Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
és milyen jármûvekkel jön az army? csak mert itt egy darab katonai jármûvet sem látok. esetleg ez a NOOSE - National Office Of Security Enforcement (nemzetbiztonságiak?) lehet valami keményebb dolog akkor már

Shiwo
de ha két gémet is rendelek tõlük, akkor is csak 1k a pk, nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

arty
"hát tudod aki kõ gazdag és csicska..."

aláírás:
"Asus Striker II Extreme /// Intel s775 Core2Quad Q9300 OEM /// Corsair 4 GB (2 x 2 GB DDR3, 1600 Mhz) /// MSI R4870 512MB /// Seagate 1000GB 7200rpm/32MB"

milyen kocsid van? milyen tévéd?

khm... öngól?

Forza.

Magiszter
Na akkor jó. Mert emlékszem még olyan esetre hogy kb 2 perc alatt már Enterprise ûrhajót kûldtek rám és abbõl szórták az áldást. Ilyen láncreakció volt:
Lelõttem egy rendõrt mert nem tért ki elõlem az utcán (1*), erre jött a járõr kocsi és majdnem elcsapott, rakétát bele (2*), jött még egy rakás közéjük is raketta (4* ha jól rémlik), jöttek mégtöbben még 1raketta és zsinórba robbantak a kocsik (5*), ekkor már James Bond-ot kûldték rám a fekete kocsijukkal meg már a helikopát is feltûnt. Leszedtem a helit, meg a 007-eseket, vagy 2x jótt a 6 csillag. Hát mondom kész. Pedig kb 2 perce szedtem le egy hülye fánkzabálót. Ha ilyen lenne a bûnûldözés akkor egyesûlt világbéke lenne mindenütt még a marson is.
Meg bírtam hogy ott sétál a zsernyák, egy bandából elkezdenek rám lõni uzival, én visszalövök erre odarohan a zsaru és õ is elkezd rám lõni. Hát azt hittem elszáll az agyam.<#wow1>

DJ Skyline
hát náluk úgy mûködik hogy a rendeléstõl számított elsõ munkanapon, azaz másnap viszik ki a cuccot. gondolom a GTA esetében is így lesz. a fizetés meg úgy zajlik hogy vagy bemész érte személyesen, vagy utánvétel, de akkkor +1000 Ft (990) a p.k.

Bil Ur Sag
Igen 😊 a lehetõ legerõsebb, és bevethetõ fegyverzettel 😊

Mondjuk az mindenképpen szimpatikus dolog hogy alacsonyabb szinten az elsõ az volt hogy felszólítottak hogy adjam meg magam. Ergo nem lõnek rommá. Nem mondom inkább hogy mennyiszer éltem ezzel a lehetõséggel 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Shiwo
láma kérdések...ha cd galaxison megrendelem a gémet, akkor a megjelenéshez képest kb mikorra fogom megkapni, ill hogy kell fizetni ? neten vagy mikor kihozzák ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mama2
Katonaság helikopterek minden.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

elitehun
Gondolom 6 csillagnál katonaság 😊
Bil Ur Sag
Háát... kb az elsõ három kategória ez. 1 csillag járõr plussz egy rendõrautó, ha az utóbbi vett észre. 2 csillag itt már jönnek a rendõrautók bõven. És lõnek is rád. De ha gondolod kiszállhatsz a kocsiból és megadhatod magad 😊 Fõleg hogy a GTA-k mindig is erre voltak kihegyezve 😄. Harmadik csillag helikopter és vizi jármûvek is becsatlakoznak. 4 csillagom még nem volt, pedig volt hogy olyan rampage-t nyomtam végig a városon mint az iszonyat. Ilyen téren kicsit reálisabb lett a dolog. Szal nem szakad a nyakadba rögtön az egész üdvhadsereg 😊 A többi csillagot majd leellenõrzöm. Gondolom 6 csillagnál már feje tetejére áll itt is a világ.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

trogerzsiger
ezt a konzolosba kellett volna😄

Kit--Kat
Háhá és lesz PC-re, de várható volt😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
próbáld most

Máté94
Helikoptera gondol😊
ProGabe
repülõgéppel? azt' hogy? :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magiszter
Ezzel már átmentünk a másik topikba <#nezze>

DöflingR
Tetszik ez a hozzáállás,hogyha valaki nem warezol akkor már mekkora nagy patkány.. Én sem warezolok konzolra, igaz nincs sok játékom,de elvagyok velük. Pláne,hogyha valaki warezol mért büszke rá?Ahogy már sokan mondták, a warez az nem anyagi hanem elvi kérdés, nekem sincs sose pénzem, mégis összesporolom a játék árát, mert úgy gondolom hogy megérdemli a fejlesztõ. Ha meg warezolsz akkor ne legyél büszkre rá hogy lopsz és ne kezd oltogatni azokat akik eredeti játékokkal játszanak. ( hm, remélem ez a hsz-em is törölve lesz úgy ahogy az elõzõ 3 ilyen jellegû)

Magiszter
Majd adunk neki szívmasszázst 99 nap múlva. Ennyi :-)

mama2
Jeee, meg van😄. Már repülök is oda a játékba😄.

mama2
De ha odaírnánk az ilyen kérdéseket, kihalna ez a fõ topik.

