Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
hátpersze 😊

Forza.

😊 ja itt normálisabbak a fazonok meg gyorsabban is vállaszolnak😄
bertino
vagy csak mert a konzolost szimplán leszarja mindenki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

red bull
szerintem azért itt kérdezi mert itt sokkal normálisabbak vannak mint a konzolos topickba 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Felhívod Romant és ott a Service -re mész. és kiküld egy kocsit eléd. És ingyenes ha jól tudom!

szabod
Mivel pc-re még nem jelent meg, fogalmunk sincs melyik számot kell hívni. Itt kérdezd meg!

Mente et Malleo

Sziasztok!Nem tudtok egy telefon számot amivel taxit lehet hívni?Elég fárasztó mindíg keresgélni😄 na jó azért kocsikázni is szoktam de küldinél a taxit szeretem(X360on nyomom)
Bil Ur Sag
Amúgy tényleg nagyon szépek a pc-s képek!! Le a kalappal a Rockstar elõtt. Legalább náluk még számítanak a rajongók. Igy tovább aj övõben is nekik.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Igen! Pont az ilyen dolgokban figyeltem meg hogy hihetetlenül erõs a progi. Nem csak "mintha" ott lennél, hanem teljesen át tudod élni ezeket a pillanatokat.

SPOILER!!!

Egy küldiben felmentem egy magaslati pontra, mesterlövészpuskával a kezemben. Szimplán azért csesztem el a küldetést mert képtelen voltam nem a horizonton lenyugvó gyönyörûen megrajzolt napra figyelni. Szinte beleborzongtam amikor láttam ahogy szépen lassan estébe vált a nappal.

<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
nekem az jött be mikor leszálltam a szabadság szobor mellett lévõ füves területre helikopterrel és az felkavarta a leveleket. nagyon szép

Bil Ur Sag
Ennek is istenszuper a grafikája. Ez a youtube-s, gametrailers.com-os videók nem igazán érzékeltetik ezt. Élõben látva félelmetes. Olyan grafikai megoldások vannak benne ami példaértékû. szvsz az idõjárási effektek, a levegõ mint közeg megvalósítása ilyen még nem volt 😉 Persze nézõpont kérdése. És mi az ami miatt ezek nagyon jók? Mindenhol láthattunk már gyönyörû idõjárási effekteket stb... , de a legtöbb helyen teljesen plasztik benyomást keltettek. Itt ezt nagyon eltalálták. ( szinte érzed az esõs délután illatát). Nálam graf-ra a Gears Of War - Assassin's Creed - Army Of Two hármas a nyerõ, de a GTA 4-nél és rentgetegszer kaptam fel a fejemet nagyon szép és egyedi megoldásokon.

offkorz
mi afasznak pc gameplay?😄
ugyanaz az egész,pár képet kaptunk hogy láthassuk hogy sokkal szebb élesebb tisztább a grafika.ennyi bõven elég,mitakartok még bazmeg?ha kapunk pc gameplayt,az sem lesz más mint a konzolos.annyira hülye emberek vannak itt.eszméletvesztés ez már:I

Istencsászár
99%ban ugyan az mind a kettõ, nem teljesen tök mindegy?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pepsi Twist
talán neki PC gameplay kell?

<#lama>
<#kocsog>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Istencsászár
Millió gémpléj videó van a videó portálokon, szinte végig nézheted a gémet... mi kell még?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gameplay-t hivatalosan soha sem adott ki a Rockstar, a GC-n meg gondolom tilos volt kamerázni
Snexi
azt hittem a gc-n legalább több infó kijön mint pár kép,pl gameplay

Magiszter
No igen. DMC4 az megint csak egy etalon hogyan kell játékot optimalizálni. És tényleg nincsenek ûber textúrák a játékban, de a látótáv is jól izzasztja a grafikus procikat. ÉS ha tényleg növelnek a textúrákon meg a látótávon... ki tudja mi lesz belõle. Bár ha HL2 höz hasonlóan lehet skálázni akkor megtapsolom õket <#taps> és leborulok elõttük <#worship>

DJ RX7
szerintme maxon elfog, persze szûrés nélkül. nincs ennek olyan nagy crysis grafikája.

