Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
vagy még durvább.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(sry: T.É.K)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
majd a sok gyík mehet a sajátba a warez topicba.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
amugy nagy konzol fan vagyok, mert legutoljára tévére köthetö nintendom volt ugy 5 éves koromban XD
Kövezni meg max a konzol idióták fognak.... Azért de nagy szívás, ha valakinek ott figyel a két kilós gépe, és nem bírta kivárni azt, míg legalább mondanak valamit R*-ék, és beruházott egy konzolba... Mert ha azt mondják nem jön ki, még megértem, ha valaki akkora fan, hogy beruház rá, de aki simán GTA4 prékox -ban szenved....
http://www.freetvmaci.info/
az meg lassan teljesen kilátszik, hogy az a konzol fun boy társaság, aki azt mondta, hogy a PCsek elfelejthetik a játékot, max kiröhögésre méltoak.
lehet kövezni.
Kevésbé mértéktartók szerint október - november a megjelenés. R* valsz nem is tud róluk....
Egyes pofátlan idiótáknál, elõ is lehet rendelni. R* ha tud is róla, max röhög.
Néhány (többnyire konzol-fun) fórumozó szerint nem is jön, vegyünk konzolt. R* örül, mert többet fog 1 konzolos gémen, mint 1 PC-sen.
Úgyhogy nincsen szükség vészmadárkodásra. Ha eddig nem jött egy rész, azt bejelentésénél tudatták. Most az ídõt húzzák. Szerintem a konzolfanok igazán itt hagyhatnák a fórumot, nincsen szükség arra, hogy mindennap beírja valaki, hogy DE még be se jelentették, biztos nem jön.... Tudunk amit tudunk, és remélünk, amit remélünk. Felesleges a hasonló beszólásokkal tépázni az idegeket.
Modik helyében én topik-rombolásnak venném, mert már annyiszor kitárgyaltuk, hogy minden rendszeres látogatónak a könyökén jön ki a téma.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
se az Xbox 360 se a PS3 nem DX 10-es, szoval nem fog hozzá kelleni, most meg még amugy is ugy van h nem is lesz PCre kár idegeskedni
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
______
engem már csak az érdekelne, hogy egy malajzia újságot miért írnak angolul? xD
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
1gb ram,512 mb videokártya-6600 gt, 3,2 proci lehet nem fog rámenni 😞
Én is toltam már párszor, szintén Xbox-on. Nem gyenge játék.
egy full átlagos PC elég lesz bõven hozzá. ugyanis PC-n lejjebb tudod venni a grafikát, illetve feljebb.
birtokomban volt 1 hétig egy xbox, gta-val természetesen. egy szó van az egészre, ami mindent elmond: kib*szott jó! ennyi, kész 😄 iszonyatosan életszerû a játék, a jármûvekre nagyon odafigyeltek, totál kirészletezték az egészet. az effektek nagyon durvák. a telefonod nélkül kb nincs élet, nagyon rálett építve a játék 😊 sms, fotózás, hívás. akkor net kávézók, társkeresés, autómosó. kilométereket írhatnék kb 😄 sajna nem tudtam végig vinni a játékot, vissza kellett ma vinnem. eleinte kicsit lapos a játék, valahogy nem éreztem azt az érzést mint az elõzõ részeknél hogy kb minden küldetés leköt. csomó küldetés visszaköszönt, üldözd öld meg, stb. aztán beindul a játék, magára talál. viszont boxon is be-be akadt néha, tehát nem tudom milyen PC fog ehez majd kelleni 😄 de mindenképp év játéka, ez nem kérdés. direkt nem raktam spoilerbe, mert már fény derült mindenre, de akinek van valami kérdése az kérdezzen hátha tudok válaszolni 😄
A 2 év per 1, az persze hogy túlzás, mindössze arra céloztam vele, hogy rettenetesen kevés. Most nevess ki, de a GTA 4-et eszemben sincs megvenni a dobozra, pedig használhatnám öcskös box-át...
A másik, hogy évi egy kiló a pc, másik kiló a játékköltség, ha még egy dobozba is benevezek, az a harmadik, negyedik.... Az meg már sok... (Jó tudom, ez meg az lejön, de még mindig sok, mert pluszköltség, csak és kizárólag a játék kedvéért) Összetett dolog ez...
Forza.
Én ezért nem álltam át konzolra, többek közt. Az engem érdeklõ címekbõl, jó, ha 2 évente 1 tényleg konzol.exkluzív. Azt meg kibírom.
Forza.
igy tényleg lehet konzol only majd késõbb multiplatform. de ez szvsz elég gerinctelen azokkal a rajongokkal szemben, akik esetleg emiatt mentek át konzolra...
Snexi: a 100% az, amikor a rockstar bejelenti.
Forza.
szerk.: már ha nem PS -.-