Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
igen.. HE paraszt-e vagyok-e ?😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SZilaJMaGGoT
Ez durva h még neki áll feljebb... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ChuckyHUN
megvolt 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
Máté94
Jelentsd fel a modiknál!^^
ChuckyHUN
le lettem fikázva:
Feladó: skate00
Elküldve: 2008. 08. 11. 16:17
Tárgy: fika
az anyukád nem mondta még hogy FIKA akkor meg kusoljá majdha Mondják hogy FIKA

akko pofázzál be HE

BiG G
megteremtették az alapokat ahhoz, hogy remek kiegészítõkkel folytatódjon a sorozat, amiben már a tartalomra is oda tudnak figyelni. szvsz.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

FZoleee
thx
ChuckyHUN
http://www.youtube.com/watch?v=DlwbsX6T4Ls

ChuckyHUN
ok megkerweem

Magiszter
JútúbPontKom. Én pl most azt nézegetem <#vigyor2>

FZoleee
linket pls (a vidihez) 😄
Grove4
Sztem van benne valami (" és aki szerint atörténet lapos, az egy kottafej."),nem is a sztori,hanem a Missionok egy kicsit repetitivek,nem annyira változatosak mint az SA-ban,legalábbis nekem.Mindig menj oda ,öld meg ,menekülj el,üldözzd!Ennek ellenére szerintem egy nagyszerû gém,de az SA-ban sztem változatosabbak izgisebbek voltak a küldik!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ChuckyHUN
NEEEE!!!!!egykéthánéy96785

ChuckyHUN
Hát gyerekek, 13:00 óta csak videókat nézek a youtuben, és csak ámulok báémulok... Kedvebnc:
csávó megy motorral a hírda felfelé egykeréken, megdfobja a moci hátuljaet egy uthiba, a motor felborul a csaávo felrepül, és lendületbõl, izomból megfejeli a híd keresztmerevítõjét xD És túléli. Leérkezik fekszik a fölön, erre átmegy a fején egy kocsi és meghal xD
Ja, meg bele-beleolvastam a végigjátszásba, és aki szerint atörténet lapos, az egy kottafej.

Grove4
Én meg a R* beépített embere,már küldtem is nekik egy mailt,hogy nagyon elburjánztak itt a dolgok!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

FZoleee
igen, a rockstar le fogja állítani a fejlesztéseket, tutira!!! <#idiota> Én vagyok a játék pc verziójának felelõse, én már csak tudom... ha még egy warez hsz születik, akkor leállítom a fejlesztést!!!!!!!!!!!!!!!44444négy4öt5 <#idiota>
Tomsteel
Nem értem, hogy az ilyet miért nem bannolják véglegesen ?
Nem kell az ilyet engedni írogatni.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Magiszter
GTA az a külsõnézetes kocsikkal jó szerintem. Egyszer próbáltam belsõ nézetben (motorháztetõs/lökháítós) játszani de nem igazán sikerült a dolog <#idiota>

Nohab
Szévédõnézet, de nálam az már belsõnézet 😊
Máté94
Nincs mert felesleges😊
Máté94
3-mal!
Grove4
Ezt nem értem?😊Belsõ nézet az nincs(mármint ahol a kormányt látni)

Nohab
Van notrmális belsõ nézet? Jó tudni.
Még valami: 9151-ben lévõ kocsiba be akart szállni, ha jól vettem ki. Tehát nem lesz egyenlõ a totalcar a felrobbant kocsival?
bertino
nincs kedved még 2 ponttal jutalmazni ezt a lámát ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

totyak
Na sok warezhuszár már bejelentette, hogy õ bizony letölti. Majd jól úgyjárunk, hogy R* felnéz a fórumra, látják, hogy a sok magyar mind csak letöltené, és inkább leállítja a fejlesztést. Az lenne csak a nagy valami.

Máté94
Grove4
Azt nemtom,viszont azt igen,ha fejbelõsz egy embert a kocsiban,akkor ráborúl a kormányra és megnyomja a fejével a dudát,és ha be akarsz szállni,akkor a hullát rángatja ki Nico!Egyébként itt észrevettem egy hibát,mégpedig,ha meglövöd a kocsi szélvédõjét akkor a törés kívûlrõl látszik,de belülrõl nem!

skate00
AM mi az a WAREZ ?<#vigyor4>

Nohab
Akkor egy kérdés: Mi történik a felrobbanó kocsiban lévõ emberekkel? Kirepülnek, eltûnnek (lásd régebbi részek) vagy bent maradnak?
skate00
nekem bejön a WOW de SZenvedni kell a sok PAths el meg minden

Mor3llo
jóég 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elitehun
én is láttam de mondjuk nekem nem jön be a WOW
Magiszter
Lassan mi is kapunk kis sárga háromszögeket mert már súroljuk a nagyon off hozzászólások kategóriáját. Szóval ha lehet kanyarodjunk vissza a topik témájához. De ez persze csak egy javaslat <#vigyor4>

Grove4
Úgy néz ki😄,nézd meg miért kapta a büntijét!

SZilaJMaGGoT
Hallod ne b@szogassá má itt mindenkit a hülyeségeiddel... :/

Mor3llo
Te hülye vagy ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Máté94
adjatok már neki még három felkiáltó jelt! PLZZZZZZZZZZ!:/
kuci06
" feltörik a szervert és má fenntlesz 1 nap all hamarabba neten az NFS CARBON nál is ugyvolt"

ja, a carbonnál tudod mi volt? Az EA elfelejtett CD-key check-ket beletenni a játékba 😄 Nesze neked feltört szerver 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Magiszter
<#banplz> Warez hegyek, fenegyerek. <#banplz>

bertino
biztos feltörik bazeg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

elitehun
<#idiota><#idiota><#idiota>
Kandurex
jó látni, hogy két év alatt, bár a halálba kívánták a moderátorokat, mégis csak sikerült átformálni a véleményeteket a warez ellen <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

skate00
hát nemtom szentem a Megjelenés elõtt lehet feltörik a szervert és má fenntlesz 1 nap all hamarabba neten az NFS CARBON nál is ugyvolt

js és am 250 megás XP t is csináltak már Kiszedték belõle a felesleges Cuccokat

Grove4
De most komolyan,kit érdekel,ügyes vagy!

Magiszter
Tényleg igazad van! Majd utána 3 nap múlva közlik velünk <#idiota>

skate00
nem nagy cucc nekem mikor Trójai lett a gépemen oszt megfertõzte a Windows os fájlokat kitörölgettem azokat ÉS LÁSS csodátt ment továb minden de aztán Ujra le rakva

elitehun
nem 101 nap múlva derül ki mert gondolom nem akkor mondják el a gépigényét amikor megjelenik<#idiota><#idiota>
SZilaJMaGGoT
Mennyé aludni... :/

Magiszter
<#idiota> Elég ha engedélyezi a rendszerfájlok megjelenítését, meg a rejtett fájlokét majd bemegy a C meghajtóra és mindent töröl ami nem mappa. Néha az is megoldja. De ha nem akkor valóban System 32 törlése megoldás lehet. De mivel a registry is sokat lassít a meghajtón azt is ki lehet törölni. Ha akarod megírom hogy hogyan. <#lama>

Mamma Mia! <#taps>