Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Feladó: skate00
Elküldve: 2008. 08. 11. 16:17
Tárgy: fika
az anyukád nem mondta még hogy FIKA akkor meg kusoljá majdha Mondják hogy FIKA
akko pofázzál be HE
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csávó megy motorral a hírda felfelé egykeréken, megdfobja a moci hátuljaet egy uthiba, a motor felborul a csaávo felrepül, és lendületbõl, izomból megfejeli a híd keresztmerevítõjét xD És túléli. Leérkezik fekszik a fölön, erre átmegy a fején egy kocsi és meghal xD
Ja, meg bele-beleolvastam a végigjátszásba, és aki szerint atörténet lapos, az egy kottafej.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem kell az ilyet engedni írogatni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Még valami: 9151-ben lévõ kocsiba be akart szállni, ha jól vettem ki. Tehát nem lesz egyenlõ a totalcar a felrobbant kocsival?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ja, a carbonnál tudod mi volt? Az EA elfelejtett CD-key check-ket beletenni a játékba 😄 Nesze neked feltört szerver 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
js és am 250 megás XP t is csináltak már Kiszedték belõle a felesleges Cuccokat
Mamma Mia! <#taps>#taps>