Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincsen, ami volt a GfW oldalán, azt már régen leszedték, sok értelme nem is volt
BiG G
sisreq már van, viszont ez szopó

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ProGabe
GTA IV PC - Games for Windows Live Exclusive

02:49 pm EDT @ September 23rd, 2008
Filed under: GRAND THEFT AUTO IV, MICROSOFT, GAMES FOR WINDOWS LIVE
Microsoft announced that the PC edition of Grand Theft Auto IV is exclusively going to use Games for Windows Live for its multiplayer, when the game becomes available (Nov. 18).

"As we work toward the release of the PC version, Games for Windows Live affords us the opportunity to seamlessly translate the multiplayer console experience for PC gamers," says Rockstar's Sam Houser. "The service is a natural fit for the platform and we strongly believe it will help in building a strong online community around GTA IV PC."

MS also explained that the game includes Live features such as "a redesigned game interface, out-of-game client and marketplace."

bla-bla-bla. a microsoft megerõsítette, amit eddig is tudtunk. R* igazán mondhatna már valamit a sis req-rõl :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ChuckyHUN
Már alig van valami hátra, el se hiszem!!:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Magiszter
Kecsed = Kerecsend Bár tudnám miért írtam Kecsed-nek <#fejvakaras>

Magiszter
Ráadásul én még közel is lakom hozzá. Kocsival dúrván egy óra alatt ott lennék. M3-assal Hatvan, Füzesabony majd Kecsed, Demjén, és ott is vagyok Egerszalókon. <#hehe> Fizati valaki a benzint? Fel is veszek bárkit útközbe <#idiota>

DJ Skyline
topiktalálkozó Egerszalókon? :D

on

Magiszter
Akit érdekel hogy ki a spammer aki kitalálta azt a gta4 letöltõs sms-es hülyeséget:

www.gta4download.eu Spammer csóka

Ha valaki ott lakik a gyerek közelében akkor a nevemben is csapja arcon, de úgy igazán. <#boxer>

PLaci
Olyankor a "rejtett másolatot kap" címszó alatt találod a saját mélcímed .)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

rotator
Mindegy, most már lebuktál, BODOBÁCS!

Snexi
ráadásul a címzett sem én vagyok

bertino
szerencsére thunderbird ezeket is felismeri.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Lakatos Fanni, e-mai: eszti92836 <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
valami zsidó román kurva cigány :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Snexi
wtf?

leszögezném hogy fingom sincs ki az a lakatos fanni,valszeg rájöttek a spamerek hogy névvel kell írnimert azt megnyitják...

BiG G
ez rosszabb mint az offtopik, ne fárassz minket KHTXBAI :|

rooney8
"Vagy esetleg tüsszentés forumúl"

Ez jóó :D:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magiszter
Kicsit beszelni sg forum, lenni törok diplomata. Mi a bánat az hogy "pls :S thx"? Valami új drog? Vagy esetleg tüsszentés forumúl (mondjátok ki gyorsan, szószerint) <#fejvakaras>

Kérhetném magyarul mégegyszer? (bár gondolom azt akartad mondani hogy a marhaságainkal menjünk át az off topikba, csak a kifejezési módodat nem tudom értelmezni.)

Amúgy meg... irgum-burgum. Miért irogat mindenki off hozzászólásokat? Írjátok hogy nálatok hogy megy a játék, milyen füzetecske van a dobozban, és hogy melyik küldetésben akadtatok el. Vagy naprakész helyzetjelentéseket a PC-s verzió alakulásáról, hogy éppen mit tesztelnek és kicsoda. (Vagy magyar ember a roksztáréknál?)

