Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(egy DL-DVD 9 giga)
NEM azt mondom, hogy nem fogtok a padlón feküdni a játék grafikai megvalósításától, viszont vannak részek amik egyszerûen elütnek az AA osztályú játék egyéb megjelenítésétõl....pl. van egy kávézó a Szabadság szob....elnézést, Boldogság szobortól úgy 700-800m -re, na, oda érdemes elmenni és sétálni egyet, ott a szó szoros értelmében tátott szájjal bambultam, és azt mondtam, hogy ilyen nincs...slaz...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Elõre elnézést a konzolos társaság értelmesebbjétõl, õk remélem nem veszik magukra.
És a xbox-nyaló emberkéknek: Minek b****gatod a pc-st amikor az elb***tt géped egy elb***ott pc ami csak egy funkciós (jó rá is verheted ha aberrált vagy). A szerencsétlen konzolod nem is létezne Pc nélkül. A PC az alfa és az omega bármennyire is vered a nyálad. És külön poén lenne a fejeteket meglátni amikor bejelentik.(Itt borítékolom elõre, akkor a következõ szövegetek lesz: MI MÁR RÉG KIVITTÜK, ÁTVITTÜK, BEVETTÜK, BE****TUK stb.)
Bocs de ez ki kellett jöjön.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Játékmenet szempontjából is, mert orrba-szájba visszaköszön pl, az assassin creed játék legnagyobb hibája, az ismétlõdés, amitõl iszonyat monoton és unalmassá válhat, hiába hatalmas a világ amibe lehetünk, ha nincsennek lehetõségek,..szóval remélem színesítik küldetésekkel, pluszokkal.
"ahol akkor lehet igazán sikeres, ha sikerül a GTA IV elõtt rajtolnia."
<#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
szerintem az ujságírók nagy része már biztosan tudja, hogy jönni fog és mindenki csak nyomatja az apró infókat és utalásokat, csak a take two még ránk ereszt vagy ki tudja mennyi szopatást, mert köti õket a lóvé és még mellé a szimpla marketing felhajtás játszik be...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
A megannyi pletykát és találgatást követõen újabb reménysugár érkezett a PC-s Grand Theft Auto 4-rõl. Ezúttal az ESRB értékelte a PC-s verziót.
A játékok korhatáros besorolásáért felelõs ESRB (Entertainment Software Rating Board) szoftverértékelõ bizottság hivatalos honlapján alig pár óráig ugyan, de ma fent volt a Grand Theft Auto 4 PC-s verziója. A bejegyzést azóta törölték, ami jelentheti azt is, hogy tévedésbõl került ki a PC-s megjelölés, de azt is, hogy a kiadó vetette le, lévén még titok az átírat készülte. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor egy hónap múlva, az augusztus 21-24. között zajló Games Convention kiállításon mindenre fény derül!
Ja, és a gamekapocson találtam 😊
tudod, el akartak adni pár példányt... ha itthon jelent volna meg, Te biztos meg is veszed 😄
Forza.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
én kértem a scaneket, te írtad hogy nem lesznek képek a játékból. én írtam hogy nem a képek érdekelnek a játékból, hanem az amit írnak a lapban. az igaz, hogy a scan = kép (hiszen az egy kép, ugyebár), de a scan =/= 'játékkép'. ha bescannelik az újságot akkor el tudom olvasni mit írnak, nemde? :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ennyi erövel bárki kitalálhatja h jön pc-re, megjelenési dátumnak: meg odabök ilyesmi szöveget 😊
am a linket nem tudtam amit ProGabe linkelt, mivel fél perc alatt nem töltött be semmit
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
végül is csak egy bizonyíték arra, amit #8061-ben írtam
#8080: na most már tényleg visszamegyünk ovis szintre és jön a "te kezdted" "neeeeeeem is meeeeeeeert teeeee" <#szomoru1>#szomoru1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
láttam már a játékból annyit, mint a szemét, játszottam is vele. engem az érdekel, hogy mit írnak!
Hmuda-t zaklassátok a témában. õ saját szemeivel látta (ha jól vettem ki a dolgot)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez legalább akkora gyökérség volt mint anno a gamestaros hogy oktoberben jön!
meg hogy két hulyegyerek beírt az ügyfélszolgálatra és akkor azt mondták nekik hogy ....
meg hogy a rockstar nem cáfol.....majd szerintetek benne lesz az esti hiradoban a rockstar sajtósa és akkor sorban cáfolja a hireket hogy a maláj ugy nem igaz a gamestaros ugy nem igaz a kéthulyegyerek ugy se igaz akkor az xy se igaz meg a.......leszarják nagy ivben hogy a sok hulye mit terjeszt!
ha lesz egyértelmûen el fogják mondani!