Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#9931:ezt bóknak veszem
Hát te is. Attól hogy valaki rajong valamiért, és gyûjti a hozzá kapcsolódó dolgokat, miért kéne tarkón baszni? Ennyi erõvel a nagy Star Wars fanok is megérdemelnének egy tarkón baszást. Vagy akárki aki rajong valamiért.
Te is értelmes vagy...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Najó szerintem most felveszem a muszájdzsekim és kihúzom a billentyûzetet, majd elhajítom messzire magamtól... a sorrend még kérdéses... <#zavart2>#zavart2>
De tényleg. Azon kívûl hogy mondták "Nyugi skacok, má' tákoljuk nektek PC-re is ezt a vackot." nem érkezett semmi hír csak még annyi hogy "Lesz multiban még egy két cucc, csak hogy örüljé' mikó' meglátod.". Szóval én többre vágyom mint egy két beböfögés. Képekre, hírekre hogy hol járnak, vele, meg mennyire lesz az irányítás elk*rva....stb... <#wow3>#wow3>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy érdekes hogy 97 nap múlva megjelenik a játék de még semmi hír a PC-srõl. Se gépigény, se képek, se pletykák, se semmi.... vagy csak én akarok sokat?
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas