Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Nem tom... SAMP-al nem sokat játszottam (sõt alig 😄 annyi volt, hogy lan parti volt és akkor éjjszaka játszottam vele 😊 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Balumann
Lehetséges live-en tört szerver? :-) Remélem ha nem, akkor legalább LAN mód lesz benne.

ajaj xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ja de remélem nem lesznek hozzá csitek.
mert a SA multiban nagyon sokan csaltak mikor toltam.

milk41
összepakollak kisember😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

<#nyes><#ravasz1>

rooney8
Tört szervereken biztos lehet majd...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát, CoD-al lehet?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ÉN PC-RÕL beszélek!!!
azon lehetlesz majd multizni törttel ?

rooney8
há ja...de ha flashelve van akkor meg tök mind1...addig jáccok amíg le nem bukok<#vigyor2>

Pepsi Twist
a sims-3ba nem lehet lövöldözni meg zsaruk elõl menekülni én meg 1-2 ember jön velem baseball ütõvel meg boxerrel azt összeverjük milkát 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
utána meg soha többé azzal a géppel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rooney8
de csak ha megtalálnak akkor bannolnak... addig vígan élvezed a multit 😄

xd

bertino
hogyne lehetne.

szerintem ha meglátnak, le is tiltanak az egész multiról 😊

xD
hülye kérdés volt,azt hittem hogy ha lehet xboxon törttel tolni akkor pc -n is ,de nem tom hogy boxon lehet .e törttel .....xD

poppe
de, sims 3 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Pepsi Twist
és ilyen real élet nem lesz? tehát dolgozni kell kocsit venni házat bla bla bla... lenne mondjuk 50 férõhelyes szeró 😄 aztán nyomathatod... persze 50en lehet rá reggelni és akkor mondjuk az SG-nek lenne saját szervere és ott nyomathatnánk 😄

(Role Play)-re gondol

Pepsi Twist
azért én elõsszõr kijátszom törtbe aztán megveszem és nyomatom multiba 😄 engem csak az fogott meg a mutliba hogy van ilyen rendõrösdi... meg bujkálós meg ilyenek 😄

milk41
miva?😄

bertino
hû, ez aztán télleg spoiler <#banplz>

bertino
nem.

??

egy kis off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet multizni törttel

DöflingR
Nyugalom! Rengeteg épületbe be lehet menni! Multiplayernek van egy olyan módja amiben a rendõrnek el kell kapni a bûnözõket (Cops'n Crooks) Mindíg azzal szivatjuk egymást,hogy elbujunk a Wc-ben,metróban stb 😊

DöflingR
Igazábol a GTAIV a 9. rész<#smile> De ha elkezdetek játszani vele, szerintem nem fognak ezek a tamagotsi jellegû dolgok hiányozni, max a 100% után 😄

ja télleg,
milyen épületekbe lehet bemenni a küldik után ?

Pepsi Twist
lol!

ez vicces ha kijátszom akkor kész ennyi lesz a játék? nem tudok utána mit csinálni? a SA-ba legalább lehet rendesen ökörködni 😄 bandaháborút csinálok meg repülõ meg katonák meg egyebek 😄

Prince23
De már ez lesz az ötödik része (san andreas 4.), és nem igaz, h nem tudnak bele tenni egy bankrablás vagy szabadabb küldetéseket.
akkor ezekszerint az épületek csak ellesznek magukba, nem járhatóak be. csak dísznek lesznek ott, mint eddigi részekben

DöflingR
Ja még ezt leakartam írni (storyval kapcsolatos, spoiler!)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De viszont lesz egy oltári jó bankrablós küldetés ami az egész játék alatt a legjobban tetszett nekem 😊

akkor ez nem fog nekem bejönni :S
attól lehet hogy jó

áhh :S
Pedig ezkéne bele :S
miket lehet csinálni akkor "karrier" végivivése után rendõrös küldiken kivül ?

Prince23
Ez elég baj... ennyire nincs még szabadsága a gta-nak?!

DöflingR
Ha a fõ küldetéseket végigvitted akkor még elég sok dolgod van hogy meglegyen a 100% rendõrös küldik vannak, de viszont bandázni, bankot rabolni és kisbolt lehetõség nincs

és rendõrös kis küldetéseket lehet vállalni ?
ha végiviszem a játékot akkor még mit csinálhatok benne ?
bandázni lehet ?
vagy bankot rabolni ?
vagy kisboltot?

DöflingR
Semmi ilyen tamagotsi..

bertino
ez jo kérdés, én még sosem toltam vele.

akkor ON:
Miket lehet a játékban csinálni ?
inni,enni,ilyenek ?

ja xD

Pepsi Twist
aha...

hát mikor elõsszõr játszottam az NFS1el ott örjöngtem hogy "bazdmeg milyen kurva jó grafikája van" tök simának láttam meg minden 😄 ma meg mint a retek olyan az autó 😄 összesen 25 pixel daraból áll a kocsi 😄 a táj meg 50 XD

bertino
ok, akkor most menjetek az nfs topikokba. thx, bye.

az a baj hogy most már a grafikájuk miatt nem tetszene :S

Pepsi Twist
elmondom melyik NFS a legjobb (ill legjobbak) NFS 1, NFS2, Porsche 2000, HotPursuit 2, UG 2 a többi 1 kalap szar....,..............

DöflingR
Így van..<#smile>

XD lehet lehet 😄

Pepsi Twist
hát akkor azért jó a most wanted meg a carbon neked 😄

Most wanted meg carbon sztem jó volt.
az az elõtiekkel nem toltam

milk41
persze,mivel mindegyik pc-s tudja h az nfs egy nagy szar,csk a 12éves hunkonzolospista fogja megvenni

az új NFS is november 21-én fog megjelenni, PC-n biztos kevesebb fogy majd..
Pepsi Twist
faterom star trekk fan már volt a Vulkánon* is 😄 (amerikába van 1 város amit Vulkánnak hívnak ott gyülekeznek a star trekk fanok)

*Vulkán: A star trekk-be 1 bolygó ahol (vicces de télleg) vulkániak laknak akik ilyen mentalista izék mint gyuri geller 😄