:3

The Protector
REmélem nekem azért maxon elszaladgál.Ha a dmc4 maxon megy.nem egy kaptafa tudom de az a játék zseniálisan néz ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

red bull
most nézegetem egyébként hogy novemberbe megint meg fog jelenni egy csomó játék pl nfs,cod5,GTAIV, amik a legjobbak között lesznek, legalább is nekem. Jah és a filmeket már megse említem. Tavaly is kaptunk november táján (asszem) egy csomó új gémet. megint jó novemberünk lesz, de a GTAIV az befogja tenni a kaput. 😛 már alig várom.
ON

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

tdu Toyota
micsoda?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

ChuckyHUN
aszt már beszophatnád papa

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tdu Toyota
uhh bocsi meg is van sorry

tdu Toyota
van benne ami nem bug példáúl amikor a levegõbe vannak kocsik az cheatel jön elõ aszt már én is tapasztaltam xboxon az nem bug :amúgy ott lehet is látni jobb oldalt hogy van egy telefon és ott kéri 😄

elitehun
KERESÕ
tdu Toyota
linkelje már be valaki nekem a gta 4 konzol topikját lécci nem találom köszi elõre is

DJ Skyline
leginkább a járékról az elmúlt napokban <#smile>

ProGabe
ha láttad a képeket és azt a pár sort hírt (kicsit szebb lesz, 16+ játékos multiban, replay, szerkesztési lehetõségekkel), akkor semmi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
SPAM, FLAME mikor melyik😄
jaja xDDD

semmi.ezek elbeszélgetnek a semmirõlllll is 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

semmi kül.

ChuckyHUN
Grand Theft Auto IV
(883 új üzenet)

valami ujdonság????

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Bil Ur Sag
Akkor jól vettem észre hogy a gatyámat is fegyverekre költöttem 😊

Grove4
én sosem hagytam magam,de gondolom elveszik,igen igen borsos mindennek az ára,költöttem is rá jó sokat,de van olyan csávó,akinél feleannyiért lehet venni,egy autó csomagtartójából!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bil Ur Sag
Igen elvesznek a fegyverek. És ahol elkaptak az adott városrész rendõrsége elé rak ki a játék.

Gando
és akkor ha bevisznek mert hagyom magam akkor gondolom elveszik a fegyvereimet és a rendõrségen ébredek?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Bil Ur Sag
Ami még fasza, bár nem emlékszem a korábbi részek "fegyverárai"-ra. De itt bizony eléggé húzosak a fegyverek. Pl. egy gránát 1000 dolcsi 😊 A lényeg hogy ha veszik minden egy egy rendõri elkapás következtében, hát lehet kiadni pénzt mire újra felszereljük magunkat kedvenc fegyverarzenálunkal.

Bil Ur Sag
Van egy rövid idõintervallum amikor megadja a gép az esélyt az elmenekülésre. Ezt gyorsan kell lereagálni. Mikor sötétedik a gép az már azt jelenti hogy megadtad magad. És go rendõrség. Ha kitessékelnek az autóbol stb, van 1-2 másodperced hogy kereket oldj.

Gando
amúgy ha elkapnak a zsaruk ergó megadtad magad nekik akkor fekete fehér lessz a kép és újra lerak vagy bevisznek a rendõrségre?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Bil Ur Sag
Eléggé ritkák. De mittom én 4-5 óra folyamat játék után azért visszaköszön néha egy-egy ismerõs arc 😊 De amúgy valóban nagyon sok karakter van. Fel sem tûnik igazán hogy hoppá találkoztam már vele... Ami érdekes hogy az autóvezetõ sofõrök hamarabb ismétlõdnek mint az utcán tébláboló egyének.

Bil Ur Sag
Szerencsére ilyenekkel nem találkoztam. Pedig eléggé sokat tartózkodtam a levegõben.

Bil Ur Sag
A rendõrök üldözés közben is törekednek a kerekekre illetve az auto "hátsó" részére.

Bil Ur Sag
Szintén klassz dolog ha a benzintartájra lõssz, pár lövés és csókolom a verdának de ha szembõl lövöldözöl, vagy az ajtókat puffantod kell egy jópár lövés mire lángot fog 😊

Grove4
"remember wear helmet"😄XDEgyébként a gumidurranás(nem olyan) is rohadt jól meg van oldva a játékban,meg az,hogy ha sokat ütközöl félrehúz a kormány meg ilyesmi...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

azért még megkérdezte a konzolosban is.. <#idiota>
mama2: nézz be a konzolosba
arty
75-ös IQ

ez sem a te játékod lesz ...

Forza.

Máté94
Már látom,hogy õ is egy krizoli féle alak😄