54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    OK, annyira nagyon nem érdekel a dolog, csak úgy emlékeztem, hogy GTA IV-ben nem lehet olyat, hogy ne hívjanak a haverok (most sem akarom még elhinni, de ne fáradjatok meggyőzni :)).
  • Bronx South
  • tibi08
    Helló mindekinek!az lenne a problémám mikor telepítem a GTA IV-t akkor kb. a negyedénél ezt írja ki:

Feature : Grand Theft Auto IV
    Component : GTAIV_Dynamic
    File : C:\GTAIV\data2.cab
    Error : Adathiba (CRC)

Van erre megoldás ?

Előre is köszi mindent
  • wollnerd #51663
    Neked a Playboy-tól kapott mobilod van?Abban biztos benne van.
  • fery02
    Akkor nekem valami nagyon nem tűnt fel, meg még nagyon sokaknak sem, akik nyávognak miatta.
    Mind1, a DLC-kben ennek a lehetőségnek még híre is volt.
  • wollnerd #51661
    Nekem az alapjátékban is van alvás mód!
  • Bronx South
    Van, legalábbis az új telefonon amit playboitól kapsz. Ha be van kapcsolva nem tud hívni senki, és ahogy észrevettem a szeretet se megy lejjebb. Általában ha magán akciókat csinálok, vagy ha küldetésre megyek, van bekapcsolva, utóbbi esetben azért mert előszeretettel metrózok vagy taxizok az meg időigényesebb.
  • fery02
    Azt mondod akkor, sima GTA IV-ben (patch-el vagy nélküle) van telón néma mód?
    Ha van is, attól még ugyanúgy hívnak és ha nem veszed fel, lentebb megy a szeretetük nem?
  • Bronx South
    Akkor most csináljak képet hogy meggyőzzelek ? Nincs telepítve egyik dlc sztori sem.
  • fery02
    Úgy értem, hogy GTA IV-ben semmilyen patchel nincs, csak a DLC-kben van ilyen lehetőség.
  • bakvarnyu
    Milyen géped van meg mi az hogy "a DX10-van fent"
  • 0Diaz0
    Sziasztok! :)
    Szükségem lenne a segitségetekre,ti biztos tudtok segiteni :) Nos,a játékhoz sokkal több mint a minimumom megvan.. viszont ha indítanám el a játékot akkor bejön a fekete képernyő,és utána kidob a DD3D50-es hibával.. olvastam róla elvileg DX9 vagy újabb szükséges.. nos nekem a DX10-van fent ( XP ) és még mindig ezzel a hibával jön,és egyszerüen nemtudok játszani. Tudnátok segiteni hogy mit csináljak? :) Köszi előre is! :) Diaz. :)
  • bakvarnyu
    Pesig sokkal jobb ennek a multija mint az SA-s vagdalkózás.
  • Bronx South
    Ne viccelj. Én még az alap sztorival vagyok elfoglalva. :D De ha ez az opció valamelyik patchel érkezett, akkor ok, bár nekem a 07 -es van fent.
  • fery02
    Alap GTA IV-ben még nincs ilyen.
  • Snexi
    mentést természetesen lehet átvinni,eléggé el van dugva,nézz utána
    én többször is csináltam már,szóval működik
  • Borg
    Nem fog menni soha játszhatóan azon, még ha elindítod valami csoda folytán, akkor se.
  • Jagodits
    Sziasztok kéne 1 kis segítség van egy x2 7850 BE procim + egy 8600 GT 256 DDR2 VGA de ne makar elindulni a game olvasgattam hogy a 256 ddr2 es vga kevés hozzá de valakinek meg elindul rajta valaki segítsen kérem!!!!
  • totyak
    Üdv!
    Most Xp-t használok, de fel akarom tenni a Win7-et. Az megoldható, hogy a mentett játékomat át tudjam vinni a másik rendszerre? És ha igen, hogyan?

