Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
És erre most ki kíváncsi??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

skate00
mi az a warez?<#vigyor>

ja c:\windows\system32 <#mf2>

skate00
nekem minden megvan Sõt még többbis 4g ram abbol 3,5 g hazsnál a gép

Grove4
Bazzeg tudsz olvasni???? "[ A konzol vs. PC, warez és a nagyon off hozzászólások törölve lesznek ]"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Magiszter
Könyörgöm még meg se jelent, de te már törtel akarsz múltizni? <#csodalk> Azt a leborúlt szivarvégit! Legalább várd ki hogy megjelenjen aztán krérdezd meg a warez topikban.

kuci06
én értek hozzá:

1. letöltöd a warez verziót
2.a windows egyik speciális mappáját ki kell törölni, ez sok játékot blokkol a multiban való játszástól.
Ez a mappa a "c:\windows\system32". Nekem pl a Crysis is csak így ment neten. De még gyorsabb is lett tõle! (lehet, hogy DOS-ban kell törölni, de megéri)
3. indítsd el a játékot, majd menj a MULTIPLAYER menüpontra
4. jó játékot! 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ezt most nem törlöm, hátha megveszi a multi miatt 😉
Magiszter
Nézegetek videókat és a Hûha szócskát ismételgetem. Baromi jól néz ki ez a játák. Eddig nem izgatott mert Konzol Exkluzív volt, de most már utána néztem. Már csak a gépigénnyel tudják elrontani az egészet, mert ha jól tévedek akkor kell neki minimum egy 2,5 3 GHz-n ketyegõ duplamagos proci, egy 8800GT 512-es, meg vagy 2 giga ram. Bár ezen már maxon kellene futkosnia 50-60 FPS-el. És ha meg akarnak fejni minket úgy igazán akkor barátságos gépigényt kreálnak nekünk. <#idiota> De majd meglássuk hogy fut 1680x1050-en 2xAA-val <#vigyor> Kár hogy még 101 nap mire kiderül a dolog.

skate00
És ez mit jelent????

hogy KONZOL vs. Pc.........

Grove4
"[ A konzol vs. PC, warez és a nagyon off hozzászólások törölve lesznek ]"

pápá!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

skate00
VALAKI aki ért hozzá Megtudja mondani hogy PC re Tört be lehet majd MULTI ba jáccani ????

cenobite
Meg van küldetésben is, hogy beülnek melléd, és "huppan" a kocsi egyet. Tök jól néz ki.

gamertag: kenobita

Máté94
Ne muszáj látszania.-.-
Magiszter
Van az a bejátsztés mikor csipával leszed egy csókát a daruról és ráesik egy kocsira. Na ott elég látványos a lengéscsillapító. Amúgy szerinted a kanyarban miért dõl meg a kocsi? Átül a fazon a másik ülésre? <#idiota>

fery02
Me milyen csítet használt? Azért már nem nézem újra a videót.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Néztem pár videót. Egy autóban sincs lengéscsillapító? 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

fery02
Nagyon sok játékban, a rendõrök sokkal látványosabban sérülnek, borulnak, mint pl más civil autók.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

elitehun
én ha pisztollyal fejbelõttem õket kinyiffantak
SZilaJMaGGoT
Ezekszerint rosszul emlékszem XD... Nembaj akkor örülök ^^

az SA-ban már elég volt, elõtte nem
SZilaJMaGGoT
Játszottam de ha jól emlékszem egy sima pisztoly ehez nemvolt elég... Márpedig a való életben egy pisztolyal is elég valakit fejbe lõni... 😄

