54919
-
#51466 valaki? -
#51465 Üdv. Felraktam a 079-es enbseriest hogy legyen élsimítás, de nem nagyon működik. Utána az ini fileban be is lőttem extra pár dolgot, pl. az élsimítás kényszerítését, és azon kívül hogy hatalmassá vált a játék felbontása (ami miatt beállítani se tudtam semmit), nem történt semmi. -
#51464 sziasztok!
Touch Of Reality MOD V 1.1 for GTA IV 1.0.4.0 by Fonia5
Van nekem egy ien mod fent ami lecserélt egy jópár textúrát és nekem nagyon be is vált , viszont egy progléma van vele hogy ugye van benne enb series is és nagyon világos nekem hogy hol lehetne állítani a fényerőt az enb series settings en belül? aki ért az enb seriesekhez pls helppp :S -
#51463 Csúcsszuper! Nem szívesen tartózkodnék a helyszínen! -
Herkulles #51462 Lol ez hulla jó! -
#51461 Ez hatalmas vidi :D
0:30 Volt teló nincs teló.
0:59 Epic :D Akció filmbe illő
1:48 A kocsi bosszút áll. XD -
Ez milyen karajság lehet már. :D -
dvid95 #51459 csö felraktam a game-t és az van hogy elindítom és ezt írja ki:seculancher: faild to start application. (2000)
most mit tegyek? -
#51458 Addig várjuk meg a RDR PC változatát! :)
Nekem már túl jól bejön a game a funvideói alapján!!! :D -
#51457 Reménykedjünk benne. -
janihunk #51456 Tudom én is úgy gondoltam hogy valami sejtelmes képet vagy egy kis infómorzsát csak csak adnak. -
#51455 Jó lett! Azt sajnálom hogy 2:09-nél pont az egészségi csomag felvétele előtt halt meg Louis, XD -
#51454 A Rockstar nem lesz kint az E3-on. Nem képviselteti magát. Egyébként elképzelhető hogy az E3-al egy időben kidobnak valami infót. -
#51453 idén Még konzolra se.Szerintem majd vagy 2-3 év múlva. -
#51452 Hali,
Új vidim:
Thx for watching -
#51451 szerintem idén nem lesz már, bár IV el megvagyok elégedve, azért egy San Andreas méretű (térképpel) gamet GTA IV grafkoval töréssel fizikával jó lenne, nagyon hiányoltam pl 4 ben az offroadokat meg a réteket, ami nagoyn tesztett pl SA ban, mikor a helyre a kis hágon lehetett felmenni meg ilyenek. azok jok voltak nagoyn :) -
janihunk #51450 Ha az E3 mon bejelentik akkor elképzelhető hogy még idén de szerintem csak jövőre. -
gabor9 #51449 Sziasztok! Mikor várható egy újabb GTA? Nincs róla hír? -
#51448 Én pl mostanában külön 1 helyre mentem az alap GTA IV-et (1-2 helyre mentek csak hogy ne teljen be) és még 2 helyet hagyok a DLC-knek azt is külön. Így is előfordul pl hogy játszom pl a TBOGT-al, utána akarok az alap GTA IV-el, és akkor egyből a Bellic Tesókat adja be. Akkor rálépek at alap GTA IV mentésre és a probléma megoldva. -
kozako #51447 köszi a választ majd meglesem :D remélem jólesz.... -
janihunk #51446 Ha játszol az Episodes From Liberty City -vel vagy a Lost and Damand-el akkor letiltják az alap GTA4 mentését. Töröld ki a két kiegészítés mentését és jó lesz. Nem mondom 100% ra de nekem így működött. -
#51445 Nem biztos, hogy kapsz itt választ rá: Ez elvileg PCs fórum. De szerintem nézz át a konzolos fórum részlegbe is. -
kozako #51443 Hellósztok.XBOX 360-on nyomom a GTA IV-t és a problémám az lenne hogy mikor indítom a játékot(már sok küldit megcsináltam)akkor az van hogy load failed starting a new game... és újat kezd.de mikor betöltöm akkor jó a mentésem.közbe ott vannak az eflc mentéseimis.milehet a baj??????pls segítsetek :S -
Totoo #51442 Sziasztok!
Logitech G25 kormányom van már játszottam vele gta 4 ben de most valamiért nem jó ha xpadder-el beállítom akkor túl érzékeny lesz azt olvastam ,hogy az 1.0.2.0 ás patchel már jól fög működni benn.Próbáltam a profillerjében beállítani de nem sikerült (nem érzékelte a játék).
Mit csináljak?
Lécci írjatok!
Üdv. -
littleriver #51441 Sziasztok!
