Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
én legutobb a dmc4-et toltam hajnalig annyira lekotott. Regebben meg a lineage2 volt az amivel hajnalig boss-oltunk. Regi szep idok :)

gergobaby
Nah én is csatlkozom: fél 2 ig CS Source, 6-kor keltem, és 3 TZ, összesen 8 órám volt... utána délutén 4kor feküdtem le :)

Toshiba L300-2C5

rooney8
Amikor suli volt, én is föntmaradtam 12-1 ig és 7kor keltem :) (most szünetbe pedig 2-3 általában)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

milk41
én sztem egyedül az MTA:VC volt a jó(azzal játszottam elõször neten ha jól tom,vagy lehet hogy az ET-vel)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
átmész konzol topikba...khm...bocs,ott csak a pc vs konzol téma megy,nézz jútubon videókat

cenobite
Hát legutóbb GTA4 multiban ökörködtünk minden cél nélkül néhányan hajnalig. Mondjuk az nagy jó volt.

gamertag: kenobita

Ingame screenshotokat nem nagyon látok itt.
valakinek vannak ?belinkelné õket ?

cenobite
Én azokat is meguntam. (WoW, GW van meg, jó volt, de egy idõ után beleuntam)

milk41
manapság már engem se foglal le semmi,max hétvégén ha szervezek egy TDU krúzt ami eltarthat 22:00-tól hajnali 2-3ig

Hát, mmo leköti az embert. Remélem gta4 hajnalig fennmaradósra sikerül.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

cenobite
Régebben még én is bírtam az ilyen hajnalig gépezés, utána suli dolgokat. Igaz az akkori játékok jobban lekötöttek - vagy csak megöregedtem. Manapság nincs olyan játék, amiért fent bírnék maradni eddig... :(
Vénülök... :)

Én ismerek olyat aki suliidõben éjfélig gépezik és 4-5 kor kel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

milk41
én inkább dolgoznák,bár most nekem jó lesz mert heti 5*4 németórám lesz:D(ezaz átka a kéttannyelvû német gépészetnek),de nem baj mert legalább megtanulom a németet is,és amikor megint kimegyünk beldzsömbe,akkor német suliba fogok járni francia helyett.mellesleg nálam annyi a tanulás hogy kinyitom a könyvet,megnézem 5-6x a képeket,megirom a házit,és zsupsz vissza a gép elé

Pepsi Twist
munkaidõbe éjfélig gépezek? (vegyesen... néha játszok néha netezek csak néha meg dolgozom)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41
én 4évesen kezdtem el jáccani,meg is láccik rajtam...bár ismerek olyat is aki suliidõben hétköznap éjfélig szokott jáccani,ami szerintem kicsit túlzás

norbi56
Igen ez így van tesómat még akkor is elküldöm ha codozok igaz õ még csak 5 éves de õ még nem is szeret semmivel LEGO-s gémekkel sem játszani csak Paintel szokott:D Majd ha nagyobb lesz úgy is elkezd ilyenekkel játszani...akkor már úgy is megérti mi az a játék és valóság...

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Pepsi Twist
szintúgy... én 2esre írtam meg a cuccokat az érettségim lett 4es átlagba... és most dolgozok napi 6 órába -.- és ide írok XD

mama2
Ha már a körözésrõl feljött a szó: Olyan is van, hogy köröznek, mondják hogy Pull Over Now(Húzódj le), de olyan is van, hogy a neved is mondják(Pull over now Niko):D

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Én már inkább dolgoznék, mint suliba járnék. Na, nem a tanulás a gond, hanem ezek a hülye ZH-k meg vizsgák, meg majd az állam-, és nyelvvizsga, meg Isten tudja még mik, amiket meg kell írni/le kell tenni. Na jó, a tanulás annyiban zavaró, hogy miatta nem szentelhetek elég figyelmet a hobbijaimnak. :(

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Snexi
nekem az hogy még 105-öt irt ki is úgy tûnik mintha tegnap lett volna pedig már 1 hete

