Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
1. letöltöd a warez verziót
2.a windows egyik speciális mappáját ki kell törölni, ez sok játékot blokkol a multiban való játszástól.
Ez a mappa a "c:\windows\system32". Nekem pl a Crysis is csak így ment neten. De még gyorsabb is lett tõle! (lehet, hogy DOS-ban kell törölni, de megéri)
3. indítsd el a játékot, majd menj a MULTIPLAYER menüpontra
4. jó játékot! 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
pápá!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
gamertag: kenobita
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lehet majd visszateszem valamelyik részt kedvet kaptam egy kis furikázós/bõnözõs játékhoz. <#gun>#gun>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem tudja avléaki, hogy amerikához képest mennyi idõeltolodás van? (mert egy oldalon lehet nézni közvetítést ahogy játszanak😊
ON
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Remélem PC verzióba megcsinálják h legyenek mentõs küldik 😊 meg rendõrös... Azokat szerettem .
Amúgy a sebzéseket milyenek? Ha valakit vállon lövök egy nagyobb kaliberû stukkerral az ugye nem ránt rögtön fegyvert és lõ vissza? Hanem minimum a födlön fetreng egy sort. Persze tudom nem élet szimulátor...<#wow3>#wow3> De ha már akkorát újítottak akkor legyenek benne ilyen nyalánkságok. <#finom>#finom>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

u dont have to listen anybody else but me

u dont have to listen anybody else but me