Lenne egy igen nagy problémám! :( 3. napja szenvedek ezzel a k*rva GTA-val..Eredeti példányom van,és mikor megvettem,feltelepítettem,gond nélkül működött!Aztán úgy adódott,hogy a gépemet formáznom kellett,felkerült egy másik win7,és egyszerűen nem akar azóta működni! Ilyeneket csinál pl,hogy a dvd-olvasó mintha szenvedne vele,többször telepítés közben ilyet írt ki,hogy CRC hiba,pedig egy karc nincs a lemezeken!Aztán ez a probléma megszűnt,nagy nehezen feltelepíti a cuccot..Utána nagy nehezen a játék is elindul,intrót elnyom,elkezdem az első küldetést,és ilyen idióta mód szaggat...Próbáltam patch-elni,de utána a dvd-s probléma jön elő,a no dvd cracket ha meg felteszem,valami .dll hibát jelez ki..Próbáltam razor verzióval is,és az sem működik,szóval ki vagyok idegileg,mert ilyen nincs,hogy SE az eredeti,SE a warez verzióval nem tudok játszani...Főleg úgy,hogy 1hónappal ezelőtt még gyönyörűen futott ugyanezen a gépen..Kínomban már visszatettem az éjjel azt a win7-et amivel akkor toltam,de ugyanezek a problémák jelentkeznek..Tudtok valamit segíteni,egyáltalán hallottatok már ilyenről?:SS -
#51440 Egy ötlet jut csak eszembe, torrenten rákeresni.
Legálisabb megoldást (programot) most nem ismerek. -
#51439 Aki gépen játszik, annak kötelező gépen fent lennie physx-nek, VGA kártyától függetlenül. -
#51438 valaki nem tudja hogyan lehet egy komplett rádió állomást ugy ahogy a játékban van kikonvertálni mp3 ban? (szoval a komplett pl.: Vladivostok FM-et mp3 ba, reklámokkal közbeszolásokkal mindennel együtt) -
#51437 Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy mindig alkalmazáshibával lép ki a Spark IV és az OpenIV is? -
#51436 csak nállam az a nagy helyzet hogy eddig minen szép és jó volt és az ati kártyámat se most vettem csak mióta updateltem a ccc t meg töröltem a physx et azóta nem indul egy jópár játék
-
#51435 Engem nem nagyon érdekel, nem foglalkozok vele. Bioshoz nem nyúlok, windows újrarakása hiábavaló. Metro meg a Mafia 2 is rinyált hogy "telepítsd a physxet mert nem vagyok hajlandó elindulni". Feltelepítettem azóta semmi bajuk. Sőt azóta nem is ápdételtem. -
#51434 Nézz be esetleg IDE hátha tudnak segíteni. -
#51433 Passz. El kell menni egy hardver üzletbe és tanácsot kérni. ott vannak okos műszaki emberek. -
#51432 egyetlen egy mappa volt a gépemen aminek köze volt az nvidához: Nvidia Comporation )vagy vmi ilyesmi) letöröltem és ugyanugy szar, most feltettem a legújabb catalyst ot és a régit uninstalláltam előtte, most fogok nyomni egy ujrainditást de ha nem segit akkor mia következő lépcső?
:S:S
-
#51431 Ja, de amint írtam vakarj le minden Nvidiás szemetet a gépről. Tuti van ha fent van a physx. Arra már nincs szükséged. -
#51430 Az ATI Catalyst Control Center az maga a driver, nem 1 külön dolog. (ha vettél kártyát akkor kell lennie 1 install lemeznek amin rajta van a driver) Abban lehet buherálni a kártyádat. Beállítod a 3d-s opciókat mint pl: élsimítás stb.
Van még pluszban 1 Overdrive is a menüben, amit ha feloldasz akkor maximumra húzhatod a kártya órajeleit.
Van még 1 driver is, az Ati Tray Tools. Ezt még nem próbáltam. -
#51429 jah bocs és az uj NFS SHIFT 2 sem indul most vettem észre.,.. -
#51428 a windows ujrarakás tuti kizárva mindenképpen, 1 hete raktam ujra :S a a bios ujratelepités segitene?
a legujabb physx nem segit...
1 kérdés az ati kártyával rendelkezőknek: A Catalyst Control Center tartalmazza egyben a kártya driverét is? tehát nincs külön driver mint az nvdia kártyákhoz vagy valami ilyesmi?
Mert amugymeg most kapcsolok hogy feltettem a legujabb catalyst centert is ....... :S:S: pls help
-
#51427 Ez elég érdekes eset. Ha egyszer ATI kártya van benne akkor minek Nvidia-s driver? És ha új Bios-t raksz fel? Vagy esetleg nem maradt valami a gépen az Nvidia-ból? Keress rá, és töröld ha van még valami. esetleg rakd újra a Windows-t. -
#51426 Ja valami driver féleség. Ugye az új nvidia kártyák tudnak physx-et és ahhoz kell. De hogy ha Ati kártya van a gépben akkor is kell neki. Mármint van játék ami rinyál, és közli hogy enélkül el sem indul. Nem tudom én sem pontosan, valaki elmagyarázhatná.