Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
az én gépem ilyen grafikat eszik reggelire,a 16magos procim és az ati 4870x16 vid karim hûtés nélkül elviszi ezt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Magiszter
Nekem csak Kender Magos procim van, és a VGA-m helyére egy PVC-t tettem mert az jobban hangzik. Menni fog ez a játék 3 Gigányi Rummal? Bár most csak sütõ van, de a szomszéd olcsón tud literest is hozni <#idiota>
Amúgy a kép alapján nagyon xar lesz a grafikája mert ha jobban megnézed, nem is ilyen a valóságban ez a város, és jobbról a második házban az ablakban lévõ embernek pixeles a feje. És az a hajó is aminek piros az alja... mintha bugos lenne, mert áll és mégis hullámzik mögötte a víz. Remélem az irányítása jó lesz <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

u.i.: Hú de péntek van <#ijedt>

nesztek, de ehhez már legalább 6 magos proci kell.. <#idiota>
Magiszter
Mindjart kuldok egy kepet itt az utcarol gta4 cimen es elvezkedjetek <#gonosz2><#idiota>

The Protector
Sajnos késnek a Fake képek mert szétbaszódott a windows.A FAKE képek holnap várhatókXDXDXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Synit HUN
Él még ez a GTA4 project? Vagy már másba kezdtetek itt? 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

SötétBarom
Nagy fíny, oszt eccercsak ASZTAPICSA!!4 És ez így vót kíremszépen.. Ezzel a két szememme láttam!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Gando
ezt a sok kémikust meg fizikust XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pepsi Twist
igen és a dikonvergens sublimáló könyvek a térhajtómû csavarlapátaiba akadtak és ezáltal dimenziót váltott a monoton korlátos konvergens egyenlet segítségével

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Magiszter
rohadt meleh volt a dobozokban, es meg a kozmikus sugarzas is konvergalodott az atomi strukturajukban. Csak ez lehet a magyarazat. : D

No de off kikapcs.

elitehun
Ja mert egy csomó könyv és egy PC játék csak úgy simán elszublimál 😄😄
Gando
szimplán elszublimáltak 😄 lehet túl meleg volt..

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mama2
"hogy aztán kiscica formájában álljanak össze egy Wales-i búzamezõn, miután gabonaköröket vágtak maguk körül." LOL😄!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Magiszter
Az hagyjám hogy elhagytam a GTA3-at ami eredeti volt, de még az Idõ Kereke könyvsorozatomnak a felét is. És egyszerûen nincs sehol egyik sem. Mintha eltûntek volna valami dimenzõ közti szakadékban, hogy aztán kiscica formájában álljanak össze egy Wales-i búzamezõn, miután gabonaköröket vágtak maguk körül. <#wow1>

Pepsi Twist
nekem is valami ilyesmi története van a GTA 3nak 😄 1 ideig meg volt játszottam vele meg minden aztán sehol sem találtam :S

Synit HUN
"Azzal a játékkal annyit játszottam hogy kifordultam az elsõ utcából és rátenyereltem az "Exitgameuninstall" gombra."
Dettó.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Magiszter
Azzal a játékkal annyit játszottam hogy kifordultam az elsõ utcából és rátenyereltem az "Exitgameuninstall" gombra. Bezzeg GTA3-al annó mennyit nyomtam. Csak sajna elhagytam valahol költözésnél a játékot <#rinya>

milk41
a driv3r amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan is ment
én már a demónál tudtam h nagy fos az egész

lol... Driv3r-t annyit sem érdemelt, hogy leszedjem... még akkor is GTA3aztam amikor kijött a Driv3r😄

Pepsi Twist
lol ma pakolásztam reggel és mit találtam 😄 2004 márciusi PC guru (nem biztos hogy márciusi csak az rémlik) és azt olvastam benne hogy veszélyben a GTA3 trónja jön a Driv3r 😄

Magiszter
Erre meg jön az az anekdota, hogy Filozófia vizsgán azt a feladatot kapták a diákok, hogy írják le "mi a bátorság". Egyetlen jeles dolgozat született, azé a srácé aki a nevén kívûl csak egy szót írt a papírra "Ez" és úgy adta be.
On totyik: Mi az hogy nincs lan? Ez mekkora hülyeség már... Bár szerintem hamar kitalálnak rá egy LAN-modot, elvégre a multi funkció adott. Bár sose nem lehet tudni se nem.<#nemtudom>

elitehun

Nem lesz lan mód, haverok csatlakozhatnak majd akár játszás közben is melléd bandázni, ha jól tudom, de...

PrisonMan
Online mellett lesz LAN mód is a játékban?
Jó lenne <#kacsint>

Bil Ur Sag
Bizony. De én személy szerint örülök ezeknek a változásoknak. Persze kinek a pap, kinek a papné. Nekem ez a fajta "irányvonal" jobban bejön. De igen a régi szép felülnézetes idõk 😄

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DJ Skyline
na igen, a felülnézetes GTA epizódokhoz képest a 3 egy hatalmas újítás volt. az elõzõ 3 (PC-s) részhez képest a GTA IV is egy hatalmas újítás, sok mindenben megváltozott a játék.

n3whous3
Ez kb olyan, mint az alábbi hír: (off igazából, de vicces is, meg hasonlatot akarok adni)

