Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Igen, de azt írták, hogy kevés ruci van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ebbe a részbe lehert öltöztetni nikót ?

DJ Skyline
mi van ezzel? ruhadarabok, pószterek, bögre, meg kisebb szarok, nem látok semmi extrát amin ennyire kikéne akadni 😄 ruhát hord az ember, nem? sokaknak fingjuk sincs mi az a Rockstar, aki meg tudja, az meg ne mondja a másikra hogy kocka 😄 bögre, szerintem igényesebb mint a Feri vagy valami hasonló poénos feliratokkal ellátott bögrék.

rooney8
túl elfogult vagy<#gun><#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

milk41
az normális hogyha valaki modelleket gyûjt,de ez...a pénzt meg betzehette volna bankba és gyûjtötte volna,ennyi

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
elfogult volt kicsit, aki szerint pózerkedett.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
nem értem mi a probléma ezzel, valaki bélyeget gyûjt, valaki kosaraskártyát, valaki matchboxokat, valaki meg GTA-s cuccokat. lehet a Rockstaros zoknival kicsit túllõ már a célon, de még mindíg jobb mintha fûre költötte volna a cuccok árát. nem hiszem hogy pózerkedés lenne az ha valaki gyûjt valamit

rooney8
<#vigyor2>

ProGabe
ráadásul mindenki rajong valamiért! hogy milyen mértékben, az tényleg a saját egyéni dolga

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

milk41
szép a 2 akadásjelzõd
#9931:ezt bóknak veszem

rooney8
háttehülyevagy<#banplz>

mama2
"az ilyenek megérdemelnek egy tarkón baszást"
Hát te is. Attól hogy valaki rajong valamiért, és gyûjti a hozzá kapcsolódó dolgokat, miért kéne tarkón baszni? Ennyi erõvel a nagy Star Wars fanok is megérdemelnének egy tarkón baszást. Vagy akárki aki rajong valamiért.
Te is értelmes vagy...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pepsi Twist
na õ kocka

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41
az ilyenek megérdemelnek egy tarkón baszást,énis cod1 buzi vagyok mégsincs codos pólóm,sapkám,pószterem,matricám sõt még collectors editionom sincs,ez kérem szépen csak "pózerkedés"

The Protector
Van aki megszállott.vagy esetleg ez TE vagy?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mama2
LÁL. Ekkora fant!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

banplz
The Protector
van az auto aim és az assist aim.nem mind1.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
aha.

Istencsászár
Célzás rásegítés... több szintben skálázható, ha a modell közelébe ér a célkereszt akkor rásegít, segít tartani a pozíciót.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Elsõ dolgom az hogy kikapcsoljam, csak a "bénáknak" kell ( jó értelmbe, ha nem megy nekik, hát nem megy ), szóval ez totál nem kötelezõ csak lehetõség, de felesleges.... kezdõ játékosoknak segít, meg felfogható valami csítnek aki nemtud célozni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
az nem célzás rásegítés, az auto aim.

DöflingR
De csak a lámák használják. Egyépként auto aimmal kiba szar a gtaiv.

The Protector
nevezzük csak célzás rásegítésnek.vagy arról van szó mikor megjeleni egy kijelölés egy tagon és akárhogy futsz mindíg õt lövi?mert a 2 nem ugyanaz.konzlos gameknál alap a célzás segítség.

DöflingR
Itt is látszik hogy milyen sok tudatlan ember van a világon.. Aki indítja a multi game-et (leader) az be tudja állítani,hogy auto aim disallow, egyépként meg aki autoaimot használ az egy marhanagy láma, ennyi. (Megjegyezném még azt is,hogy az elõzõ pc-s verziókban is volt auto aim.)

The Protector
köszönöm arany barátom de én igazat írtam h nincs live de legalább ki lehet játszani.

ChuckyHUN
Külföldre kell regisztrálni már meglett beszélve arany barátom

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

amerikai címet adsz meg. de errõl meg kell vki olyat kérdezni aki már tapasztalt a fake live account kreálásban

The Protector
Még nincs live megarorszáfun úgyhogy felejtõs az együtt való multizás.

ja😊

ChuckyHUN
Ja, vagy téged ölnének az autoaimos kecsegeek

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mennék konzolost ölni😊

DöflingR
Me az elég fasza lenne😄

ProGabe
még nem tudni hogyan lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ChuckyHUN
Jájá bitte bitte cchöööön

DöflingR
Lehet már ki lett tárgyalva, de most akkor majd a boxosok és a pc-sek együtt multizhatnak?

Snexi
itt a GC mindjárt,azon fognak jönni a gameplayek és a képek

képeket már adtak ki ha jól számolom kb 8at<#idiota> deh ugyan olyan mint a konzolos szal...

Magiszter
De csak majdnem... szóval húzzanak bele <#idiota>

Najó szerintem most felveszem a muszájdzsekim és kihúzom a billentyûzetet, majd elhajítom messzire magamtól... a sorrend még kérdéses... <#zavart2>

elitehun
97nap az majdnem 1 negyed év. Van még idejük
Magiszter
Aham.... Csóringer Japók <#shakehead>

mindig késõbb kapják meg az adott részt, mert a Capcom még lefordíttatja és talán cenzúrázza is
Magiszter
A felkiáltó jel utáni részt egy szóval le tudnám írni: IDIÓTA <#vigyor2>

De tényleg. Azon kívûl hogy mondták "Nyugi skacok, má' tákoljuk nektek PC-re is ezt a vackot." nem érkezett semmi hír csak még annyi hogy "Lesz multiban még egy két cucc, csak hogy örüljé' mikó' meglátod.". Szóval én többre vágyom mint egy két beböfögés. Képekre, hírekre hogy hol járnak, vele, meg mennyire lesz az irányítás elk*rva....stb... <#wow3>

Grove4
Nem azt mondta,hogy nincs bejelentve!<#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Máté94
Be van jelentve te nagyon!<#wilting><#banplz><#lama><#levele>
Magiszter
Ki vagy tíltva a topikból! <#ejnye1> Az ellenséggel lepaktálni.... cö-cö-cö... <#idiota>
Amúgy érdekes hogy 97 nap múlva megjelenik a játék de még semmi hír a PC-srõl. Se gépigény, se képek, se pletykák, se semmi.... vagy csak én akarok sokat?

Stefibaba
Na jöhet a lecseszés: Végigjátszottam a Driv3rt xD Hát bazz 2. küldetés után már csíttel kellett menjek olyan sz*r az egész :\ A Driver Parallel Lines viszont jó 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Magiszter
Mármint náluk otóber 30-án lesz konzolon? <#fejvakaras> Kicsit érdekes. pedig õk idõben elõrébb vannak mint az amcsik <#conf>

egyébként közben a japánok is kaptak egy megjelenési dátumot (még konzolost), ami október 30
Magiszter
Nah az újgazdag Pösti! Gyüssz te még az én kukorica fõdemre! <#boxer> <#nevetes1>