Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Ki lehet kapcsolni az autócélzást. De szerintem is jobb kontroller-el. A kocsik irányításáról nem is beszélve.
Mellesleg percek alatt megszokható. Bár kinek a pap, kinek a papné. Majdnem elfelejtettem. A helikopter irányítása pedig egyszerûen élvezet vele.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Automata? pff PC-nél érzék kell + reflex :D

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

FZoleee
a konzolos verzióban is ki lehet kapcsolni az auto célzást, a multiban meg automatán ki van kapcsolva, nem is lehet bekapcsolni
red bull
* Az X360 kontroller segítségével kényelmesebb lehet a játék irányítása.

És hogylesz megoldva mert hogy ugye Xbox360-on automata célzás van és azért anélkûl elég érdekes kontrollerel lövöldözni hogyha nincs auto célzás, mondjuk lehet belehet majd állítani.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Kit--Kat
jó lesz-jó lesz ^^

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
megjelölöd és oda írod mivan ott vagy csinálsz róla egy képet és akkor látod. Bejelölsz pl egy jó kis ugratót és akk tudod hol van
Pepsi Twist
én azt hittem a német GTAINSIDE-rõl van szó :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

FZoleee
" * Fejlettebb lesz a GPS rendszer. Ha az egérrel megjelölünk egy helyszínt, ahhoz hozzárendelhetünk jegyzeteket és képeket."

ennek mi értelme? :D
dragon11
szedd ki a www-t
Snexi
rendes linket pls

<#eljen><#eljen><#eljen>

DJ Skyline
plusz autók? jól hangzik

kifli
ezeken kívül és a jobb minõségû texturákon meg a multis rész külömbségein kívül lesz még valami külömbség?
Mondjuk azt sem tudom pontosan multiba mi lesz a külömbség, csak az hogy többen tudunk játszani?
Stefibaba
Új GTA IV PC hírek:
* Fejlettebb lesz a GPS rendszer. Ha az egérrel megjelölünk egy helyszínt, ahhoz hozzárendelhetünk jegyzeteket és képeket.
* Az utcán új autókkal és gyalogosokkal futhatunk össze, amelyekkel a konzolos verziókban nem találkozhatunk.
* Az X360 kontroller segítségével kényelmesebb lehet a játék irányítása.
Jó kis játék lesz ez a PC-s GTA IV :D A Konzolosok cumiztak mer az övéké drágább (16-18) és kevesebbet tud, a mienk meg kb 12 lesz, és egy csomó újítás :D Hajrá Rockstar!<#vigyor2>

Köszönet a Gta Insidenak

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

FZoleee
ték
FZoleee
ja
Pepsi Twist
Nemsokára jön a TÉK TIME

Máté94
Ahoz képest,hogy még meg se jelent de már is mindjárt 12.000 hsz azért nem semmi:)
jogos,jogos:D én is azt mondom:D amúgy Leky ez enm valami sz*ros rig'n'roll h csúszna:D
Prince of Máté
55 nap
54 álmatlan éjszaka
utána 100 álmatlan éjszaka :D

Pepsi Twist
kész te vaty gyuri geller...

Törölt felhasználó
nem kizárt
bertino
ha bejelentik, azt is max 1 hónappal a "megjelenés" elõtt jeleznék, szerintem.
nem fogják.
kizártnak tartom, hogy kihagyják a karácsonyi ziccert.
addig ameddig nem jelentenek be semmit, léccives ne vészmadáskodjunk, mert már unalmas.

ha bejelentik, akkor majd lehet sajnálkozni, így elõre teljesen felesleges.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csak nehogy az legyen, hogy a 10. napnál azt mondják, hogy csúszik a megjelenés 1,5 hónapot.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Kata
tök jó, mindig teljesen véletlenül nézek a topikra, és pont a 77, 66 és 55 hátralévõ napnál :D

[/cserf][/fülünyúl]

bertino
Jack Thompson trónfosztása

Dixie Flatline, 03:52 - : - (5 komment)

A GTA-t erõszakossága miatt gyakran támadó Jack Thompsonnak pontosan harminc napja van, hogy elvarrja ügyvédi pályafutásának utolsó szálait. Dava Tunis bírónó kezdeményezésére a Floridai Legfelsõbb Bíróság kizárta Thompsont az ügyvédi kamarából, mivel többször félrevezette és sértõ szexuális anyagokkal bombázta a bíróságot, továbbá a nyilvánosság elõtt állított valótlanságokat a kamara egyes tagjairól.