THX
  • benoken93
    És az FDNY vagy a mentős????
  • Bronx South
    Ez jó kérdés, én is kíváncsi vagyok ilyen dolgokra. :) Már van kukás ruhától kezdve sok mindenem, de az LCPD ruha az nagyon hiányzik. :D
  • benoken93
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni , hogy a gta 4 -ben a rendőrségi ruhát hol találom? Előre is köszi!
  • Ryder62
    Tornázd fel 70% fölé a kapcsolatot és ekkor majd tudsz bombát szerezni Packietől meg fegyvert Jacobtól stb. Ezután ha hívnak akkor mond hogy ok, elmész. Utána pár perc után visszahívod. A neve mellett van egy olyan hogy találkozó törlése. Így nem sértődnek meg.
  • Bronx South
    Nem értem miért kéne ide trainer ? Telefon > Option > Néma mód be. szvsz. Amúgy meg ellenségessé nem hiszem hogy válik valamelyik is, de a szolgáltatások kb. 70% alatt eltűnnek.
  • masterthief
    Azért ne hagyd hogy 0-ra lemenjen. Az nem gond ha néha lerázod őket, később teljesítel nekik melót és emelkedik megint a tisztelet aránya. Vagy tölts le Simple Native Trainert, és ott ki tudod kapcsolni ezeket a hívásokat.
  • zorovpeter
    Sziasztok! Lenne még egy kérdésem, már kezd nagyon unalmas lenni, hogy folyamatosan hívogat Jacob, Packy, Brucie, Roman, barátnő kombó, hogy lenne-e kedvem lespanolni 1 órán belül és meg kell szakítanom a küldetéseim. Ha nemet mondok és annyiszor, hogy lemegy 0-ra az "xy like %" akkor nem beszél velem többet? Nem akar majd taxit küldeni, fegyvert eladni stb? Esetleg ellenségessé is válik?
  • masterthief
    Az nem tünt fel hogy ze egyáltalán nem a GTA5, hanem a IV? ENB Series be van rakva és ennyi. Egy csomó fake videó van a neten.
  • longhaul
    és videó. http://www.gta5.tv/2011/03/16/gta-5-liberty-city-trailer/
  • masterthief
    Arra biz még várnunk kell. Attól függetlenül, hogy be van dátumozva még csúszhat is a dátum. Jó lenne már ha valami Concept art-ot vagy screenshot-ot mutatnának, Ja és valami biztos infót a helyszinről.
  • longhaul
    Ez egy következő rész GTA 5 hírek
  • fery02
    Így van.
  • masterthief
    Csak nem a Vice City Rage-Trailer 1 videóra gondoltál, amit beraktam? Mert az a GTA IV-hez lesz 1 Map Mod. Ami ki tudja mikorra készül el.
  • masterthief
    Milyen videó? Milyen GTA V? Ezt nem vágom!
  • wollnerd #51633
    Ég a Liberty City szíve! :D

FAIL tábla! xD
  • longhaul
    Ezek szerint a videót nézve. A GTA 5-BEN nem lesz annyi búg
  • Bronx South
    Amúgy rendesen elvertem a bankrablásból, + az egyéb küldetésekből szerzett lóvét. Van még 5 dollárom, többnyire a rendőrök elleni fegyverkezésbe öltem a lóvét. Továbbá van egy késem is, azt annyi. Habár eladok stevenek pár verdát és megint lesz fegyverre való.
  • wollnerd #51630
    de
  • Bronx South
    Nem tudom hogy mi az a közép sziget, de amúgy a nagy almára gondoltam, ott vannak felhőkarcolók nem ?
  • wollnerd #51628
    Manhattan= Közép-sziget?<---- Erre gondolsz?
  • Bronx South
    De amúgy nekem a multira eszem ágában sincs ráfeküdni, az SA multiplayerét nem közelíti meg a GTA IV -é de lehet hogy nekem nem tetszik. Apropó 6 -os szint. Manhattanban az építkezés felé északra haladva kell menni, majd az építkezés elött egy balost kell venni. Szerintem feltűnő lesz az utca bal oldalán, a felhőkarcolóban lévő bemélyedés. Az pont akkora hogy befér oda egy helikopter. A rendörség helikoptereit elintézik a felhőkarcolók mert az utcába nem tudnak leereszkedni, és a fegyverek hatótávolságon kívül maradnak. Jobb esetben lekoccolják a felhőkarcolókat vagy egymást ha többen vannak, és lezuhannak. A földieket így már nyugodtan lehet osztani fentről, nincs olyan magasan a bemélyedés szóval jó látványosak lesznek a robbanó verdák és az égő zsaruk, szóval aki akar egy kicsit mókázni singleben, annak mindenképp ajánlom. A menekülés se nehéz, beszálsz a helibe, majd ahol a metró délen bemegy az alagútba, ott eltűnsz.