54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • wander01
    nanekem felment faszán, elindult, a live baszik menni, elindul az offline single, és hatalmas texturabakik vannak. nem látszanak az épületek, meg úgy kb a környezet, viszont faszán megy 1920*1200-ban :) valakinek tipp? a legujabb nvidia driver van fent...
  • bordy
    és nem csak itt megy ez.
  • Lobsterman
    Fasznak örülünk. Ha kiadnak valamit pcre az fusson is rendesen. Nem akarunk konzolt magunknak, mert jó a PC mindenre, kivéve ha ilyen suttyó portokat csinálnak. Eddig minden futott, sőt jól futott. Vegyek konzolt mert egy játék nem fut rendesen SENKI gépén(a kevés kivétel erősíti a szabályt és/vagy atomerőművet üzemeltet/Rockefeller a családneve/nagyon szerencsés)
    És aki egy játék miatt konzolt vesz(vagy gépet újít) annak túl sok a pénze(vagy a szüleinek). Megmaradt volna konzol exkluzív a GTA4 egy könnyet nem ejtettem volna. De így... Ez egy szégyen. És a legrosszabb az egészben hogy a hozzád hasonló konzolmániásoknak most megint van egy indokuk ami miatt baszkurálhatnak minket.
    Trollkodni meg nem kell. Igen tudjuk a PC halott, vegyünk konzolt, blablabla. Ezt hallgatom már 15 éve. Mégis PCm van. Úgyhogy nem kell itt a hittérítés. Kicsit elegem van a prófétákból. Köszönöm.
  • adam944
    Értsd meg, hogy nem megy a mentés Live-on!!! Te milyen országot adtál meg a regelésnél, Skypack?
  • DJ Skyline
    ha nem akar a Rockstar sok vásárlót elveszteni, akkor szerintem nagyon gyorsan ráállnak a probléma (problémák inkább) megoldására. azért már a megjelenés napján beírni hogy eladó, meg viszem vissza, hát nem kelt bennem sok reményt.
  • Máté94
    Soká.....
  • bertino
    közeljövő
  • AleXXXXX
    gyerekek...
    összesen hány embernek megy használhatóan?:(
    Valaki jöhetne multiba..
  • Skypack
    el lehet menteni live-on keresztül
  • Szergej90
    A túzfal nem segitett :S
  • mac83
    szerintetek legkorábban mikorra várható atisoknak egy hotfix ami eltönteti a texturahibát?
  • janika15
    #17726???? valakkiiiii hát ti hogy a fenébe játszotok hogyha le se lehet menteni?? árulja már el vki....:)
  • akyyy
    tűzfalat kapcsold ki
  • Szergej90
    Hali!
    Mi az isten lenne ez a fatalerror és hogy lehet orvosolni a bajt?
  • vizoo
    Köszi :) Akkor egy újabb hiba. Your system is incompatible with %P.

A rendszerem a következő: 5200+os X2 64bites proci, 4 gb ddr2 ram, 8600 gts videókártya és SP1es windows vista 64.
  • ruleyB
    Nekem van boxom, általában azon játszok, de a GTA-t direkt PC-re vártam, mert rühellem kontrollerrel irányítani, számomra az nem kényelmes. Hónapok óta csomó helyen láttam az x360-as gta-t, de megálltam, hogy megvegyem, mert "ez nekem pc-n kell"... Erre kijött, megvettem (gondoltam az előző gta-k is faszán futottak, ez is fog), erre egy kalap fos. (nem a játék)
  • akyyy
    uk
  • w77d
    basszus szétbassza a fejem, hogy nem tudok följelentkezni a social club-ra az indításkor megjelenő ki ablakban, mert azt írja ki, hogy baj van a hálózattal, ellenőrizzem. A social club honlapján pedig simán elfogad mindent.