ChuckyHUN
Jó.. s láttál már olyatr, hogy egy autt úgy fújnak át 3 óra alatt, hogy benne ül a hapika? :D
Ajtó belsõ oldala is egyszínû lesz de nyikó kanátja tiszta wáów:D Szal ha valóság akkor már a DRIV3R üldözése rendszere voltjó. Ott egy ideig cska a kocsit keresték, aztán már téged is. Itt is jó lett volna olyan, hogy pl 1 csillagnál kocsiváltás, és nem körözenk.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Magiszter
Óóóó pik pak elszáll az a 98 nap. Amúgy de szivesen járnék suliba. Középsuliba fõleg. 6-7 órák, végigludtam az egészet, jött a doga megírtam 4-5-re, aztán aludtam tovább, a tanár meg csak nézett mint rozi a moziban. Aztán ha "ahol kinyílt a napló" kihívott felelnié s azt is elmagyarztam neki 5-ösre... szünetben meg torna órán meg hülyûltünk mint akiknek hiányzik egy kereke, vagy több. De jó is lenne újra középsuliba járni. De e helyett itt tespedek melóban 8-10 órákat ( és fórumra írogatok <#idiota>)

Az a 98 nap piszok hosszú lesz, fõleg a suliban töltött órák. :(

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Magiszter
Ebben most egyetértek. Ha már csinálják legyen igényes és opcionális. De hát ez megint egy relatív dolog. Kinek mi az igényes? De szerintem ebbe ne menjünk bele max az OFF topicban. A lényeg hogy már csak 98 nap van hátra

Nincsen amúgy semmi bajom a magyarításokkal, csak legyenek opcionálisak, mert sajnos a hivatalos munkákban nagyon gyakoriak a súlyos félrefordítások, magyartalanságok. Én pedig szívesen játszom az anyanyelvemen, de akkor honosítás legyen hozzá méltóan, igényesen is megcsinálva!
Magiszter
Hán nem tudom. Nekem akkor is tetszett. Amúgy nemrég néztem néhány átvezetõ jelenetet a GTA4-bõl és tényleg jól meg van csinálva a szinkron. Hát még a MoCap ami ma már alap elvárás. Utoljára nálam a DMC4 volt amiben iszonyat eltalálták a karakterekhet a hangokat. Mondjuk az japó munka, és azoknál az átvezetõ mindig profi (tisztelet a kivételnek). De azért ha csinálnának szinkront én tuti kipróbálnám. Max átpöttyíteném a nyelvet angolra ha nem tetszene. De egy feliratozás minden féle képen elkellene, és ebben szerintem mindenki egyet ért. (Persze a "szégyeljük hogy magyarok vagyunk" emberek rögtön fújnának rá és panaszkodnának hogy nekik angol felirat kell, sõt még a kocsik is angolul kanyarodjanak).

Ha a filmeknél néha jól eltalálják egy színésznek a szinkronhangját, akkor egy játéknál is sikerülhetne.

Talán ha annyi pénzt beleölnének, mint egy filmébe (ez egy irreális álom). De manapaság azoknak is ritkán az igazi a szinkronja már. Nem éri ez meg senkinek, nem lepne meg, ha a Witcher esetében is veszteséges lett volna a játékot tekintve, viszont talán mint reklám középtávon kifizetõdõ lehet.
De ez tényleg izlés kérdése.

Nem, nem feltétlenül az. Tisztelem a véleményedet, örülök, hogy neked tetszett, de a minõség kérdése jelen esetben nem teljesen szubjektív. Hiába vezet szerinted jól, aki 5 percenként lefullad, attól még nyilvánvalóan nem áll - illetve gyakran mégis :)

Egyébként nem feltétlen Geralt hangjára gondoltam, hanem néhány kivételtõl szinte mindenre, hiányzik az egészbõl az élet, nem párbeszédekrõl van szó, hanem egymás melletti felolvasásokról, melyek sorána jobbak néha hangsúlyoztak. (Emellett az esetleges félrefordítások során szájukba adott furcsa modatok, valamint a már melített szétvagdosás hiányosságai szintén rontanak a helyzeten.) Összességében az egész még mindig messze van egy mai tucatszinkrontól, ehhez képest a GTA-k már-már nívós eredeti nyelven szóló filmek szintjét hozzák hangszínészkedés terén. Ég és föld a különbség, ha hallod, ha nem. Ellenben a Witcher esetében dicséretes maga munka, és végülis nem egy zseniális angol eredetit silányítottak el. A Penumbra sajnos eddig kimaradt.
Ja, és persze az sem tetszett, hogy a D4-ben eszméleten ótré volt a gyalogolás, csak az autókázás volt jó benne - na meg az idõre menõ küldik is tettek arról, hogy mielõbb uninstall legyen a dologból.<#idiota>

Magyar földre magyar hangot max. magyar játékba.<#idiota>

Én azt sajnálom, hogy az SA-ban található lehetõségek nagy részét nem teszik bele a játékba a fõhõs miatt, de majd csak jó lesz. Nemrég szedtem le a Driver 4-et (az is NYC-ben játszódik), de az SA után nagyon rosszul hatott az, hogy csak egy kis városba van benyomorítva az ember. Remélem, ez az érzet nem fog a GTA 4 (és a Mafia 2) közben kiütközni, mert jócskán rontaná a játékélmény. :(

Alwares: azért vannak profi magyar szinkronok is, persze most nem a játékokra gondolok (pl. az Oscar címû filmnek szerintem sokkalta jobb a magyar szinkronja, mint az eredeti angol - míg elõbbit sokkal beleélõsebbnek találtam, utóbbi olyan unott volt).<#idiota> Ha a filmeknél néha jól eltalálják egy színésznek a szinkronhangját, akkor egy játéknál is sikerülhetne.

SJ Skyline: igen? Jó ötlet, de szerintem ennek csak akkor van értelme, ha van a közelben egy körözési szint csökkentõ csillagocska. De majd meglátom, milyen lesz akció közben. :)

Magiszter
Ha Geralt felólvasós monoton hangjára gondolsz az direkt volt olyan mert elméletileg egy érzelemmentes fazonról van szó. De pl ha meghallgatod Kalkstein szövegeit ott azért már marha jó a szinkron. De ez tényleg izlés kérdése. Én baromira meg voltam elégedve az egésszel, fõleg azzal hogy veszõdtek egy játék leszinkornizálásával. A penumbrában meg marha jóra sikerült a szinkron. Ott egyedül csak a csajjal volt problémám mert nem túl nagy átéléssel csinálta.
Az meg a másik hogy magyar földre, magyar hangot <#idiota>

Talán neked bejöna Witcher szinkronja (szubjektív ugyebár), de ha némileg objektívebben is megnéznénk (hányszor van felolvasós fíling, hányszor marad el a párbeszéd érzete - nagyon-nagyon sokszor), akkor bizony legfeljebb a hazai lokalizációk között tûnhet szép munkának, és fõleg a rengeteg - és sajnos így is megvágott - szöveg miatt.

A korábbi GTA-k hihetetlen profi szinkronnal rendelkeznek, nyilván így van jelen esetben is, nincs annyi pénz a hazai játékpiacban, amennyibõl akár a méltóhoz közelítõ szinten meg lehetne csinálni. Jobb nem erõltetni.
Magiszter
Kimaradt: ...embereket elgázolva... (oda teszitak ahova akarjátok, bár értelem szerûen jobb lenne)

Magiszter
Witchert szerintem marha jól eltalálták. A Penumbra Black Plague-ról nem is beszélve. Élmény volt azokkal játszani. Miért ne lenne jó ha ugyanazok, vagy más jó szinkronosok lefordítanák? Milyen élmény lenne mikor végigszáguldasz a parkban és hallod hogy Niko azt kiabálja ki az ablakon hogy "Bocsi!" Rudolf Peti hangján <#idiota><#idiota>

Alwares
Ki az az elmebeteg buzi aki kitalálta, hogy ez jó lenne szinkronosan? OMFG!
Az eredeti szinkronok olyan profizmussal és beleéléssel vannak megcsinálva, hogy azt szentségtörés lenne leszinkronizálni... OMG, OMG, omg....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pepsi Twist
sok új dolog van benne amit finomítani kell még... majd a GTA IV Vice City lesz a jó

Balumann
Ahogy így olvasom a hozzászólásokat, egyre inkább várom a játékot. A hírnél azt írták többen, hogy egyik legrosszabb gta rész, de ezekszerint csak nem :)
Nagyon remélem lesz LAN mód a játékban.

