Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I"gen, a konzolos verzió kibõvített változata, Games for Windows Live rendszeren keresztül."
Games for Windows Live ez elérhetö nalunk egyaltalan???
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
thx közbe megtaláltam!😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amúgy "búvárkodni" nem lehet?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
akkor meg sem vdheszm
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
csak megkérdeztem.
mivel nem egy atom gépem van .
akkor szivathatnál ha ezt irnám :
"sztetek elmegy ezen a gépen:
geforc 99999999000GT
5000GB RAM
96666666GHZ quad-os proci.
úgyhogy tudod mikor lámázzál....
Prince of Máté: Akkor mehetsz is át... pápá
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy multkor azt álmodtam, hogy GTA 4-et játszok pc-n 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
szerintem hogy még highon is
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem rosz nem rossz xdxd
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
M$ váltig állítja, hogy még idén lesz DLC. pletykák szerint +15 óra játékidõ (magyarul maximum 7 😊. remélem lesz majd PC-n is. ha már ennyit várunk <#rolleyes>#rolleyes>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#szeret>#szeret>kata<#szeret>#szeret>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB