Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Nekem mindegy mi a helyszín, csak a története legyen jó. Én elégedett leszek, mert még sosem csalódtam egyik részben sem. A Rockstar Games és a Take Two mindig is sok bizalamat fûzött a gamer társadalomhoz. Mindig olyan célkitéûzésük volt, van, lesz, ami nem tántorította el a játékosokat hogy esetleg becsméreljék, és fikázzák õket. Biztos akadnak kivételek, de ez nem az õ hibájuk.

tommygear
remélem vice city lesz az 5 helyszíne
masterthief
A metrópálya szerkesztõ asszem még csak béta fázisban van, és az 1.0.4.0 patch-el mûködik. Azért majd utánanézek! Eddig úgy volt, hogy a GTA V helyszíne Hollywood lesz. Bár ez még nem biztos, nincs megerõsítve. GTA IV-ben van pár utalás Vice City-re és Londonra is egyaránt, de ez lehet hogy csak "úgy" benne van a szövegben, más helyszín megnevezése gyanánt. Ez még rejtély

wollnerd
A GTA 4 metrórendszere kicsit el van rontva.
Összesen 2 vonal van és a 3. szigeten meg nincs metró!
ÉS: túl sok járat! Pl. értelmetlen hogy mikor a alagúton van : J járat mikor kimegy az alagútból: 3-as járat!

A GTA 5-nek a helyszíne London lesz. (sztem)
Tisztességes volna hogy 5-ben sok metróvonal legyen sok csomóponttal, mert London hatalmas metrórendszerérõl híres.

Egyébként láttam hogy van egy metrópálya-szerkesztõ.
Megbízható lehet az?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Azt tudom hogy van már, de valahol olvastam hogy még nem egészen támogatott. Akkor viszont nem tudom mi lehet a gond. Csak be kéne írni a hivatalos oldalra. ott biztosan tudják a megoldást.

tommygear
már nem kell, van már magyar live támogatás
masterthief
Kamu név, kamu cím. Szerintem ez a legjobb megoldás.

Tudna valaki ajánlani egy jó handling editort + egy tutorialt, ahol részletesen ki van fejtve a beállítás?

Balaka
Üdv! Én mikor kijött a játék, megvettem és kijátszottam. Azóta a polcon porosodott. Most újra meg jött a kedvem hozzá. Felraktam. Mivel itt azt irtátok hogy a v1.0.7.0-s patch-et kell csak felrakni, felraktam azt. Eddig oké, müködik a játék. De az istenért nem tudok belépni a windows gamertagomra. Pedig amerikai van beállitva. De mindig ki ir valami üzenetet. Hogy nem támogatott az én országomban.Tudnátok segiteni? Elõre is köszi.
Üdv : Balázs

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

SirAlo
Es az a Rockstaros bejelentkezo se mentette el a jatek menteseket?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nah akkor ezt megszivtam...:\ ha mar be kell jelentkezni online hogy elmentse a jatekot alap lenne szerintem hogy a szerverjukre tolcse fel a mentest 😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Piloss
nem

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

SirAlo
Hi, a Games for windows live lementi online a jatekmenteseket? Ha ujrarakom a windowst es belepek Live-ba ugyanonnan fojtathatom a jatekot ahol abbahagytam?

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videó végén spoiler! Tudod?

amúgy linket a programhoz?

A GTA SA ilyen fájlok felépítéséhez hasonlít? Hogy egy fájlban kisfájlok vannak?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Nagyon jó lett! Linket please! Tedd majd fel mod oldalakra is!

wollnerd
Íme: (nézzétek végig!)

Kit--Kat
Hát jahh, az sem egyszerû😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

holecsko10
Oké meg van a megoldás fel kellet telepítenem a game for windows live marketplace.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
hát meg próbáltam, de semmi el kezdet tekerni a CD ikon egér mellet és semmi el sem indul a game. Feladatkezelõben a folyamatoknál nem nem fut a program.
Esetleg valami más tipp?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Mint ahogy az a jelenet is, amikor a civil autós leáll a prostival alkudozni, végül a csaj átmegy a jobb oldalra, kivágja a fickó utasnõjét, és beszáll a helyére.

Kit--Kat
Ez akkor szokott elõfordulni, ha nincs hely kiszállnia a szállított személynek. Semmi probléma, bár kétségtelenül érdekesen néz ki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

wollnerd
Szedj le a No-DVD-t a banner alatt! ezzel multizni is tudsz
mint az eredetivel.
Másold a GTA4 fõkönyvtárába és írj felül a meglévõ fájlt! az eredetirõl készíts másolatot azért!

Köszönöm! Félig-meddig megoldódott, most a lemezbeolvasással van gondom. 😊
Úgy nem lehet telepíteni a játékot, hogy ne kérje a lemezt?

tommygear
<#wow3>
totyak
Az lehetséges, hogy azért nem akart mûködni semmi, se a Live Update, se a patch, mert Live-ba is meg Social Club-ba is Magyarországot adtam meg regisztrációnál? De elvileg már nálunk is van Live.
Most újra regeltem mindkettõt és Egyesült Királyságot választottam. Elindítottam a játékot, magától telepítette a patchet és még a Live-ba is beengedett online.
Viszont az fura, hogy ezek után azzal a Live accal is engedett online menni, amit Magyarországra regeltem.
Az gond, hogy most két online Live accom van és egy offline? Hogy lehet törlni egyiket? És melyiket töröljem, az angolt vagy a magyart?

