*-es arcoknak az a 2-3 millió eladott példány.Warezesõ ide, vagy oda...
http://www.freetvmaci.info/
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
lesz még games convention is idén!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
púúúúú
púúúúú
Mindenki visszahúzódva kis
zugába kérdezi Miért?
Ha Take-Two feladja mi is feladjuk
És csak átkozzuk azokat akik azt mondták
Úgy se lesz.Halál reád Jason Hunter.
<#idiota>#idiota>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az a helyzet, hogy ha ma nem jelentik be, akkor TUTI nem, ez egy olyan pillanat, amikor muszáj nekik szerintem. Vagy direkt majd 1-2 hétig halogatják, hogy azt higyjük, hogy.... Ez az fiúk! Megvan a taktika! Nem tudnak minket levenni a lábunkról a képekkel, semmivel sem. Logikusan, hiszen már tudunk sok infót. Tehát hogy lehet lázban tartani a népséget? Várakoztatjuk õket!
púúúúú