Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
nemmûködik a visszaszámláló nálad?már csak 102 nap van hátra..

red bull
nem mondod -.- . szerinted nem tudom?! már akkor tudtam amikor az volt kiirva hogy "A megjelenésig még 105 nap van hátra.'" csak azért kérdeztem mert megint 160 új üzenet mint a multkor amikor bejelentették és azthittem van valami pc s trailer (bár minek mert már láttuk az összes boxosat), vagy valami komolyabb dolog, de nincs csak mindenki rávan izgulva a játékra.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DJ Skyline
hát annál azért több, jóval

ChuckyHUN
megjelent

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
megjelent

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

red bull
visszaolvastam de nem láttam semmi különöset amirõl nem tudnék, max a mapbõvítések de ugylátom még az se biztos

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

bertino
olvass vissza.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

red bull
143 új üzenet. Történt valami?

ProGabe
a térkép nem hinném hogy nagyobb lesz. igazság szerint semmit sem lehet tudni, hogy mégis mit foglal magában a DLC. még azt sem árulták el hogy mikor jön

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
jönnek

bertino
download content

szerk.: TAKE!

ChuckyHUN
Mondja már meg valaki mi az a dlc?

mama2
Jah nehéz. Mindenki tapasztalja meg maga😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

FZoleee
Hát annál azért több, de ezt nehéz elmagyarázni 😄
Jönnek mapbõvítések ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Máté94
Nem baj a GTA V jobb lesz és csak 2012-ig kell rá várnunk.😄
mama2
Nem lett rossz, csak ez a kandurex nem tudja mit beszél:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Értem..szóval nagyjából egy gta3 szerû játék csak jobb grafikával?

Snexi
nem véletlenül jönnek a dlc mapok

ProGabe
amit most leírtál meg is fogjuk kapni! új motor="teszt" jelleg

GTA III sem volt több komplexitásban, mint a IV és nézd meg mi lett belõle (SA)!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DJ Skyline
is-is
jobb mert realisztikusabb, életszerûbb
rosszabb, mert hiába nagy a bejárható terület, "csak" egy város. ezzel szemben a San Andreasban volt minden. ha a 2 játékot összegyúrnánk, kb 2009 év játéka cím is meglenne már 😄 mondjuk kicsit átgondolni SA területét (nagyobbá, részletesebbé tenni), és mindezt GTA IV féle körítéssel

Snexi
jobb

Amúgy egyáltalán jobb játék ez mint a san andreas? játékélményt tekintve persze (nem a grafikát, mert abban nyílván)

Hát mondjuk azért, mert a san andreasban lehetett....

az nem lesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ennyire rossz lett ? Nem akarom h Mass Effect legyen év játéka :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bertino
valakinek nem fontos, valakinek nagy poén.

meg ha van egy vontató, akkor legyen már rá utánfuto is... 😄

FZoleee
ez miért fontos? ez nem euro truck simulator...
bertino
óóó, hogy az a...

FZoleee
nem
És a rádio megy a motorokon megint ??? <#wilting> mert szvsz az nagyon nyomorult dolog

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bertino
a kamionra lehet utánfutót csatlakoztatni a gameban... ?

ChuckyHUN
Nehogy felteljen 😄
Én uyg csinálom majd mint a south parkban cartman😄
ANYU BUDI! jövök drágám PLötty De ügyes vagy, kisfiaaam😄 azt tolonm tovább😄

elitehun
természetesen. én már fejlesztek 1 bilit amin van egy csúszda ami elszállítja a ''termésemet'' xDxD
Evogordon
Ha majd kijön pc-re tegyetek magatok alá egy bilit mert 1-2 óra játék után be fogtok sz***ni 😄

elitehun
de az is oda van írva hogy ez még nincs megerõsítve
Pepsi Twist
talán megvan a hardware...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Istencsászár
Mint ahogy 360on és PS3on sem, de ez csak annyit jelent hogy 360on a GT4 720p+AA, PS3 640p + kevesebb frém... Pécén meg felrakhatod akármilyen felbontásra, persze hogyha megfelelõen erõs hardwerrel rendelkezel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen, viszont az elõzõ gta-k last-genek voltak.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ez is igaz, még a nagy fansite-ok hírei közt sem láttam semmit ezekrõl
gman906
Egyébként nincs megerõsítve, hogy ezek igazi PC-s képkek!

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

FZoleee
hát jó, de 100%-ra azért nem szokott megegyezni a grafika különbözõ platformokon...
Istencsászár
Talán mer ugyan az a játék?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pepsi Twist
ok

FZoleee
szvsz ugyanolyan a grafikája mint a konzolosnak...
egy helyre pakolnak mindent, amúgy elég szánalmas az egész hír
"állitólag a Games For Windows Live emblémát fogja viselni, ami arra hagy következtetni, hogy az Xbox 360 tulajokkal együtt játszhat majd a PC-s tábor is"
csak megkellene nézni a játék oldalát és nem lenne állítólagos, crossplatformról meg semmi infó
Máté94
De Olvass már vissza!
Pepsi Twist
ez nem PS3? ott írja...

elitehun
Kandurex
sajnos itt viszont igen,

(lassan megint elkezdi tolni a Incubation örök klasszikust)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