Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Kérdezz meg pár konzolost, ez a rész is fel fog izgatni. 😄
#7947: Szerintem Soproni

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rotator
😊) Ügyes!

rotator
De a felvetésben az Y a konzol teljes élettartama alatt kaszált lóvé, PC-re kiadás nélkül. Ha viszont erre hajtanak, akkor nincs értelme nem kijelenteni, hogy nem lesz PC-re.

PSN ID: Lord_Mortanius

szerintem úgy is kiadják PC-re, fõleg hogy most nem valami "kiscsapat" fog hozzá multit írni, külön progival (lásd: SA-MP, MTA:SA), hanem alapból van benne multi, ami eleve egy olyan dolog, ami miatt megéri megvenni. Én only singleplayer játékot még nem is vettem életemben, nálam az alap dolog, hogy a játékban legyen minimum egy jó, hangulatos multiplayer!

Pepsi Twist
sztem heineken

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dante73
Értelmezési vita van köztünk, ami jól szemlélteti a PC-s vs Konzolos szemléletet.
Az én értelmezésemben jelenleg konzol exkluziv a játék, hiszen nincsen bejelentve. Ez annak ellenére igaz, hogy mindannyian tudjuk / reméljük, hogy kijön szeretve gyûlölt PC-nkre is.
A Kiadók viselkedése szintén ezt támasztja alá. Kisajtolják konzolon, amit lehet, aztán még egy keveset a PC eladásokból is bezsebelnek. Ennyit mondtam, nem többet, nem kevesebbet.
Tehát, az én értelmezésemben utoljára. Konzol only -ként bezsebelik amit lehet, (Y) aztán "mégis" kiadják PC-re, (X) és ott is bezsebelnek mindent.
Remélem, most már világos. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni.

http://www.freetvmaci.info/

Ha konzol vs pc bõl sör vs sör lesz lemegyek hídba 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SötétBarom
Olyan szart én nem iszom -.-
bontja a pilzenit

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bertino
szerintem dobjunk be egy üveg borsodit mindenki egészségére.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hja, engem igazából már nem izgat a GTA 😄 Vice City meg a 3 még jó volt, de utána a niggás nem jött be. Bár ez nem olyan szal ki tudja 😄

Synit HUN
Sztem próbáljátok halmazokban ábrázolni mert elméleti síkon megdõlni látszik az összes elmélet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hm, végigolvastam és RT-nek sikerült bal***-ul leírni, igazából igazuk.

bertino
😄

Ne legyél már ekkora idióta. Rosszabb vagy mint egy analfabéta. Õk nem tudnak olvasni, te tudsz de nem érted. A és B NEM lehet együtt. B a nagyobb, ami ugyanaz amit te próbálsz bizonygatni, istenem.

Dante73
Értem. Tehát ha konzol only marad, (amit egyébként SENKI nem erõsitett meg) akkor jobban keresnek, mintha kiadnák PC-n is. Vaslogika a javából.
Dixlexiára valóban van orvosság, konzol-fan hülyeségre nincs sajnos.

arty
A - konzol only játék
B - konzol és PC játék is

vagy az A vagy a B igaz egy játékra. szted a kettõ együtt - mesélj, milyen a konzol only, de pécére is kijövõ játék? 😄

egyébként a dizlexiára van 'megoldás', élj vele!

Forza.

SötétBarom
nuff said.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

igen ez így van!

Dante73
Már bocs. Megkérdezted, A v B nagyobb, Én azt mondtam a kettõ együtt. Erre most azzal jössz, nincs B.
Tehát a kérdésed úgy szólt, hogy A nagyobb, vagy a nemlétezõ B. Én a válaszommal felíivtam mr dixlexia figyelmét, hogy;
1;mivel a kettõ együtt nagyobb, mint A, így valsz lesz B,
2 hülyeséget kérdez.
3; Matematikai kérdés, jól figyelj! Mi éri meg jobban?
a; 30 havi munkával eladni 6 millió db konzol játékot,
b; a alapján 3 hónap munka árán (gyak átírás PC-re) eladni 2 millió PC-s játékot?
Egyszerü összeadás, és a témát részemrõl lezártnak tekintem.