Magiszter
Hát ezek a mai mobilok már mindent tudnak. Még csítelni is <#idiota>

elitehun
ja azt én is bírtam<#ravasz1><#idiota>
Máté94
Igen😊
elitehun
a telefonon keresztûl lehet bekapcsolni a csítet? Faja<#taps><#wow1>
Magiszter
Abban az M4A1-el (Vagy mi a neve) egy lövés levitte az emberek fejét. Marha nagy volt fejmagasságban megsorozni az utcát. Hullottak mint a legyek. <#violent>
Lehet majd visszateszem valamelyik részt kedvet kaptam egy kis furikázós/bõnözõs játékhoz. <#gun>

elitehun
Akkor még nem játszottál a San Andreas-al
Magiszter
na errõl beszélek én 😄 Ez már döfi. Már látom hogy egy hétig csak törésteszteket végzek majd különbözõ jármûvekkel <#idiota>

Máté94
Máté94
Azt nagyon bírom,hogy szinte kis sebességgel ha oldalról neki mész a rendõrkocsnak az felborul😄
SZilaJMaGGoT
Még nemjátszottam vele, de vidi alapján nekem nemtûnt olyan radikálisnak... Láttam már ilyet, bár lehet játék közben más, nemakarok úgy ugatni róla h nemjátszottam vele... 😄

itt megnézheted
Máté94
Miért nem már mindjárt légzsákot akartok nem?<#taps><#wilting>
SZilaJMaGGoT
Akkor van mit pótolnod, ha törést zúzást akarsz... 😄 Sztem annyi törés amennyi van a GTA-ban az épp elég.. A sebzés lenne fontosabb, azt utáltam elõzõkben, h 2x-3x kellett valakit fejbelõni ahoz hogy kimúljon... 😄 Headshotot a népnek!!! XD

Gyocsika
Olyan -6 óra de ez tényleg OFF 😄

Istencsászár
Ha másban nemis de törésben a GRID az élen jár.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Invictusos autós játékokban is rommáverheted akár a kasztnit is, továbbá flatout játékok, crashday is ilyen volt, ezeken kívül biztos vagyok benne sok ilyen játék van még, bár utolsó 2-ben nem az engine kreálja a live deformációt, de például invictus játékokba erõteljesen... 😄 Ezt bírom mikor csak így kijelentik, h a technika ellenére egyik játékban sincs... majd ha kipróbálta valaki mind1iket... 😄

Magiszter
Bevallom férfiasan: Igen. Elképesztõen sok autós játékot hagytam ki. <#idiota> De amit nem abban nem volt olyan amit elmondtam.

ChuckyHUN
OFF:
Nem tudja avléaki, hogy amerikához képest mennyi idõeltolodás van? (mert egy oldalon lehet nézni közvetítést ahogy játszanak😊
ON

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SZilaJMaGGoT
Az összes autósjáték?? Hát barátom, akkor jópárat kihagyhattál... 😄

Gyocsika
Pedig sajnos biztos volt már rá példa :s

Remélem PC verzióba megcsinálják h legyenek mentõs küldik 😊 meg rendõrös... Azokat szerettem .

Magiszter
Persze nem autószimulátor de úgy vélem hogy eléggé lényeges eleme a játéknak. Így jobb lenne ha a lenti képhez hasonló formában látnám a kocsit ha 200-al belerohanok egy beton oszlopba. De persze lehet kicsit sokat várok el a játéktol <#fejvakaras><#nemtudom>.
Amúgy a sebzéseket milyenek? Ha valakit vállon lövök egy nagyobb kaliberû stukkerral az ugye nem ránt rögtön fegyvert és lõ vissza? Hanem minimum a födlön fetreng egy sort. Persze tudom nem élet szimulátor...<#wow3> De ha már akkorát újítottak akkor legyenek benne ilyen nyalánkságok. <#finom>

Majd olyan 5-6 év múlva...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

VRSDM
de fölösleges több kép, ha egyszer még itthon is karambolóznak olyat hogy a motorblokk váltóstul szakad ki és találják meg 30méterrel alrébb, szóval nem kell messzire menni.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ugyan nincs benne a villanypózna de érzékelteteni hogy hogysmint :]

törésekrõl van youtube-on rakás videó, szerintem elég jó lett
VRSDM
pedig bizony felváltja az anyós helyét 😄

mama2
Én se hallottam még.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

elitehun
JAVÍTÁS: hogy egy oszlop kettévágott egy kocsit