Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
üdv.
gta san andreashoz kellene nekem a knight rider mod:S de nem találom sehol 😞
vki tudna segíteni ? 😊

24 - Exile -Nov.23

megnéztem az autós bemutato is ,hát nagyon remélem,hogy kijön pc re,mert valami hihetetlenül jol néz ki,jo kocsik,minde... (hummer,meg Lamborghini fan )

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Istencsászár
Ez nagyon jól megvan benne csinálva, a vezetés meg kölön élmény, fõleg ha egy rendõr is kerget ( ennek igen nagy a valószínüsége hogyha kokin volán mögé ülsz😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

arty
újabb, fantasztikus bizonyitékok 😄

Forza.

frankó, megy XP-n is 😄
FZoleee
Babelfish-es fordítás, az eredeti weblap:
Itt már Grand Theft Auto
Snexi
Ott van a cikk végén a yahoos bizonyíték ahol a Grand theft Car 4-et árulják pc-re<#idiota>

Kandurex
ez is a "Maláy" alapján készült...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

http://www.gtaplace.hu/hir/158/gta-iv-jovo-honapban-pc-megerosites
hát nemtom hogy ez mennyire hiteles de jobb mint a Maláy..... de majd megtudjuk augusztusban

cenobite
Bocccccs, ZX-81-en toltam végig... Meg Primo-n is megvolt, de azt letöröltem.

gamertag: kenobita

JaSoN HuNTeR
igyis ugyis szebb. még egy p2n is szebb mint bármely konzolon<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
farkát. lompost, nem lompost, az véletlenszerû 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tomsteel
<#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

cenobite
A fülét? <#idiota>

gamertag: kenobita

Tomsteel
igen, de csak a lónak egy részét...

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

LeWyTy
Van ojan hogy tv-nézek és vannak benne néha szerencsejátékok amiknél szám is van.Ha felhívom nyerhetek?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szebb.....3szor annyiért..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
A PC verzio biztosan jobb lesz, hiszen a PC hardverek erõsebbek, mint egy X360, tehát nagyobb felbontás és AA (ha birja a géped!) könnyedén állítható majd, plusz (ha birja a géped!) nem lesznak frameráta gondok sem és a winyorol valo futtatás miatt nem lesz popup sem (késõn, durván, elõtted megjelenõ texturák).

Az IronMan nem xbox360as portolás volt, hanem ps2-s, azért volt butitott.

Forza.

Ha az eddigi PC-s GTA-kat vesszük alapul, akkor semmivel sem lesz rosszabb, sõt...
Reménykedjünk, hogy egy nagyon jó játékot kapunk (minél hamarabb)

red bull
Amugy nem is tudod hasonlítgatni a GTA 4 pc-s portjához mivel még meg se jelent... Amugy nem hasonlítgattam hanem kérdeztem. De amugy kár volt megkérdezni mert ti se tudtok többet mint én sztem, a fórumot meg nap mint nap nézem és követem...

Ui.: #8147: Az iron man pc s verziónál és a xbox360 as verziónál, bizony butiott a pc s változat mivel az nem is a film történetére alapszik a boxos pedig igen és az sokkal kidolgozottabb. Egyébként meg nemérdekel mert ezt is csak példának hoztam fel, mert a multkor láttam a filmet és fun ból letölttöttem a játékát <#idiota>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Snexi
Azért nem az Iron Man pc-s portját kéne hasonlítani a gta4 pc-s portjához.Nagy eltérés biztosan nem lesz,pláne olyan nem ami a pc-s verzió kárára menne

Bence94
nem lesz olyan mint az iron mannél mert nem volt butított változat ennél csak max szebb lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nem tudjuk

red bull
elõre is bocs a kérdésért, lehet hogy nagy baromság lesz, de HA kijön pc re a GTA 4 akkor ugyanaz lesz benne szinte minden mint az xboxos verziónál? Mert van egy-két játék ahol nagy eltérés van az xboxos és a pc s verzió között (pl.: Iron man ... stb) és sokszor sokkal jobb az xboxos változat...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

#8142 - ez nem reklám
Snexi
Mai videó Nekem gyanús hogy ennyivel a megjelenés után kiadnak egy videót.Szvsz újra kezdik a reklámot a pc-s verzióhoz

arty
másik topikba linkelte Istencsászár, jo helye lesz itt is:
automodellek a gta szériában

Forza.