DJ Skyline
pls :S thx

Ti nagyon betegek vagytok xD xD xD ez a Legos ez kész xD

Pepsi Twist
ja XD

Na és mi van a Budapest és világszerte utcákon randalírozó tûntetõkkel,akik szétvernek és lebontanak mindent?..Miért nem fogják rá,hogy a LEGO Starwars és IndianaJones-ban is rombolni kell a zsetonokért meg a titkos cuccokért?<#idiota>
Pepsi Twist
xD

és mivan a NFSel? azokat nem baszogatják? kisgyerek elvitte a kocsit 1 körre és 350el beleszált a falba :D és azt nyilatkozta hogy azt hitte hogy nem történik semmi mint az NFSbe ja és egyébként már volt 1 történet hogy a kisgyerek apuci kocsijával elment a játékterembe és a játékokból tanult meg autót vezetni :D

(kb 6 éves krapek lehetett)

Prince23
lol

Magiszter
Ráadásul a koreaiakat is írtod. Ez meg nem rasszizmus? Már várom a hírt hogy koreaiakat ütnek a 10 éves gyerekek mert ezt látják a krájziszban. <#idiota>

Stefibaba
Azon nem gondolkodott senki, hogy miért csak a GTA IV-t fikázzák? Nézzétek meg a Crysist. Elkapsz egy állatot és el tod hajítani. Kész állatkínzás xD Meg le tod ütni õket :D<#banplz>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Magiszter
Õ csinálta az oldalt <#banplz>

Pepsi Twist
ja lehet :D

ProGabe
naa, honnan tudod? lehet õ is megkapta a spamet, küldött sms-t, és letöltötte a gétéaívépécésverzijóját <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pepsi Twist
amúgy meg az újságíró volt gyökér hogy PC-t írt :D

Pepsi Twist
ez a lényeg:

The 13-year-old schoolboy used petrol to set light to three vehicles after playing on the violent GTA 4: Liberty City game on his home PC.

ProGabe
"és mi a jó édes k*rva anyádért játszottál a GTA-val 13 évesen?"

én ezt kérdezném tõle, aztán mondanám, hogy sakk-matt :)

rotator
pff...most kaptam meg én is spam-ben ezt a szivatást...van aki ennek bedõl?:)
Synit HUN
Ha egy átbaszásért nyitnak akkor a GTA 4 is megér annyit.
És nem egy átbaszásért nyitottak már :D
Pulti: Sztem off-topikba benyomhatnád a beszélgetést.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BiG G
anno most wantednél fél évig "nfs üzemmódban" volt a bithu, de az más :D

Snexi
de most komolyan...melyik az a játék aminek külön warez oldalt nyitnak?

RoyalPredator
Fuh, mien jó hogy a Mac-ek nem esnek bele ien szarláma dolgkba.
Pepsi, ez jóvolt, de engem nem sikerült átbasznod:)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

FZoleee
szóval átverés az sms díja is :D
FZoleee
06-90-648-348 - 1500+Áfa
pulti
nahát defura dolgok történtek... Az egész úgy kezdõtött ma megjöttem melóból és ez volt nála kiirva személyes üzenet gyanánt msn-en:
"AZTAAkurva le lehet tölteni a gta4 et.. Full telepítõs verzió akit érdekel az jelezzew nekem.. HURRÁ GECCC .Gondoltam ráirok mi az ábra és vissza irt :) Akit érdekel a beszélgetés irjon pm-t.. Nem semmi volt ahogy elõ adta. [email protected] ez az msnje .. sajnos engem letiltott miután kérdõre vontam az egészet mondván nincs is fenn semelyik best torrent site-on sem :D és hogy nyomhatna egy print screent a menürõl.. durva volt... <#wilting>

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Ez a freemail xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
te állat :Dd

én ilyen szemszögbõl én örülök h elkezdõdött a suli :D végre gyorsabban telnek a napok :)

Synit HUN
Jah én ma kezdem a hibernálásomat. <#idiota>

Csuhai G
Hát ha neked megérne 200k-t... :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Prince23
És neked ez mind ez megérné? egy nyavalyás honlaért? XD LOOL

20-40e

Atti12
Csak szólok, hogy egy photoshop maga több mint 200eFt, :D. Windows nem tudom mennyi.

Igen, minden esélye meg van annak, hogy a GTA IV elõször egy noname, instant módon csak erre a célból elkészült weblapra kerül fel a világon elõször. És egyedül csak onnan elérhetõ... :DDDDDD Gondolkozzatok már...

www.gamedroid.hu