DJ Skyline
nem, mert van már off topik, ha még a 4 szemeddel nem vetted volna észre a banner jobb alsó sarkánál <#smile>

mama2
TUDOM, de így se úgyse lenne mirõl beszélni/csak a flém menne. Nem mindegy?

Gando
honnan tudnánk? még 99 nap a megjelenésig <#idiota>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

DJ Skyline
keresd meg, hepinesz ájlend a neve <#smile>

ez nem a konzol topic pazmeg

mama2
Egy konzolostól kérdezem akinek meg van a játék: A Boldogság-Szobor hol található? Mert én kerestem repülõ géppel, de nincs meg:S.
Hol lelhetõ fel?

UI: Mielõtt bárki belém kötne, azért írtam ide, mert ezt jobban figyelik.

elitehun
csak én nem tudok belépni a gta IV off topicjába mert az elõbb még betudtam?
ChuckyHUN
😄D kihagyhatatlan volt😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

<#idiota>én sokat 😄

Magiszter
Beléd is, de csontig hogy zörögjön! a Sok Tékofiliás <#idiota>

ChuckyHUN
T-T-T-T TÉK

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
flém off😄

Máté94
Mert senki se hajlandó bannolni😄
Synit HUN
Faszé pörög itt ennyire a flém??? <#ticking>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Magiszter
Hát már a kisputtonyom is kivolt azzal hogy az üdv hadsereg megy rám az elérhetõ összes katonai jármûvel, csak mert rakétavetõvel robbantom fel a taxikat a városban. Tényleg nem is értettem hogy miért lettek morcosok. A helikopáterekkel meg elkivántam õket a pokolba is. Már vártam hogy mikor jön a légitámadás sziréna és a nagy villanás, majd a Gém Óver felirat. Borzasztó hogy milyen könnyen felkapták a vizet. <#idiota>

"atomtámadás a város ellen"

LOL DE BETEG 😄 egyébként nem rossz ötlet xdxdxd csak akkor hamar vége lenne a játéknak... legalábbis nálam XD

Magiszter
Akkor ha már témánál vagyunk lenne egy kérdésem: A játékban a rendõröknek milyen szintjei vannak? Értem ez alatt hogy 1* -nál jönnk a gyalogos járõrök, 2*-nál a kocsival nyomulnak rád...stb hogy van tovább? A végén itt is 8 helikopter, meg atomtámadás a város ellen?

najó, szerintem hagyjuk ezt a témát... legyen szó a játékról... akinek van origi gamekre MINDIG pénze, akkor vegye meg nyugodtan, legyen jó élete és maradjon meg az a munkahelye... akinek nincs, annak legyen jobb munkahelye, kívánom. 14 évesen meg nem hiszem hogy tudnék dolgozni fõleg gerincproblémákkal...

Tehát ilyen értelemben nem tulajdonitod el, ha letöltöd. Persze megsértesz egy rahedli szerzõi jogot, de a BTK ezen része nem vonatkozik rád.

...és van egy olyan része is a BTK-nak mely szerint illegális szofvermásolásért szabadságvesztéssel büntethetnek.

Ez lenne a demó a játékiparban. Amit ugye vagy csak konzolra adnak ki, vagy egyáltalán nem.

Tényleg egyre kevesebb a demó, de ez így az általad elõadott formában egy elég méretes csúsztatás.

Na mindegy én ebbõl kiszállok, eleve nem kellett volna ebbe az irányba elvinni a topikot (ebben én is hibás vagyok), ahogy a warezt sem kellene megmagyarázni itt. Vannak erre alkalmasabb helyek is a fórumon. De érvek terén nincs új a nap alatt, demagógia annál inkább.
DJ Skyline
tudom, csak szakadozik a frankó wireless netem valamiért most, amikor írnék akkor meg meghal fél percre <#idiota> most már jó, lehet írni oda is

25ször nagyobb... de akkor is! Ott lenne rá pénz, van ott elég gyár, stb...

Pluskast
<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Magiszter
Böffents oda valamit, mert csak a témanyitóé lehet az elsõ HSZ....

igaz, ez rossz példa volt...

Magiszter
Igen. Te mennyit keresel? Én egész nap de nem találom amit keresek <#idiota>

ABBA LEHETNE FEJEZNI!!!!!! <#falbav>

ez a ki mennyit keres topik?<#hehe>

Pluskast
"nézd meg, amerikában sokkal sokkal sokkal több a warezos, kb 30x annyi mint MO.-n. pedig ott a fizetés nem a béka segge alatt van "

Ez 2 okból van. 1. mert az amik kényelmes lusta disznók, 2. kb 25-ször nagyobb a populáció mint nállunk.
(Megjegyzem ma már az USA lakosságának nagy töbsége az elszegényedett társadalomba tartozik)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

öhmm azt is vedd figyelembe hogy csak New York-ban fele annyian élnek mint MO-n<#rolleyes>

DJ Skyline
az a hely itt van. eljött az ideje az off topiknak azt hiszem

Pepsi Twist
megmondom a tutit, én havi 300k-t keresek és nem sok, mindenre elég jól élek meg minden, de azért szoktam vakarni a fejem hogy akkor holnap milesz? csak 200k elmegy számlákra meg részletekre...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.