54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • w77d
    nem csak azért veszem, de fontosnak tartm, ha már ennyi pénzt áldozok pc-re... nem poénból vettem 120ezer ft-os vga-t és erős procit, hanem azért, hogy élvezzem a grafikát is...
  • bertino
    testdrive unlimited.
    szal maradjunk annyiban, hogy van.
  • xido
    kedves a lelkesedésed...de a jobbant és hamarabbat egyedül...alig alapfokú tudással...szemben profi fordító csapattal...
  • n3whous3
    >20895
  • n3whous3
    minden beállítás elveszik, amit profil betöltés után csinálsz. Játék indítás után egyből állítsd be a grafikát és aztán logolj be a liveba.
  • tsarffi
    nemtom nekem is mindig elvesznek. Van erre vmi megoldás?
  • n3whous3
    Már bocs, de nincs olyan HDR-t alkalmazó játék, amiben megy az AA is dx9 alatt, ezt elfelejtetted? Itt asszem nincs HDR, de akkor nem csak ő maradt le... Másrészt annyit hozzá, hogy az árnyékolási eljárásuk lehet, hogy szar, de még gépigényesebb lenne a "normális" eljárás, szal kúúss.
  • tommyg
    grafikai beállításaim miért vesznek el minden kilépés után??
  • Neoncsoves
    rengeteg fejlesztő... UE3as játékoknál is csak dx10ben van AA ^^
  • MerlinW
    Ezt csak azok mondják akik nem a játékért veszik meg a játékot(!) hanem az egyenes vonalakért. Uramatyám visszaolvasod te amiket írsz?
    Mi bajotok van nektek?:)
  • w77d
    szarok én a teknikára, de ennél szebb grafikát össze tudtak már hozni élsimítással ez tény... nem érdekel hogy milyen post process és shader eljárással csinálták, alulmaradtak rengeteg fejlesztővel szemben....
  • n3whous3
    Mindez dx9 alatt, igen
  • n3whous3
    Már mondtam: némelyik post process eljárás és shader eljárás NEM TUD ÖSSZEDOLGOZNI az Anti Aliasingal, NE BESZÉLJ, HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ.
  • w77d
    hátha hamarabb meg tudod csinálni vagy jobban ;)
  • xido
    Na most olvastam,hogy a gamehunter team tegnap belekezdett a magyarításba,így nem biztos,hogy az én amatőr lelkesedésem lenyomná az ő profizmusukat
  • w77d
    ezek mindent rákennek a DX9-re!! szólni kéne nekik, hogy eddig minden fejlesztő évek óta dx9-re fejlesztett és meg tudták csinálni az élsimítást is és az árnyékot is alacsony gépigény mellett...
  • w77d
    sztem olyan mint nálam, de én még nem raktam be képet úgyhogy uzsgyi ;)
  • bertino
    ja, de csak linkbe.
  • kuci06
    hmm... azon a gta fórumon valaki szólt, hogy az árnyékok ... kéne valamit kezdeni velük

a rockstar-os arc válasza:

"Our game is currently only Direct X 9. We've done everything possible to make it look great for DX9.

We use a Deferred Lighting model that most other game don't use. Ill try and get some more info up next week since the technical details since this will probably be interesting to many of you. AA does not work very well with our lighting model unless the game is DX10.

