Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
aláírás:
"Asus Striker II Extreme /// Intel s775 Core2Quad Q9300 OEM /// Corsair 4 GB (2 x 2 GB DDR3, 1600 Mhz) /// MSI R4870 512MB /// Seagate 1000GB 7200rpm/32MB"
milyen kocsid van? milyen tévéd?
khm... öngól?
Forza.
Lelõttem egy rendõrt mert nem tért ki elõlem az utcán (1*), erre jött a járõr kocsi és majdnem elcsapott, rakétát bele (2*), jött még egy rakás közéjük is raketta (4* ha jól rémlik), jöttek mégtöbben még 1raketta és zsinórba robbantak a kocsik (5*), ekkor már James Bond-ot kûldték rám a fekete kocsijukkal meg már a helikopát is feltûnt. Leszedtem a helit, meg a 007-eseket, vagy 2x jótt a 6 csillag. Hát mondom kész. Pedig kb 2 perce szedtem le egy hülye fánkzabálót. Ha ilyen lenne a bûnûldözés akkor egyesûlt világbéke lenne mindenütt még a marson is.
Meg bírtam hogy ott sétál a zsernyák, egy bandából elkezdenek rám lõni uzival, én visszalövök erre odarohan a zsaru és õ is elkezd rám lõni. Hát azt hittem elszáll az agyam.<#wow1>#wow1>
Mondjuk az mindenképpen szimpatikus dolog hogy alacsonyabb szinten az elsõ az volt hogy felszólítottak hogy adjam meg magam. Ergo nem lõnek rommá. Nem mondom inkább hogy mennyiszer éltem ezzel a lehetõséggel 😊
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Hol lelhetõ fel?
UI: Mielõtt bárki belém kötne, azért írtam ide, mert ezt jobban figyelik.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
LOL DE BETEG 😄 egyébként nem rossz ötlet xdxdxd csak akkor hamar vége lenne a játéknak... legalábbis nálam XD
...és van egy olyan része is a BTK-nak mely szerint illegális szofvermásolásért szabadságvesztéssel büntethetnek.
Ez lenne a demó a játékiparban. Amit ugye vagy csak konzolra adnak ki, vagy egyáltalán nem.
Tényleg egyre kevesebb a demó, de ez így az általad elõadott formában egy elég méretes csúsztatás.
Na mindegy én ebbõl kiszállok, eleve nem kellett volna ebbe az irányba elvinni a topikot (ebben én is hibás vagyok), ahogy a warezt sem kellene megmagyarázni itt. Vannak erre alkalmasabb helyek is a fórumon. De érvek terén nincs új a nap alatt, demagógia annál inkább.
ABBA LEHETNE FEJEZNI!!!!!! <#falbav>#falbav>
Ez 2 okból van. 1. mert az amik kényelmes lusta disznók, 2. kb 25-ször nagyobb a populáció mint nállunk.
(Megjegyzem ma már az USA lakosságának nagy töbsége az elszegényedett társadalomba tartozik)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”