Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mert a SA multiban nagyon sokan csaltak mikor toltam.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
azon lehetlesz majd multizni törttel ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem ha meglátnak, le is tiltanak az egész multiról 😊
hülye kérdés volt,azt hittem hogy ha lehet xboxon törttel tolni akkor pc -n is ,de nem tom hogy boxon lehet .e törttel .....xD
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(Role Play)-re gondol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
milyen épületekbe lehet bemenni a küldik után ?
ez vicces ha kijátszom akkor kész ennyi lesz a játék? nem tudok utána mit csinálni? a SA-ba legalább lehet rendesen ökörködni 😄 bandaháborút csinálok meg repülõ meg katonák meg egyebek 😄
akkor ezekszerint az épületek csak ellesznek magukba, nem járhatóak be. csak dísznek lesznek ott, mint eddigi részekben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
attól lehet hogy jó
Pedig ezkéne bele :S
miket lehet csinálni akkor "karrier" végivivése után rendõrös küldiken kivül ?
ha végiviszem a játékot akkor még mit csinálhatok benne ?
bandázni lehet ?
vagy bankot rabolni ?
vagy kisboltot?
Miket lehet a játékban csinálni ?
inni,enni,ilyenek ?
hát mikor elõsszõr játszottam az NFS1el ott örjöngtem hogy "bazdmeg milyen kurva jó grafikája van" tök simának láttam meg minden 😄 ma meg mint a retek olyan az autó 😄 összesen 25 pixel daraból áll a kocsi 😄 a táj meg 50 XD
az az elõtiekkel nem toltam
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
*Vulkán: A star trekk-be 1 bolygó ahol (vicces de télleg) vulkániak laknak akik ilyen mentalista izék mint gyuri geller 😄