For the forums it's clear that there is huge demand for AA support, so we will be looking into it. "
  • w77d
    egyetértek..... én is megszoktam az AA hiányát.. A fizika és a játékmenet minden eddigi játékot überel...
  • Balumann
    Nah, felhúztam a processzoromat 2400 MHz-re (1800Mhz alap), így a teljesítménye teljesen jó, medium beállításban (bár elég kicsi látótávolság -al) 1024-ben 25-30 fps között van, teljesen jól játszható. Mostmár csak abban reménykedek, hogy ezt a nagyon ronda pixeleződést, mozgó és recés árnyékokat javítják akár az új catalyst, akár a patch. Ahogy látom, ennek tényleg nagyon a processzor, és a memória számít (illetve a vga memória mennyisége), és kevésbé a videókártya (feltéve ha nem gy csinálják, hogy 1-1 szérián tiszta bug legyen a kép).
  • Stefibaba
    Nem egóból de: postoljak képeket hogy mien nálam a kép?
  • Kashim5 #20877
    Beszarok, már újraraktam 3 drivert, újraraktam egész GTA4-et... de még mindig nem jelennek meg nálam éjjel az árnyékok... mindenkinél jó, csak nálam nem, megőrülök! >.<
  • bertino
    én is élvezném, ha aa nélkül lenne minimum 30 fps-em.
    de mivel nagyrészt 23-ra ban berögzülve és nem nagyon megy feljebb, így nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok, valamikor sokkal rosszabb.
  • Stefibaba
    de viszont nemtom ki hogy van vele de én kimondottam meg vagyok elégedve, és magasról tojok arra hogy van e AA vagy nincs :D Az élvezet a lényeg ;) Ez a fizika dikk, mondom háhá elkapom azt a csávót aki először van késsel, befordulok a sarkon kézifékkel, erre felborultam roman meg elkezdett szidni :D
  • ronso
    Nem tudja valaki mi a taxi száma..nem találom a könyvekben..
  • n3whous3
    rohadt :D
  • n3whous3
    idióták nagy része, telefossák a fórumot és nem fogják elolvasni a végén még a felvetéseket se...
  • MerlinW
    Fórumtársunknak GTX280-al, E6750-el is 40, ugyhogy lehet:)
  • bertino
    kicsit megbombázták teljesen jó kérdésekkel rockstar-ékat gtaforumon.
  • w77d
    mostmá olyan trainer kéne ami bármelyik kocsit spawnoltatja eléd :D
  • heringer
    Neked látom 4Ghz-en megy a gép lehet én is feljebb veszem 3,6-ra szerinted megéri?
  • REPS0L
    rendszered milyen?
  • Stefibaba
    Nézegettem hogy nekem átlagba 50 FPS-em van az lehet?:D
  • MerlinW
    low-medium
  • lpmarci
    HELP
    c13b_appcompat.txt -erre a rendszerfilera hivatkozik a hibaüzenetben hogy tudnám ezt kijavítani mert nincs a megadott helyen. Valaki segítsen eredeti a játék és már nagyon tolnám
  • MerlinW
    Social előtt nehéz beállítani bármit is:)
  • HeadHunter86
    Textúrákat szerintem nem a VRAM-ba kellene tenni, más játékok szerintem nem oda teszik.
    Más játék nem is ilyen érzékeny a VRAM-ra. Eddig csak a GTA4 ilyen, én máshol nem találkoztam.
  • benkoszabi
    szerintetek a rockstar igért patch-ével, ami feltételezhetően javit valamit a gépigényen, valamint egy gta4-re kihegyezett nvidia driver-el mennyi esélyem lenne a lent látható konfiggal mondjuk medium beállitások mellett, és 25%-os látótávolsággal?

vagy probáljam meg feltornázni a procit ameddig csak tudom? esetleg már csak egy nagyon erős prockó segítene rajtam? (megmondom őszintén msot egy játék kedvéért nem veszek semmit, annyira fanatik nem vagyok, max majd ha már több játék sír az erősebb cpu-ért - de azért elgondolkozom rajta...)

[[AMD X2 4400+ 2300MHZ, 512MB 8800GT, 2GIGA RAM]]
  • bordy
    ez a bruce nagy kész figura XD keménység a figura.
    én amúgy próbálok este menni mert akkor nem csúnya az árnyék, még úgy hajnalban meg pirkadatkor sem igazán még. de ha már fent van a nap akkor... amúgy hatalmas szövegelések mennek, story is jó. télleg kurva jó jó lenne ha lenne 2xaa legalább és normális árnyék.

másik.
    lesz majd valamikor garázsom meg esetleg lakás vagy házam?