Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
eredeti train.iv ivaud és a SUBWAY_DOOR_TONE.wag is! :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mi van akkor ha a játék nem fogadja el hogy hosszabb/nagyobb méretû a fájl??? :(
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
exportálom, és berakom! :)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
remélem sikerül! :)
Véleményetek? How convert .wav in .ivaud
Szomorú vagyok hogy nem ilyen egyszerû!
A budapesti metróhangjait tenném be a játékba... (a MS Train Simulatorból)
Jól mutatna az ajtózáráskor az unalmas csengõhang helyett a "Szíveskedjek vigyázni, az ajtók záródnak!" hang! :)
(érdekes hogy a játékban a hangokat az idvaud file-ok adják, pedig az idvaud kiterjesztés nem hangfájl.
Próbáljátok azt ki hogy bementek a meleg bárba, elmentek a szoba végére, és a bejárati ajtóhoz dobtok egy C4-est:D És mikor mindenki rohan ki, Durrr xDDDD nagyon nagy:D
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Lenne egy kis problémám a GTA IV-l. Feltelepítettem a GTA IV-t és miután feltelepítettem a 1.0.7.0 patch-t elindítom, a game-t bejön a Rockstar Games Social Club play és ezután nem indul el a game. Nincs semmi hibaüzenet.
Próbáltam a kompatibilitás állítani, de semmi. Ha meg nem telepítem fel a patch-t akkor elindul a game, de játékközben nincs kép vagy ha van akkor meg beszaggat.
A játékon belül nem engedi, hogy letöltsem a profilomat, mert azt mondja nem eredeti a kulcs pedig eredeti.
Itt van a konfigurációm.
Alaplap: Gigabyte GA-M720-US3 (rev.1)
CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
GPU: Sapphire Radeon HD5850 Vapor-X 1GB (Catalyst 10.12 64bit)
RAM: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT
HDD: 1db WD500 Gb ezen van a Windows 7 Unlimited 64 bit
Valaki kérem, segítsen. Elõre is köszönöm a help-t.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Olvastam a FAQ-ot a hang probrémára de nekem nem mûködött, valami ötlet?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
help . <#wow2>#wow2>
Nem tudom beállítani a fix kamerát -feltettem a honosítást is, hátha ennyire béna vagyok, de így se lelem. Sima vezetés közben elég zavaró, hogy a kamera nem követi mit csinálok.. a harmadik részben volt fix kameranézet emlékeim szerint. Ha lövöldözni kell, persze jó hogy egérrel mozgatom a kamerát, de csak alkalmi kocsikázásokkor nem lehet ezt beállítani valahogy?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?