Meg még az érdekelne, hogy az offline mentett játékom most elveszett? Már kb. 20%-nál jártam, de nem találom sehol.

wollnerd
Én nem értem a következõt:
Jacobot elvittem Hove Beach-ról a Belvárosba és mikor odaértem, Jacob ezt mondta: Kösz a fuvart, Niko! Tûz!
és õ kidobta Nikot és átszállt a volán mögé, majd kiszállt. xD
Pedig megnõtt a viszonyom Jacobbal.
Akkor mér' csinálta? mérges volt mégis rá, vagy viccbõl csinálhatta?<#confused>

bakvarnyu
Probald meg azt, hogy elinditod kulon a live-t utana meg a jatekot.

masterthief
Szegény Niko! Ez biztos fájhatott! XD

lolSL
internet explorer 9 ha van fent töröld

Üdv!
Vadi új játék, feltelepítve, nem indul. Mi lehet a gond?
A probléma részleteinél ezt írja:

" Problémaesemény neve: APPCRASH
Application Name: RGSC.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 491dd2bd
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdbdf
Exception Code: e0434f4d
Exception Offset: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.272.7
Területibeállítás-azonosító: 1038"

masterthief
Próbáld meg rendszergazdaként elindítani.

masterthief
Vége is meg nem is. Természetesen mikor meghal akkor vége, kiírja hogy fõszál teljesítve, bejön a készítõk névsora, de utána még nyugodtan folytathatod a játékot a 100% eléréséhez. Bõven van még mit csinálni. (ugratók, versenyek, galambok kinyírása, közös kikapcsolódás) Küldetések már nem lesznek, hacsak le nem zavarsz jó pár rendõrségi küldetést szorgalom gyanánt.

sziasztok!!bajom lenne a GTA4-gyel...
amiota windows 7 x86-om van,azota nem indul a jatek..pedig regen futott nekem a win7 x64-en meg XP-n is...amikor elinditom,bejon a Social Club,rakattintok arra hogy play,a DVD felporog,de nem indul..1.0.7.0 patchem van..mielott felraktam a patchet mukodott,de azota nem..remelem tudtok segiteni!!elore is koszonom!

mármint akkor ölöm meg amikor választhatok a sok pénz vagy a megölése között..
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy mikor megölöm Dimitrit akkor vége a játéknak? mert nem hív senki, de a mission progress csak 62.77%.
tommygear
lehet, hogy nem mindneki tud külföldrõl rendelni... annak teljesen jó ez az ár 3 játékért
grebber
Teljesen nyugodt vagyok, csak írtam hülye aki ott és annyiért megveszi!

Next PC upgrade: 2022

tommygear
jólvan nyugodj le szépen
grebber
10.000 FT + ezres kiszállítás ajándák???? Amikor kintrõl pár ft-al 5000-alatti összegért házhoz viszik.Hát egészségedre! Magyarok lehúzása ez nem ajándék<#levele>

Next PC upgrade: 2022

masterthief
Akkor igen! Nem töltöttem le mert már van nekem benne.

wollnerd
ez a mód a 1.0.7.0 patch-hez van?
A ReadMe ezt mondja: (no less than 0.6.6 version)

masterthief
Tényleg basszus! Errõl nem is tudtam hogy ez a neve: Mindig úgy tudtam hogy Lada, VAZ

Azért mert az nem Lada, hanem Polski Fiat 125-ös, Mr Sherlock.

masterthief
Lada rendõrautó
Már csak az a rejtély hogy a Ladát miért keverik össze mindenhol a Polski Fiat-al?

pisztácia
Miért lenne?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

wollnerd
ááááhh!
Nem megy!
A csengõ fájlt cseréltem le, A Tessék vigyázni... hangot átkonvertáltam 16 bitesre, érdekes hogy a hangminõség nem változott!, és az editor elfogadta!
DE: a játékban a csengõ NEM szólal meg! mielõtt ajtózárás, meg kell szólalnia de nem szólal meg! (a program átugorja ezt a fájlt!)
(talán az 1 lépést kihagytam de nemtom mit! A Subway Train Replacement Mod is tartalmaz új hangokat!
Kell lennie megoldásnak!
Inkább ez passz!<#boxer><#rinya>

masterthief
Így tényleg nem jó. Nem tudom mivel lehetne megoldani. Ilyen téren elég kezdõ vagyok.

wollnerd
ezt a problémát kaptam:

van nekem egy konvertáló progim azzal átkonvertáltam wav 16 bittesre de így nagyon rossz. mitha üvegcsörömpölés volna.
tessék nézd meg! (addát.hu)
de viszont a játékban összehasonlítottam az eredeti exportált SUBWAY_DOOR_TONE.wav fájllal.
és: a játék szebben hallatszik (magasabb hang), a BS Playerban a hang elég mély a hang.
nem lehet hogy a játék a hangokat magasabb bitessé alakítja? (az lehetetlen inkább)

masterthief
Jó lenne, Budapesten ritkán járok. Legalább a metró hangját hallanám mindig. XD

masterthief
Persze tudom hogy azt mondtad. Már elkalandoztam XD