Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
120 üzenet :S bravó 😄

Pepsi Twist
itt vagyunk 10 millióan ebbõl 1 millió aki játszik és ebbõl az 1 millióbol 1 ember aki megvesz mindent a többi warezol és az sem warezol le mindent na most sztem ez nekik veszteség 1 ilyen kicsi országba? szegedrõl pestre kocsival 50 perc az út... ez tudom hogy nem jön ide de ez 1 pálda hogy az országot át lehet szelni 50 perc alatt amerikát meg több nap alatt...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SZilaJMaGGoT
Én csak olyan játékot veszek meg amirõl tudom, h kihasználom(pl ha jó multi van hozzá), azt is akkor ha már olcsó... Egyelõre pl. PC-re sincs pénzem... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
Ott a gond hogy a Szoftvert nem veszed tulajdonba csak a "bérleti jogát" fizeted azzal hogy megvetted. Tehát nem lesz a tied ha megveszed botlban. Tehát ilyen értelemben nem tulajdonitod el, ha letöltöd. Persze megsértesz egy rahedli szerzõi jogot, de a BTK ezen része nem vonatkozik rád.

Ez a warez, nem warez dolog meg az agyamra megy. Mindenki úgy jut hozzá ahogy tud. Nem érdekel hogy pistike most megveszi, letölti, ír magának egyet...stb.

Amúgy senki se vesz szerintem 30 millás merdzsót úgy hogy nem ûlt benne, csak egy filmben látta hogy ûltek benne és azt mondák hogy jó. Hanem elmegy kipróbálja és ha tetszik akkor már virítja is a lóvét. Ez lenne a demó a játékiparban. Amit ugye vagy csak konzolra adnak ki, vagy egyáltalán nem. Hát persze hogy elkötök egy mercédeszt és kipróbálom. <#idiota><#idiota><#idiota>

NEOreg3
unom, a megrögzött warezosok és a vérkonzolosok menjenek máshová flémelni, thx

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zárójelben annyit megjegyeznék, hogy itt 12 óra munkáért havi 160 körül kapsz, ami elég kevés, fõleg ha gyerek is van. de ez más tészta... egyébként nem a magyar embereken buknak a legtöbbet a kiadók... igazából ha most belegondolsz. amikor az lop, akinek nincs rá, de mégis szeretné egyszer kipróbálni... azt mondom hogy sokkal jobb! nézd meg, amerikában sokkal sokkal sokkal több a warezos, kb 30x annyi mint MO.-n. pedig ott a fizetés nem a béka segge alatt van

Nem értem a példádat, de gondolom labdát és cipõt sem lopsz. Mindenesetre az érved teljesen irreleváns válasz az én kérdésemre. Vagy tekinthetem igennek?
Pluskast
Azért mindentõl függetlenûl ez igaz....

Lopás
316. § (1) Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Istencsászár
Igen szar nekem hogy nem lopkok. Na mind1, sok sikert a warehoz, hiszen a warez jó!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

inkább te vagy nyakig a trágyában Mr.President-.-

ja énis 😊 talán 3-4 éves lehettem... csak az irány gombokat ismertem de elvoltam nagyon 😊)) SPace-t csak hosszú gombnak hivtam 😄😄😄

Istencsászár
Örülök neki, legalább látom hogy én kilógok a trágyából.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pepsi Twist
lost vikings vazze azzal mennyit toltam 😄

csak tudod nem kell félteni a kiadókat meg a fejlesztõket. mikrofos keni pénzzel az összes kiadót/fejlesztõt hogy késve adják ki PCre a játékot... majd ha elfogy a pénze mikrofosnak (talán meg se élem) jól kiröhögöm, minden a régi lesz... emlékszem amikor P1en nyomtam a Lost Vikings-t... azóta sok minden változott

Pepsi Twist
bazzeg te már nem tudsz mit írni... nem látod hogy mindenki ellened van? legalábbis a többség...

omg... ennyi erõvel ne focizzál mert nincs stoplisod meg origi nike labdád, ja bocs... hogy 30ezer körül van együtt a kettõ? :-)
nem jogosít fel semmire az, hogy nincs rá pénz. szerintem még mindig jobb ha egy játékban éled ki a dühödet mint a családon vagy a többi emberen... ne mond, hogy nem esne jól 12 óra munka után enni egy jót és 1-2 órát játszani... nincs high-end pcd, nincs XBOXod se... ezért letöltöd a játékot megnézed milyen... lehet 2-3 hónap múlva meg is veszed.

Istencsászár
10 játékból 1et megveszem aki érdekel, a többit majd késõbb ha lesz rá alkalom olcsón... nem kötelezõ játszani, csak akkor játszok amikor van mivel, vagy játszok azokkal amik megvannak... ki kényszerít arra hogy minden megjelenõ játékot letölts játszd és fikázad ha nem tetszik, vagy kijátszd és ugy teszel mintha nem történt volna semmi... ja semmi csak megkárosítottad a kiadót, fejlesztõt...