ProGabe
na ezen most meglepõdtem 😊

de miért nem? lehet nagyon is megtetszene és nem vállalod a kockázatot? <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bence94
üdv! a flatout ultimate carnage-nél is az volt hogy az esrb-n feltûnt a pc-s verzió leszedték majd késõbb be is jelentették .ezzel nem azt akarom mondani, hogy "ÉN ÁM TUDTAM MERT ÉN OLYAN ÜBER VAGYOK"<#idiota><#banplz>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Istencsászár
Egy percet sem multiztam vele😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ProGabe
boxosok inkább azt írjátok mennyire életképes a multi! én toltam kb egy órát, jó móka volt, de semmi extra. mondjuk sima deathmatch volt, gondolom az összetettebb módoknak van igazán értelme

Istencsászár
Arra értettük hogy olyan 3Ds Rockstar gémet még nemláttam ami az adott platformon ( értsd : amire készült és amire alapjában megjelent ) nem lassúlt volna be, nem lett volna bugos stb... ( a pécét most nemkell idevenni mert az nem dicsõség hogy megjelenés után 1évvel 5ször erõsebb hardweren már elfut lassulás nélkül ( ha szerencsénk van ) ).

DöflingR
Hát pedíg mégis mindíg jó játékokkal jönnek elõ. Pár évente kapunk tõlük játékot, de az nagy siker 😊 Még Anno a Lemings-et is a rockstar north csinálta (nem R* North néven)

Istencsászár
"befolyásolja"<#idiota>

norbi56
valami hülye oda ps-elte a PC-t meg h hamarosan itt lessz ennyi.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Ha végigjátszod akkor megérted miért kapott 60%ot, amivel én teljesen egyetértek, az irányítás egy dolog, amugy az megszokható nem zavaró sõt... másban leledzik a gyenge pont, de ez a játék hangulatát nembefojásolja.

Kandurex
nem rossz játék az, irányítással vannak gondok, de egyébként teljesen megállja a helyét, azt a szintet hozza amit a videókba mutogattak...igaz többet se

Snexi
AitD a maga átlag 60%-os értékeléseivel?!<#idiota>

Istencsászár
Semmi köze az ánrílhoz, max annyi hogy egy csodaszép motor van alatt, amit konkrétan ánríl teknolodzsinak hívank😊

bertino
az ugy teljesen jo az a game, ahogy van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nathan66
a bioshock számomra egy vicchalmaz... jó lenne de az az unreal az sajnos rohadtul unreal<#shakehead>

Kandurex
BioShock...az oké, meg a Darkness is elég egyedi volt 😊...de a többi felejtõs,.. az LO...az n1. Mondjuk ízlések és pofonok. Mindenesetre akkor se fostam be úgy rajtuk, mint az elõbb említett klasszikusokon.

Istencsászár
Hát az elmult évbõl ennyit tudok felrosolni...

Alone5, Mass Effect, Halo, Darkness, Overlord, Condemned 2, BioShock

( jrpgket nem veszem ide )

Kandurex
finoman szólva...

Kandurex

Ja, ja nagyon rámentek a külcsinre...hol vannak már a régi tartalmas játékok? A hatalmas hangulattal rendelkezõ FPS -ek, lsd. Terminator Futureshock széria. Vagy hova tûntek a körökreosztott császárságok? Pl. Incubation...lásd, mivé lett a Fallout...röhej....nem a PC -s játékoknak áldozott le, hanem magának a játékoknak

Istencsászár
Is-is, bár a Rokksztáros arcok sem a csodálatos programozási és optimalizálási képességükrõl híresek.

Snexi
Inkább az játszott szerintem szerepet hogy így is nem épp röccenésmentesen futatták a konzolok

Istencsászár
Amugy a gém szokásos "újkori" betegésgben szenved minthogy megoldják a grafikát, fizikát, irányítást, karakter animációkat nagy jóra, de tartalomba stagnálnak / visszaesnek... pedig sokkal többet kilehetett volna hozni belõle.

Istencsászár
Semmi köze hozzá, a játék ki sem használja a DL DVD kapacitást...