Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomo05
Hali! Jövõ héten megveszem havertõl a gta iv-ét és az lenne a kérdésem hogy csak social klub-ra regelt fel akkor nekem fog mûködni a multi mert azt mondta xlive-ra nem regelt?
Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Én meg tudom, hogy érted.

Egyébként egyre több helyrõl halon én is hogy egyik napról a másikra nem akar elindulni a GTA IV. Fõleg Steames verziók de volt ami DVDs volt.
fery02
Értem én. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Annyiban baj, hogy ha lenne, vagy lett volna hibám okosabb lennék, és talán jobban tudnék neki talán segíteni vagy vele együtt hisztizni, hogy miért szarakszik ez a game.
fery02
Az neked baj, hogy nincs olyan hibád? :D

IE 9-nek annyi köze van hozzá, hogy felülír egy két filet ami miatt nem hajlandó elindulni a játék. Esetleg még megnézheted, hogy nem-e a tûzfal blokkolja az indulást. Steames? Mert ha nem próbáltad a NoDVD elindítani?.
Illetve meg kéne próbálni a legfrissebb Marketplacet (Game for Windows) klienst feltenni.
GFW

Az a baj, hogy nekem nincs ilyen hibám (vagyis ami volt ilyen azt amit korában leírtam azzal megjavult.).
masterthief
Nos ehhez annyit tudok hozzáfûzni hogy 2 gépemen is XP van.1. Laptop, azon régi ATI driver van (XP-hez tényleg nincs friss driver, Mobility vga-hoz) de tökéletesen fut szaggatás nélkül. 2. Asztali Pc, azon 10.4-es driver van (az újabbak kb fél óra után bemondták az unalmast, és ez maradt ami jól mûködik) és azon is jól teljesít a GTA IV. Igaz valamivel gyengébb a konfigja mint a laptopnak, de még így is élvezhetõ. Sztem érdemes lenne azt a tápot megnézetni hátha probléma van vele. Azért nem árt a vinyót is szemügyre venni. Ámbár ahány féle konfig, annyi féle mûködésbeni zavar léphet fel a játék igénybe vétele során. No meg ahogy írta, hogy kattog a vga mûködés közben, az tápgyanús kissé. Na de erre vannak a szakemberek akik át tudják alaposan nézni.

A szaggtásról annyit hogy szerintem érdemes lenne megnézni hogy a vga, alaplap és minden egyéb aminek kell driver a legfrissebb van-e fenn legyen az hang driver vagy hálózati driver mindenbõl a hivatalos oldalakról a legfrissebb drivereket illetve egy WIN7 beszerzését, mert azért akárki akármit mond egy win7-en sokkal jobban megy a játék mint XP-n plusz win7-hez sokkal újabb driverek lehetnek. Legalább egy próbát megér mert akármilyen hülyén is hangzik nekem pár éve a Stalker Shoc a webkamera drivere miatt ment szarul, mert összeakadt a hang driverrel és valamiért az egész játékot elb@szta.

És az osztálytársamnak is én raktam fel ugyanazt a verziót és neki nem szaggat (ugyan az a proci, nvdia geforce gt 220 1 gb, 2gb ddr 3 ram alaplapot nem tudom).
Nagyon hasonló a sztori nálam is, a winchesteren és tápon kívül minden cserélve lett, 2gb ddr3-as 1333Mhz ramra, gigabyte GeForce 210 1gb GDDR2 videókártyára Intel E5700 3Ghz procira. Eredeti a játék és így is nekem is minden low-on és 1-en van, mégis kanyarodásnál, meg üldözéseknél szaggat mint állat, de én is végig fogom kínlódni.

Akkor érdemesebb megvennem a játékot eredetibe, mint egy új tápot? És a nagyon kicsi gépigényû the sims 3 is szaggat 600x800 felbontáson (igaz, az is torrent)
lolSL
tört szar jóhogy nem viselkedik ahogy tervezték

Van egy Nvidia Geforce gt240 1gb videokártyám, egy amd atlon 2 x2 250 3ghz proci és 4 gb ram. Elméletileg mennie kellene a gta 4 nek rajta, de a legrosszabb grafikán is szagat. Nagyon érdekelne hogy miért?

