Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
legjobb a "The boss" meg az "Is the bitch ready?" jelenet _DSASAD😄SA lek*rvázik egy autót, beszarok D😄D de a dumák is jók a küldetések alatt, helikopteres, motorcsónakos túra, meg a verseny mikor Brucie is bent ül 😄d

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bil Ur Sag
Ezen a faszin én beszarok ahányszor csak hallom, látom 😄
nem vicc

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Grove4
EZ egy ÁLLAT BAZDMEG😄DDDDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bil Ur Sag
Most próbáltam utánakeresni és tényleg nincsen. Pedig szerintem bõven felfért volna pár a youtube-ra.

DJ Skyline
Grove4
Brucie-ról nagy kár,hogy nem találok videót,megadná a hangulatot!

Kandurex
Vlad valóban a legjobb rádió!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bil Ur Sag
Egyik kedvenc adóm! 😊 Hatalmas dalok vannak benne. És iszonyatosan illik a hangulathoz. A másik az L.C.H.C (hazai pálya 😊 ). Itt az egyetlen szívfájdalamam az volt hogy kevés az elõadó nagyon. Olyan igazi NYHC csapatok nyugidtan helyet kaphattak volna még mint a Madball, Biohazard, Crown Of Thornz, Merauder, Leeway, The Bulldoze, 😊) Hatalmas hangulat ezekkel az igazi utcazenékkel a sikátorokban száguldozni. Szerencsére egy örök favoritom ( Sick Of It All - Injustice System) helyt kapott a rádióállomáson.

Grove4
És a RADIO VLADIVOSTOK,VLADIVOSTOK FM,az is zseniális,no comment<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DJ Skyline
ja, elolvastam még1x és azt írja hogy nem biztosak benne hogy még prosti.

mind1, itt van akit érdekel, lehet próbálkozni azért 😊

Bil Ur Sag
Bizony!!! Ezerszer nagyobb késztetést éreztem pl abban hogy udvaroljak benne, mint az SA-ban 😊) Egy plussz feladat ami nem is könnyû. Minden csajnak megvan a maga igénye, elvárása amiknek nem is olyan könnyû megfelelni.

SPOILER!!!!

Igen Brucie háááát... No comment. Aki a hangot adta alá az akkor munkát végzett hogy az nem igaz. Szerintem legalább akkora õrült lehet mint a megkreált karakter 😊 Már csak az õ hangja, kiállásai miatt is érdemes angol-al nekifutni. Parádés.
Amúgy egyetértek. Parádés játék. Aki a régi GTA-kat keresi benne az hamar csalódhat. De ez egy új idõszámítás kezdete, erõsen érzõdik, és ha valaki így áll a dolgok elé annak kánaán lessz a játék 😊

Grove4
A leg állatabb NPC a GTA 4 ben az Brucie,az a csávó valami hihetetlen,szúrnék be videót róla,de nincs fent youtube-on,de azon be fogtok szarni!!!

Grove4
Ezt én is olvastam,de sztem senki sem találkozott vele "személyesen",ne linkeld,tudom,hogy melyik!

Grove4
Van autó szállítás,Brucie adja,meg van egy olyan is,hogy 30 verdát kell elkötni(SMS-ben jön hogy melyiket) és egy garázsba kell szállítani!

DJ Skyline
nekem sehogy, valahol olvastam hogy a rendõrautóban rákell keresni egy Lola nevû csajra, és az kiadja majd. majd mindjárt belinkelem az oldalt ahol olvastam, pill

Grove4
A nyalókás ribit úgy tudom,hogy nem lehet megtalálni(személyesen találkozni vele) a játékban,neked hogy sikerült?

DJ Skyline
ja, barátnõd is több féle képpen lesz ugye.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arcodba rakja a küldetés, vagy társkeresõ 😄 van az ügyvéd csaj, lawchic vagy ki, õ vele pl nem jött össze, mert rögtön toszni akartam <#idiota> meg az is tetszik hogy küldetések alatt is állandóan baszogatnak a barátnõk, haverok, tehát nem az van hogy küldetés, akkor minden lezárul, sehova nem mehetek be, senki nem hív, stb. ha akarok akkor beülök menetközben a netkávézóba 😄 ja meg ugye nincs már autó szállítás a kikötõbe, legalábbis nem találtam ilyet még. hanem ugye Bruszi adja az akutális autókat emailben, hogy mit kéne ellopni. annira kilett találva ez a játék, legyen már November vége 😄

Bil Ur Sag
Valóban így van. De ezt betudtam annak hogy, mint új szereplõt a sorozatban a Rockstaros fiúk megismertették velünk Niko-t. Hiszen nem elképzelhetetlen hogy jó pár részen keresztül vele fogunk együtt huligánkodni 😊

Magiszter
Ünneprontó!!! <#rinya>

Akkor jó lenne átállítani "a zórát"! <#nezze>

Bil Ur Sag
Igen nagyon sok fasza dolog van benne. Azok szerintem akik szidták korábban, szerintem a fele lehetõségeket nem próbálták ki, fedezték fel. A korábbi részekkel ellenben a gép nem teszi eléd-elénk, a feladatokat hanem egy kis utánajárással fel lehet õket fedezni meg lehet õket találni.

Spoiler!

Net, rendõrségi adatbázis...stb alapján. Iszonyú sok feladat van.

elitehun
Az nagyon állat elõször megkeresem lolát aztán a Top 10 Bûnözõket nyírom ki 😊
DJ Skyline
hát vannak küldetések amikhez
csak azért kell a rendõrautó, hogy az adatbázis segítségével megtaláld a figurát akit kikell nyírni

bár én még mindíg azt mondom hogy a játék eleje kicsit lapos, de aztán érdekesebbé válnak a dolgok 😊

Máté94
94 Pontosabban.😊
Magiszter
Ezek szerint rengetek marhaságot (jó értelemben) tettek a játékba.... állati. Már csak 91 nap!!!! Hú, de messze van (ide bordó). <#nyes>

Bil Ur Sag
Igen ez egy istenszuper dolog benne 😊 Én mostanában csak ezzel szórakozok 😊

SPOILER!!!!!!!!!!!!

A 10 legkörözötteb bûnõzõ pedig hatalmas ötlet szerintem 😊 Fõleg hogy likvidálni is lehet õket.

Bil Ur Sag
szabálytalanul sorry

DJ Skyline
az a rendõrautó is milyen jó már 😊
2 féle sziréna, a rendõr duda, meg leesõ fényhíd, akkor is máshogy szirénázik, nagyon jól melgett csinálva. nem beszélve arról hogy bármikor beletúrhatok az adatbázisba, aztán azt likvidálok akit akarok 😄 elvben a nyalókázós ribit (aki több artworkon is rajta van) is így lehet megtalálni, Lolának hívják

Bil Ur Sag
Annyit azért adtak alá ha nem szabályosan közlekedsz a rendõrautók rádszirénáznak, a fakabátok káromkodnak egy sort stb... 😊

Magiszter
Szerintem meg ja. Bár a saját képernyõn látni lehet másképen fest, ez majd kiderül, de valóban csinosra csinálták. Meg a fény-árnyék effektek is jól veszik ki magukat. Mondjuk azt észrevettem hogy az autó fényszórói nem "keltenek" árnyékot. IGaz kicsit izzadna a GPU ahogy számolja az utolsó kólásdoz folyamatosan változó árnyékait, de pc-re be lehetne tenni egy ilyen funkciót is, elvégre vannak brutális GPU-val ellátott kártyák. Ami még egész jó lett az a karakterek mozgsa, jó ötlet volt beletenni az Euphoriát. Képzeljétek ha DMM is lenne benne... paff... durva lenne (fõleg a gépigény).

Bil Ur Sag
Az egyébként. Én fullHD tv-n játszok vele, és ez a kép valóban kicsit eltúlzott. De hát ez nekik is érdekük. Az üveg valóban így törik, bár ilyen pozicióból látni nem igazán lessz rá alkalom hiszen, az átvezetõkön kívûl nem nagyon fogjuk kedvenc fõhõsünket szemtõl szemben méregetni. Ha pedig a pc-re így feltudják húzni a graf-ot, akkor emelem kalapom. Ez is csak azt bizonyítja hogy a Rockstar egy komoly és profi gárda, akiknél még számítanak a felhasználók elvárásai. Szurkolok hogy így legyen.

Bil Ur Sag
egyetértek. Szerintem is 😉

arty
mindig is lehetett

és az összes Games For Windows logos játék tökéletesen támogatja, a régebbiek meg sima gamepadként kezelik

Forza.

DJ Skyline
Máté94
3-at félreütöttem😄
miért? hivatalosan még mindig 21-én jön
red bull
"Az Xbox 360-as kontrollerek kompatibilisek lesznek a PC-s verzióval. " Tehát lehet majd pc re csatlakoztatni az xbox360 nak a joystick-ját? 😮

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Máté94
Hozzálehetne adni 2 napot az órához😊
DJ Skyline
ja, tök mást mutatott mint ami eredetileg volt. Hydra kereke kint, autón új felnik helyett a régi, stb :| játék egyik gyenge pontja

SA-ban nagyon szar volt
DJ Skyline
a visszajátszás editor nem hangzik rosszul, de remélem nem lesz olyan bugos mint az elõzõ epizódokban a replay

Szasza20

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

DJ Skyline
Oceans videóban is csak nézi a napot ahogy tükrözõdik a vizen, meg lövi a vizet, kb ennyi 😄

tobias88
eddig nem láttam milyen szép grafikája van, de a 2.-on most igen
akyyy
megnéztem az elsõ videót, de csak cikázik összevissza, semmi értelmbe, 😞(((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
kezdõdnek a hülyeségek a GTA IV-ben is, mint anno SA-ban, Yeti, szellem, UFO, láncfûrészes gyilkos, stb.
Grand Theft Auto IV - Myths - EPISODE 1 : The Ghost
Grand Theft Auto IV - Myths - EPISODE 2 : RATMAN
Grand Theft Auto IV Myths - Episode 3 - The Oceans

és még egy csomó szart lehetne linkelni, mazsolázzatok a többi videók között amik a kis listában vannak jobbra

Ez is nagyon jó játék!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem csak emlegette, hanem konkrétan írta, hogy készül 😉 (#10519)
Snexi
Bully PC-re!

valaki tegnap emlegette hogy jó lenne ha lenne pc-re

DöflingR
Nekem azért bejönnek a robbanás efektek 😊