Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Még 101 nap és kiderül.
Off: amúgy az Alone-t direk nem lovasították meg. Nem azért mert nem tudták. Pusztán szolidalitásból. Én úgy tudom.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Persze gondolom itt már mindenki kiörömködte magát ezalatt a pár nap alatt, de nekem még újdonság és nagyon very happy vagyok.
A kis gonosz R*-osok már biztosan jóideje készítik a PC verziót, csak szenyóztak a néppel és nem jelentették be. Nesze nektek kárörvendõ konzolosok, akik azon vihogtak, hogy nekünk PC-seknek nem lesz GTA IV.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem fogok szerezni egy pisztolyt, kimenni az utcára és hátulról fejbelõni valakit egy pisztollyal mint a GTA-ban.
Vagy nem fogok lábon lõni valakit úgy, hogy ne tudjon felkelni, aztán ajándékba egy kibiztosított gránátot ott hagyni, hogy hadd robbanjon fel.
Ezeket csak játékban csinálom, élõben soha.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szabadságszobor felrobbantásáról meg annyit, hogy amit a Cloverfieldeseknek szabad, azt pont a R*-nak nem? ugyan már!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
púúúúú
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azzal szoktam szórakozni, hogy beszállok a mentõautóba(feltöröm). majd leugratok, és vagy kiszállok és a sziklákon széttörik a fejem, vagy ha jól betudok gyorsulni, akkor úgy eltud a kocsi szállni, hogy a tengerbe köt ki(kb 50 métert repül, ha nem többet XD).
És akkor most õ végleg bannolt lett?
Legalább írt volna egy normális szöveget... és akkor enyhe büntetése lett volna, vagy semennyi sem.
Aircraft
* Annihilator
* Helitours Maverick
* Maverick
* Police Maverick
fúúú😮!!
Amúgy a bannerban pirossal: "A konzol vs. PC, warez és a nagyon off hozzászólások törölve lesznek!"
Ahhoz képest Istencsászár hozzászólásai nem lettek még törölve...
Így a kocsiknál is.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
November 21-én mire lehet számítani?
Warezosok,Hülye kérdések,n00b-ok meg ilyesmi.
És nagyon sok BAN.
Ja és percenként 100 új üzenet😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ha már minden hozzászólásodba szerepel akkor: NÁLAM! (csak 1db L)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”