Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
az is ott van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ott a 360 a nevébe.....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DJ Skyline
és te minek örülsz most ennyire? kárörvendõ-e vagy? 😊

fery02
yet

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hiába volt ám az öröm 😄DD

http://kotaku.com/5029388/gta-iv-not-coming-to-the-pc-yet

Istencsászár
Konzolt nem a GTA miatt "vettünk", meg amugyis most azokat a szerencsétlenek röhögöd ki akik nem bírnak várni a pécé verzióra és vettek konzolt+gta-t kitolták és eladták a gépet, vagy ha van kis eszük akkor megtartják, mert még jóljöhet a jövõben amikor fél-1 éveket kell várni egy portra.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
Utánvételes a fizetés? mert ha igen akkor semmit se vesztessz ha nem viszik ki.. És amúgy is az ilyen online árúházak mindíg telefonálnak,hogy biztos meg szeretné-e venni az ember az adott dolgot.

Pepsi Twist
én meg is rendeltem netrõl és ha nem hozzák ki idõben vagy ilyesmi akkor beperlem õket mint a szar 😄

Szerintem egy fasza ingyenreklám az ujságnak<#vigyor3>
Ez olyan mint hogy egyes boltoknál meg lehet rendelni a pc verziót..minden hülye rögtön arra az oldalra ment!<#circling>
rotator
Igen, végülis szó szerint véve így van. 😊

Synit HUN
Abban az újságban nincsenek képek belõle ebben biztos lehetsz! Legalábbis PC-s.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ProGabe
arra vagyok kíváncsi hogy miért nincsenek még belõle scan-ek! egy maláj újságárus sem bírja kibontani és feltölteni valahova? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BiG G
namost az hogy nem jelenetették be =/= cáfolattal 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

rotator
Update by Jordan: I've received word from a contact at Rockstar Games on this matter. Chatting with the PR spokesperson, I "confirmed with Rockstar Games that they've made no announcements regarding Grand Theft Auto IV on PC."

A kiírás a címlapon tehát megalapozatlan, találgatás.

nincs cáfolva, a PCGamer egyik szerkesztõje írta a fórumukon tegnap, hogy a Rockstar még nem jelentette be a megjelenési dátumot, de befogja

addig is: Jace Hall Show - nem csak Thompson miatt
cáfol ? hol irja ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

rotator
Rockstar cáfol, nem elég?

Synit HUN
Rég láttam ekkora kavarást egy játék körül. Sztem illik a világ legsikeresebb játékához. Igenis legyen hype! 😄
Csigáznak, húznak.... Már mindenki megígéri lassan hogy megveszi csak adják ki 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tényleges bizonyiték még nincs

Na most akkor mi van? Tessék egy link.

GTA IV PC verzió bejelentés (Update) - IGN.com
látam a videot, hát el se találta 😄

Snexi
Delegalább megdobálták budapesten xD

azt várják, hogy a konzol elüljön... gondolom kapnak + pénzt minden egyes eladott GTA4+XBOX vagy PS3 kombó után...vagy csak ha a GTA4 miatt veszik a konzolt... Mikrofos új igazgatója szórja a pénzt mint a szemetet, TDU-nál is ezért nem jött a carpack sokáig...Nem tudom meddig akarják eljátszani ezt.

Synit HUN
Hidd el hogy a Mafia2 tartja majd a mércét, ha nem emel rajta. Az egy is kb annyival volt rosszabb a GTA-nal amennyivel jobb is volt. Olvass utána, nagyon sok érdekfeszítõ info van már róla.

bertino
még lesznek DLC-k is.
nyilván emiatt is szopatják az arcunkat, mint az állatok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
Már rég elült...

majdha elül a felhajtás a konzolos verziok körül akkor talán bejelentik, addig is igyekeznek arra csábitani h vedd meg a boxxal és örüjjé
én igyekszem utobbit tenni xDD

rotator
Multiplayeres cuccokat kiválóan lehet védeni.