DJ Skyline
igen, nem rossz az ötlet. spoler ahead-> szerencsére GTA IV-ben eltudsz menekülni miközben épp tartóztatnak le, igaz megugrik a körözési szinted :)

Pepsi Twist
amúgy az is szar volt az SA-ban hogy volt 1 csillagod mert véletlen lekoccoltál 1 autót (rendõrautó) és egybõl csillag és már tartóztattak is le... na most ilyen helyzetbe lehetne pénzbírság...

Pepsi Twist
amúgy a legjobban a zsaruk elõl gyalog és biciklivel lehetett menekülni fõleg hogy gyalog a keríteseken átmentem (biciklivel is) de ha meg házak voltak akkor biciklivel felugrottam a ház tetejére :D

Pepsi Twist
naja

DJ Skyline
jaja, néha már vártam mikor robban az autó annyira szétlõtték. nem tudom mennyire spoiler, nem spoiler, de aki nem akarja az NE olvassa el a következõt. volt egy küldetés mikor néger testvérünk (nem tudom melyik van vagy 3-4 a játékban :D ) megbízott egy küldetéssel, hogy a város déli részén egy építkezésnél nyírjam ki a fõmanuszokat, de elõtte a darun dekkoló fazonokat szedjem le távcsövessel. na az egész építkezést autóval jártam be, pajzsként szolgált leginkább :D annyi lyuk volt rajta mint a franc, de bírta rendesen. a Mitsu Galant kópia volt az, nem tudom a játékbeli nevét. meg az is tetszik hogy a vér ott marad az autón ha komolyabban esik oda valaki, meg mikor elkezd égni az autó akkor szépen fokozatosan lángba kap, nem az hogy elkezd égni a motor aztán bumm. nagyon jó ez a játék :)

Bil Ur Sag
Nekem úgy tûnt mintha jobban bírná a verda a gyûrõdést mint a korábbi részekben. Szal sokat kell gyalulniuk még tönkreverik. Apropó! Végre nem csak full pöpec autók szaladgálnak az utakon. Van itt mindenféle. Koszos mocskos. Félig lehordott. Olyan ami máár füstöl... :) szal meg kell válogatni mibe pattanunk be.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

DJ Skyline
miért ne lenne idõ? ha a rendõr 4 utcával arrébb van és nem látta hova megyek be, akkor nem kopog be a pay n sprayba :D itt még nem tart a játék azért, szóval teljesen reális ez a játékban ha már eleve beálltál, eleve nem látott a rendõr, akkor hagy válasszam már ki :) de ha már nagyon reálisak akarunk lenni, akkor azt meglehetne oldani ha nem követnek akkor kiválasztom, ha követnek akkor meg a polcról épp leesõ színt fújják fel <#idiota> és akkor megmarad a menekülõs fíling, de mégis tudok színt választani ha épp nem gyalulják a kocsim a rendõrök rommá

Bil Ur Sag
Van benne igazság :DD

Pepsi Twist
de pay n' spray nél nincs idõ katalógust nézni... mikor üldöz a rendõr omg :D bemész azt olyanra festik a kocsit amilyen szín van a szórópisztolyba...

Bil Ur Sag
Igen ott ez faszán volt megoldva. Ezt a katalógus részt ahogy mondod ide is át importálhatták volna.

DJ Skyline
hát ezt majd moddolással meglehet oldani, de tényleg lehetne valami katalógus szerû hogy akkor mi a kívánság. mint a san andreasban ha beálltál a tuning mûhelybe, akkor ott volt x+1 féle szín

Bil Ur Sag
Egyik gondom ami borzasztóan nagy :D Ugye a pay n' spray random fest. Na jó lenne ha kilehetne választani ugyanazt a színt az autóhoz rögtön ami volt korábban neki. Van egy elkötött nem tudom a nevét kocsim. Gyönyörû piros volt. Elvittem a pay...be és lett egy borzalmas zöld. Ki be álltam vagy négyszer mire hasonló lett kb mint amilyen volt eredetileg.