Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
1. lezár utakat.
2. elédvág, vagy megpróbál leszorítani
3. ha mögötted van lõ rád. Elég hamar letudják amortizálni a verdát :) fene a célzókészüléküket
4. A többi legyen meglepetés! :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pl. Volt egy hat csillagos kõrözésem. Befutottam egy "kabaréklubba", majd a hátsó kijáraton ki. Itt egy deka rendõr nem volt. A fõbejáratnál sorakoztak, a többiek az utakat zárták le. Ott csesztem el a dolgot hogy egy üresen! :) hagyott rendõrautó, mivel a gazdája éppen a felettem levõ utat páztázta kötöttem el, az lett a vesztem hogy ezzel rontottam a pay n' spray-be :) Rendõrautó ugye sztornó. Na mire autót váltottam volna azért megérkezett mindenki aki számít.
Szal azt mondom hogy megvan benne a "szökevény" érzés. A program "enged" menekülni. Nem teszi hiteltelenné az egészet.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
odaképzelem a parlamnetben lévõ zsi....zsi...ööö "magyar" embereket és a ci..ci...cickányokat :D
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ártatlan gyalogosok fejét akarom szétverni.
Persze csak a játékban.
sorry a hosszú OFF-ért.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De thaiföldön azoknak volt szerencséjük akik megvették a játékot az eset elõtt<#gonosz1>#gonosz1>
(nemték vagy ték de ték a 9700 :D)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
amúgy ez akkora egy buziság hogy a GTA-k miatt gyilkolnak.
Már egyszer irtam hogy a putris cigány is a GTA miatt öl/lop/csal/hazudik ?
am meg a ThaiFöldiek letöltik ha kell nekik :D
Ui.: TomDantes:
Ilyet senki nem mondott. De nembaj te majd megvárod a fordítást (ami persze szar lesz mert én még nemláttam jó magyar feliratozást gta-hoz) és addig mi már rég kifogjuk jáccani. Errõl ennyit.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
lol? lol!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.