Pontosan ugyan úgy szagat mint a régi ati 256 mb videókártyán, 2 gb ramon 2ghz proceszoron.
Minden átlet cserélve a gépben, kivéve a wincseszter és a táp. Emiatt hiszem azt hogy valamelyik okozza a szaggatást, és szerintem a táp. És még azt is hozzá tenném, hogy a régi és az új videókártyám miközben játszok kattog. Osztálytársam gépében Nvdidia geforce gt 220 van és az nem, és hiába gyengébb a vidókártya és 4 gb helyet csak 2gb ram van a gépében és ugyanolyan proceszor, neki nem szaggat. A játék torrentes, 1.7 patch van rajta, és még az sem lehet hogy túl meleg a gép, mert 5 óra gta 4 után (szaggatva is de azért végigviszem) a proci/videókártya csak kb. 40 C
Igen, eredeti.

Már letöröltem, újraraktam, újra megpróbáltam a patch-t, és ugyan úgy rossz. IE-nek mi köze van a játékhoz? Egyébként 8-as van fent. Jogtiszta Win7 Ultimate-t használok.

Kipróbáltam a kompatibilitási üzemmódokat(xp sp3,vista sp1,2) is, de úgy sem sikerült mûködésre bírni. :/

Gondolom eredeti.

A legújabb patch leszedi a régi social clubot és ezt )eszi fel, ezzel nincs is semmi probléma, az viszont, hogy utána nem indul már másnál is láttam. Próbáld letörölni (persze elõtte revokolni a serialt.), majd újratelepíteni. IE9 Beta/RC ne legyen fent csak a IE8 (win 7ben ne legyen letiltva. és ne legyen kapcsolat nélküli üzemmódban). Valamint a legújabb javítások (Spkröl nem is beszélve de gondolom tudod XP sp3 vista sp1).

Illetve lehet, hogy megoldás, ha kompatibilitási üzemmódban futtatod a játékot.
Üdv!

A napokban megvettem a sima GTA4-et. Felraktam az 1.7-es patch-t, de telepítés közben letörli a social club-ot, amit meg sem tudok akadályozni. Mikor íg indítanám a játékot bejön egy social club-os ablak(katt a képért) és bármire klikkelek felpörög a lemez, tölt a gép, de végül semmi sem történik. Hiába rakom fel újra a social club-ot ott belépek és rámegyek, hogy play erre bejön ugyan ez az ablak. Itt is belépek, de hiába kattintok a play-ra, bármelyikre semmi nem történik.

Valaki tudna nekem segíteni?

exact6
Köszi a segítséget, közbe sikerült már megoldanom :) Elõször asi fájlok nélkül kell indítani, utána lehet csak berakni õket, és máris jó lesz.

fery02
Elég a legutolsót.

Atikah
Ha patchelem a játékot, felkell raknom összes patchet (legrégebbitõl a legújabbig)
vagy csak elég a legutolsót?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

masterthief
Nem a megfelelõ Asiloadert raktad fel! A hibaüzenet pedig az, hogy az Asiloader nem támogatja csak az 1.1.1.0 EFLC patchet. Szedd le a legújabbat, ami jó az 1.1.2.0 -hoz.

exact6
Sziasztok! Nem tud valaki véletlen valami megoldást arra, hogy miért nem mûködik az ASI Loader (dsound.dll)? Az EFLC 1.1.2.0 van fent, és amikor indítanám, ezt írja ki mindig: Unsupported exe, only 1.1.1.0 is supported.
Pedig mûködnie kéne ezzel a patch-el is, mert látom hogy multiban is csomóan pl. trainerrel tolják, amihez ez kell. :/

masterthief
Lehet! Még nem próbáltam ki én sem. Holnap felrakom és leírom róla a véleményem. Majd kiderül mit produkál.

jana4
Helló
Nem tudtok adni valamilyen GXT editort amivel tudom szerkeszteni a GTA IV nyelvi fájlait?