A kizárását követõen nem kérvényezheti újbóli felvételét a kamarába, fellebbezést pedig kizárólag egy másik ügyvéd közremûködésével kérhet. A kizárás mellett 43 675,35 dollár ügyvédi költség megfizetésére kötelezte a bíróság.

A Kotaku felkereste Thompsont, aki elárulta, hogy múlt pénteken nyújtott be polgári peres keresetet az Ügyvédi Kamara, a Legfelsõbb Bíróság és annak hét bírája ellen. Így már érthetõ mire fel a nagy sietség, mondta Thompson, aki úgy véli a kizárás nem más, mint megtorlás a kamarával szembeni fellépése miatt.

hw.

RoyalPredator
55 Nap.
54 Álmatlan Éjszaka
Hogy mi történik utána?
Megállás nélkül 100 óra játék , mitn ahogy a koreai kisgyerekek tolják rpg játékokban.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DJ Skyline
csak szivatnak, dual layer az 2 rétegû dvd lemez, nagyjából 2x annyi adat fér rá mint egy simára (8.5GB asszem)
shader az meg rendereléskor az objektum színére ügyel vagy valami ilyesmi. ebbõl is van shder model 2.0, 3.0. pl egy shader model 3.0-t igénylõ játékot nem fogsz elfuttatni egy 2.0-ás videó kártyával

de ha valahol tévedek akkor majd a szaki danik kiegészítenek <#gonosz1> na de most már kezdünk nagyon offolgatni, itt folyt. köv. ha még van valami kérdés

akkor ok és a dual layer?shader???már csak ennyit kérdezek de lécci még ezt válaszoljátok meg

DJ Skyline
nem kell izgulni menni fog :)

ChuckyHUN
Hülye kérdés votl barétom..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

CHUCKY ezt most viccnek veszem akkor és dj skyline re és snexire hallgatok.még annyit hogy mi az a shader és azt irják hogy dual layer es dvd író kell hozzá.akkor is jó hozzá??vagy ki kell vmi vel egészíteni?

Snexi
lol de ilyet kérdezni hogy elfog e indulni egy 9600gt-n...

DJ Skyline
nincs még konkrét gépigény, de valószínû menni fog szépen

ChuckyHUN
Sajnos nem:S ez gyenge hozzá..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csõsztök.szerintetek fog ezen a számitogepen indulni a gta 4???lécci segítsetek mert fontos lenne.elõre is köszi.a számitogep

Pipör
<#idiota><#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Magiszter
Már nem érvényes. Megjártuk Egerszalók-ot és elintéztük a gyereket. <#idiota>

Pipör
sry nem olvastam vissza

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

volt már többször is, csak visszább kell olvasni
Te ezzel kit szeretnél megetetni?
Az SA-nál sokan bevették, de sztem már nem nagyon lesz olyan ember aki beveszi ezt a hülyeséget hogy már le lehet tölteni.
Pipör
Szia kedves GTA 4 rajongó!

A GTA 4 PC-re megjelenését november közepére jósolták
de már megjelent a FULL azaz a teljes telepíthetõ verzió
amely már fel is lett törve azaz elkészült a bárki számára játszható verzió.

Webcím: http://www.gta4download.eu

További kellemes szép napot! <#idiota><#idiota><#idiota>

BiG G
hát hogyne.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
hát azért várhatoan fog menni vele szerintem, de nem kellett volna megvenni :)

mert az én 9600GT-met nem sok játék támogatja
Synit HUN
Igen.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

hello!!Az létezik hogyha egy játék nem támogatja a videókártyámat akkor nem megy a játék vagy mi?
RoyalPredator
Teljesen mindegy a req. Ha nem fut, úgyis frissíted a géped.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

BiG G
akkor sztorno. mondjuk a hdd-igényen kívül reális volt nagyjából.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux