Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
,..viccelsz? maga a játék valami 6-7giga ha jól tudom, semmi köze nem volt a hely kihasználáshoz

(egy DL-DVD 9 giga)

NEM azt mondom, hogy nem fogtok a padlón feküdni a játék grafikai megvalósításától, viszont vannak részek amik egyszerûen elütnek az AA osztályú játék egyéb megjelenítésétõl....pl. van egy kávézó a Szabadság szob....elnézést, Boldogság szobortól úgy 700-800m -re, na, oda érdemes elmenni és sétálni egyet, ott a szó szoros értelmében tátott szájjal bambultam, és azt mondtam, hogy ilyen nincs...slaz...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Synit HUN
De a boxos DVD méret is gátat vet ám. Fõleg hogy telepíteni sem lehet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Kandurex
Passz, Boxon volt AA és ugyis gány volt, mondjuk sztem nagyon lehet érezni a multiplatform átkát, gyk. a PS3 nehézkes programozása árnyékot vett a Boxos verzióra, nem használhatták ki kellõképen a gép teljesítményt és a lehetõségeket, remélem PC -n nem esnek ebbe a hibába és adnak kakaót a játék alá,...vagy, ha csak egy átirat lesz....nos,...akkor a csoda csak két hétig fog tartani, aztán gyorsan elfogjátok felejteni.

Goliath
Gyerekek, most õszintén... Egy kicsit higgadjatok le, ennek a lesz nemlesz rémületnek szívbaj lesz a vége. Mindenki tudja aki kicsit ismeri a Rockstar-t, a GTA 1 óta, hogy a GTA 4 KI FOG JÖNNI Pc-re. Ezen született, ennek köszönheti a mostani sikerét. És higgyétek el, nem feltétlenül elsõdleges cél hogy most gazdagodjanak meg a játék 4. részén, azt már megtették elõtte. Ezen a szinten már sokkal fontosabb a presztízs, hogy mindenki az Õ játékukról beszéljen, pusmogjon, sztorizzon és plusz 1millió eladás legyen majd az 5.részen.

Elõre elnézést a konzolos társaság értelmesebbjétõl, õk remélem nem veszik magukra.

És a xbox-nyaló emberkéknek: Minek b****gatod a pc-st amikor az elb***tt géped egy elb***ott pc ami csak egy funkciós (jó rá is verheted ha aberrált vagy). A szerencsétlen konzolod nem is létezne Pc nélkül. A PC az alfa és az omega bármennyire is vered a nyálad. És külön poén lenne a fejeteket meglátni amikor bejelentik.(Itt borítékolom elõre, akkor a következõ szövegetek lesz: MI MÁR RÉG KIVITTÜK, ÁTVITTÜK, BEVETTÜK, BE****TUK stb.)

Bocs de ez ki kellett jöjön.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Snexi
Ha csak AA.t raknak bele már attól sokkal szebb lesz.

Kandurex
Egyébként remélem lesz valami grafikai tuning, mert az árnyékolás elég gány a játékban, finom kifejezéssel élve, 'hótszar', meg a 'zizegõs elmosás' takony is elég illuzióromboló....viszont mindenmás tekintetében elsõrangú, vannak helyek ahol az ember állkapcsa a padló, és sok ilyen hely van, csak az összhatáson nagyon berondít ez utóbbi kettõ.

Játékmenet szempontjából is, mert orrba-szájba visszaköszön pl, az assassin creed játék legnagyobb hibája, az ismétlõdés, amitõl iszonyat monoton és unalmassá válhat, hiába hatalmas a világ amibe lehetünk, ha nincsennek lehetõségek,..szóval remélem színesítik küldetésekkel, pluszokkal.

Kandurex
Csak story, a többi sztem csak dagonyázás, ilyen szempontból sokkal jobban tetszett a régi verziók lehetõségei, itt pl. semmi értelme a pénznek,...persze jó grasszálni a városba, de 1000 galambot megkeresni,..hááát...

