Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefibaba
Végre bejelentik hogy mikor jelenik meg a Duke Nukem Forever xD (2068 dec 2. xD)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Snexi
Halo 3 PC!!<#idiota><#banplz>

Stefibaba
Bakker ne engem hibáztassatok hogyha rosszul tudom hanem a Gtaplace.hu-t :D

rotator
De itt nem játékokat jelentenek be...

ChuckyHUN
bejelentik a korel drów 965 öt :D

Amúgy mettõl meddig tart?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

" Microsoft for Windows igazgatója azt nyilatkozta, hogy az idei E3 fõleg a konzol vs konzol párbajra épült, PCs bejelentés alig, szinte nem is volt, így õk a PCs bejelentéseket egy késõbbi (látsd fenn) dátumon akarják felfedni. Kevin még elárulta, hogy az E3-n történt bejelentésektõl jóval nagyobb dolgokra számíthatunk".... ezek szerint csak lesznek új bejelentések csak az nem biztos h a gta 4 közöttük lessz bár remélem ott lessz és bejelentik<#smile><#nyes><#vigyor2>

rotator
Mivel ez egy technológiai konferencia... :)

Snexi
Nem hiszem hogy bármi is történne ezn a gamefesten

ChuckyHUN
de itt nagy játékbejelentséek nincsenek kiirva csa a casualok, nem ?:(

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
És még AUG6-án is + szept valamikro is lesz, tehát még semmi sem veszett!!! IDE MINDENKI!!! ma remélem bejelentik,...

Stefibaba
Na Emberek, Ma kezdõdött el a Gamefest (bõvebben a #7785-es HSZben) reméljük a legjobbakat! =)

:D fasza, nekem is meglenne, nekem oriási kedvencem a GTA, de sajna kibasztak velem, velünk, bár, jo lenne a box másra is, majd valami csaklesz:D

Akár rég el is felejthettem volna a gémet, 2 hónapja meglehetne az 1000GS, csak vhogy nem volt kedvem napi 10 órán keresztül ugyanazt csinálni :) ,- szal még 1 acsi (Wanted) kell

a 100%, meg ezek, ezer éve megvan ;)

te már végigtoltad boxon mi?:P ajj sztem megint nem lesz pénzem dobozt venni pedig uugy szeretnék:D
amugy flashelt gépen eredeti gaméval nincs popup?

ti soha nem fáradtok el ? <#kuss><#hehe>

rotator
A 80 warezolósból cirka 10-15 "konvertálható", a többi akkor se venné meg, ha 1000 Ft lenne, inkább elmenne focizni. :D

bertino
PCn pláne - sõt <#heureka>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
multi

ennyi. ha valamivel el lehet adni egy játékot 2008-ban, hát az az egyedi és jó multi. ebben ez meg van! persze a single is van olyan jó, sõt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Sztem az 1. hónap alatt többet fognak eladni, mint sa-nél... Itt jóval több ujdonság, és forradalmian új lesz...

Pepsi Twist
"yítás éppen mondok ily" képpen*

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
amúgy...

tegyük fel hogy a GTA IV PCre megjelenik
(csak viszonyítás éppen mondok ilyen kis számokat)

100 embernek megvan a GTA IV... ebbõl 80-an le warezoltak míg 20 tag megvette és ebbe nem fog belehalni a R* és nem is lesz veszteséges mert a májkrofos annyit fizetett nekik hogy elõbb adják ki ShitBox-ra mint PCre... sõt sztem a májkrofos ilyen biztosításos izére ment hogy ha a R* elad X shitboxot (képletesen mivel sokan azért vettek shitboxot hogy GTAIV) akkor még fizet nekik +-ba szóval értitetk mire célzok...

Dante73
Akkó elértettem.... Sorry!

http://www.freetvmaci.info/

Snexi
Most ez hogy jön ide?Én azokról bezséltem akik NEM tudnak warezolni és megveszik

Dante73
Szerinted 100 letöltõböl hány venné meg, ha nem tudná lekapni? 2-3 nál nem több. Ez a warez a hibás mindenért elég butaság. A letöltõk nagy része azért tölt mert teheti, vagy a 12 éves pistikének egyszerübb ellopni anyu mobilját, és elküldeni egy sms-t, mint 2 hónapig könyörögni egy játékért. Sokan csak kipróbálják a warezt, és ha tetszik megveszik, stb...
Nem kell ezt annyira komolyan venni... Meglátom az X milliárdos, milliós károkat okoz a warez cikkeket, elkap a röhögés....

Snexi
Nagyrészben azért mert a gta-t az átlag pistike is ismeri aki azt se tudja hogy mi az a warez

Dante73
Miért kellene keverni a szezont a fazonnal? A konzol célhardver. Még szép, hogy nagyobbak az eladások, mint pc-n, ami max játékra IS jó... Viszont pc gémek közt toppon volt a GTA:SA. És szép bevételeket hozott.

Prince23
Nem tom, de valamelyik honlapon, magyarországi bevétel alapján a gta sa a top 5-be benne volt, és szerintem ezzel a résszel meg fõleg h benn elenne, csak hát a wrz az wrz...

bertino
PCnél ?!
még konzolnál hagyján...

Prince23
Eladási rekord... azt nem tom h hanyadik a toppon, de ott volt rendesen

bertino
milyen rekordra gondolsz pontosan... ?

Prince23
Csak bele kell gondolni: gta SA micsoda biznisz volt ez take2-nek. elõttük az újabb rekordbeli lehetõség PC-n.

Snexi
*a borítón

Snexi
Azért vicces a PAL felirat a logo-n...

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Szerintem még sokkal elõbb mert a konzolnál is sok pénzt hozott nekik és ha ezt ki adják akkor még tõbb...
Lesz pc-re nézz utána!
Prince23
Pedig úgy is megjelenik. Bíznisz az egész... Én biztosra veszem, h meg fog 2009 nyaráig jelleni. És emlékezzetek erre hozzászolásomra, h igazam lett/lesz. Ha meg nem teljesül be, akkor jöhet a nép elõtti megkövezések :D

gman906
Nincs mivel a X360 és Ps3 lemezt nem fogod elindítani Pc-n. Pc-s verzióról pedig még nem is beszéltek.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Van esélyem hogy majd PC-n ilyenen fog menni : Proci 2.4 ghz dual core, video kari ATI HD3600 512MB Ram: 1gb:)
Csak tippeltek, õk se tudják. Oda is van írva alul: "Releasedatum noch offen!! " vagyis a megjelenési dátum még nem ismert.
Már el lett mondva, hogy csak a magyar fordításba szerepel demo!!

"az eredeti szöveg:

The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development so is not about to be released on a website we have no knowledge of."

ChuckyHUN
2nek volt asszem

offkorz
ígyvan

HKS
már alapból hülyeség hogy demó mert eddig tudtommal egy gta-nak se volt demója

ChuckyHUN
JA, és meggazdagszol és azt a pézt a májkroszoftnak ajánlod meg a rokkszátrnak h csinálják meg az összes gtat pcre?

Pepsi Twist
lehet megrendelem :D aztán beperelem õket XD

Kandurex
ha fogarasi tesco beárazza jövõhétre...megjelenik? <#wilting>, hasonló kategória...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Törölt felhasználó
Nekem még új volt, sorry
Kandurex
vajh hányszor linkelitek még be,...emlékszem, még privátot is kaptam anno miatta, hogy "bizonyíték" :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Törölt felhasználó