Pluskast
hülye<#vigyor>

komolyan. mintha mindenki keresne 5-600ezret ebben az országban és lenne pénze mindenre, de tényleg...

Tehát ha valamire nincsen pénze az embernek, akkor az önmagában már felhatalmazás is az eltulajdonítására?
Pepsi Twist
amúgy van 1 statisztika hogy az ittas vezetõk okozzák a balesetek 30 valahány %-át... akkor ittasan kell vezetni 😄 akkor kevesebb baleset lenne 😄

ki tudja<#vigyor>

Pepsi Twist
vibrátorodból sincs 15db <#idiota>

nem akarok a magánéletedbe turkálni, de:
Akinek családja van, nem az az elsõ dolga, hogy megvegyen 12ezrekért egy kurva játékot. Még ha gyereke is van, akkor meg inkább arra költse már mint játékra... Gondolom nem kell 2 gyereket eltartanod, lakást fizetni, autóba benzint venni, hagy ne soroljam még. Ha ilyen jól megy, hogy család mellett van XBOXod HDTV-vel, csak origi játékokkal... Akkor biztos sokat tanultál, hogy legyen normális munkahelyed... akkor legyen szép életed csak enm mindenkinek ilyen habostorta az élete MO.-n... ez a fájó igazság. te olyan vagy mint egy amerikai... komolyan. mintha mindenki keresne 5-600ezret ebben az országban és lenne pénze mindenre, de tényleg...

Ezek szerint igen, ha nincs tétje miért ne csinálná az ember? Ha tudja az ember hogy nincs a közelben trafipax, vagy egy rendõrt sem lát, akkor miért ne menne 50 helyett 90-nel?

Ettõl még sem nem jogszerû, sem nem helyes. Nem szeretem a gyorshajtókat, ittasan vezetõket - mert álszent vagyok...

Tisztelendõ hogy valaki becsüli a fejlesztõk munkáját, viszont nem elítélendõ az szerintem ha valakinek éppen nincs pénze egy játékra, ettõl függetlenül lehet megvenné, de most inkább letölti mert várja.

Szeritnem pedig a mai világban az is tisztelendõ lenne, ha mindneki addig nyújtozkodna, amíg a takaró, s nem a nem is annyira göröngyös úton felbukkanó lehetõségeket keresné kényelembõl. Nem kötelezõ játszani semmivel sem megjelenéskor. Tudatosabban, ésszel kellene fogyasztani. Ennyi.

Csak azt akarom mondani hogy ne essünk neki valakinek mert õ most halkan megjegyezte hogy másra kell a pénz.

Ez annyiból jogos, hogy végülis kérdésre válaszolt. Az viszont már más kérdés, hogy ezen nincs mit megmagyarázni, megindokolni, pláne itt, ahol látok egy bizonyos vörös feliratot a banner alatt.
Pluskast
Az autó példát én hoztam fel de lehetne akár ruha is vagy cipõ vagy téli kabát vagy esernyõ vagy vizibicikli vibrátor. Magára a termékre gondoltam és a lopás tényére.

Pepsi Twist
GTA4-et én is megveszem csak a multi miatt...

Pepsi Twist
am az autóshoz visszatérve nekem sincs a garázsomba 15 autó... (értsd 15 játék a polcon) mivel tök fölösleges... van 1 autóm amit használok na most hiába van ferrárim ha úgy végezné mint a flat out 2 ott állna a garázsba...

tudom ez rossz példa de ez hassonló...

nem arról van szó, hogy 2 hét. mert most 1 hete jól esett az õskövület Operation Flashpointtal játszani. Nem mai gyerek ezt mindenki tudja, de jó idõnként elõvenni az ilyen játékokat. Többek közt BF2-t elõszoktam venni, nyomulok online... GTA4 is elfér... Fõleg most megveszem, mert lesz benne multi! Eddigi GTAkat azért nem vettem meg mert no multi, csak ilyen külön készített...

Istencsászár
Ismétlem, ami nem érdekel azzan nem foglalkozok... senki sem kényszerít rá hogy én pécén fifázzak azzal az otvar szarral... amugy xbxora megvan a FIFA 2008, EURO 2008 origibe, megjelenés napján vettem mind a kettõt, és a FIFA 2009et is fogom hamaorsan, mert jók... pécére egy fifám volt, utána évekig nem is foglalkoztam vele mert minek?

Pluskast
9509#

tudsz nekem mondani egyetlen egy játékhoz amihez mostanában kijött demo? GRIDen kivül, azt is meg akarom venni... lényegében alig jön valamihez demo...

Pepsi Twist
<#eljen>

teljesen igazad van... én sem veszem meg a játékokat csak azért hogy aztán játsszak vele 2 hetet aztán a polcon végezze...