A videó alapján ez egy szar...
Ez milyen grafikai móddal lehet?
- Kép -

masterthief
Legelsõ ENB Series az 1.0.7.0 patch-ez!
First EBB Series 1.0.7.0

masterthief
Ezen behaltam! XD
http://www.youtube.com/v/Lkexeq2_8nE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

masterthief
Revok-olni akkor érdemes ha 1 másik gépre akarod felrakni, vagy valami miatt újra rakod az Oprendszert.. Ha akarod akkor revok-olod, ha nem akkor nem. Ennek a multihoz van köze egyébként.

hulladék a videokártya,ill. a processzor,a ramnak elégnek kell lennie,mivel nekem is annyi van és megy stabilan,akadás nélkül

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

totyak
Itt olvastam.
Valahol az 1. Hsz közepe táján van vastagon szedett betûkkel. Tehát akkor ez nagy butaság? Ha enélkül törlöm a játékot, akkor is újratelepíthetem akár 100x is, nem lesz semmi gond?

masterthief
Nem igaz! Hol olvastál ekkora baromságot? XD

totyak
Az igaz, hogy a GTA IV-et csak 10-szer lehet revoke-olni és ha 10-szer anélkül törlöm, akkor ugrik a cd kulcs? Valahol ilyesmit olvastam. Én már azt hiszem 1x vagy 2x revoke nélkül töröltem.

De ez a játék egy optimalizálatlan katyvasz :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Windows 7, van a gepen 64 bites.
Szóval akkor a grafikust illene lecserelnem.... :D a ram-ot megrendeltem mar hozzá, és csak azért érthetetlen számomra mert mondjuk CoD Black Ops-ot, Dirt 2, Mafia 2 siman viszi magas graf. beállitasokkal.
Nem lehet, hogy valami tûzfal (UAC?) blokkolja a programot. Nekem akkor csinált ilyet Win 7 amikor fent volt az IE 9 beta/rc. Illetve olyat, hogy vártam vagy 10-15 percet mire elindult. Még Win 7 allat, meg Vista alatt úgy tudom alapból nincs DX 9, és vannak olyan programok amik kérik (De mivel telepítésnél elvileg felteszi.) Ha nem akkor nézd meg amit belinkeltem web instalert azt leszedi a legfrissebb 9/11 dxet.

nekem eredeti vista ultimate BOXom van (nyeremény), de ezt kiküszöböltem azzal, hogy fõiskolán tanulok, így campuson keresztül igényeltem rá updatet.
blackcalibra
Üdv!

1.0.6.0 milyen Car Packot ajánlanátok?
Néztem párat, de azok az 1.0.7.0hoz voltak jók.
gumikacsa
Üdv!

Eredeti a játék.

A win7-et leszedtem, mert a boltban tették fel, tehát nem volt éppen jogtiszta, illetve semmi nem mûködött, mindenbe belekötött. Visszaraktam a régi xp-t (ez is eredeti). Illetve van még eredeti Vistám, ha úgy van, majd felrakom azt. Win 7 kilõve, mert egyelõre nincs rá kavics (én már csak ilyen begyepesedett vagyok, ne szeretem a nem legális programokat a gépemen).

Szóval, mikor win7-en feltettem a játékra a javítást, bejött a social clubbos ablak, beírtam az adataimat, és indítottam. Elkezdett keresni a lemezen, de nem történt más.
Az XP-n ugyan ez a helyzet, viszont XP-n már nem szaggatott.

Renault magnum http://kamionszim.hu

masterthief
Valszeg warez verziód van :D

valaki meg tudja mondani miért van az hogy felteszem a átékot és a karakterem olyan mint ha ivott volna és össze vissza forog a kélp és nem lehet a kocsikat se iréányitani
Eredeti a játék? Ha nem akkor meg kell keresned hozzá a lehetõ legjobb törést. (Mondjuk a lehetõ legjobb az ha megveszed eredetiben.).
Ha eredeti akkor van, akkor próbáld a No-DVD-vel hátha vacakol valami a védelemben.