ChuckyHUN
bakker.... télleg 😮OOO

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Prince23
Ezek mi is lehetnünk, A nagy PC várók, mint kikészülve xD

Pepsi Twist
Te nézel a tükörbe nem én 😄

ChuckyHUN
tevaty?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist

arty
... egyébként meg allitolag jövõre ingyen sör fog folyni a csapból. amig nem cáfolják 'fentrõl', addig igaz?

Forza.

arty
olvasd el a korábbi kommentem még1x és értelmezd. hipotetikus feltétel volt, h mi a jobb a rockstarnak, ha kihozza pécére vagy konzol exkluziv marad. erre Dante szerinte a kettõ együtt... ez felveti a dizlexia gyanuját.

Forza.

bertino
yepp.

Snexi
Majd akkor hiszem el ha hivatalosan cáfolják a pc verziót.

arty
tisztában vagy a konzol only kifejezéssel? azt jelenti NEM jelenik meg PC-re, tehát X _VAGY_ Y. X+Y nincs. vili? 😉

Forza.

fery02
<#eljen> énis

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én a CoD2-t még mindig Direct X 7 el tolom xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HUNMemphis
Jelenleg ottartok hogy DX9.Erre most olvasom itt is meg Gamekapcson hogy jön majd a DX11.Mire eljutok hogy vegyek egy olyan VGA-t hogy maximáélisan tudja használni a DX10-et addigra kidobják a 12-t 😄Az okés hogy a DX11 jobban elõhozza a többmagos gépekbõl az izmot és a látványt de azért így haladni.Brutális léptekkel.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

na ez most tényleg kellett 😄

bertino
"Kompatibilis a DirectX 10 és 10.1 videokártyákkal, de legjobban szereti majd az új DirectX 11 videokártyákat. Nemsokára vehetünk új hardvert.."

csávó rátapintott a lényegre 😄D

bertino
<#banplz><#banplz><#banplz>

tökjo amugy, hogy bejelentenek egy olyan dolgot, aminek egy elõzõ verzioja is alig van használatban

ProGabe
na megtörtént a nagy bejeletnés a gamefesten: DirectX 11 -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
😄

fogj egy szótárat és megtudod
ChuckyHUN
oszt mi az a hype?

Kandurex
meg a hype

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DöflingR
A játékiparban már nem csak a bevétel számít. 😊 (nagyon számít az is)

ma is lesz Gamefest?

ChuckyHUN
Igaza van Dantenak, mert nekik fillérekbõl megvan pcre a kiadás csomagolás stb, és 10-15-20 ezerért el is tudják adni, ha már kevés nyereségk van, akkor is kiadjûá szerintem...

Stefibaba
Háhá ott a pont! 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Pepsi Twist
és a végérõl lemaradt az "=Z" és itt a Z a lényeg a R*-nak

Dante73
A válasz X+Y
Ugyanis matematikai axioma, hogy két pozitív szám összege nagyobb mint bármelyik szám önmagában...

arty
egyetlen kérdés adódik, mibõl lesz több eladás:
- kimegy pécére és a 100 potenciális vásárlobol megveszi X, többiek warezolnak
- konzol only marad, 100 potenciális vásárlobol Y vesz konzolt (mert nagy GTA fanok és végül nem várnak tovább...) és megevszik mind, mivel jelenleg egyik gépen sincs warez (ha boltban veszed...), plusz lehet h a géphez eleve odacsomagolják, nameg addigra már olcso a game a boltban is

a kérdés, h az X vagy az Y a nagyobb ... ill. h a Rockstar X-et vagy Y-t képzeli nagyobbnak 😊

Forza.

Stefibaba
Amit idéz azt én írtam és én Microsoft for Windowst olvastam 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

ProGabe
Microsoft for Windows?

az gondolom Games for Windows akart lenni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.