és a kocsi téma nem jó mert a kocsit azért veszem meg mert azt minden nap használom és a létem 1 fõ támaszpontja... ha nem lenne autóm én meghalnék sztem... (meghalnék: nem tudnék sehova menni pl.: dolgozni meg egyebek, jah és most ne írjátok hogy tömegközlekedés meg ilyenekm mert tudom hogy van... de én nem tudok azokon menni mert 195 vagy milyen magas 1 busz belülrõl és a villamos is meg minden szar)

Pluskast
Erre lennének jók elvileg a demok...

Te megveszed a romlott kaját? (alias szarjáték) nem. na látod!

Bár csak találgatok, de szerintem meg sem eszi... Te játszol a "szarjátékokkal"? Na látod!
milk41
am a filmipar,játékipar,zeneipar sosem fog tönkremenni,elég beperelniük egy jólmûködõ torrent oldalt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Darukezelő
Ezek szerint igen, ha nincs tétje miért ne csinálná az ember? Ha tudja az ember hogy nincs a közelben trafipax, vagy egy rendõrt sem lát, akkor miért ne menne 50 helyett 90-nel? Ember függõ, valaki megteszi, valaki nem. Ugyanez van a warez terén is, senki nem figyeli hogy mit töltesz le, mennyit, mikor. Tehát, bajod nincs belõle, miért ne tölthetné le az ember ha úgy akarja? Ettõl függetlenül van a másik fél, aki meg megveszi. Egyik fél azért warezol mert nincs rá pénze de kíváncsi és kiakarja próbálni, leszedi. Másik meg szarik a warezra, nem akar mindenféle crackekkel meg meghajtók kihúzkodásával pöcsölni, inkább fogja és megveszi. Tisztelendõ hogy valaki becsüli a fejlesztõk munkáját, viszont nem elítélendõ az szerintem ha valakinek éppen nincs pénze egy játékra, ettõl függetlenül lehet megvenné, de most inkább letölti mert várja. Az meg már egy más kategória ha valakinek van pénze, de ennek ellenére sem veszi meg és letölti, pláne ha felvág vele teszem azt itt.

Félreértés ne essék, nem arra akarom uszítani az embereket hogy akkor gyerekek nincs tétje nyomassa mindenki a warezt. Csak azt akarom mondani hogy ne essünk neki valakinek mert õ most halkan megjegyezte hogy másra kell a pénz.

Pluskast
jaaa ok.

"Minden olyan játék amitvel játszol megérdemli, mivel a fejlesztõk sok hónapon, éven át tartó kemény munkájuk gyömölcsét élvezed"

Fifa04-08ig? Kösz nem veszem inkább meg. Tudod mit? Te megveszed a romlott kaját? (alias szarjáték) nem. na látod! Most nem írom azt, hogy videokból nem lehet itélni... MERT NEM LEHET! kiszedik az ingame moviekat a játékból azt csocsi. gameplay meg hát ugye... ugy játszanak mint valami szar robot... legalábbis az esetek 80%ában... nekem meg nincs pénzem arra, hogy minden játékot elõbb megvegyek, aztán kipróbáljam. Talán én vagyok az élõ bizonyíték arra, hogyha egy játék tetszik, akkor azt meg is veszem! Ha kell hónapokig gyûjtök rá. Lásd: CoH,CoH😮F,TDU,BF2,BF2:SF,CoD1/UO/CoD2, Operation Flashpoint, Flatout 2, és még nem tudom mi... a legtöbbjét névnap/születésnap/karácsony/húsvét idején vettem...

Pepsi Twist
azért mert 1 bûnt nem követnek el... biztos papok 😄

Aki nem lop (mint õ), az álszent. Nem volt talán világos a vegytiszta logikát felmutató értekezésébõl?
Pluskast
"kivéve 1-2 álszent akik mindent megvettek -.- "

Õk miért álszentek?😊

Pluskast
Figyi én csak ismételni tudom magamat. Mindenki úgy tölt le ahogy akar de akkor sem kell hangoztatni mert azért valljuk be nem éppen helyes dolog....

mama2
Hát jah-.-"

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pepsi Twist
amúgy ha a warez komolyan menne és börtönbe zárnának érte akkor a földön minden ember már börtönbe lenne kivéve 1-2 álszent akik mindent megvettek -.-

Szasza20
Hát igen, teljesen mindegy is ezen vitázni hogy ki veszi meg, meg ki nem! Ez nem az a topic......

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Yoda001
asva.hu/bsa.hu biztos levan írva..

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist
semmit nem csinálnak veled csak felmérik hogy mennyi warezod van aztán kifizettetik veled azoknak a 3x árát + a büntetést...

mama2
Amúgy ha már fel jött a warez: Ha valakit lekapcsolnak warez miatt. Annak csak a gépét viszik el meg a nem eredeti dolgokat? Meg megbüntetik pénzre?
Mer unokatestvérem azt mondta, hogy elviszik a gépet, a nem eredetieket, meg az eredetieket is, meg pénzre megbüntetik. Akkor ez most hogy van?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Neked meg szövegértésbõl 1-es.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szasza20
Igen ezt próbáltam mondani, dehát...
Mert leszedtem a TDU-t is és tetszett, meg is vettem utánna!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500