Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
és mi ez a LOL? te min röhögsz?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerinted engedélyezték volna ezt a R*-nak? Ha még a játékbéli szabadságszobor sem úgy néz ki mint élõben?
Akkor szerinted megengedték volna nekik? LOL.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
...kitalálok egy küldetést, itt és most,..meg van:
Lopjunk!
Ott a féktelenül c. film, amikor busszal ment a csávó és nem állhatott meg, viszont 50 -alá se mehetett, mekkora buli lett volna összehozni ezt Libetry city -ben,..végig a városon különben robban a busz, vagy bármi...kész is, egy jó küldetés, és még csak nem is komplikált, de mennyi mindent ki lehetne hozni...de ilyen nem lesz, helyette, A - B, A - B, A - B, A - B
Ehhez képest a IV. legbonyolultabb küldtése az A - B - C pontok közötti grasszálás! Ami semmilyen kihatással nincs a környezetre
A városra kiható történések fizikailag 00000!!! azaz semmi. Egyedül a rádió ami dinamikus és igazodik a változásokhoz, na de ez mindig is 5* volt. Annyi mindent meg lehetett volna valósítani, annyira dinamikus élvezetes küldetéseket stb. és kb. 100 -adát nem hozták ki. Szánalom.
...egyébként jó játék, de hogy mit ki lehetett volna hozni...na az lett volna a játéktechnikai forradalom, és ki lehetett volna hozni a motor adott, a környezet adott....
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nincs szükség erre, és szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a fejlesztõk nem használják fel az összes tartalékukat, hiszen akkor mi lenne újdonság a következõ részekben?
Van egy olyan érzésem, hogy követik a 3 - VC - SA felépítését, azaz elsõnek jött a nem kicsi technikai megújulás. - ami lehet most nem annyira feltûnõ, mint a 2D-bõl 3D-be transzformálódás, de szvsz legalább akkora volumenû - következõnek lehet, hogy a Vice City szintû atmoszféra lesz az irányadó. Végül pedig jön az a rész, ahol legalább annyi mindent megcsinálhatsz, mint a San Andreasban.
Sõt, van egy 1000-esem arra, hogy az ezt követõ GTA Vice City-ben fog játszódni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ON
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
24 - Exile -Nov.23
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/cikkek/61829/thaifoldon_leallitottak_a_gta_4_forgalmazasat
24 - Exile -Nov.23
<#lama>#lama>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.