Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg percek alatt megszokható. Bár kinek a pap, kinek a papné. Majdnem elfelejtettem. A helikopter irányítása pedig egyszerûen élvezet vele.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És hogylesz megoldva mert hogy ugye Xbox360-on automata célzás van és azért anélkûl elég érdekes kontrollerel lövöldözni hogyha nincs auto célzás, mondjuk lehet belehet majd állítani.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ennek mi értelme? :D
Mondjuk azt sem tudom pontosan multiba mi lesz a külömbség, csak az hogy többen tudunk játszani?
* Fejlettebb lesz a GPS rendszer. Ha az egérrel megjelölünk egy helyszínt, ahhoz hozzárendelhetünk jegyzeteket és képeket.
* Az utcán új autókkal és gyalogosokkal futhatunk össze, amelyekkel a konzolos verziókban nem találkozhatunk.
* Az X360 kontroller segítségével kényelmesebb lehet a játék irányítása.
Jó kis játék lesz ez a PC-s GTA IV :D A Konzolosok cumiztak mer az övéké drágább (16-18) és kevesebbet tud, a mienk meg kb 12 lesz, és egy csomó újítás :D Hajrá Rockstar!<#vigyor2>#vigyor2>
Köszönet a Gta Insidenak
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nem fogják.
kizártnak tartom, hogy kihagyják a karácsonyi ziccert.
addig ameddig nem jelentenek be semmit, léccives ne vészmadáskodjunk, mert már unalmas.
ha bejelentik, akkor majd lehet sajnálkozni, így elõre teljesen felesleges.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
[/cserf][/fülünyúl]
Dixie Flatline, 03:52 - : - (5 komment)
A GTA-t erõszakossága miatt gyakran támadó Jack Thompsonnak pontosan harminc napja van, hogy elvarrja ügyvédi pályafutásának utolsó szálait. Dava Tunis bírónó kezdeményezésére a Floridai Legfelsõbb Bíróság kizárta Thompsont az ügyvédi kamarából, mivel többször félrevezette és sértõ szexuális anyagokkal bombázta a bíróságot, továbbá a nyilvánosság elõtt állított valótlanságokat a kamara egyes tagjairól.
A kizárását követõen nem kérvényezheti újbóli felvételét a kamarába, fellebbezést pedig kizárólag egy másik ügyvéd közremûködésével kérhet. A kizárás mellett 43 675,35 dollár ügyvédi költség megfizetésére kötelezte a bíróság.
A Kotaku felkereste Thompsont, aki elárulta, hogy múlt pénteken nyújtott be polgári peres keresetet az Ügyvédi Kamara, a Legfelsõbb Bíróság és annak hét bírája ellen. Így már érthetõ mire fel a nagy sietség, mondta Thompson, aki úgy véli a kizárás nem más, mint megtorlás a kamarával szembeni fellépése miatt.
hw.
54 Álmatlan Éjszaka
Hogy mi történik utána?
Megállás nélkül 100 óra játék , mitn ahogy a koreai kisgyerekek tolják rpg játékokban.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
shader az meg rendereléskor az objektum színére ügyel vagy valami ilyesmi. ebbõl is van shder model 2.0, 3.0. pl egy shader model 3.0-t igénylõ játékot nem fogsz elfuttatni egy 2.0-ás videó kártyával
de ha valahol tévedek akkor majd a szaki danik kiegészítenek <#gonosz1>#gonosz1> na de most már kezdünk nagyon offolgatni, itt folyt. köv. ha még van valami kérdés
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Az SA-nál sokan bevették, de sztem már nem nagyon lesz olyan ember aki beveszi ezt a hülyeséget hogy már le lehet tölteni.
A GTA 4 PC-re megjelenését november közepére jósolták
de már megjelent a FULL azaz a teljes telepíthetõ verzió
amely már fel is lett törve azaz elkészült a bárki számára játszható verzió.
Webcím: http://www.gta4download.eu
További kellemes szép napot! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux