54919
-
#51546 ja, most nézem, nem is működik a legújabbal :D -
#51545 steames eredeti verzióm van, ha ahhoz felrakom ezt a modot, akkor bannolhatnak érte? -
#51544 Hihetetlen szarul. -
janihunk #51543 Sziasztok 1.0.7 hez van valami texture mod? Meg car pack vagy valami-, -
#51542 Nem volna rossz gép, de ha már a videó kártya integrált, akkor már el van b@szva! Inkább rakasd össze a vasat, és lehessen cserélni a kártyát. -
#51541 Azt szeretném kérdezni, hogy a CacheBoost nevű program mit csinál pontosan? Mert olvastam hogy a GTA IV textura eltünésére is gyógyír és egyéb játékoknál is orvosolja ezt a problémát. Köszönöm előre is. -
Gibor #51540 Ha veszel hozzá VGA-t akkor elfut, maxra veszed akadna de az integrált videokártyával el se indítsd. -
#51539 Hy alll!
ezen szerintetek menne?
Számítógép! -
Gibor #51538 Jól ellehet majd hülyülni az biztos. De én jelen pillanat azt várom hogy a IV:MP hez legyen RP szerver :) SA ba is sokat elbaromkodtam ott, igaz a 4nek a gyári multija is nagyon átjön, csak 1 barátom van akivel tudok játszani kb 2 hetente egy fél órát :D -
#51537 Mindegy mikorra lesz kész. Jó lesz az tuti. -
Borg #51536 Alig 20%-nál tart, már jóideje... kétlem, hogy értelmes időn belül megvalósul, és játszható is lesz. -
#51535 Hú de szuper dolgot találtam barátaim! Egy srác elkezdte a GTA IV grafikus motorjával elkészíteni a San Andreas világát. Még nem tudni mikor lesz kész, de nagyot fog ütni, mint Mike Tyson!
-
#51534 A Rockstar nem lesz ott az E3-on. Ellenben kiadhatnak valami infót más módon. -
#51533 vajon bejelentik végre az idei e3-on? -
#51532 Ott a járda -
Vlala #51531 Forgalomból sosem elég.
Órákat akarok a dugóban ülni. -
#51530 Apropó drog háború. Az SA -ban a területfoglalósdi az hatalmas volt, azt szerintem még meglehetne játszani hogy eköré építenek fel egy játékmenetet, ami egy bandáról/családról szólna tulajdonképpen. -
#51529 London kicsit fura lenne. Meg állandóan minden küldetésben esne az eső :D Nem kicsit lenne nyomasztó hely. Így is néha már depressziós leszek Liberty Cityben is.
A drog meg már minden ilyen játék, film alapeleme. Bár már valóban tényleg uncsi ez a drogháborúsdi de most mást nem nagyon lehet egy történet köré építeni. -
#51528 Szerintem London nem illik a képbe. Nem ismerem annyira, de szerintem ott nem folyik kőkemény drog biznisz, márpedig ha megnézed a GTA részeket, azok bizony a drogról, és az arra épülő fekete gazdaságról szólnak. Az viszont tény, hogy a drog témát nem lehet végtelenségig erőltetni, viszont ez adja az alapot egy sztorihoz. Bár egy független bérgyilkos, vagy egy sorozatgyilkos szerepe elmenne Londonban, de nem tudom hogy eköré milyen sztorit lehetne írni. -
#51527 én is :D -
ldavid #51526 '86-ban játszódott. én amúgy előbb londont akarok :D -
#51525 Ja egy új Vice City nagyon jó lenne, de egy kibővített mapal, és minimum hasonlítson Miamira mint a IV New Yorkra, ne csak azt az érzetet keltse hogy ott vagy. Tetszett az a 70-es évekbeli Amerika, de most jöhetne egy 21-ik századi, ahol Tomi Vercetti egy megöregedett üzletvezetőt játszana, ahol nekünk, neki kéne dolgozni. -
#51524 Sztem meg legyen bőven forgalom. Emléxem a vice cityt is azért utáltam mert alig volt forgalom. Ha már grand theft auto azaz nagy kocslopás akkor ne kelljen a fél mapon keresztül futni hogy végre jöjjön egy mazsola akit kirángathatok a volán mögül és megléphetek a zsaruk elöl. A vice city ebben nagyon alulmúlja a társait. Sőt még arra is eméxem hogy nagy széles forgalmas út, délutáni órák, tiszta idő, és itt ott egy-egy kocsi... csak azt ne mondjátok hogy mindenki a standon van mikor tök üres. :D
Ellenben sztem a rockstarnak ideje lenne kiadni egy új vice city-t, minimum gta 4-es fizikával, grafikával. Hatalmasat ütne ahogy a pálmafák levelei mozognának a szélben, tű éles árnyékot vetnének mi pedig félárnyékban hogy nehogy kiégesse a szemünket a hdr meg minden egyéb , lődözünk a zsarukra, drogbandákra. Feladatunkat letudva ideje beugrani a cadillac ülésébe hogy elhúzzuk a csíkot a naplementében.
