Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Szerintem meg igenis jól lehet irányítani billel.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kandurex
szinte minden AA kategóriás filmben, vagy játékban földig rombolnak valami középületet, miért ez lenne a kivétel?

és mi ez a LOL? te min röhögsz?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Máté94
De akkor legalább a terroristák lenyugodtak volna.<#idiota>
mama2
"os ott a brooklyn híd felrobbantásán át, a szabadság szobor ledöntéséig minden az eszünkbe jutott."
Szerinted engedélyezték volna ezt a R*-nak? Ha még a játékbéli szabadságszobor sem úgy néz ki mint élõben?
Akkor szerinted megengedték volna nekik? LOL.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kandurex
sztem tök jól el lehetett irányítani az eddigi GTA -at, bill+egér kombóval, nem ezen múlik

Pluskast
Azért arra kíváncsi leszek, hogy az irányítása milyen lesz. Mármint remélem nem egy az egyben áthozzák a konzolos változatot, mert az pc-n sosem válik be.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Nem tudom ki mennyire emlékszik a bemutató videókra, ott pl. volt egy jelenet amikor motorral kell menekülni a metró elõl, ez a küldetés egyrészt nincs, másrészt megtalálható másformában, a "motoros", ennél többet nem mondok spoiler miatt, de kb. 20 másodpercig se tart, valamint A - B küldetés...ehh...pedig milyen látványos lehetett volna...jó az alagutba történik egy és - más, de könyörgöm CSAK ENNYI???!!!!!

...kitalálok egy küldetést, itt és most,..meg van:

Lopjunk!

Ott a féktelenül c. film, amikor busszal ment a csávó és nem állhatott meg, viszont 50 -alá se mehetett, mekkora buli lett volna összehozni ezt Libetry city -ben,..végig a városon különben robban a busz, vagy bármi...kész is, egy jó küldetés, és még csak nem is komplikált, de mennyi mindent ki lehetne hozni...de ilyen nem lesz, helyette, A - B, A - B, A - B, A - B

Kandurex
Hiába a jó nagy és szép világ, ha egyszer unalmas tartalommal töltik fel. Emlékszem megjelenés elõtt pár héttel dumáltam a játékról és azon agyaltunk mit lehet kihozni a játékból,..nos ott a brooklyn híd felrobbantásán át, a szabadság szobor ledöntéséig minden az eszünkbe jutott. Még olyan jelenetek is körformálódtak, ahol város formáló dolgok történhetnek stb. stb.

Ehhez képest a IV. legbonyolultabb küldtése az A - B - C pontok közötti grasszálás! Ami semmilyen kihatással nincs a környezetre

A városra kiható történések fizikailag 00000!!! azaz semmi. Egyedül a rádió ami dinamikus és igazodik a változásokhoz, na de ez mindig is 5* volt. Annyi mindent meg lehetett volna valósítani, annyira dinamikus élvezetes küldetéseket stb. és kb. 100 -adát nem hozták ki. Szánalom.

...egyébként jó játék, de hogy mit ki lehetett volna hozni...na az lett volna a játéktechnikai forradalom, és ki lehetett volna hozni a motor adott, a környezet adott....

Máté94
Szerintem ne reménykedjetek benne😄
Az fasza lenne, az a kedvenc SA-m 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mit szólnál ahhoz, ha megkapnád az SA komplexitását és a GTA4 technikai hátterét összegyúrva?

Nincs szükség erre, és szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a fejlesztõk nem használják fel az összes tartalékukat, hiszen akkor mi lenne újdonság a következõ részekben?
Van egy olyan érzésem, hogy követik a 3 - VC - SA felépítését, azaz elsõnek jött a nem kicsi technikai megújulás. - ami lehet most nem annyira feltûnõ, mint a 2D-bõl 3D-be transzformálódás, de szvsz legalább akkora volumenû - következõnek lehet, hogy a Vice City szintû atmoszféra lesz az irányadó. Végül pedig jön az a rész, ahol legalább annyi mindent megcsinálhatsz, mint a San Andreasban.
Sõt, van egy 1000-esem arra, hogy az ezt követõ GTA Vice City-ben fog játszódni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kandurex
letölthetõ tartalom

downloadable content

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

elitehun
én se láttam még, pedig én már akkor is itt voltam amikor még konzolra se jött ki és akkor mentem el innen amikor bezárták a topicot (ez nem kötekedés)
red bull
uristen életembe nem láttalak ebbe a topicba aztán most beirsz 1 hszt és kiosztassz hogy dupla láma meg minden. amugy nem tudom mit kell értetlenkedni. Én csak azt mondtam hogy én már akkor tudtam hogy bevan jelentve amikor az volt kiirva h 105 nap. De tök mind 1 haggyuk ,
ON

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

The Protector
Ne oszd az észt.Már megijedtem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

II Rocky II
ja,hát nem mindig van idõm olvasgatni,most bukkantam rá és nemtudtam h vki betette-e 😊

24 - Exile -Nov.23

akyyy
grat 4 napos hir😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

II Rocky II
RedDevilsza
Olvasd már végig mit írt .... -.- arra gondolt hogy nem 105, haem 102 nap van már csak hátra, szal már majdnem sikerült arcoskodnod te dupla<#lama>

red bull
Olvasd már el végig mit irtam........ -.-
<#lama>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