tudna valaki segíteni, hogy a honlapon mi az az account linking? mire jó? én ott rámegyek, hogy add és hibát ír ki. nem lehet, hogy ez a baj?? HELP
  • Purga
    PC forevö jooooo????
  • grebber
    Írjátok már ki a banner alá 150es betűmérettel SP3 kell a gamenek!Kicsit uncsi már .
  • adam944
    Najó. Máshogy kérdezem: ti milyen országot adtatok meg a Live címeteknél? (attól kérdezem, akinek műxik a mentés)
  • tigeroo
    de könyörgöm, miért sírtok hogy levan szarva a pc? ez van, örüljetek, hogy ott a konzol, beláthatnátok már végre hogy nem kell kötelezően szopni a bigkokkot (várakozás, 3-4x annyi pénz a fenntartása, kevesebb fps, fél évente elévülő konfig).
  • Cat 02 #17865
    Hát odáig kevesen jutottak :D
  • Rodman6
    2 hónapja vettem meg az új gépet. Kivétel nélkül az összes új játékban csalódtam valamilyen szinten (FC2, Assassins Creed, NFS UC, Fallout3(kivételesen csak azért mert nem magyar a felirat), COD is lehetett vna jobb... Gyerekek, a színvonal nagyon megy lefelé, ezzel arányosan a gépigény felfelé...
  • Synit HUN
    Nekem nem akadozik. Friss rendszerre feltelepítettem faszán és egyáltalán nem indul el. De a dvd-t se pörgeti fel! Mintha az asztalra kattintgatnék ikon nélkül.
    Tök halott!!
  • rage
    Bármit vásárolsz, 3 napon belül visszaviheted oda ahol vetted.
    Nem kell megindokolni sem.
  • ronso
    nálam is ez volt...nyisd meg a cd-n a setup exét.
  • PLaci #17859
    Most már tanusíthatom, hogy SP3 nélkül NEM indul!
  • vizoo
    Sziasztok. Van egy kis gondom. Ma megvettem a játékot. Hazaérek, berak. Elindul. Majd egy kis ablak jött be érdekes írásjelekkel (talán valami távol keleti jelek) meg két gomb. Az egyiken semmi felirat, a másikon pedig szintén érdekes írásjelek. Valakinek valami ötlete?
  • Barny
    nade a HD3850 az megis csak HD3850:)))
  • ronso
    És hová viszitek vissza?? ez nem a boltok hibája,hogy szar ..érdekes lenne ha bárkitöl visszavennék mert akadozik..
  • ruleyB
    Na, én jól rácsesztem, hogy megvettem..Rohadt lassú a játék, néha kidob az asztalra, menteni nem fogok tudni, mert nem lesz netem... Mondanám, hogy fejleszthettem volna helyette a gépet, de látom az is fölösleges. Ez a konfig más játékokhoz meg tökéletes. Ennyi volt, nagyon ideges vagyok... Számomra 2008 csalódása lesz, ha nem adnak ki azonnal valami javítást.
  • tibiszabo
    TÖMÖREN.SZAR
  • Attelee
    Ez engem is érdekelne,mert azon mulik h mennyire tudod felhuzni az alsó 4 beállitást meg a Render Qualityt!
    Vagy a szabad Memoria /RAM/,vagy a VGA memóriája!Én se tudom,de ha a szabad RAM akkor XP,vel lehet nyerni
    pár MB-ot!Szal holnap lehet h megy fel az XP-nállam!
  • TottiZsolt
    XP SP3 nélkül tuti el sem indul?
  • Tomsteel
    Jó azért ne várd már, hogy 256 megás kártyával neked b*szott nagy felbontáson fusson könyörgöm.
    256 még a Battlefield2-nek se elég.
  • Barny
    en szivesen visszavinnem:S....
  • PLaci #17846
    ÁÁÁÁ!

6 óra 45 perc alatt lejött és feltelepedett a munkahelyi gépemre, de nincs SP2 fent....
  • Barny
    :(
  • Synit HUN
    Ki kéne írni még egy szavazást, hogy hányan viszik vissza a játékot.
    Nálam addig sem jut el hogy kódot kérjen. Grat R*!
    Aki még nem vette meg az ne is vegye!! A live sem fog működni nálunk sztem. A tört elég lesz mindenkinek hogy csalódjon.