Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Azt én is tudom viszont így meg simán ki lehet vágni ha hülyeségeket irogat be. Ja hogy nem figyelt? Õ baja...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bertino
nagyon helyes, legyen is <#eljen>
vagy még durvább.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
Szvsz lesz rajta Aitd féle védelem

Pepsi Twist
asszed az elég? sok vérpistike nem tudja mi az a warez... és sokan bannert sem olvasnak (saját tápigom tapasztalata)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

<#eljen>

(sry: T.É.K)

bertino
:ASD:A:SDA😄:ASD

Pluskast
Elég csak a topoik címbe beírni zárójelben hogy no warez oszt szevassz...

bertino
naja, de azért, hogy ide ne jöjjenek a házigazdának meg pár modinak is kell majd szerintem tenni.

Lesz egy warez topik a sajátban és helósziaszevasz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
elsõ PC-s topikként be kell majd vezetni a zéró-toleranciát warez ügyben: valaki leírja valamelyik mondatot, vagy hasonlót, mehet is egy hét szünetre -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
peersze...
majd a sok gyík mehet a sajátba a warez topicba.

gman906
Hú, ha kijön Pc-re akkor meg mi lesz itt? "Hol tölthetõ le?" "Miért nem mûködik?" "Jó ez a verzió?"

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

az idegesit h már valaki azt boncolgatja h milyen gép kell neki, amikor még nem mondták h lesz e gépre...
amugy nagy konzol fan vagyok, mert legutoljára tévére köthetö nintendom volt ugy 5 éves koromban XD

Pepsi Twist
és azért is ki lehet röhögni õket mert vettek hozzá konzolt is meg HDTV-t haha mi meg türelmesen vártunk és lásd jön pcre 😛 (és nem költöttem 1 fillértse csak a türelmemre "költöttem")

Dante73
Gondolom, Mafia2 környékére idõzítik, és én most már, hogy nem jelentették be az E3-on, amondó vagyok, maximum 1,-1,5 hónappal a megjelenés elõtt nyögik be, hogy ja, mellékesen GTA4 kijön pc-re, rövidesen. Azért gondolom a Mafia2 környékét, amiért a konkurens tv csatornák is ugyanazt adják, ugyanabban az idõpontban. Mi értelme van, még nem jöttem rá, de így csinálják.
Kövezni meg max a konzol idióták fognak.... Azért de nagy szívás, ha valakinek ott figyel a két kilós gépe, és nem bírta kivárni azt, míg legalább mondanak valamit R*-ék, és beruházott egy konzolba... Mert ha azt mondják nem jön ki, még megértem, ha valaki akkora fan, hogy beruház rá, de aki simán GTA4 prékox -ban szenved....

http://www.freetvmaci.info/

bertino
hát ja, de kibaszott jol csinálják ezt a húzósdi dolgot, mert elég jol meg tudják vele vezetni a PCseket.

az meg lassan teljesen kilátszik, hogy az a konzol fun boy társaság, aki azt mondta, hogy a PCsek elfelejthetik a játékot, max kiröhögésre méltoak.

lehet kövezni.

Dante73
Mértéktartó sajtóorgánumok szerint jön, bár idõpontot nem mondanak. R* nem cáfol.
Kevésbé mértéktartók szerint október - november a megjelenés. R* valsz nem is tud róluk....
Egyes pofátlan idiótáknál, elõ is lehet rendelni. R* ha tud is róla, max röhög.
Néhány (többnyire konzol-fun) fórumozó szerint nem is jön, vegyünk konzolt. R* örül, mert többet fog 1 konzolos gémen, mint 1 PC-sen.
Úgyhogy nincsen szükség vészmadárkodásra. Ha eddig nem jött egy rész, azt bejelentésénél tudatták. Most az ídõt húzzák. Szerintem a konzolfanok igazán itt hagyhatnák a fórumot, nincsen szükség arra, hogy mindennap beírja valaki, hogy DE még be se jelentették, biztos nem jön.... Tudunk amit tudunk, és remélünk, amit remélünk. Felesleges a hasonló beszólásokkal tépázni az idegeket.
Modik helyében én topik-rombolásnak venném, mert már annyiszor kitárgyaltuk, hogy minden rendszeres látogatónak a könyökén jön ki a téma.

Atika :o)
Te is visszaolvashatnal ugyanis meg nincs hivatalossan bejelentve

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Jól van nem értek konzolokhoz!!!! És mért van úgy h nem lesz pc-re???? olvass már vissza

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

bertino
biztos...

majd ha tudod h mi az akkor nem irsz baromságot
se az Xbox 360 se a PS3 nem DX 10-es, szoval nem fog hozzá kelleni, most meg még amugy is ugy van h nem is lesz PCre kár idegeskedni

norbi56
Én szerencsére most tervezem am. is az új gép vételét(aláírásomban láthatjátok)de remélem a 2. számú gépemen(ami apumnál van azért van 2)is elmegy majd😊(RAM még lesz bele véve)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ehhez biztos Directx 10 kell majd😞 új videokarit kell vennem ha kijön az biztos de lehet h új gépet😞((

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

mint látod 2, egymáshoz nem kapcsolódó mondatot írtam, szóval amúgyis postoltam volna..
Pluskast
Remélem tényleg igaz....

kovecses
ha nem szóltál volna be megkimélted volna magad és a társaidat egy hozzászólástól!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

ha visszaolvastál volna, megkímélted volna magad két felesleges hsz-tõl
______
engem már csak az érdekelne, hogy egy malajzia újságot miért írnak angolul? xD
Pepsi Twist
én nemrég vettem új gépet szóval 😄 no problémó 😄

kovecses

kovecses
>> Jön a Grand Theft Auto IV várva várt PC verziója? A PC Gamer malajziai kiadása szerint igen: olyannyira, hogy a lap egyenesen címlapon hozta le a nagy leleplezést. A hivatalos Take-Two bejelentésig persze semmi sem biztos, de minden bizonnyal nem kell félteni a PC tulajdonosokat: elõbb-utóbb hozzájuk is ellátogat majd Niko Bellic.