"Csupán az igen durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést vetette papírra egy brit diák az angol írásbeli érettségin és elégséges minõsítést kapott a munkájáért.
A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremrõl, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-bõl és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta Peter Buckroyd, a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelõ a The Times címû londoni lap szerint.
- A beadott fogalmazás tanúsága szerint a diák értékelhetõ mértékben rendelkezik azokkal az alapvetõ jártasságokkal, amelyeket vizsgálunk. Ilyen például az írásbeli kifejezési készség és a helyesírás - mondta Buckroyd. - A megoldásnak ugyan nincs köze a feladathoz, de kétségtelen, hogy a diáknak van némi nyelvtani tudása. Magasabb pontszámot is kaphatott volna, ha a mondat végén kiteszi a felkiáltó jelet. (MTI) "

Azt mondom, hogy ha a fenti érettségi, akkor az is elég, amit a repülõsuliban tanultál a játékban 😄DD

púúúúú

Bil Ur Sag
Bizony 😊 Szerintem akik most fanyalogtak azok a következõ epizódok?kiegek? után elégedetten fogják konstatálni hogy a GTA 4 egy szükséges állomása volt annak a GTA történelemnek mint anno a 3.

DJ Skyline
hát igazából a képzettséget a repülõ suli adta a kemény loopokkal meg szállj fel, menj egy kört és szállj le feladatokkal <#idiota>

Bil Ur Sag
Igen ebben is értettem hogy komolyabb. Valahogy jobban megvan az íze a dolognak hogy ott vagy a történet közepében.

n3whous3
Fú nem is a normál repülõkre gondoltam. NAGYON imádtam azt a harrier style gépet, de az is mekkora lol már, hogy képzettség nélkül elkötöttél egy anyahajról egy gépet meg lelõtted akik rád jöttek, stb...

púúúúú

DJ Skyline
na igen, a jetpack kicsit sok volt már, kis 0 gettó néger majd az 51-es környezetben fog jetpackokat lopdosni 😄 bár poénos volt az tény. a repülõ azért kellett SA-ba, bár azzal meg az utazási idõ nagyon lerövidült, hirtelen értezte az ember hogy ez az SA nem is olyan nagy. autóval más a tészta, pláne egy nem gyors szekérrel.

Pepsi Twist
csak ahhoz civil nem juthat hozzá 😄

Pepsi Twist
nagyobb érzetet ad 😄

Akkor jó az is 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
SA-hoz képest nem, de nagy a város, nagyon.

púúúúú

Pepsi Twist
nem tom sztem ja

Pedig a jetpack nem lenne egy rossz találmány xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
Akkor lehet meg kellene azokat várni <#idiota>

Hogy sajnálom, hogy nem az SA-hoz volt elõször szerencsém... omg

púúúúú

De azért egy hagyányit kibõvitetteb verzió mármint a terület is sokkal nagyobb lesz nem?

n3whous3
Szerintem meg azok az extrák, amik bekerültek (telefon,internet,tévé stb) jobb cuccok, mint az, hogy jetpack meg repülõ... Engem kifejezetten irritált pár olyan dolog az SA-ban, ami kilógott a képbõl.

púúúúú

Pepsi Twist
ez most olyan mint a GTA3 liberty city olyan újdonság most megcsinálnak még 2 részt PCre ezzel a motorral aztán a végére fasza lesz

n3whous3
Nem lesz lan mód, haverok csatlakozhatnak majd akár játszás közben is melléd bandázni, ha jól tudom, de...

púúúúú

Bil Ur Sag
Ahogy Pepsi is mondta még ki kell forrnia. Amúgy szerintem a legjobb rész. De ez mindig nézõpont kérdése.
Várd úgy mint egy játékot amit szeretsz, de ne képzelj mögé álmokat, és képzeteket. Ahogy mindegyik játéknak, ennek is megvannak a maga hibái. De a maga nemében ez egy nagyon szuper és tartalmas rész. Komplexitását ne keresd a San Andreas után, de itt a sztori bõven kárpótol érte. Jóval szerteágazóbb, "mélyebb", komolyabb a történet mint az eddigi részekben. Szal ne aggódj nem fogsz csalódni benne 😉

n3whous3
Nézzétek meg a találatokat

(gy.k. lecachelte google azokat a generált oldalakat, amik keresések eredménye, vagyis a gyakori keresések egy-egy oldalon így látszódnak néha. Eredmény: mennyi faszláma van Istenem...)

púúúúú

milk41
szivesen]/URL]

DJ Skyline
kell neked CoD? 😊
"The Very First Call Of Duty, Call Of Duty Is A Game Based On WWII, Like Battlefield... Very Nice Looking Models / Graphic... A Must In Your Game Archive ^^ "

Bil Ur Sag
Kicsit késve válaszolok rá 😊

Amúgy igen. Ez a hirtelen lángrakap majd robban dolog a múlté. Szerencsére.
Tegnap kérdezte valaki a rendõröket. Figyeljen! Eddig még nem volt rá példa a játékban, de ma egy 4-es kõrözésnél, a gyalogos járõr egy ideig szaladt utánam, majd miután kocsiba vágtam magam, õ is elkötött egy útmellett álló motort. (Hellfury-t) 😊

<#idiota>

rooney8
Nekem lécci küldd el a torrent file-t...köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

milk41
az egész linket én találtam ki,abban reménykedtem h a sok kaknaab itt fog sirni hogy miért nem megy a link😄