SZilaJMaGGoT
Hát mert az úgy korrekt... 😄 De a modding az nem is az alapvetõ tulajdonságok megváltoztatásánál kezdõdik... A legtöbb módosítás a legtöbb játék esetében alapvetõen a látványra épül... Fõleg egy ilyen játéknál...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nem is a modellcserére gondoltam, ha jól emlékszem SAMP-ben sem lehet módosított handling-et használni
HIV szerón? <#eplus2>

SZilaJMaGGoT
Figy ha nem komolyabb módosításról van szó(pl. jármûvek esetén teljesítmény, vagy fegyverek esetén tûzerõ/sebzés erõssége) csak éppen modellek lecserélése, az a multiba nemszámít bele... az csak a te látványod, max annyi, h a te lamborghinid helyett lehet valaki egy traktort lát majd elszáguldani, azt meg megtudják oldani, hogyha a gém módosított handlingot észlel vagy valami akkor nem enged fel, de egy okos hozzászóló már mondta, hogy valszeg biztosan megoldják majd valahogy... Különben meg van SAMP ami ugyebár nemhivatalos multi de multi, és nem egy ember játszik rajta modolt játékkal...

akkor jó 😊
ProGabe
ezt millió másik játék esetében is megoldották már! CoD-tól (ahol a fejlesztõk részérõl igen komoly a mod támogatása) PES-ig (ahol már nem annyira).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Modolt CoD2-vel is lehet játszani hiv szerón.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

és ha lesz modding, akkor mi lesz a multival? mert egy agyonmoddolt játékkal gondolom nem enged majd fel senkit
ProGabe
erre nehogy bárki is bármit visszaírjon ,hiszen:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Hát nincsen úgy,hogy szívás!😄
SZilaJMaGGoT
Te mirõl beszélsz?? Xbox demó??

nagy zsír a demót lelehet szedni
SZilaJMaGGoT
Kiterjesztés nemokoz problemet ha adnak ki hozzá plugint, a többit meg leírtam elõzõ hsz-embe...

SZilaJMaGGoT
Ezesetben viszont semmi probléma... Még egyszerûbb lesz egy autót összerakni mint eddig, mivel a törését nem neked kell lemodellezni... Gondolom lesznek fizikai meshek(phys) ami egy nagyon low poly valami, ami nagyjából követi egy tárgy formáját, és innentõl kezdve tényleg az engine deformálja dinamikusan...

ProGabe
nem vagyok teljesen képben, de elviekben ez úgy mûködik, hogy gyûrõdés, törés pontokat kell elhelyezni a modellen. ezek alapján az engine dinamikusan deformálja a modellt

DJ Skyline
abban hogy kitalálnak egy tök új kiterjesztést. dff helyett valami újat, meg nem tudom mi alapján mûködik pl a lövések nyoma, teljesen random. nem úgy van hogy belelõssz az ablakba mint az SA-ban, majd akkor textúra csere van, és hopp betört a szélvédõ <#idiota> meg a törés sincs leredukálva ajtókra, lökhárítókra ilyenekre, teljes kasztni törik, ezt sem tudom mi generálja és hogyan. ok, biztos lesznek pluginok meg scriptek meg mindenféle toolok de szerintem körülményesebb lesz egy autót a játékba tenni mint a SA-ba

SZilaJMaGGoT
Bár ennél már nem az engine deformálja az autót??

SZilaJMaGGoT
Hidd törés modellt modellezni még egyszerûbb mint magát az autót... 😄

ProGabe
a törés nem úgy mûködik, hogy minden egyes autónál külön megcsinálják. szép is lenne 😊 eddig is tudták moddolni, ez után is fogják. minden normális fejlesztõ úgy csinálja meg a játékait, hogy bizonyos kereteken belül lehessen változtatni. ez óriási mértékben megnöveli a játék élettartamát = pénz!

SZilaJMaGGoT
De mért kételkedsz 3 moddolható rész után?? Most az engineváltás zavart így meg??😄

DJ Skyline
aki ért a modellezéshez annak nem, aki most kóstol bele, annak még egy VC -> SA konvertálás is kihívás lenne. ember függõ

SZilaJMaGGoT
Szerintem is lehet majd, eddig a gta3-tól kezdve minden részhez voltak tool-ok kisebb nagyobb csúszással a játék kiadása után mindig lett... Ez valamilyen szinten marketing, mert ha látják az emberek, h jönnek ilyen újdonságok meg minden, akkor játszani akarnak vele, és valaki meg is veszi...

DJ Skyline
kételkedem én is benne, de várjuk ki a végét. amúgy meg úgyis kitalálnak valamit hogy lehessen 😊

Máté94
Szerintem az autók miatt ne fogják modolni mert nagyon sokáig lenne megtervezni a törést meg mindent😊
bertino
deeeehogyisnem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Máté94
Nem hinném,hogy ezt lehet majd módolni.
SZilaJMaGGoT
PC-n nyílván ottlesz a moddolási lehetõség, amikor aztán mindenszart kicserélhetsz a gépben, eddig minden GTA-nál ezvolt, és akkor jöttek az ilyen nagy packek is mint a NEWSA2007 és hasonlók...

ChuckyHUN
Csak vicceltme, no😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...