Atika :o)
en meg ugy rohognek ha valaki jol szajjon vagna 😄 (nem am magadraveszed)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

köcsögség de ugy kiröhögném most itt azokat akik azon filoznak h menne e a gépükön közben meg lenne egy rocskatros bejelentés mondjuk h sry de nem lesz pcre XD

Snexi
Biztos hogy Shader Model 3.0 kelleni fog hozzá,mint a legtöbb konzolátirathoz.No meg szerintem egy nagy proci a város miatt

PETI DK
Hát remélem ráfog menni a gépemre 😊
1gb ram,512 mb videokártya-6600 gt, 3,2 proci lehet nem fog rámenni 😞

Jah. Jól összefoglaltad, fõleg a kilómétereket lehetne írni résszel! 😄
Én is toltam már párszor, szintén Xbox-on. Nem gyenge játék.
"nem tudom milyen PC fog ehez majd kelleni 😄"

egy full átlagos PC elég lesz bõven hozzá. ugyanis PC-n lejjebb tudod venni a grafikát, illetve feljebb.

bertino
pont ezért várjuk, mint az õrültek. 😊

DJ Skyline
na srácok, kis élménybeszámoló

birtokomban volt 1 hétig egy xbox, gta-val természetesen. egy szó van az egészre, ami mindent elmond: kib*szott jó! ennyi, kész 😄 iszonyatosan életszerû a játék, a jármûvekre nagyon odafigyeltek, totál kirészletezték az egészet. az effektek nagyon durvák. a telefonod nélkül kb nincs élet, nagyon rálett építve a játék 😊 sms, fotózás, hívás. akkor net kávézók, társkeresés, autómosó. kilométereket írhatnék kb 😄 sajna nem tudtam végig vinni a játékot, vissza kellett ma vinnem. eleinte kicsit lapos a játék, valahogy nem éreztem azt az érzést mint az elõzõ részeknél hogy kb minden küldetés leköt. csomó küldetés visszaköszönt, üldözd öld meg, stb. aztán beindul a játék, magára talál. viszont boxon is be-be akadt néha, tehát nem tudom milyen PC fog ehez majd kelleni 😄 de mindenképp év játéka, ez nem kérdés. direkt nem raktam spoilerbe, mert már fény derült mindenre, de akinek van valami kérdése az kérdezzen hátha tudok válaszolni 😄

remélem még ebben az évben kijön😄

Dante73
PGR3-at próbáltam öcsém boxán, nem jött be, inkább szim párti vagyok, az meg PC.... TDU a társaság, és a bejárható terület miatt jön be.
A 2 év per 1, az persze hogy túlzás, mindössze arra céloztam vele, hogy rettenetesen kevés. Most nevess ki, de a GTA 4-et eszemben sincs megvenni a dobozra, pedig használhatnám öcskös box-át...
A másik, hogy évi egy kiló a pc, másik kiló a játékköltség, ha még egy dobozba is benevezek, az a harmadik, negyedik.... Az meg már sok... (Jó tudom, ez meg az lejön, de még mindig sok, mert pluszköltség, csak és kizárólag a játék kedvéért) Összetett dolog ez...

Snexi
Konzol szimulátorok szempontjából tényleg nagyon erõs de ez nem érint olyan nagy réteget mont mondjuk egy gta4

arty
OFF: az 1 azért csak tulzás lehet... nemond, h nem játszanál szivesen (WR2/TDU miatt gondolom) egy Forzával, PGR-el ... 😊 Ha az ember vesz egy konzolt, hirtelen több játék lesz 'érdekes', kiprobálsz egy demot, kölcsönkapod, megtetszik, stb stb stb.

Forza.

Dante73
Gerinctelen, bizony....
Én ezért nem álltam át konzolra, többek közt. Az engem érdeklõ címekbõl, jó, ha 2 évente 1 tényleg konzol.exkluzív. Azt meg kibírom.

arty
bevallom én azt hittem, h a gta4 nem jön ki pécére 😊 (picit még mindig szkeptikus vagyok - viszont én mostmár mindenképpen boxon viszem végig)

Forza.

Snexi
Mindenki tudta elõre hogylesz pc-re,azok vettek emiatt konzolt akik nem birták kivárni pc-re.Egyéként a Red Alert 3 is így volt bejelentve és azt se egy világszinvonalú újságban volt a premiere (pc guru xD)

arty
áá, értem 😊

igy tényleg lehet konzol only majd késõbb multiplatform. de ez szvsz elég gerinctelen azokkal a rajongokkal szemben, akik esetleg emiatt mentek át konzolra...

Snexi: a 100% az, amikor a rockstar bejelenti.

Forza.

Snexi
Ez sztem már 1000%.

bertino
link hozzá.

egyre inább tûnik ugy, hogy mi is örülhetünk... de én nem kijabálok el semmit.

bertino
óóóóóóóó ezzel még inkább csak szivatnak minket, most felrebbent az ujabb reménysugár <#idiota>

szerk.: már ha nem PS -.-

fery02
Na, nem láthatunk semmi "Gamestar" feliratot, szal biztos jön PC-re.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!