Dante73
Ez akkora durranás lesz PC-n, hogy azonnal nekiugrik az összes nagy csapat. Alone-nál gondolom, még valamiféle együttérzés az atarival is közrejátszik a törés késésében.
Én sok esélyt nem látok arra, hogy ne törjék fel. A védelmet is emberek találják ki, és amit az egyik ember megalkot, azt a másik....
De legyen igazad! Ez az a név, aminél tényleg nincsen szükség próbára. Ez vagy bejön, vagy eleve nem. Ha meg bejön, akkor irány a bolt!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Ezt nem tudtam, (nem figyelem az ilyesmit annyira) de mivel a fejlesztõ nem ugyanaz, azért nem zárom ki a versenyt teljesen. Nagyon hasonló ugyan a két game, de gondolom, nem ugyanazt a vásárlóközönséget fedik le. Legalábbis, nem teljesen. Azért annyit hozzátennék, hogy nálam mindkettõ itt lesz a polcon, még a díszdobozos verziókat sem zárom ki teljesen....
Off;
Kíváncsi vagyok, mit fog virítani a Maffia2, akár az elõdöt, akár a vetélytársat nézzük, a mérce magasan van....

http://www.freetvmaci.info/

Tuti 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
2011. Augusztus 5. 12:30:00:00

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
feltéve, ha feltudják majd törni, ...Alone In The Dark...remélem nem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok tom h nemide tartozik de mafia 2-t mikor adják ki?

Synit HUN
De nem érted hogy ugyanaz a kiadó? 😄 A két játék nem vetélytárs. Üzleti szempontból legalábbis semmiképp.

Goliath
A mafia 2 elé való bejelentés egy marketing-stratégiai fogás. Elhappolni a potenciális vevõket (borsot törni a konkurencia orra alá) és nagyon jó monitor is hogy összemérjék egy hasonló kaliberû vetélytárssal.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Synit HUN
A GTA és a Mafia ugyanannál a kiadónál van 😄

elvileg már meg kellett jelennie mert júliusi szám, meg ott is van, hogy "Current Issue"

amúgy a bejelentés abból áll hogy kiraknak egy sajtónyilatkozatot a Take2 oldalára és kész, videókra nem kell számítani
BiG G
gameplay-el aztán nagyon megerõsítik, jó esetben ugyanúgy kéne kinézzen mindkettõ 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Snexi
Nem tudjátok melyik nap jelenik meg az újság?Mert gondolom akkor erõsítik meg hivatalosan trailerekkel (inkább gameplayekkel) és képekkel együtt.De nagyon remélem hogy nem hétvégén lesz a megerõsítés

Yoda001
banamák?

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
de repül ám! <#nyes>

barbym: takarodj!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
ránem kattintok XD hülye fos netes játék

Pepsi Twist
LOL még jó hogy megnéztem a linket aztán láttam a hackthat 😄

Ellopják, esõben koszos lesz, nem kóser.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
hát olyan volt a nagy néger nõ által adott küldetésben, hogy egy lowriderrel elkellett szállítani pár hullát. a csomagtartó kitudott nyílni ha ütköztél, és írta a játék hogy jobb lenne becsukni, mert a rendõröknek nem tetszene a dolog 😄 aztán fõhõsünk kirakja magát az autóból, odasétál és becsukja ha lenyomod a gombot. de küldetésen kívül nem tudom. én a garázst hiányoltam, szerintem nincs is. helyette van a savehouse elõtt egy ilyen felcsíkozott parkoló terület, ahol ha megállsz, akkor betöltés után ott vannak a kocsik, ez nem rossz ötlet végülis.

Yoda001
pedig kell lennie gombnak ami váltja a célpontokat <én meg csak arra nem jöttem rá, hogy a csomagtartót h lehet kinyitni... ugye volt olyanról szó hogy majd a fegyvereket meg hullákat be lehet tenni><#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
de rájöttél hogyan kell indexelni? vagy lehet egyáltalán? nem nagyon jöttem rá, ezért nem tetszett nagyon a kontroller' 😄 van rajta x gomb, és az csinál mindent kb <#idiota> viszont tetszett hogy szépen tudom adagolni a gázt, meg a fékezés erejét szabályozni, nem úgy mint billentyûzettel, hogy lenyomom a gombot és padlógáz. meg ez az auto célzás sem tetszik nagyon, annyira rácéloz az emberre, hogy másikra nem is lehet célozni, csak akkor ha elengedem a gombot.

SötétBarom
Bejelentik egybõl repül a preorder :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;