Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Amúgy mettõl meddig tart?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a 100%, meg ezek, ezer éve megvan ;)
amugy flashelt gépen eredeti gaméval nincs popup?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ennyi. ha valamivel el lehet adni egy játékot 2008-ban, hát az az egyedi és jó multi. ebben ez meg van! persze a single is van olyan jó, sõt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
tegyük fel hogy a GTA IV PCre megjelenik
(csak viszonyítás éppen mondok ilyen kis számokat)
100 embernek megvan a GTA IV... ebbõl 80-an le warezoltak míg 20 tag megvette és ebbe nem fog belehalni a R* és nem is lesz veszteséges mert a májkrofos annyit fizetett nekik hogy elõbb adják ki ShitBox-ra mint PCre... sõt sztem a májkrofos ilyen biztosításos izére ment hogy ha a R* elad X shitboxot (képletesen mivel sokan azért vettek shitboxot hogy GTAIV) akkor még fizet nekik +-ba szóval értitetk mire célzok...
Nem kell ezt annyira komolyan venni... Meglátom az X milliárdos, milliós károkat okoz a warez cikkeket, elkap a röhögés....
http://www.freetvmaci.info/
http://www.freetvmaci.info/
még konzolnál hagyján...
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
"az eredeti szöveg:
The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development so is not about to be released on a website we have no knowledge of."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