Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ez a warez, nem warez dolog meg az agyamra megy. Mindenki úgy jut hozzá ahogy tud. Nem érdekel hogy pistike most megveszi, letölti, ír magának egyet...stb.
Amúgy senki se vesz szerintem 30 millás merdzsót úgy hogy nem ûlt benne, csak egy filmben látta hogy ûltek benne és azt mondák hogy jó. Hanem elmegy kipróbálja és ha tetszik akkor már virítja is a lóvét. Ez lenne a demó a játékiparban. Amit ugye vagy csak konzolra adnak ki, vagy egyáltalán nem. Hát persze hogy elkötök egy mercédeszt és kipróbálom. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lopás
316. § (1) Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem jogosít fel semmire az, hogy nincs rá pénz. szerintem még mindig jobb ha egy játékban éled ki a dühödet mint a családon vagy a többi emberen... ne mond, hogy nem esne jól 12 óra munka után enni egy jót és 1-2 órát játszani... nincs high-end pcd, nincs XBOXod se... ezért letöltöd a játékot megnézed milyen... lehet 2-3 hónap múlva meg is veszed.
Tehát ha valamire nincsen pénze az embernek, akkor az önmagában már felhatalmazás is az eltulajdonítására?
Akinek családja van, nem az az elsõ dolga, hogy megvegyen 12ezrekért egy kurva játékot. Még ha gyereke is van, akkor meg inkább arra költse már mint játékra... Gondolom nem kell 2 gyereket eltartanod, lakást fizetni, autóba benzint venni, hagy ne soroljam még. Ha ilyen jól megy, hogy család mellett van XBOXod HDTV-vel, csak origi játékokkal... Akkor biztos sokat tanultál, hogy legyen normális munkahelyed... akkor legyen szép életed csak enm mindenkinek ilyen habostorta az élete MO.-n... ez a fájó igazság. te olyan vagy mint egy amerikai... komolyan. mintha mindenki keresne 5-600ezret ebben az országban és lenne pénze mindenre, de tényleg...
Ettõl még sem nem jogszerû, sem nem helyes. Nem szeretem a gyorshajtókat, ittasan vezetõket - mert álszent vagyok...
Tisztelendõ hogy valaki becsüli a fejlesztõk munkáját, viszont nem elítélendõ az szerintem ha valakinek éppen nincs pénze egy játékra, ettõl függetlenül lehet megvenné, de most inkább letölti mert várja.
Szeritnem pedig a mai világban az is tisztelendõ lenne, ha mindneki addig nyújtozkodna, amíg a takaró, s nem a nem is annyira göröngyös úton felbukkanó lehetõségeket keresné kényelembõl. Nem kötelezõ játszani semmivel sem megjelenéskor. Tudatosabban, ésszel kellene fogyasztani. Ennyi.
Csak azt akarom mondani hogy ne essünk neki valakinek mert õ most halkan megjegyezte hogy másra kell a pénz.
Ez annyiból jogos, hogy végülis kérdésre válaszolt. Az viszont már más kérdés, hogy ezen nincs mit megmagyarázni, megindokolni, pláne itt, ahol látok egy bizonyos vörös feliratot a banner alatt.
tudom ez rossz példa de ez hassonló...
teljesen igazad van... én sem veszem meg a játékokat csak azért hogy aztán játsszak vele 2 hetet aztán a polcon végezze...
és a kocsi téma nem jó mert a kocsit azért veszem meg mert azt minden nap használom és a létem 1 fõ támaszpontja... ha nem lenne autóm én meghalnék sztem... (meghalnék: nem tudnék sehova menni pl.: dolgozni meg egyebek, jah és most ne írjátok hogy tömegközlekedés meg ilyenekm mert tudom hogy van... de én nem tudok azokon menni mert 195 vagy milyen magas 1 busz belülrõl és a villamos is meg minden szar)
Bár csak találgatok, de szerintem meg sem eszi... Te játszol a "szarjátékokkal"? Na látod!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Félreértés ne essék, nem arra akarom uszítani az embereket hogy akkor gyerekek nincs tétje nyomassa mindenki a warezt. Csak azt akarom mondani hogy ne essünk neki valakinek mert õ most halkan megjegyezte hogy másra kell a pénz.
Fifa04-08ig? Kösz nem veszem inkább meg. Tudod mit? Te megveszed a romlott kaját? (alias szarjáték) nem. na látod! Most nem írom azt, hogy videokból nem lehet itélni... MERT NEM LEHET! kiszedik az ingame moviekat a játékból azt csocsi. gameplay meg hát ugye... ugy játszanak mint valami szar robot... legalábbis az esetek 80%ában... nekem meg nincs pénzem arra, hogy minden játékot elõbb megvegyek, aztán kipróbáljam. Talán én vagyok az élõ bizonyíték arra, hogyha egy játék tetszik, akkor azt meg is veszem! Ha kell hónapokig gyûjtök rá. Lásd: CoH,CoH😮F,TDU,BF2,BF2:SF,CoD1/UO/CoD2, Operation Flashpoint, Flatout 2, és még nem tudom mi... a legtöbbjét névnap/születésnap/karácsony/húsvét idején vettem...
Õk miért álszentek?😊
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Mer unokatestvérem azt mondta, hogy elviszik a gépet, a nem eredetieket, meg az eredetieket is, meg pénzre megbüntetik. Akkor ez most hogy van?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"