Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Mente et Malleo
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
SPOILER!!!
Egy küldiben felmentem egy magaslati pontra, mesterlövészpuskával a kezemben. Szimplán azért csesztem el a küldetést mert képtelen voltam nem a horizonton lenyugvó gyönyörûen megrajzolt napra figyelni. Szinte beleborzongtam amikor láttam ahogy szépen lassan estébe vált a nappal.
ugyanaz az egész,pár képet kaptunk hogy láthassuk hogy sokkal szebb élesebb tisztább a grafika.ennyi bõven elég,mitakartok még bazmeg?ha kapunk pc gameplayt,az sem lesz más mint a konzolos.annyira hülye emberek vannak itt.eszméletvesztés ez már:I
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ON
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(883 új üzenet)
valami ujdonság????
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mama2: nézz be a konzolosba