Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
íéjjel kapcsolatban a gond nem ott van, hogy futószalagon gyártják a sok szemetet, hanem ott, hogy erre van igény! ha nem vennék, nem csinálnák. gondolom ezért jönnek most a nagy nyilatkozatok a vezetõik felõl, miszerint a minõséget helyezik elõtérbe: csökkentek az eladások, mert a sok amcsi seggfej rájött, hogy ugyan azt veszi évrõl évre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Forza.
olyan megható ez,egy lánytól ilyet<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha felvásárlás nem is, de valami biztos lesz belõle (sajnos..)
amúgy attól, hogy a Rockstar nem csinálna robotost, egy EA stúdió simán csinálhatna, mivel a játék jogai az EA kezében lennének - volt már hasonlóra példa
én nem aggódom igazán
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Egyébként tudja valaki, h itthon mennyi fogy egy-egy világsikerbõl? CoD v Crysis kaliberû játékokra gondolok elsõsorban...vagy ha már GTA tápig, akkor GTA...?
Az a legnagyobb baj, hogy nem tudják/akarják felismerni, hogy szar amit csinálnak.
Én a minõség miatt aggódom. EA már bizonyított. Amihez hozzányúl, az megy, míg a név viszi, aztán befuccsol, a minõség miatt. Persze konzolra a szart is el lehet adni, mert annyian vannak, mint az oroszok, de azért az eladási mutatók erre vallanak.
Pc-s pedig csak a nagy neveket veszi, (többségében) de azt is csak akkor, ha sikerült darab. Ha nem egy etvas, inkább tölt-töröl, bosszankodik, és hálát ad, hogy nem tejelt. (na jó, ha nem nagy a név, a sikerültebb daraboknak akkor sincs félnivalójuk. Példa erre a Witcher. Tulajdonképp nulla támogatással elérte azt az eladási példányszámot, amit az agyonreklámozott EA-s Crysis... Hiába no, amihez EA hozzáér... Pedig még fél év meló, kevesebb dx10-es parasztvakítás, és durranhatott volna. Nagyot. Most csak kipukkadt....;- ()
http://www.freetvmaci.info/
Ha EA megveszi a jogokat, esetleg amblock az egészet, max 2 év, és az eladásaik drasztikusan csökkenni fognak, mint annyi nagy címnél már láttuk. Így járt a MoH sorozat, az NFS is és sorolhatnám. Nembaj, kapunk évente egy szar bio-t, egy GTA-t, ami szart sem ér, az eladások csökkennek, a nagy nevek elenyésznek, viszont az EA részvényesek kaszálnak egy nagyot, aztán, ha elfogyott a bekebeleznivaló, minden címet tönkretettek, akkor sírnak majd a warez miatt, és hogy milyen igazságtalan a világ.
A Pc-játékoknak pedig tényleg leáldoz.
Kéne venni pár EA részvényt, legalább valami jó is kisüljön a dologból!
http://www.freetvmaci.info/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ilyen szépet még lánytól életembe nem halottam😄
Drugs + Sex + Whiskey = NiceGame
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)