Gondolom Windowsod 64 bites oda 64 bites driverek is kellenek (bocs, hogy így írom de találkoztam már olyannal is aki Linuxra akarta feltenni, és még azt se tudta, hogy Linuxa van, úgyhogy még egyezer bocsánat, hogy ilyen "szájbarágósan próbálok segíteni"),

+ amit nem szeret a játék az Internet Explorer 9 (Béta, és sajnos még a most megjelent RC is).
kapcsold be a játékban a vsync-et, és a legújabb nvidia drivert használd

fotográfik kolomp edisön :D

gumikacsa
Lehet, én csinálok valamit rosszul, de ha a 1.0.7.0-ás javítást felteszem, nem indul el a játék.

Legfrissebb patch is gondolom fent van a játékhoz.
DirectX böl is a legfrissebb van fent?

Ezzel mindig a legújabb szedi le
DirectX web installer
Ne tévesen meg, hogy DirectX9c van ráírva jó a 11hez is (sõt alapból a Win 7en nincs is 9es csomag.)
Ezen mennie kéne szépen bár szerintem a szûk keresztmetszett (ha van esetleg) a vga kártya.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

gumikacsa
AMD X4 635 2,91Ghz; 4Gb ram; Gf N450Gts

Fent vannak a legfrissebb driverek.

gabo91
milyen géped van pontosan?
feltetted a szükséges (legfrissebb) drivereket?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

masterthief
ENB Series-hez vannak patch-ek. Gondolom azokat is fel kéne rakni. A hivatalos oldalukon vagy mod oldalakon nézz szét leírásért. Nálam nincs fent ENB Series mert a GTA IV-en nekem 1.0.7.0 patch van feltéve és az nem támogatja. Így sajnos nem tudok segíteni.

red bull
Üdv!

ENB Series el kapcsolatba lenne a következõ a problémám:
letöltöttem a 0.079 sora verziót a hivatalos weboldalról, beraktam a fájlokat a gta iv mappába, és amikor tölt be a játék bejön hogy enb series a képernyõ közepére meg bal felsõ sarokba hogy mien tipus minden szal "látja" a játék és valamiért mégse változik semmi ha shift+f12-t nyomok. nagyon megköszönném ha valaki tudna ezügyben segiteni mert kicsit már meguntam a lemattult kocsikat a játékban. (megoldás pedig van rá mert régebben már volt ilyen problémám és megoldottam vhogy , csak már nemtudom hogy) a játékom pedig eredeti. köszönöm elõre is

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

gumikacsa
Üdv!

Pont ennek okán néztem be ide. A héten elég súlyosan lehúztam a családi kasszát, kicseréltem a számítógépet, mert a régi döglõdött. Mivel úgy voltam vele, hogy arányleg jó gépet kellene venni, kicsit többet szántam rá. Most, hogy megvan, gondoltam, megnézem, hogy muzsikál rajta a játék (ami az elõzõ konfigon is eldöcögött minimumon).
A beállításokban meglepõdtem, mert amit ajánl alapbeállításoknak, annál jobbra számítottam. Sebaj, ez sem rossz gondoltam, induljon a játék. Elindulok, szaggat, nem kicsit. Gondoltam, picit lejjebb veszek mindent. Úgy is szaggat. Még vagy kétszer lejjebb vettem, végül fogtam, és mindent lehúztam minimumra. Úgy is szaggat....

Majdnem szûz windows 7, csak pár szükséges program van fent.

Ennek több oka is lehet,
A 2 Giga ram kevéske, a játék nagyon szereti a rammot 4 gigán érzi igazán jól magát
A processzor talán elég neki de ahogy látom ez egy elõzõ generációs Phenom, (itt is jobban szereti a 4 magosat de inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 nél több).
Winyó az nem nagyon számít, habár egy töredezettség mentesítés jót tesz neki (pl ezzel )Contig.exe ezt bemásolod a játék könyvtárbába, és parancssorból kiadod a Contig.exe -s)
Meg persze legfrissebb DirectX, meg driverek, (+ felesleges programok kilövés az autoindításnál) .

A Videokártyád meg lehet, hogy 1 gigás, de elég soványka.

Legfrissebb patch fent van + milyen oprendszered van?

Sajnos ez nem (vagy inkább nem csak) a géped hibája, hanem a GTA IV nagyon vacak portolása.