Snexi
Õk is annyit tudnak mint mi...Nagyon valószínû hogy mostanában jelentik be (talán még a GC elött) mivel nagyon sok pletyka van (aminek a legtöbbje csak azért pletyka mert még nincs hivatalosan bejelentv)

BiG G
mindig csak a szarkavarás megy

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Tomsteel
gamestar cikk a saints row2-rõl, az utolsó mondatot tessenek figyelni:

"ahol akkor lehet igazán sikeres, ha sikerül a GTA IV elõtt rajtolnia."

<#eplus2><#vigyor2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

a tagek közé a flash tartalom URL-jét kell bemásolni, nem az oldalét
Persze, ez egyértelmû, ezért nem szabad aggódni meg idegeskedni rajta, ez mind a lóvé miatt van, mert növelik a bevételt, ha már egyszer úgyis a fél világ csak letölti...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

bertino
micsoda hülyeség az ilyen felvetõdés, hogy "tévedésbõl került ki."
Persze, az ESRB tévedésbõl tesztelte pont a GTA4 PC-s verzióját ami körül akkora a felhajtás, hogy a fél PCs társadalom rá van izgulva.

szerintem az ujságírók nagy része már biztosan tudja, hogy jönni fog és mindenki csak nyomatja az apró infókat és utalásokat, csak a take two még ránk ereszt vagy ki tudja mennyi szopatást, mert köti õket a lóvé és még mellé a szimpla marketing felhajtás játszik be...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191
<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kovecses
Az sosem baj 😛 A lényeg hogy egész jó.

bertino
ezt egy gamepod.hu-s szerkesztõ csinálta...

kovecses

kovecses
Nem érrtem nekem nagyon ritkán sikerül beilleszteni a flash videókat. Rakhatnának fel már valami leirást a fóruumra hogyan kell ezeket pontosan beilleszteni. Tag-eket jól használom, cim amit megadok mûködik...na mindegy!

arty
na, ez már inkább valami!!

Forza.

bertino
hát ez fail... inkább linket.

kovecses

kovecses
DEDE

LOL

FZoleee
Újabb PC-s Grand Theft Auto 4 reménysugár

A megannyi pletykát és találgatást követõen újabb reménysugár érkezett a PC-s Grand Theft Auto 4-rõl. Ezúttal az ESRB értékelte a PC-s verziót.

A játékok korhatáros besorolásáért felelõs ESRB (Entertainment Software Rating Board) szoftverértékelõ bizottság hivatalos honlapján alig pár óráig ugyan, de ma fent volt a Grand Theft Auto 4 PC-s verziója. A bejegyzést azóta törölték, ami jelentheti azt is, hogy tévedésbõl került ki a PC-s megjelölés, de azt is, hogy a kiadó vetette le, lévén még titok az átírat készülte. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor egy hónap múlva, az augusztus 21-24. között zajló Games Convention kiállításon mindenre fény derül!

Ja, és a gamekapocson találtam 😊
bertino
na má az ESRB is keveri a szart...

arty
az mindenesetre le van irva, h csak találgatás, amit a cimlapon láttál és ZÉRÓ tényekre épitettek

tudod, el akartak adni pár példányt... ha itthon jelent volna meg, Te biztos meg is veszed 😄

Forza.

Snexi
Nem jelent meg még az a maláj újság amiben elvileg levan írva a pc-s verzióról pár dolog?

DöflingR
100%-ra? mert a story része nem minden 😊

JaSoN HuNTeR
ez az jön PCre😄 PCn is kijátszuk<#szeret> LEsz benne 1-2 újdonság <#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
leírom lassan <#idiota>

én kértem a scaneket, te írtad hogy nem lesznek képek a játékból. én írtam hogy nem a képek érdekelnek a játékból, hanem az amit írnak a lapban. az igaz, hogy a scan = kép (hiszen az egy kép, ugyebár), de a scan =/= 'játékkép'. ha bescannelik az újságot akkor el tudom olvasni mit írnak, nemde? :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BiG G
és akkor mivan? 😊 mi akkor is remekül fogunk vele szórakozni, egyet se félj! 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

lol te ezt már el is hiszed, hát gratulálok akkor...
ennyi erövel bárki kitalálhatja h jön pc-re, megjelenési dátumnak: meg odabök ilyesmi szöveget 😊

am a linket nem tudtam amit ProGabe linkelt, mivel fél perc alatt nem töltött be semmit

Kandurex
izgis lesz amikor megjelenik, majd megy a hype,..kár, hogy már kitoltam 😞...2x....

arty
ok, csak akkor a "pécé vs." oldal is kerüljön törlésre, ne csak a konzol 😉

Forza.

Máté94
Grand Theft Auto 4:Coming To PC
Megjelenési dátum:Megerõsítésre várva.
<#vigyor3>
Tomsteel
<#taps><#taps><#szeret>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Synit HUN
Te kérdezted a scan-eket.... -.-

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Náluk is a kommentekben a warez a téma<#nemtudom>
A konzol vs. PC hozzászólások törölve lesznek..
ProGabe
Finally gta 4 comes to pc

végül is csak egy bizonyíték arra, amit #8061-ben írtam

#8080: na most már tényleg visszamegyünk ovis szintre és jön a "te kezdted" "neeeeeeem is meeeeeeeert teeeee" <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
khtx 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
logód beteg 😄 <#eljen>

ProGabe
képek? kit érdekelnek a képek? 😊

láttam már a játékból annyit, mint a szemét, játszottam is vele. engem az érdekel, hogy mit írnak!

srácok ez különben mire jó énis nagyon vártam még tavaly hogy kiadják ami persze késett de nem voltam hajlandó áldozni konzolra sem, ésha netalántán bejelentik pc-re annak nyilván örülni fogok és megveszem de nem türelmetlenkedem hogy bejelentik hurrá-mégse jelentik be bas@ meg....

ProGabe
állítólag esrb.org-on fenn volt az osztályozott GTA IV PC, csak levet(ett)ék

Hmuda-t zaklassátok a témában. õ saját szemeivel látta (ha jól vettem ki a dolgot)

SötétBarom
Mosmá télleg le lehetne zizzeni errõl a témáról.. Ha el tudnak adni 2-3 millió példányt ( annyit pedig röhögve eladnak..) akkor kiadják. Ennyi, nincs mit szenvedni, hogy JÖN? NEM JÖN? URISTEN MILESZ? CONFIRM? CÁFOLTÁK? VEGYÉ KONZOLT!! stb.. uncsi.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

laca133
Ámen! <#worship>
ez a cikk arrol szól hogy egy nagy kamu amit az ujság a boritoján ír és nem arról hogy nem lesz gta 4!

laca133
Azért azt se felejtsük el ez is csak egy weboldal, ami cáfolja, semminek nem lehet hinni. Most nagy a hype a GTAIV körül valljuk be. Húzzák az emberek agyát. Majd csak ki fogja nyögni a Rockstar az álláspontját az ügyben elõbb vagy utóbb. Úgyhogy mind két oldalnak csak NYUGALOM TÜRELEM....
DJ Skyline
tudom, ismerem én. csak nem gondoltam volna hogy így a gta láz lecsengése után még mindíg bejön és arcunkba röhög 😄

Ez egyértelmû volt, most komolyan hittetek egy malaziai ujságnak????
ez legalább akkora gyökérség volt mint anno a gamestaros hogy oktoberben jön!
meg hogy két hulyegyerek beírt az ügyfélszolgálatra és akkor azt mondták nekik hogy ....
meg hogy a rockstar nem cáfol.....majd szerintetek benne lesz az esti hiradoban a rockstar sajtósa és akkor sorban cáfolja a hireket hogy a maláj ugy nem igaz a gamestaros ugy nem igaz a kéthulyegyerek ugy se igaz akkor az xy se igaz meg a.......leszarják nagy ivben hogy a sok hulye mit terjeszt!
ha lesz egyértelmûen el fogják mondani!