Tudom hogy az original vice city magasra tette a lécet de azt valjuk be hogy anno a gta3 nagyot durrantott és most a gta4 azaz majdnem a gta3 rimékje is felülmulta az eredeti liberty cityben játszódó részt. Egyszóval jó vóna mán egy vice cityt új motorban látni. -
#51523 Nekem az utolsó módolásom a Vice City idejében volt, mikor lecseréltem kb.15 db verdát. Azóta leszoktam róla, felesleges.
Thx a trafic mód ajánlatod, de most 50 -esre be van lőve a trafic, teljesen megfelel, az egy dolog hogy nem tökéletes, ez van. -
#51522 telerakod ilyen bigyulákkal és még csodálkozol hogy furcsa dolgok történnek -
#51521 tudtam!
Újra kell majd módolni! (metró, jó kocsik, jó scripts-ek, object fileok, asi loader, MAGYARÍTÁS, stb.) -
Gibor #51520 Tedd újra a játékot. -
#51519 hát, az első nagy módosítás a Annihilator-on ez, de nem akart repülni ezért töröltem is, azóta eltűnt a propeller. Majd felraktam az Airstrike modot, az se tetszett és akkor jelent meg ez a jelentség, és a letörlés óta sem oldódott meg... :( -
Borg #51518 Szerintem az, amelyikkel elbasztad a helikoptert :) -
#51517 Melyik mod okozhatja??? -
#51516 Nem tudok mit csinálni vele! -
Gibor #51515 Mod okozza, nekem érintetlen és még soha nem tapasztaltam. -
#51514 Az alapjátékban van egy súlyos problémám:
Bármikor bejön az hogy Annihilator helik fognak repkedni a levegőben, és nincs is propellerje! De akkor játék nagyon akadozik.... MIÉRT fordul elő ez a bug???
Videó:
ui.: elnézést kérek a kellemességért hogy Freez Screen Video Capture-val vettem fel... De nem ez a legjobb... -
#51513 Van komplett New York mod a játékhoz? Ami lecseréli a városrészek neveit, metró megállóit, utca neveket stb? -
Borg #51512 Legalábbis ezt állítják magukról... több is van. -
#51511 De már van egy mod ami, valóságossá teszi a forgalmat helyszínként és napszakként! LINK -
#51510 Hát ezt állatira benéztem, nagy lámaság belátom, főleg ugy hogy nem 2 napja játszok a játékkal :S:S Jah és még le is van magyarosítva, szal eggyértelműen levan írva hogy járműsűrűség és én meg maxra tettem mert mondom a kocsi az nézzen már ki jól ha már a többi részlet a játékban nem annyira, mert én azt hittem hogy külön a kocsinak a részletei élesebbek és azt lehet állítani...
Köszönöm válaszod és rem. a többi kérdésre is kapok választ :) -
#51509 Szerintem a normális mérték a 49-50, 100 -on nem játszottam sokáig mert irreális az a forgalom, és úgy a játék bizonyos opcióit nem is tudod használni mint pl. a Taxi mert folyton a dugóban vesztegel. Viszont Manhattant kivéve a környező városrészek még így is állandó dugóban állnak, szal ez elég hülyén van kitalálva. Városrészekre koncentrálva kellett volna a fejlesztőknek meghatározni a forgalom értékét, hogyha pl. lejjebb veszed akkor pl. egy fél Brooklyn ne álljon még mindig dugóban, viszont a Times Squaren ne 1-2 autó legyen. Eddigi GTA-kban faszán meg volt oldva automatán, a jelenlegi helyzetet nem értem.
Az meg hogy a nagyobb forgalom a jobb, vagy a kisebb a rendőrök ellen, ez relatív. Ha nagy a forgalom és nem vagy béna akkor könnyen letudod őket rázni, mert nem érnek olyan gyorsan utol, nekik is kerülgetni kell. -
Borg #51508 Hogyne lenne már hatással a játék nehézségére... állatira nem mindegy, hogy mennyi autó között kell cikáznod, mikor menekülsz a rendőrök elől pl. -
http://www.pcguru.hu/pcguru/cikk/GTa_IV_a_grafikai_beallitasok_ismertetese
Vehicle Density
"A Vehicle Density (járműsűrűség) a forgalom sűrűségét skálázza a játékban. Nincs hatással a küldetések járműveire és a játék nehézségére, de jelentős mértékben kihat a CPU-teljesítményre. "
Ez a játék alapbeállítások között van, ha még ezzel se voltál tisztában mit akarsz egyéb bonyolult FPS növelő módszereket